1. Hem
 2. >
 3. Barn & Familj
 4. >
 5. Bäst i test: Vinterskor för barn – För att alla fossingar förtjänar värme!
710262-60159-2917_1.jpg.jpg

Lyx

Bäst i test vinterskor barn

Ecco Snow Mountain

8.8

Mellan

Bäst i test vinterstövel

Polyver Winter Boots

7.8

Budget

Bästa vintersko 2023

Treksta Arrow GTX Hi

8.2

Inledning

Knoddens fossingar – dessa mjuka små saker som måste skyddas till varje pris! Tänk inte ens tanken på att försöka mosa ner dessa dyrbara små ting i första bästa vintersko, nej nej, fötterna ska ner i en specialtillverkad skyddskapsel som är både varm, tät och bekväm och HÖR SEN! För att garantera fossingarnas säkerhet har vi beslutat oss för att ta fram årets bästa vinterskor till barn. Följande vinterskor är varma, vattentäta och alldeles alldeles uuuunderbart bekväma – så som alla barnfötter ju förtjänar. Här kommer dom – årets bästa vinterskor för barn 2024 – häng med! 

Vi på hemfakta har utsett Ecco Snow Mountain till årets bästa vintersko – eller ja, vinterkänga – för barn 2024. Varför? För att detta är en fruktansvärt trevlig vintersko som kombinerar stil, funktion och pris på ett sätt som inte många andra gör. Den avvisar fukt, andas och låter kidsen röra sig fritt. Hur bra?

Våra experter har plockat fram sju vinterskor för barn i olika prisklasser och för olika behov. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Men! Det finns ju många olika typer av vinterkor för barn – vinterkängor, vinterstövlar och vintersneakers – vilket ska man egentligen välja? Längre ner på sidan hittar du en alldeles ypperlig köpguide som hjälper dig ta det där beslutet.

I vårt test blev Ecco Snow Mountain vinterskor för barn testvinnare, tack vare sin allround funktion, sitt slitstarka material, bekvämlighet, värmeisolering och snygga design!

I jakten på bästa vinterskon för barn har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den  vintersko som är bäst från den som inte är det. När det gäller vinterskor för barn är såklart värmehållning, vattentäthet och hållbarhet a och o, men komfort, look, pris och hur smidig den är att trä på och av knoddens fossingar spelar givetvis in det med.

Med de sju vinterskor för barn vi tagit fram ovan känner vi oss trygga i att du inte kommer bli besviken.

1

Ecco Snow Mountain – Bästa vinterskorna för barn 2024!

hem-fakta-bast-i-test-logo
Bäst i test vinterskor barn

Lyx

Vinnare

9

Vattentäthet

10

Värmeisolering

9

Bekvämlighet

7

Pris

8.8

Totalpoäng

Motivering: Ecco Snow Mountain är en mycket bra vintersko med utmärkt vattentäthet och värmeisolering. Den är också bekväm och användarvänlig. Priset är högre än genomsnittet, vilket drar ner den totala poängen något.

Vi har utsett Ecco Snow Mountain Vinterkänga till den bästa vinterskon för barn 2024. När vinterkylan biter och snön yr är det nämligen viktigt med rätt utrustning för små fötter. Ecco Snow Mountain Boot levererar en kombination av stil och funktion som många söker. Den sportinspirerade designen kompletteras med GORE-TEX teknologi som avvisar fukt men samtidigt andas. Ditt barns fötter kommer vara torra och varma tack vare skons varmfoder, samtidigt som de enkla kardborrebanden gör skon lätt att sätta på. Kängans robusta greppsula ser till att ditt barn inte halkar, oavsett underlag. Denna mellanhöga känga är varm, vattentät och tålig – och enligt många användare, den bästa investeringen du kan göra för ditt barns vinterlek.

 • Material: Kamelnubuckskinn
 • Sula: Gummi
 • Storlekar: 24-35
 • Membran: Gore-Tex
 • Övriga egenskaper: Avtagbar innersula, kardborreband, vattentät

Fördelar

 • Många upplever skon som varm och stödjande.
 • Skorna har hög kvalitet och håller barnets fötter varma i kallt väder.
 • Lätta för barnet att sätta på själva
 • Lätta för barnen att röra sig i

Nackdelar

 • En del användare önskar en mer spännande design.

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från ett flertal parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar Outnorth1 där 8 personer har gett skon ett betyg på 4.9 av 5, Ecco.com2 där 17 personer har gett skon ett sammanlagt betyg på 5 av 5 samt Jollyroom3 där 2 personer personer har gett skon ett betyg på 5 av 5 . Antalet källor är dock begränsade.

2

Kavat Yxhult 2.0 XC

Bäst i test vintersko barn

Lyx

Utmanare

8

Vattentäthet

8

Värmeisolering

8

Bekvämlighet

7

Pris

7.8

Totalpoäng

Motivering: Kavat Yxhult 2.0 XC är en kvalitetsvintersko med bra vattentäthet och värmeisolering. Den är bekväm och användarvänlig. Priset är något högre än genomsnittet vilket drar ner den totala poängen.

När det kommer till kvalitet och tradition är Yxhult 2.0 svårslagen. Denna omtalade känga, som gjorde sin debut redan på 70-talet, är nu tillbaka, mer skötselfri och anpassad än någonsin för de tuffaste vinteräventyren. Med tejpade sömmar och Cross Country läder (XC) ger den ett starkt vattenavvisande skydd samtidigt som den värmande ullmixen ger en behaglig isolering mot kylan. Innersulan, även den i ullmix, kan enkelt tas ur för extra ventilation eller utbyte. Designen talar för sig själv med sin enkelhet som gör den lätt att ta på och justera, och den robusta yttersulan ser till att ditt barn står stadigt på isiga trottoarer. Denna känga kombinerar decenniers erfarenhet med moderna innovationer för att ge ditt barn det bästa av båda världarna.

 • Material: Cross Country-läder
 • Sula: PU
 • Storlekar: 20-29
 • Foder: Isolerande ullmix
 • Övriga egenskaper: Kardborreband, vattentät, uttagbar innersula, fri från fluorkarboner

Fördelar

 • Många upplever skon som lätt att ta på och av, med god passform.
 • Skon får högt betyg för sin kvalitet och vattenavvisande egenskaper.
 • Passar barn med bredare fötter och högt fotvalv.

Nackdelar

 • En del användare menar att skon kan vara trång över vristen.
 • Vissa upplever att den verkliga storleken inte stämmer med angiven storlek.

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från två parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar Prisjakt4 där 2 personer har gett skon ett betyg på 4.5 samt Åhlens5 där 24 personer har gett vinterskon ett sammanlagt betyg på 4.8 av 5. Antalet källor är dock begränsade.

3

Polyver Winter Boots

Bäst i test vinterstövel

Mellan

Vinnare

9

Vattentäthet

8

Värmeisolering

8

Bekvämlighet

6

Pris

7.8

Totalpoäng

Motivering: Polyver Winter Boots erbjuder utmärkt vattentäthet! Priset är högre än genomsnittet, men den har en stark kombination av egenskaper och anses vara en bra utmanare i lyxklassen.

Polyver Sweden® har länge satt standarden för ytterskor och nu tar de det steget längre med deras Winter Kids vinterstövlar. Dessa fodrade stövlar är inte bara utformade för att stå emot vinterns kyla, utan även vårens slask och höstens regn. Tack vare deras lättviktiga design och totala vattentäthet kan barnen känna sig fria att utforska utan att behöva oroa sig för blöta eller kalla fötter. Dessutom ger det speciella innerfodret i akryl en snabbtorkande och värmande effekt. Halkskyddssulan garanterar säkerhet även på de mest hala ytor. Men det som verkligen skiljer dessa stövlar åt är att de är tillverkade i Sverige, vilket garanterar en kvalitet som är svår att slå.

 • Material: Gummi
 • Sula: Gummi
 • Storlekar: 25-34
 • Foder: Akryl
 • Övriga egenskaper: Klarar kyla på -40 grader, anatomisk design, snabbtorkande, halkskyddssula

Fördelar

 • Användare hyllar skons värme och totala vattentäthet.
 • Många betonar den höga bekvämligheten och passformen.
 • Barnen själva tycker om skorna, speciellt för dess värme.

Nackdelar

 • Några användare upplever att storlekarna kan vara något missvisande

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från två parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar XXL6 där 3 personer har gett vinterstöveln ett totalt betyg på 5 av 5 samt Outnorth7 där 9 personer har gett stöveln ett totalt betyg på 4.6 av 5. Antalet källor är begränsade.

4

Viking Vintersko Toasty II GTX

Bästa vinterskon barn

Mellan

Utmanare

9

Vattentäthet

9

Värmeisolering

8

Bekvämlighet

8

Pris

8.5

Totalpoäng

Motivering: Viking Toasty II GTX erbjuder bra vattentäthet och värmeisolering till ett rimligt pris. Den är också bekväm och användarvänlig.

Med den perfekta kombinationen av slitstarkt, vattentåligt syntetiskt material och ett högt snitt garanterar vinterkängan Toasty II att ditt barns fötter förblir varma och torra under alla vinterväder. Det GORE-TEX-isolerade membranet tillsammans med tekniskt foder är en vinnande kombination som ger både värme och vattentätt skydd. De halkfria gummisulorna bidrar till att barnen kan röra sig fritt utan att oroa sig för att halka, medan de reflekterande ränderna ger extra synlighet under dygnets mörkare timmar. Många föräldrar uppskattar hur lätt det är att få på och av dessa skor, vilket är ett stort plus när man hanterar små, otåliga fötter. Genomgående får Toasty II från Viking tummen upp för sin prestanda och design, oavsett väder.

 • Material: Textil/Syntet
 • Sula: Gummi
 • Storlekar: 20-33
 • Foder: Gore-Tex Insulated, Koala
 • Övriga egenskaper: Bred läst, reflexer, halkfria

Fördelar

 • Många användare betonar skons effektivitet i att hålla fötter varma och torra.
 • Användarvänligheten lyfts fram, särskilt när det kommer till att ta av och sätta på skon.
 • Flera nämner den höga kvaliteten och hållbarheten hos skon.

Nackdelar

 • Enstaka användare påpekar att snö kan fastna lätt under skorna, vilket kan göra det svårt att gå.
 • Vissa anser att skon kan vara lite stor i storleken.

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från tre parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar Viking8 där 5 personer ger skon ett totalt poäng på 5 av 5, Outnorth9 där 36 personer ger skon ett betyg på 4.8 av 5 samt Amazon10 där 69 personer ger vinterskon ett totalt poäng på 4.8 av 5.

5

Treksta Vintersko Arrow GTX Hi

Bästa vintersko 2023

Budget

Vinnare

8

Vattentäthet

8

Värmeisolering

9

Bekvämlighet

8

Pris

8.2

Totalpoäng

Motivering: Treksta Arrow GTX Hi erbjuder god vattentäthet, värmeisolering och bekvämlighet.

Trekstas vinterskor fullkomligt andas nordisk kvalitet – från det GORE-TEX-membranet som håller små fossingar torra till ICE-lock-zonerna som erbjuder det bästa greppet på både snö och is. Fodret av ull och syntet säkerställer att barnets fötter hålls varma, medan snabbsnörningen och kardborrespännet garanterar enkel av- och påklädning. NEST-fit-läst ger skon en riktigt bra passform, något som inte går obemärkt förbi hos kräsna föräldrar. Yttersulan i robust naturgummi tål vinterlekars alla påfrestningar. Oavsett om det handlar om snöbollskrig eller promenader i vintervädret, så levererar Arrow alltid.

 • Material: Syntet/textil
 • Sula: Gummi/Hyper Grip
 • Storlekar: 28-40
 • Foder: Gore-tex
 • Övriga egenskaper: Uttagbar innersula, Ice-lock, höga, halkfria

Fördelar

 • Många användare upplever skorna som både lätta och varma.
 • Skorna har ofta lyfts fram för sin vattentäthet.
 • Flertalet föräldrar uppskattar hur enkla de är att ta på och av.

Nackdelar

 • Vissa användare anser att skorna är lite smala
 • En enstaka recension nämner att sulan lossnat

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från flertalet parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar Stadium11 där 74 personer ger vinterskon ett betyg på 4.4 av 5 samt Jollyroom12 där 5 personer ger skon ett totalt betyg på 4.6 av 5.

6

Sorel Snow Commander

Bästa vinterskon barn

Budget

Utmanare

7

Vattentäthet

8

Värmeisolering

8

Bekvämlighet

9

Pris

8

Totalpoäng

Motivering: Sorel Snow Commander erbjuder rimlig vattentäthet och värmeisolering till ett överkomligt pris. Den är bekväm och användarvänlig.

Den snabba och smidiga kardborreknäppningen på Sorels Snow Commander gör den till en favorit bland små utforskare i kalla klimat. Med 200g isolering och ett skönt fleecefoder kan fötterna hålla sig varma även i de tuffaste väderförhållandena. Den förstärkta yttersulan ser till att barnet har greppet på sin sida, oavsett om det är snöbollskrig eller en promenad i parken som står på schemat. Materialet andas kvalitet och hållbarhet, även om sulan kanske kunde ha varit av ett mer hållbart material, baserat på vissa användares feedback. Men för den som söker en varm, vattentät känga som barnet enkelt kan dra på sig själv, är Sorel Childrens Snow Commander ett starkt kort.

 • Material: Syntet
 • Sula: Gummi
 • Storlekar: 17-39
 • Foder: Syntet
 • Övriga egenskaper: 200 g isolering, förstärkt yttersula

Fördelar

 • Många upplever kängan som bekväm och varm.
 • Användare tycker om hur enkelt det är för barnen att ta på och av dem.

Nackdelar

 • En del användare upplever att sulan slits ut snabbt, särskilt vid mycket användning

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från flertalet parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar Sorel13 där 319 personer har gett vinterskon ett totalt betyg på 4.7 av 5 samt Boozt.com14 där 13 personer har gett skon ett totalt betyg på 4 av 5. Antalet källor är dock begränsade.

7

Tretorn Aktiv Chelsea Winter

Bäst i test vintersko för barn

8

Vattentäthet

7

Värmeisolering

8

Bekvämlighet

10

Pris

8.3

Totalpoäng

Motivering: Sorel Snow Commander erbjuder rimlig vattentäthet och värmeisolering till ett överkomligt pris. Den är bekväm och användarvänlig.

Den snabba och smidiga kardborreknäppningen på Sorels Snow Commander gör den till en favorit bland små utforskare i kalla klimat. Med 200g isolering och ett skönt fleecefoder kan fötterna hålla sig varma även i de tuffaste väderförhållandena. Den förstärkta yttersulan ser till att barnet har greppet på sin sida, oavsett om det är snöbollskrig eller en promenad i parken som står på schemat. Materialet andas kvalitet och hållbarhet, även om sulan kanske kunde ha varit av ett mer hållbart material, baserat på vissa användares feedback. Men för den som söker en varm, vattentät känga som barnet enkelt kan dra på sig själv, är Sorel Childrens Snow Commander ett starkt kort.

Motivering: Tretorn Aktiv Chelsea Winter är ett prisvärt alternativ med rimlig vattentäthet, bekvämlighet och ett överkomligt pris. Priset är det lägsta i testet, vilket ger den en hög totalpoäng.

Stil och funktion i en enda vinterstövel! Pris ca. 350 kr.

Denna sportiga och moderna fodrade gummistövel är den perfekta kompanjonen för aktiva barn när kylan slår till. Med en sula designad för extra grepp och ett värmande innerfoder, blir dessa stövlar barnens bästa vän under kyliga höst- och vinterdagar. Stövlarna som är lätta att ta av och på, kombinerar funktionalitet med design och uppskattas för sin nätta men robusta form. Tack vare en dragflik bak och en reflexdetalj, kombinerar dessa stövlar säkerhet och användarvänlighet. Värt att notera är dock att modellen kan upplevas som stor enligt användare, så att välja en storlek mindre kan vara klokt. Sammanfattningsvis: för den medvetna föräldern som vill kombinera stil med funktion, är Aktiv Chelsea Winter gummistöveln att satsa på.

 • Material: Gummi
 • Sula: Gummi
 • Storlekar: 22-38
 • Foder: Snabbtorkande pilefoder
 • Övriga egenskaper: Extra bra grepp, Reflexer, PVC-fri

Fördelar

 • Många upplever stövlarna som bekväma och gosigt fodrade.
 • Användare värdesätter det extra bra greppet på sulan och den enkla påtagningen.

Nackdelar

 • En del upplever dem som stora i storleken.
 • Några användare rapporterar om problem med tätningen efter en tids användning.

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från flertalet parter för att skapa en objektiv bild av produkten, dessa inkluderar Boozt.com15 där 64 personer ger vinterstöveln ett totalt betyg på 4 av 5 samt Outnorth16 där 22 personer ger stövlarna ett totalt betyg på 4.6 av 5. Källorna är dock begränsade.

Köpguide för vinterskor

Det finns en hel del som kan vara bra att tänka på när man ska köpa vinterskor till barn. Det stora utbudet av vinterskor för barn, i kombination med att det faktiskt är väldigt viktigt att hitta bra skor, kan göra det svårt att veta vilka som är rätt. Vintern ställer höga krav på både ytterkläder och skor, då kylan kräver varma plagg och även varma skor förstås, samtidigt som underlaget på marken kräver skor med bra grepp. Här blir alltså framför allt egenskaper viktiga att tänka på. För att göra det lite enklare kommer vi här att gå igenom vad du ska fokusera på när du ska köpa vinterskor till ditt barn.

Egenskaper

Vinterskor till barn ska hålla fötterna varma, de ska vara bekväma, enkla att gå i, ge ett bra grepp, vara vattentäta och ha en bra andningsförmåga. Det är viktigt att skorna inte blir för klumpiga, utan att barnet kan röra sig lätt. Dessutom är det viktigt att skorna sitter bra på foten. Tänk på att man ofta är ute längre stunder även under vintern – barnet kommer med stor sannolikhet spendera många timmar lekandes i snön, men även gå i skorna. Det är alltså viktigt att de passar för både lek och promenader. Det kan också vara en fördel om skorna är enkla att ta på och av.

Kvalitet

Eftersom vinterskorna ska klara en hel del – både ett lite hårdare klimat än det under sommaren, och timmar av lek – så är kvaliteten viktig. Är barnet lite äldre så kommer skorna förmodligen att användas under flera vintrar, och då är det också viktigt att de håller den tiden och har samma egenskaper hela tiden. Här handlar det alltså inte enbart om att skorna inte ska gå sönder, utan det handlar även om att de inte ska förlora sin vattentäthet och att mönstret i skorna inte ska slitas ned allt för mycket så att de får ett sämre grepp, till exempel. Barnet ska kunna leka och slita på skorna, utan att de förlorar sina egenskaper och blir märkbart sämre.

Stängning

Det allra vanligaste är att vinterskor för barn har kardborrestängning. Det kan vara ett bredare kardborreband, eller två tunnare. Det kan också vara kardborre i kombination med snörning, till exempel. Men även om kardborre är vanligast så finns det också andra alternativ, till exempel snörning eller dra-på-modeller.

Ofta är kardborre det bästa alternativet, inte minst för mindre barn. Även dra-på-modeller kan passa bra för mindre barn, men där är det svårt att få till samma passform som med kardborre. Kardborreband har just den fördelen att passformen kan justeras för att passa perfekt, och för att skorna ska sitta stadigt på barnets fötter. Skor med kardborreband brukar dessutom vara enkelt även för lite mindre barn, om han eller hon vill ta på skorna själv.

Vilken typ av stängning man föredrar är dock individuellt, och här får man utgå från vad man själv föredrar. Fundera över för- och nackdelar med olika typer av stängning, och välj sedan den modell som du föredrar.

Avslutande ord inför ditt köp av vinterskor för barn

När man köper kläder och skor, och framför allt till barn, är det alltid viktigt att först fundera över vad man söker. Detta gäller inte minst när du ska köpa vinterskor till ditt barn. Det är väldigt viktigt att vinterskorna håller barnets fötter varma, att de ger ett bra grepp och samtidigt är bekväma att gå i. Skorna ska inte kännas otympliga, och det är viktigt att de är lätta att gå i samtidigt som de sitter bra på foten.

Därtill finns det förstås egenskaper och funktioner som kanske inte är lika avgörande, men som ändå kan vara viktiga. Det kan vara till exempel att de är enkla att ta på och av, och kanske föredrar man en speciell modell. Kolla gärna runt på olika modeller för att få en uppfattning om vad som finns att välja mellan – såväl när det gäller olika modeller som funktioner och egenskaper. Fundera sedan över vad som känns viktigt för dig.

När det sedan är dags att välja vinterskor så bör du leta efter några som håller hög kvalitet samtidigt som de är varma och bekväma. Därtill fokuserar du förstås på de egenskaper och funktioner som känns viktiga för dig, och välj en modell som du och ditt barn gillar. Börja gärna leta efter vinterskor i god tid innan de ska användas, så att du hinner fundera ordentligt och inte behöver stressa fram ditt beslut. Om barnet är mindre bör du dock inte köpa skor för långt innan de ska användas, eftersom det är viktigt att storleken blir rätt.

Vanliga frågor och svar om vinterskor

Ja, under vintern behöver man någon form utav vinterskor. Klimatet är som bekant annorlunda under vintern, det kan vara väldigt kallt och underlaget kan vara annorlunda med snö och is. Det är viktigt med skor som håller barnets fötter varma, och som är anpassade efter underlaget.

Det finns förstås många saker som kan vara bra att tänka på när man väljer vinterskor till barn. Det är viktigt att skorna håller fötterna varma, att de är bekväma att ha på sig och gå i, samt att de är vattentäta ifall det regnar eller är slaskigt. Därtill är det förstås viktigt att skorna passar underlaget, inte minst då det kan vara halt ute.

Det finns många olika vinterskor för barn, med många olika prislappar. De kan kosta allt från några hundralappar och uppåt. Generellt kan man säga att kvalitet, märke och egenskaper påverkar priset. Med det sagt finns det dock även vinterskor i lägre prisklasser som håller hög kvalitet och har goda egenskaper.

I vårt test blev Ecco Snow Mountain vinterskor för barn testvinnare, tack vare sin allround funktion, sitt slitstarka material, bekvämlighet, värmeisolering och snygga design!

 1. Outnorth, 2023-10-12 []
 2. Ecco.com, 2023-10-12 []
 3. Jollyroom, 2023-10-12 []
 4. Prisjakt, 2023-10-12 []
 5. Åhlens, 2023-10-12 []
 6. XXL, 2023-10-12 []
 7. Outnorth, 2023-10-12 []
 8. Viking, 2023-10-12 []
 9. Outnorth, 2023-10-12 []
 10. Amazon, 2023-10-12 []
 11. Stadium, 2023-10-12 []
 12. Jollyroom, 2023-10-12 []
 13. Sorel, 2023-10-12 []
 14. Boozt.com, 2023-10-12 []
 15. Boozt.com, 2023-10-12 []
 16. Outnorth, 2023-10-12 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser