Zaptec Go laddbox – Recension

Innehållsansvarig

Zaptec Go är en riktigt kraftfull laddbox, i ett smidigt format. Det här är faktiskt en av världens minsta 22 kW elbilsladdare. Trots det smidiga formatet är denna laddbox riktigt effektiv och har många fördelar, och en av de största fördelarna är att den passar för alla elbilar. Den har en traditionell skandinavisk design, och en banbrytande norsk teknik. Dessutom är den packad med premiumteknik, den är alltid ansluten och helt automatiskt uppdaterar den sig för att alltid ha de senaste uppdateringarna och funktionerna. Denna laddbox är mycket enkel att använda och otroligt praktiskt, och om du någon gång byter elbil så kan du ladda även den med samma laddbox och behöver alltså inte byta ut laddboxen. Det här är en väldigt smart och praktisk laddbox, med andra ord, och den har en hel del fördelar. Läs gärna även vårt test av laddboxar. Ca pris för Zaptec Go är 7000 kr.

Zaptec Go laddbox

PRIS MED INSTALLATION & DÄRMED SKATTEAVDRAG OM 50%:

FÅ 1000KR. RABATT MED KODEN hemfakta23 HOS EWAYS

 

Zaptec Go är en riktigt effektiv och kraftfull laddbox, trots sin smidiga storlek. De två största fördelarna med den här laddboxen är förmodligen dess kompakta storlek, och att den passar till alla elbilar. Det här är faktiskt en av de minsta 22 kW laddboxarna som går att hitta, vilket gör den till ett bra val för dig som inte vill ha någon större och skrymmande klump till laddbox. Att den passar till alla elbilar är förstås också en fördel, framför allt om du har flera elbilar och vill kunna ladda alla med samma laddbox, eller om du någon gång byter elbil – då slipper du installera en ny laddbox för att kunna ladda den nya elbilen.

Den smidiga storleken gör även att laddboxen kan placerar vart som helst utan att ta upp överdrivet mycket plats, och utan att det ser ut som en laddningsstation. Tvärtom märks den knappt, och därför passar den bra oavsett vart den placeras. Denna laddbox anpassar även styrkan efter bilen som laddas, och den laddar bilen på ett snabbt och effektivt samt säkert sätt.

Denna laddbox är 80 procent mindre och lättare än likvärdiga laddboxar, och den laddar din bil upp till 10 gånger snabbare än om du hade laddat den via ett vanligt eluttag. Zaptec Go är även ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden, och certifierad med högsta säkerhetsstandard. Det gör att det här inte bara är en effektiv, smart och kraftfull laddbox utan även en mycket säker laddbox. Dessutom håller den en hög kvalitet och är anpassad för nordiskt klimat, och den klarar temperaturer från -30 grader och upp till 40 grader.

Zaptec Go har som sagt en smidig storlek och även en snygg och stilren design, som gör att den passar in nästan överallt och knappt märks. Men den finns också i flera snygga färger, vilket gör att du dessutom kan välja en färg som passar in i omgivningarna och gör att laddboxen märks ännu mindre, eller också så väljer du en färg som du gillar. Färgerna som finns att välja mellan är asphalt black, cloud white, midnight blue, moss green, rock grey och wood brown – det vill säga svart, vit, blå, grön, grå och brun.

Några av alla andra fördelar med denna smarta laddbox är att den kan beställas med lastbalansering, den har både WiFi och 4G-uppkoppling, den håller en hög kvalitet och är tillverkad för att hålla länge, den har ett Eco Mode som gör det möjligt att sänka elkostnaderna genom att ladda när elen är som billigast och den har ett typ 2 uttag av europeisk standard som passar alla elbilar och laddhybrider. Dessutom kan den anslutas till appen “Monta” där det finns många användbara funktioner.

Denna smarta laddbox kan vara rätt val för dig som söker en effektiv och kraftfull laddbox med en effekt på 22 kW, som samtidigt har en smidig storlek. Den kan även vara ett bra val för dig som söker en snygg design, eller en väldigt säker laddbox som är anpassad för det nordiska klimatet. Framför allt är den ett bra val för dig som söker en laddbox som kan ladda alla elbilar, och som du kan behålla även om du byter bil.

Fördelar

 • Passar för alla elbilar
 • En av världens minsta 22 kW laddboxar
 • Smart app med flera användbara funktioner
 • Möjlighet att låsa fast kabeln via appen
 • Mindre och lättare än likvärdiga laddboxar
 • Säker och effektiv
 • Anpassad för nordiskt klimat

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Antal faser: 1-fas, 3-fas
 • Maxeffekt: 22 kW
 • Kabel eller uttag: Uttag
 • IP klass: IP54
 • Uppkoppling: Ja, WiFi och 4G
 • Tillgängliga färger: Svart, grå, brun, vit, blå, grön
 • Mått: 242 x 180 x 75 mm
 • Vikt: 1,3 kg

PRIS MED INSTALLATION & DÄRMED SKATTEAVDRAG OM 50%:

Lämna en kommentar