1. Hem
 2. >
 3. Hem & Hushåll
 4. >
 5. Bäst i test: Airfryer – En sann revolutionär på köksbänken!
Cosori_smart_airfryer-bast-i-test-2022.jpg

Lyx

Cosoris bäst i test airfryer 2023

Cosori Premium Smart

9.2

Mellan

Philips HD9270 Bäst i test airfryer

Philips Airfryer HD9270

9

Budget

Bäst i test airfryer

OBH Nordica AG3018S0

8.2

Inledning

FRITERA MERA! Ja för vem älskar inte friterat? Men nog finns det några av oss som föredrar att dra ner lite på oljekonsumtionen, och då vänner, är en airfryer – eller varmluftsfritös som det även kallas – precis vad du letar efter! Den här multifunktionella maskinen är en hälsosammare variant och har revolutionerat kök världen över. Lite fritösernas Che Guevara skulle man kunna säga! Här skapas krispighet till perfektion genom ånga och varmluft vilket ger en frasig yta och en krämig mitt – precis som vi vill ha våra friterade godsaker!

Här på Hemfakta är vi rörande överens om att Cosori Premium Smart är årets bästa airfryer 2024! Detta är tack vare dess allroundiga funktion, fettsnålhet och snygga design! Den har en gó kapacitet, kan styras via app och har dessutom ett gäng superfiffiga funktioner! 

Men du, var det en klassisk oljefritös du var på jakt efter? Nemas problemas, klart vi hjälper dig även med det! Bästa fritösen 2024, den hittar du här!

I jakten på den bästa fritösen har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer till ögonen ploppat ur sin hålor – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den maskin som är bäst från den som inte är det. När det gäller varmlusftsfritöser är såklart krispigheten en avgörande faktor, men sen tillkommer det såklart energiförbrukning, hastighet, storlek och funktionsbredd! Och inte minst är det ju toppen om den kan styras via telefonen, så du kan slippa noja över att ha gått hemifrån och missat stänga av den lilla matguden!

Om du inte riktigt fått klart för dig vilken airfryer du borde välja kommer här en nätt liten jämförelse av de 6 fritöserna i testet! 

1

Cosori Premium Smart – Bästa varmluftsfritösen 2024

hem-fakta-bast-i-test-logo
Cosoris bäst i test airfryer 2023

Lyx

Vinnare

7

Pris

10

Användarvänlighet

9

Kapacitet

10

Slutresultat

10

Snabbhet & effektivitet

9.2

Totalpoäng

Motivering: Cosori Premium Smart erhåller en totalpoäng på 9.2 tack vare dess grymma fördelar som användarvänlighet, kapacitet och slutresultat. Trots det högre priset levererar den enastående prestanda med sin smarta app, stora kapacitet och högkvalitativa matlagning. Den är riktigt älskad av användare!

Cosoris hyllade airfryer med pangresultat! Pris ca. 2.700 kr.

Här är den, årets bästa airfryer 2024! Det här är en airfryer med riktigt många fördelar: Den håller en hög kvalitet, har 11 stycken förhandsinställningar, en kapacitet på 2,2 kg eller 5,5 liter, den friterar med 90 procent mindre fett och den har en smart app som gör att du kan kontrollera alla funktioner direkt från din telefon. Här finns även en praktisk, vinklad pekskärm som gör det enkelt att ställa in program om man föredrar att göra det direkt på skärmen istället för med appen. Consori är 1,5 gånger snabbare än en vanlig ugn men ger samma resultat – krispigt och smakfullt. I den smarta appen kan du bland annat skapa och spara smarta recept. Med Google Home och Alexa kan du även använda röststyrning.

Denna praktiska airfryer passar perfekt för en familj på 2-5 personer. Efter användning är den enkel att rengöra tack vare non-stick beläggningen i korgarna som gör att det inte fastnar något fett eller matrester. Det går enkelt att skölja av dem under rinnande vatten, eller diska i diskmaskinen. Consori har även en snygg design som gör att den även blir en snygg detalj när den står framme. Utöver det har det ytterligare många fina funktioner som Pre Heat- och Keep Warm-funktioner; Pre Heat ser till att Cosori airfryer värms upp innan du börjar laga mat och Keep Warm när du vill hålla maten varm! Den har även en SHAKE-funktion som uppmärksammar dig på när det är läge att skaka om eller vända på maten.

 • Typ: Airfryer
 • Kapacitet: 2,2 kg (5,5 l)
 • Maximal Effekt: 1700 W
 • Temperatur: 80-205 grader
 • Mått: 30 × 30 × 32 cm
 • Funktioner: Smart app, Vinklad pekskärm, Non stick-beläggning, 11 förhandsinställningar, 90 procent mindre fett

Fördelar 

 • Energisnål
 • Väldigt snabb tillagning
 • Riktigt bra resultat
 • Fungerade till och med över förväntan enligt många användare
 • Lätt att rengöra

Nackdelar 

 • Inga kända nackdelar

Sammanfattning: För att få fram en så objektiv och bred bild som möjligt har vi hämtat cirka 250 recensioner från Cosori1 och Pricerunner2 .

2

COSORI Dual Blaze P583S

Bäst i test airfryer

Lyx

Utmanare

7

Pris

9

Användarvänlighet

10

Kapacitet

9

Slutresultat

9

Snabbhet & effektivitet

8.8

Totalpoäng

Motivering: COSORI Dual Blaze Airfryer har en exceptionell kapacitet och mångsidiga matlagningsfunktioner. Priset är något högt men det vägs upp av dess goda prestanda.

En nytänkande Airfryer! Pris ca. 2.600 kr. 

Här har vi en airfryer med både marknadsledande och unika egenskaper! Dual Blaze har bland annat dubbla värmeelement – en helt unik funktion – vilket, förutom att ge ett otroligt sprött resultat, gör att du slipper vända på maten du tillagar samtidigt som tillagningen går dubbelt så fort som i en vanlig ugn. Den har dessutom en marknadsledande kapacitet på hela 2.5 kg.

Här får du 12 olika förinstallerade matprogram som låter dig tillaga allt ifrån kött och pommes till bakverk. Den har även en varmhållningsfunktion och en reheat-funktion, ja, lite som en mikro alltså. Du kan koppla fritösen till Cosoris app Vesync där du utöver att ta del av recept kan både starta, pausa och stoppa din matlagning. Otroligt, vi vet!

 • Typ: Multifritös
 • Kapacitet: 2.5 kg (6.4 liter)
 • Maximal Effekt: 1750 W
 • Temperatur: 80-205 grader
 • Mått: 37.5 x 36.5 x 44.5
 • Funktioner: 12 förinställningar, 360 ThermoIQ-teknologi, kan styras från app, dubbla värmeelement, värmehållning och reheat

Fördelar 

 • Väldigt användarvänlig
 • Tystgående
 • Ger ett väldigt bra resultat
 • Fungerar till all typ av matlagning
 • Ger ett jämnt grillresultat

Nackdelar 

 • Vissa användare klagar på små hål i gallret där mindre matbitar kan falla ner

Sammanfattning: För att få fram en så objektiv och bred bild som möjligt har vi hämtat cirka 115 recensioner från Elgiganten3 . Recensionerna är dock något begränsade för den här airfryern.

Duellen

Lyx

Cosori Premium Smart – Bästa varmluftsfritösen 2024 vs. COSORI Dual Blaze P583S

Bland lyxalternativen erbjuder Cosori Premium Smart och COSORI Dual Blaze Airfryer imponerande funktioner, även fast de skiljer sig åt i vissa aspekter. Cosori Premium Smart sticker ut med sin kapacitet på 5,5 liter och 11 förinställda program, vilket ger en bred matlagningsspektrum. Dess smarta app-styrning och pekskärm ger en hög grad av användarvänlighet och kontroll. Å andra sidan erbjuder COSORI Dual Blaze Airfryer en enorm kapacitet på 6,4 liter och unika dubbla värmeelement som möjliggör en snabbare tillagning utan att behöva vända maten. Även om båda har stark prestanda, tenderar användare att föredra Cosori Premium Smart för dess breda funktionalitet och användarvänliga app-styrning.

3

Philips Airfryer HD9270

Philips HD9270 Bäst i test airfryer

Mellan

Vinnare

8

Pris

9

Användarvänlighet

10

Kapacitet

9

Slutresultat

9

Snabbhet & effektivitet

9

Totalpoäng

Motivering: Philips Airfryer HD9270 får en totalpoäng på 9.0 för dess allroundiga prestanda med balanserade egenskaper. Den erbjuder enkel användning, bra kapacitet och utmärkt slutresultat till ett relativt överkomligt pris.

En riktig användarfavorit! Pris fr. ca. 1.700 kr.

Vill du gå ner litegrann i pris men har fortfarande många munnar att mätta? Då är Philips XL arifryer ett prima alternativ. Den här varmluftsfritösen fretar omkring 1,2 kilo pommes frites med lite eller ingen olja alls och krispigt blire! Friteringen den sker genom Rapid Air-teknik (snabb cirkulation av varm luft), vilket gör att du även slipper matos, som kan vara en klassiker vid användningen av en klassisk oljefritös. Och även här är användningen bred; du kan baka, steka, grilla och värma upp! Dessutom kan du spara dina favoritinställningar om är en everyday-friterare! Och den har en justerbar temperatur från 60-200°C! Till skillnad från fritering i fritös med olja, behöver du dessutom inte koka upp potatisstavarna innan utan lägger dem direkt i matlagningskorgen! 

 • Typ: Varmluftsfritös
 • Kapacitet: 1,2 kg (6,2 l)
 • Maximal Effekt: 2000 W
 • Temperatur: 80-200 grader
 • Mått: 40 x 31,5 x 30
 • Funktioner: Spara favoritinställningar, timerfunktion, sladdförvaring, 7 förinställda program, varmhållningsfunktion, enkel rengöring med löstagbara delar, diskmaskinsvänlig, recept i app NutriU

Fördelar 

 • Går att tillaga det mesta i Philips Airfryer
 • Snabb tillagningstid
 • Stor kapacitet till ett bra pris
 • Väldigt brett användningsområde
 • Användarvänlig

Nackdelar 

 • Tar stor plats på köksbänken enligt vissa användare
 • Lite för kort sladd enligt vissa användare

Sammanfattning: För att få fram en så objektiv och bred bild som möjligt har vi hämtat cirka 350 recensioner från Philips4 och Elgiganten5 .

4

Ninja AF100

Ninja AF100 Bäst i test varmluftsfritös

Mellan

Utmanare

8

Pris

8

Användarvänlighet

8

Kapacitet

9

Slutresultat

9

Snabbhet & effektivitet

8.4

Totalpoäng

Motivering: Ninja AF100 erbjuder imponerande prestanda, speciellt med dess snabbhet och effektivitet, vilket ger utmärkta resultat i matlagningen. Vissa användare hade mindre klagomål på storleken och manualen vilket drar ner användarvänligheten något.

Vem vill inte ha sin egen köksninja? Pris ca. 1400 kr.


Denna luftfritös har fyra förinställda program att välja mellan: airfry, roast, dehydrate och reheat. Air fry-funktionen gör maten krispig helt utan eller bara med en liten skvätt olja, och med roast-funktionen kan du använda fritösen som en stekugn för att möra kött eller ugnssteka grönsaker! Dehydrate-funktionen, ja den torkar den; du kan torka kött, frukt och grönsaker till smarriga tilltugg. Och med reheat-funktionen kan du ge nytt liv åt matrester genom att värma upp dom och få ett nytt krispigt resultat!

Fritösen har också en digital display där du enkelt kan justera temperaturen och tiden med hjälp av pilar upp och ner. Timerfunktionen låter dig justera tillagningstemperaturen och tiden när som helst under tillagningen. Det finns också en tydlig start- och stoppknapp som du kan använda för att starta respektive avsluta friteringen närhelst du önskar!

Ett tips är att förvärma fritösen i ungefär tre minuter innan du lägger i maten för bästa resultat. Och för att få bästa resultat när du tillagar färska grönsaker och potatis rekommenderas det att du tillsätter minst en matsked matolja. Tillsätt mer olja efter smak för att uppnå önskad nivå av krispighet. Behållare och tillbehör kan dessutom gå i diskmaskinen! Så vill du ha enkelt, effektivt och fettsnålt är Ninja AF100 ett prima köp!

 • Typ: Airfryer
 • Kapacitet: 3,8 l
 • Maximal Effekt: 1500 W
 • Temperatur: 80-210 grader
 • Mått: 34.5 x 28 x 34 cm
 • Funktioner: Multifunktionell, digital display, 4 förinställda program, Timerfunktion

Fördelar 

 • Väldigt användarvänlig
 • Ger riktigt bra resultat
 • Tillagar maten snabbt
 • En väldigt bra storlek för 1 person

Nackdelar 

 • Lite för liten enligt vissa användare
 • Manualen är ganska krånglig att förstå sig på enligt en del användare

Sammanfattning: För att få fram en så objektiv och bred bild som möjligt har vi hämtat cirka 1.000 recensioner från Pricerunner6 , Amazon7 och NinjaKitchen8 .

Duellen

Mellan

Philips Airfryer HD9270 vs. Ninja AF100

I mellanklassen hittar vi Philips Airfryer HD9270 och Ninja AF100. Philips Airfryer erbjuder en kapacitet på 6,2 liter och 7 förinställda program vilket möjliggör en mångsidig och stor matlagning. Å andra sidan har Ninja AF100, med 4 program och en mindre kapacitet på 3,8 liter, ändå en imponerande prestanda med sin snabbhet och effektivitet. Användare uppskattar Ninjas snabbhet och mångsidighet även om vissa kritiserar dess mindre storlek.

5

OBH Nordica AG3018S0

Bäst i test airfryer

Budget

Vinnare

9

Pris

9

Användarvänlighet

6

Kapacitet

9

Slutresultat

8

Snabbhet & effektivitet

8.2

Totalpoäng

Motivering: OBH Nordica AG3018S0 får, trots att den har en mindre kapacitet, en totalpoäng på 8.2 för sitt överkomliga pris och bra användarvänlighet. Dess förmåga att leverera bra slutresultat och enkel rengöring bidrar till dess konkurrenskraftiga betyg.

För dig som tycker att smått är gott! Pris ca. 900 kr.

Här har vi en kompakt liten rackare som har en kapacitet på 1.6 liter – vilket alltså gör den till den minsta varmluftsfritösen i testet! Den kan fritera mat till cirka två personer åt gången vilket innebär att den passar lite extra bra till dig som bor själv eller alla våra sambos därute!

Den är enligt användare extremt lätt att förstå sig på med dess sex förprogrammerade program och en justerbar temperatur på mellan 80 grader till 200 grader. Dessutom kan du både grilla, rosta och baka i den här airfryern, ja, utöver att fritera alltså. Rengöringen är även den lekande lätt då den har flera avtagbara delar som är diskmaskinståliga!

 • Typ: Airfryer
 • Kapacitet: 1.6 l
 • Temperatur: 80-200 grader
 • Maximal effekt: 1200 W
 • Funktioner: 6 förinställda program, timerfunktion upp till 30 min

Fördelar 

 • Väldigt enkel att använda
 • Väldigt liten och kompakt
 • Lätt att rengöra
 • Ger ett riktigt bra slutresultat

Nackdelar 

 • Inga kända nackdelar

Sammanfattning: För att få fram en så objektiv och bred bild som möjligt har vi hämtat cirka 50 recensioner från Elgiganten9 och OBH Nordica10 . Recensionerna för den här airfryern är dock begränsade.

6

Xiaomi Mi Smart

Xiaomi Mi Smart Bäst i test Airfryer

Budget

Utmanare

8

Pris

9

Användarvänlighet

7

Kapacitet

9

Slutresultat

8

Snabbhet & effektivitet

8.2

Totalpoäng

Motivering: Xiaomi Mi Smart har också en totalpoäng på 8.2 med sina smarta funktioner och rimliga pris. Trots dess mindre kapacitet presterar den bra med god användarvänlighet och goda resultat i matlagningen.

Liten men vass! Pris fr. 1000 kr.

Den här luftfritösen, Xiaomi Mi Smart Airfryer, är enligt den allmänna massan en toppenlirare med en mängd nyttiga funktioner. Den har en snygg och enkel design och är lätt att förvara på grund av sin storlek. Behållaren rymmer 3,5 liter, vilket räcker för två till fyra personer. Fritösen har även stålgaller och en yta av teflon, som gör den lätt att rengöra. Här har du en stark kandidat med stora muskler trots sin nätta form; specialläge för pommes frittes finns såklart, men du kan även baka bröd! Dessutom har fritösen wifi och stöd för Alexa och Google Assistant, så du kan koppla den till din mobil och smarta högtalare för att få notiser när maten är klar! Och så prisvärd sen!

 • Typ: Airfryer
 • Kapacitet: 3,5 liter
 • Maximal effekt: 1500 W
 • Temperatur: 40-200 grader
 • Mått:30,5 x 25 x 33,5 cm
 • Funktioner: Flera förinställda program, liten smidig design, wifi-funktion

Fördelar 

 • Lätt att använda
 • Ger ett riktigt bra resultat
 • Bra pris/prestanda-förhållande
 • Lätt att rengöra

Nackdelar 

 • En del användare tycker inte att kapaciteten räcker till sagda antal personer, utan mer till 1 max 2 personer

Sammanfattning: För att få fram en så objektiv och bred bild som möjligt har vi hämtat cirka 1.000 recensioner från Amazon11 och Elgiganten12 .

Duellen

Budget

OBH Nordica AG3018S0 vs. Xiaomi Mi Smart

I budgetklassen är OBH Nordica AG3018S0 och Xiaomi Mi Smart bra alternativ. OBH Nordica AG3018S0, med en kapacitet på 1,6 liter och 6 förinställda program, anses vara väldigt användarvänlig och ger ett bra slutresultat till ett överkomligt pris. Å andra sidan har Xiaomi Mi Smart en mindre kapacitet på 3,5 liter men imponerar med smarta funktioner som wifi-stöd och ett rimligt pris. Trots att Xiaomi Mi Smart erbjuder vissa smarta funktioner, tenderar användare att föredra OBH Nordica för dess användarvänlighet och kompakta storlek.

Köpguide Varmluftsfritös

När du har bestämt dig för att köpa en airfryer så finns det många saker att tänka på. För det första så behöver du fundera på vilken storlek och kapacitet du behöver och för det andra så bör du ha klart för dig vilken prisklass du kan tänka dig. För det tredje så är det bra hålla koll på vilka temperaturer du behöver. Det är därför en god idé att jämföra olika modeller och märken för att hitta den som passar dig bäst. För att hjälpa dig och vägleda dig till ett bra köp så har vi gjort ett airfryer bäst-i-test. Längst ned på sidan förklarar vi också mer ingående om allt du behöver ha i åtanke inför köpet så att du enkelt kan hitta rätt modell.

Så fungerar en luftfritös

Luftfritösen använder sig av varmluftsteknik för att laga all typ av mat som du annars skulle dränkt med en massa olja och fett. Denna nya teknik innebär att cirkulerande luft på hög värme, upp till 200 grader, används för att “fritera” olika matvaror som inkluderar fisk, potatis, bakverk, kyckling med mera. Denna teknik har fört med sig en ny era av matlagning och en ny generation av tillagningsmetoder som sträcker sig långt över något som tidigare influerat våra kök och framförallt ugnar.

Inuti en varmluftsfritös utstrålar ett värmeelement värme rakt på maten, på grund av det blir matlagning mer effektiv och ändamålsenlig. Den lilla fläkt som oftast sitter belägen ovanför varmluftsfritösen bidrar till att ge ett luftflöde från undersidan, vilket tillåter den uppvärmda luften att ständigt passera genom maskinen. Följaktligen får varje del av maten samma upphettningstemperatur. Genom att fläkten skickar in luft och elementet värmer upp den, tillagas maten med varmluft med hög hastighet, och uppnår de hälsosamma egenskaperna med luftfriterad mat. Resultatet är en enkel och innovativ metod för matlagning.

En Airfryer har även ett inbyggt kylsystem, inklusive en fläkt monterad på en motoraxel, för att reglera den inre temperaturen. Denna fläkt säkerställer att miljön inne i varmluftsfritösen håller sig ren och frisk. Kylsystemet tillåter frisk luft att passera genom filtren och fortsätt till botten av fritösen, och på så sätt tas den överhettade luften hand om och luftpassagen håller Airfryerns delar svala.

Airfryer – ett hälsosamt och bra alternativ

Den metoden som används i en Airfryer är ett hälsosamt alternativ till traditionella fritöser som använder sig av stora mängder olja. Genom att använda en airfryer kan du minska fettmängden med ca 80 %.

Den snabbt cirkulerande varmluften gör att råvarorna får en krispig yta samtidigt som insidan blir härligt mör och saftig. Ofta kan en Airfryer leverera en varm och god måltid på bara 12 minuter. Även om maten upplevs som friterad är den i grund och botten varmluftsfriterad, vilket otroligt nog ger samma krispiga yta på maten men utan samma antal kalorier.

Allt du kan tänka dig kan tillagas i en Airfryer, från kyckling till potatis till fisk kan tillagas hälsosammare i en Airfryer eftersom dess tillagningsmetod kräver mycket lite fett. Till exempel kräver en sats med potatis bara en halv matsked olja och 12 minuter tillagning, för perfekta krispiga potatisar, potatisklyftor, pommes frites, strips etc. Med en Airfryer får du välsmakande och varierande mat, samtidigt som du slipper det matos som oftast bildas vid traditionell matlagning på spis och i ugn.

Frågor och svar om Airfryer

 1. Storlek/kapacitet: Hur många personer behöver du laga mat till och hur stor familj har du? Den minsta airfryern har en kapacitet på under ett kilo, vilket motsvarar ungefär tre-fyra portioner pommes frites. De största kan rymma över 1 700 gram, vilket motsvarar ca åtta portioner pommes frites. En tumregel är också att ju högre airfryerns kapacitet är, desto mer plats kommer den behöva i köket.
 2. Priset:Som med många andra produkter så varierar priset på airfryers kraftigt. Du kan hitta allt från modeller som kostar ett par hundralappar till de som kostar ett par tusenlappar. Ha i åtanke att de billigare fritöserna kommer med en lägre kapacitet och i många fall så kommer de även att tillaga mat av sämre kvalitet. Givetvis händer det även att dyrare modeller inte lever upp till måttet – så ta därför en titt på vårt bäst i test innan du köper din airfryer.
 3. Rengöring: De flesta airfryers har löstagbara delar som kan diskas i diskmaskin, vilket därmed förenklar rengöringen. Vi rekommenderar att du väljer en airfryer som är lätt att rengöra eftersom du då slipper lägga ned onödigt mycket tid på hålla din airfryer ren.
 4. Temperatur: En bra airfryer låter dig ställa in temperaturen efter vilka maträtter och typ av mat du ska tillaga. Ett vanligt temperaturspann brukar ligga mellan 80-200 grader vilket också är en bra regel att gå efter. Tänk också på att temperaturintervallet kan skilja sig åt mellan olika modeller.
 5.  

Frågan är snarare: Vilken mat kan du inte fritera? En airfryer låter dig bland annat njuta av hemgjorda pommes frites, friterad kyckling, grönsaker eller churros som är klart på snabb tid och som smakar gott. Detta innebär att du kan du tillaga den mat som du annars skulle stekt eller lagat i ugn.

En airfryer och en vanlig fritös skiljer sig åt på många sätt och en stor skillnad med fritösen är att du sänker ned maten i het frityrolja. En airfryer kan tack vare snabbcirkulerande varmluft i ett stängt utrymme åstadkomma liknande resultat, men som har fördelen av att maten är hälsosammare. Med andra ord så tillagar Airfryers maten med varmluft, vilket levererar samma krispighet men utan fettet. Du behöver uppleva smakskillnaden själv!

En airfryer värmer ofta upp mycket snabbare än i ugn, vilket påskyndar matlagningen. En airfryer på 1800 W som används i 30 minuter förbrukar 0,9 kWh. Detta kan jämföras med en varmluftsugn på 3000 W som förbrukar 2,24 kWh på 45 minuter.

 1. Cosori, 6/11-23 []
 2. Pricerunner, 6/11-23 []
 3. Elgiganten, 6/11-23 []
 4. Philips, 6/11-23 []
 5. Elgiganten, 6/11-23 []
 6. Pricerunner, 6/11-23 []
 7. Amazon, 6/11-23 []
 8. Ninja, 6/11-23 []
 9. Elgiganten, 6/11-23 []
 10. OBH Nordica, 6/11-23 []
 11. Amazon, 6/11-23 []
 12. Elgiganten, 6/11-23 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser