1. Hem
 2. >
 3. Träning & Hälsa
 4. >
 5. Bäst i Test: Vitaminer för håret – Bästa hårtillskottet för manen!
Hårvitaminer bäst i test

Lyx

Hårvitaminer bäst i test

Growth Formula Hairlust

9.4

Mellan

Hårkontroll Boost, Hårtillskott

Hårkontroll Boost

8

Budget

Utmanare Premiumklassen: Original Silicea – hår, hud och naglar, Hårtillskott

Original Silicea

7.6

Inledning

Tappar du mycket hår? Eller känns det bara sådär torrt och allmänt livlöst? Ja för även om du inte tappat håret skadar det inte att jobba lite preventivt och ge ditt svall en boozt! Och vad brukar vara bra för en trött människokropp? Vitaminer! Och vad är då bra för ett trött hår med tendens till håravfall? Givetvis – Hårvitaminer! Så gänget, dags att snacka hårtillskott. Det finns i olika former och i dagens lucka ska vi ta en titt på både hårtabletter och hårvitaminer i flytande form! Som ett extra ess i hårvitaminernas rockärm tenderar dom även att stärka naglar och hud! Vilken pangpryl asså. Så nu vill vi ju veta, vilka hårtabletter är bäst i test? Ja vilket är det bästa hårtillskottet? I vårt vitaminer för håret bäst i test hittar du svaren! Jabadabadoo!

Vi på Hemfakta har utsett Hair Growth Formula Gummies från Hairlust till årets bästa vitaminer för håret! Med naturligt, veganskt innehåll, smarrig jordgubbssmak och otaliga urbra vitaminer i en härligt koncentrerad godisbit blev valet lätt!

Vi har i det här testet presenterat sex olika vitaminer för håret med olika egenskaper. I jakten på bästa hårtillskott har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och benat ut specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den produkt som är bäst från den som inte är det. När det kommer till vitaminer för håret är det såklart resultatet vi främst är ute efter, men även andra aspekter så som produktens naturliga och ekologiska innehåll, produktionsplats, pris och användarvänlighet (hur lätt den är att svälja, smak med mera).

1

Hair Growth Formula Gummies – Bästa vitaminerna för håret 2024!

hem-fakta-bast-i-test-logo
Hårvitaminer bäst i test

Lyx

Vinnare

7

Pris

10

Hållbarhet/Miljö

10

Hårvård

10

Smakupplevelse

10

Användarrecensioner

9.4

Totalpoäng

Motivering: Hair Growth Formula Gummies får höga poäng tack vare sin miljövänliga inställning och naturliga ingredienser. Med 14 olika vitaminer och mineraler ger den en komplett vård för alla hårtyper. Och ja, det är den enda i testet du kommer vilja äta som godis!

Dessa goda vitaminer har många fördelar, förutom att dom är bra för håret. Dom är veganska, sockerfria och har naturliga ingredienser! Pris ca. 350 kr.

Vi på Hemfakta har utsett Hair Growth Formula Gummies från Hairlust till årets bästa vitaminer för håret! Med naturligt, veganskt innehåll, smarrig jordgubbssmak och otaliga urbra vitaminer i en härligt koncentrerad godisbit blev valet lätt! Ja, det allra bästa med dessa hårvitaminer är förmodligen dess naturliga innehåll – dom är helt fria från skadliga kemikalier, dom har veganska ingredienser, dom är sockerfria och dessutom fria från gluten, laktos, gelatin och konstgjorda smaker. Förutom att det naturliga innehållet gör dom extra hälsosamma, så innebär det även att dom passar i stort sett alla. Här finns 14 olika vitaminer och mineraler, och dom flesta i en ordentlig dos. Av Biotin finns till exempel 10 000 procent av det rekommenderade dagliga intaget, och 360 procent av det rekommenderade dagliga intaget av Vitamin B12. Andra vitaminer och mineraler som finns här är bland annat Vitamin C, Vitamin E, Zink, Vitamin A, Vitamin B6, Folsyra, Jod, Vitamin D och många andra. Den charmiga formen och färgen i kombination med den goda smaken gör det lätt att ta dessa vitaminer, och att man behöver ta tre stycken per dag är knappast någon nackdel – det gör man mer än gärna. Dessa goda tuggtabletter passar alla hårtyper, och de är ett perfekt val för dig som har svårt att svälja vanliga tabletter – eller för dig som bara vill ha ett godare och roligare alternativ.

 • Antal/storlek: 90 tabletter per burk
 • Dosering: 3 tabletter per dag
 • Innehåll: Biotin, Vitamin B12, C, E, Zink och 9 andra vitaminer och mineraler
 • Användningsområde: För alla hårtyper
 • Särskilda egenskaper: Vegansk, sockerfri, laktosfri, glutenfri

Fördelar

 • Många användare upplever en förbättring i hårets kvalitet och densitet
 • Användare hyllar den snabba leveransen
 • Passar flera olika hårtyper och löser flera olika hårproblem

Nackdelar

 • Enstaka användare känner sig endast “hyfsat nöjda” utan att specificera varför

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från Hairlust((Hairlust, 2023-09-26)) för att skapa en objektiv bild av produkten, och det är tydligt att de flesta är riktigt nöjda. Antalet källor är begränsade.

2

Healthwell Biotin 10 000

Healthwell Biotin 10 000 hårtillskott bäst i test

Lyx

Utmanare

7

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

10

Hårvård

9

Användarrecensioner

8.3

Totalpoäng

Motivering: Healthwell Biotin 10 000 går inte att ignorera med sin superhöga biotindos. Det ger full pott i hårvård men ligger lite efter när det kommer till miljöaspekten. En stark utmanare som tar hand om ditt hår, men inte riktigt din planet.

Biotin 10000 är ett av dom mest koncentrerade och effektiva tillskotten hittills på marknaden! Pris ca. 350 kr.

Healthwell Biotin 10000 är ett mycket bra val för den som önskar förbättra kvaliteten på både hår, hud och naglar. Detta hårtillskott innehåller 10 000 mcg rent biotin per kapsel vilket gör det till den mest koncentrerade produkten som finns på marknaden. En kapsel motsvarar nämligen hela 20 000 % av en vuxen individs dagsbehov av biotin. Healthwell Biotin 10 000 är dessutom bra för huden och naglarna, samtidigt som det också bidrar till en normal energiomsättning. Vi har inget att klaga på när det kommer till detta hårtillskott.

 • Antal/storlek: 90 kapslar
 • Dosering: 1 kapsel dagligen i samband med mat
 • Innehåll: Biotin, rismjöl, vegetabilisk kapsel, risstärkelse
 • Användningsområde: Hår, hud och naglar
 • Särskilda egenskaper: Extremt hög dosering av biotin, vattenlöslig, bidrar till energiomsättning

Fördelar

 • Användare upplever att deras hår och naglar mår betydligt bättre och stärks.
 • Användare beskriver att tillskottet är effektivt för hår som börjat tappa sin kvalitet.

Nackdelar

 • Inga direkt rapporterade nackdelar, men var observant på den höga doseringen. Överskrid inte rekommenderad dos.

Sammanfattning: Vår research grundar sig på recensioner från Healthwells partner, Svensk Hälsokost((Svensk Hälsokost, 2023-09-26)) samt Svenskt Kosttillskott((Svensk Kosttillskott, 2023-09-26)) och vi kan konstatera att användare är överlag väldigt nöjda. Det verkar som att Healthwell Biotin 10000 har lyckats med sin mission att rädda hår, hud och naglar i nöd.

Duellen

Lyx

Hair Growth Formula Gummies – Bästa vitaminerna för håret 2024! vs. Healthwell Biotin 10 000

När vi jämför vinnaren i lyxklassen, Hairlust Hair Growth Formula Gummies, med utmanaren Healthwell Biotin 10000, ser vi att båda produkterna har imponerande mängder Biotin, som är känd för att främja hårets hälsa. Hairlust erbjuder dock en bredare spektrum av vitaminer och mineraler, och dess naturliga och veganska formulering gör den mer mångsidig och hälsosam. Å andra sidan är Healthwell Biotin 10000 en kraftfull produkt med en extremt hög dos Biotin, vilket kan vara fördelaktigt för dem som specifikt letar efter en biotinboost. Båda produkterna har sina styrkor, och valet mellan dem beror på dina specifika behov.

3

Hårkontroll Boost

Hårkontroll Boost, Hårtillskott

Mellan

Vinnare

8

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

8

Hårvård

8

Användarrecensioner

8

Totalpoäng

Motivering: Hårkontroll Boost tar medelvägen och gör det med stil. Det är ett välbalanserat tillskott som inte tär på plånboken och ger en överlag bra vård för hår, hud, och naglar. Mellanklassens trygga val, med andra ord.

Hårkontroll Boost är ett hårtillskott som innehåller ämnen som bidrar till att bibehålla hårets normala egenskaper! Pris ca. 250 kr.

   .             

Hårkontroll Boost är ett utmärkt tillskott med hårvitaminer för den som önskar ge extra näring till hår, hud och naglar. Detta hårtillskott innehåller bland annat det kliniskt dokumenterade och patenterade Cynatine® HNS som bidrar till att upprätthålla hårets normala egenskaper. Hårkontroll Boost innehåller även biotin och zink som stimulerar hår, hårrötter och naglar. Utöver detta har man tillsatt koppar som hjälper till att bidra till hårets normala pigmentering. Det enda vi har att klaga på är att paketet endast innehåller 60 tabletter, vilket ger en månads användning då den rekommenderade dosen är två tabletter dagligen.

 • Antal/storlek: 60 tabletter
 • Dosering: 2 tabletter dagligen
 • Innehåll: Keratin (Cynatine®HNS), biotin, zink, koppar, och flera B-vitaminer
 • Användningsområde: För bättre hår, hud och naglar
 • Särskilda egenskaper: Innehåller det patenterade och kliniskt dokumenterade Cynatine® HNS

Fördelar

 • Många användare upplever att deras hår blir starkare och får en förbättrad glans
 • Användare har noterat påtagliga effekter över tid och kommer fortsätta använda produkten

Nackdelar

 • En del användare anser att produkten kunde ha varit billigare

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från flera platser, inklusive Apohem och Apotek Hjärtat, för att ge en så komplett bild som möjligt. Så om du letar efter ett tillskott som inte bara håller håret i schack, utan även boostar hud och naglar, då har du hittat din match i Hårkontroll Boost. Källorna är dock begränsade till Apohem((Apohem, 2023-09-26)) och Apotek Hjärtat1.

4

Healthwell Silica

Healthwell Silica, Hårtillskott bäst i test

Mellan

Utmanare

8

Pris

91

Hållbarhet/Miljö

7

Hårvård

4

Smakupplevelse

7

Användarrecensioner

7

Totalpoäng

Motivering: Healthwell Silica briljerar med sin biologiska formel och sitt miljövänliga fokus. Många användare ser en klar förbättring på naglar, men produkten dras ner av smakbetyget. Passar dig som letar efter en hållbar allroundare!

Detta hårtillskott innehåller 250 milligram rent kisel per kapsel vilket bidrar till att främja bildandet av både elastin och kollagen! Pris ca. 170 kr.

Tillskottet Silica från Healthwell innehåller hela 250 milligram kisel från bambu per dos. En stor fördel med detta hårtillskott är att det är 100% biologiskt och att kapslarna är vegetabiliska i lättupptagbar form. Mineralen kisel finns naturligt i den mänskliga kroppen och fyller funktionen som en beståndsdel i både skelett och bindväv. Kisel främjar dessutom bildandet av de två ämnena elastin och kollagen, vilka bidrar till att upprätthålla en normal hårkvalité och kvalitén av hud och naglar. Den rekommenderade dosen är 1 kapsel per dag vilket betyder att burken räcker i 90 dagar, vilket gör detta till en prisvärd produkt. Många användare säger att de ser en märkbar skillnad på naglarna redan efter ett par veckor, medan du får räkna med ett par månaders användning för att se skillnad på håret. Vissa användare klagar dock på att tabletterna har en obehaglig och stark smak.

 • Naturligt och högdoserat kisel
 • Bra för både hår, hud och naglar
 • Vegansk produkt
 • Vegetabilisk
 • Lättupptagbar form
 • 100% biologiskt
 • Antal/storlek: 90 kapslar
 • Dosering: 1 kapsel per dag
 • Innehåll: 250 mg kisel från bambu, vegetabiliska kapslar
 • Användningsområde: För hår, hud och naglar
 • Särskilda egenskaper: 100% biologiskt, vegetabilisk, lättupptagbar form

Fördelar

 • Många användare upplever märkbar förbättring av naglarnas kvalitet redan efter ett par veckor.
 • Flertalet anser att produkten är prisvärd i förhållande till varaktigheten.

Nackdelar

 • Vissa användare tycker att kapslarna har en obehaglig och stark smak.

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från Svensk hälsokost – healthwells partner((Svensk hälsokost, 2023-09-26)), samt Svenskt kosttillskott((Svenskt Kosttillskott, 2023-09-26)) för att skapa en objektiv bild av produkten. Antalet källor är begränsade

Duellen

Mellan

Hårkontroll Boost vs. Healthwell Silica

I mellanklassen möter vi vinnaren Hårkontroll Boost och utmanaren Healthwell Silica 250. Båda produkterna är inriktade på att förbättra hårets utseende och textur, men de har olika fokus. Hårkontroll Boost har en bredare spektrum av ingredienser och är särskilt inriktad på att förbättra hårkvaliteten med hjälp av kliniskt dokumenterade ingredienser. Healthwell Silica 250 fokuserar mer på kisel och dess roll i att stärka hår och naglar. Båda produkterna har sina egna fördelar, och valet mellan dem beror på dina specifika behov och preferenser.

5

Original Silicea

Utmanare Premiumklassen: Original Silicea – hår, hud och naglar, Hårtillskott

Budget

Vinnare

7

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

9

Hårvård

6

Smakupplevelse

8

Användarrecensioner

7.6

Totalpoäng

Motivering: Original Silicea är som en schweizisk armékniv för din skönhet. Den imponerar med en hög koncentration av kiseldioxid och ett plustecken för magen. Det enda som sätter krokben är tiden det tar att se effekten.

Original Silicea innehåller en hög koncentration av kiseldioxid vilket lätt tas upp av håret, huden och naglarna! Pris ca. 160 kr.

Original Silicea är en klassiker när det kommer till tillskott för hår, hud och naglar och har funnits på marknaden sedan 90-talet. Huvudingrediensen i detta tillskott är en hög koncentration av kiseldioxid. Ämnet är dessutom i en mycket finfördelad form, vilket gör det lättupptagligt för blodet och att det snabbt kan föras vidare till hårrrötterna och till huden. Ett annat stort plus med Original Silicea är att tillskottet bidrar till en utmärkt mag- och tarmhälsa. Utöver kiseldioxid så innehåller Original Silicea även bra nivåer av både biotin och zink vilka bidrar till att göra håret mer hälsosamt samtidigt som dessa ämnen stimulerar tillväxten av hårsäckarna. Vi uppskattar även att Original Silicea är helt fri från både färgämnen och konserveringsmedel. Det enda negativa är att du får räkna med att det tar ett par månader innan du märker av effekten, så det gäller att ha lite tålamod.

 • Antal/storlek: Finns i kapslar och flytande form
 • Dosering: Ej specificerad
 • Innehåll: Kiseldioxid, biotin, zink, ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa), stärkelse (från majs), mangan, selen.
 • Användningsområde: Hår, hud, naglar och mag- & tarmhälsa
 • Särskilda egenskaper: Fri från färgämnen och konserveringsmedel

Fördelar

 • Många upplever att produkten gör skillnad för hår, hud och naglar
 • Rekommenderas av professionella, som frisörer
 • Användare är generellt nöjda och blir återkommande kunder

Nackdelar

 • Vissa tycker att kapslarna är svåra att svälja
 • Effekten tar tid att märkas, upp till tre månader

Sammanfattning: Recensioner har samlats från ett begränsat antal källor för att skapa en objektiv bild av produkten, bland annat Apotek Hjärtat2 och Apoteket((Apoteket, 2023-09-26))

6

Stora Hårkuren

Stora Hårkuren, hårtillskott

Budget

Utmanare

9

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

8

Hårvård

8

Smakupplevelse

8

Användarrecensioner

8

Totalpoäng

Motivering: Stora Hårkurens hårtabletter verkar vara den kompletta lösningen för alla ditt hår och naglar har drömt om. Med ett gäng av unika örter som åkerfräken och nässla i bakfickan, skjuter denna produkt högt på vår hårvårdsskala. Visst, du måste ta tre tabletter om dagen, men när resultatet är tjockare och starkare hår som glänser av hälsa – vem bryr sig? Och det bästa? Det är en riktig plånboksvänlig historia!

Stora Hårkuren ger ett grymt friskt och glänsande hår! Pris ca. 130 kronor.

Stora Hårkurens hårtabletter många olika vitaminer, mineraler och ämnen som alla bidrar till en normal kvalité av både hår, naglar och hud. Detta tillskott består även av en sammansättning av flera unika örter som vårdar ditt hår. Bland annat så innehåller tabletterna åkerfräken och nässla som tillför kalcium, kisel, järn och vitamin D som hjälper till att främja hår- och nageltillväxt. Det som drar ned betyget är att den rekommenderade dagliga dosen är hela tre tabletter, vilket vi tycker är en stor dos.

 • Bidrar till normal kvalité av hår, hud och naglar
 • Innehåller flera unika örter, vitaminer och mineraler
 • Prisvärt alternativ
 • Antal/storlek: 300 tabletter
 • Dosering: 3 tabletter per dag
 • Innehåll: Åkerfräken, nässla, kelp, kalcium, fosfor, propolis, niacin, kisel, metionin, L-lysin, paraaminobensoesyra, zink, järn, pantotensyra, biotin, vitamin A
 • Användningsområde: Förbättring av hår, hud och naglar
 • Särskilda egenskaper: Innehåller unika örter som åkerfräken och nässla, prisvärt alternativ

Fördelar

 • Många användare upplever att håret blir tjockare och starkare
 • Verkar snabbt, effekt märks redan efter några veckor
 • Goda resultat även för de som är i klimakteriet eller har haft hårtapp

Nackdelar

 • Måste ta tre tabletter om dagen, vilket kan vara omständigt för vissa

Sammanfattning: Vi har granskat recensioner från Apotek Hjärtat((Apotek Hjärtat, 2023-09-26)) samt Svensk Hälskost((Svensk Hälsokost, 2023-09-26)) för att ge en bred bild av produkten.

Duellen

Budget

Original Silicea vs. Stora Hårkuren

I budgetklassen står vinnaren Mivitotal Plus och utmanaren Healthwell Hair, Skin & Nails mot varandra. Båda produkterna erbjuder prisvärda alternativ för dem som vill stödja sitt hår, hud och naglar. Mivitotal Plus ger en grundläggande nivå av näringsämnen till ett överkomligt pris. Healthwell Hair, Skin & Nails är också en prisvärd produkt med en blandning av vitaminer och mineraler. Båda produkterna är bra alternativ för dem som är budgetmedvetna och ändå vill ta hand om sitt utseende.

Därför sticker bäst i test-vinnaren, Hairlust Hair Growth Formula Gummies, ut!

I vårt test blev Hair Growth Formula Gummies från Hairlust Bäst i Test. Detta av många orsaker; De är veganska, sockerfria, glutenfria, har naturliga ingredienser, smakar supergott och ger en tydligt och snabb effekt på hårkvalitén! Dessa hårvitaminer har även hög koncentration av vitaminer och mineraler. De imponerar med en imponerande mängd av Biotin och Vitamin B12, som är avgörande för hårets hälsa. Dessutom innehåller den en rad andra viktiga näringsämnen. Det är som att få en hel hälsosam kost i en smarrig godisbit.

Köpguide Hårvitaminer

Välj de bästa vitaminerna för håret

Det kan många gånger kännas svårt att veta vilket hårtillskott man bör välja. Lider du av håravfall eller har livlöst hår så är det vanligtvis brist på B-vitamin[footnote]Wikipedia: https://sv.wikipedia.org/wiki/B-vitamin[/footnote], järn, zink och kisel som orsakar detta. Dessa vitaminer och mineraler återfinns i de flesta hårtillskott, men tänk på att koncentrationen däremot kan skilja sig åt mellan olika märken. Biotin[footnote]Healthline: https://www.healthline.com/health/biotin-hair-growth#research[/footnote] sägs ha en vetenskaplig inverkan på håret och hårväxten. Om du önskar testa ett hårtillskott för första gången så är det en god idé att satsa på ett hårtillskott som innehåller ett brett B-vitaminkomplex samt lagom mängder av kisel, järn, och zink. Märker du fortfarande ingen förändring efter ett par veckors intag av hårtillskott så kan det vara dags att byta produkt. Ett tips kan även vara att ta hjälp av en läkare för att se om det är någon hårvitamin du behöver lite extra av.

Hårtillskott – vad är det?

Hårvitaminer finns i oändligt många olika former. De allra vanligaste är kapslar eller gummies. Beroende på vilket varumärke det rör sig om så finns det även olika vitaminer och mineraler i de olika hårtillskotten. Det gäller även när det kommer till mängden vitaminer. Vissa hårtabletter innehåller en högre mängd av vissa mineraler medan andra märken innehåller en lägre mängd. 

Hårvitaminer – för vem?

Hårvitaminer är rent ut sagt för alla som har hår på huvudet. Givetvis är det extra viktigt att använda sig av vitaminer för håret om man plötsligt har fått en försämrad hårkvalitet, men det är också bra att ta hårtillskott för att hålla håret hälsosamt och fräscht.

Det är bra att känna till att håret har en tendens att bli frissigt och av sämre hårkvalitet under vissa perioder under livets gång. Det kan då vara bra att använda hårtillskott för att hjälpa håret på traven. Om du använder mycket stylingprodukter, fönar håret ofta eller använder en varmluftsborste av dålig kvalitet så sliter detta också mycket på håret. Välj därför produkter och verktyg som är bra för håret och som håller hög kvalitet. Vill du ha tips om de bästa varmluftsborstarna så ska du kika igenom vårt stora varmluftsborste bäst i test.

Oavsett om det rör sig om hormoner, sjukdomar, dåliga stylingprodukter eller stress så är ett vitaminer för håret en bra lösning för att ge håret en ökad friskhet och spänst. Det finns inget negativt med att att använda ett hårtillskott, och du har egentligen inget att förlora på att testa – resultatet kommer märkas av redan inom loppet av några få veckor. Ett plus är även att huden såväl naglarna får en boost, samtidigt som du får ytterligare två utmärkta anledningar till varför du bör använda dig av hårtillskott.

Frågor och svar om hårtillskott

Hårtillskott kan användas av den anledningen att det ger ditt hår en ökad spänst och friskhet samtidigt som det främjar hårtillväxten. Läs gärna vårt kosttillskott hår bäst i test ovan.

Vitaminerna A, B, C, D och E har en positiv effekt för ditt hår och hårväxt.

Ja, de flesta hårtillskott kan användas från åldern 11 år – men kolla ordentligt innan du köper då det kan variera från märke till märke.

I vårt test blev Hair Growth Formula Gummies från Hairlust Bäst i Test. Detta av många orsaker; dom är veganska, sockerfria, har naturliga ingredienser, smakar supergott och ger en tydligt och snabb effekt på hårkvalitén!

 1. Apotek Hjärtat, 2023-09-26 []
 2. Apotek Hjärtat, 2023-09-26 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser