1. Hem
 2. >
 3. Barn & Familj
 4. >
 5. Bäst i test: Vinteroverall för barn – För att alla kids förtjänar värme!
isbjorn-penguin-snowsuit-kids.jpg

Lyx

Bäst i test vinteroverall barn

Polarn O. Pyret  WEATHER PRO

8.4

Mellan

Bäst i test vinteroverall barn

Isbjörn of Sweden Penguin

9.2

Budget

Bäst i test vinteroverall barn

Didriksons Bjärven Coverall

8.4

Inledning

Minns du också det gamla ordspråket “Varma barn kan äta fler havreflarn”? Nä, det kanske inte fick ett enormt genomslag men du hajar ju poängen! Därför har det blivit dags för oss att snacka om vinteroveraller för barn! Denna enorma vetenskap där det ska kollas vattentäthet och tejpade sömmar och andningsbart tyg etcetera etcetera. Vi är ute efter det absolut bästa för kidsen och tja, det är ju precis vad vi har tagit fram här. Det har nämligen blivit dags att kora årets bästa vinteroverall för barn – häng med! Missa inte vårt test på vinterskor för barn här!

Vi på Hemfakta har utnämnt Isbjörn of Sweden Penguin Snowsuit till årets bästa vinteroverall för barn 2024! Här snackar vi alltså en utklassande hög vattentäthet och andningsförmåga som vunnit utmärkelser tiotals gånger. En liten minibunker av värme för barn som gillar att röra på sig! 

Våra experter har landat i sex vinteroveraller för barn i olika prisklasser och för olika tillfällen. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Och du! Produkterna i detta test är inte testade av redaktionen (vi är helt enkelt lite för stora för att kunna pressa oss i en så liten vinteroverall) – bedömningen baseras istället på hundratals användaromdömen, noga jämförelser, tidigare testresultat, expertomdömen och recensioner om produkterna.

I jakten på årets bästa vinteroverall för barn har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den overall som är bäst från den som inte är det. När det gäller vinteroverall för barn är såklart värmehållning, vattentäthet och hållbarhet a och o, men komfort, look, pris och hur smidig den är att trä på och av knoddens sprattlande kropp spelar givetvis in det med.

Så, vi har granskat vinteroverallerna i tre olika prisklasser: lyx, mellan och budget. Låt oss nu jämföra dem för att se hur de skiljer sig åt och vilka som sticker ut.

1

Polarn O. Pyret  WEATHER PRO

hem-fakta-bast-i-test-logo
Bäst i test vinteroverall barn

Lyx

Vinnare

7

Pris

9

Komfort

8

Slitstyrka

9

Vattentäthet

9

Andnings- och värmeförmåga

8.4

Totalpoäng

Motivering: Denna overall från Polarn O. Pyret erbjuder en bra balans mellan pris och prestanda. Den har starka betyg för vattentäthet och komfort vilket gör den lämplig för kyliga äventyr. Med återvunnet material visar den också hänsyn till miljön. Det är en pålitlig vinteroverall med bra egenskaper överlag.

Här har vi en riktigt, riktigt bra overall från vår allas älskade Polarn O. Pyret. Detta är en slitstark vinteroverall med en hög andningsförmåga och riktigt bra vattenavvisning. Denna overall är nämligen impregnerad med BIONIC FINISH ECO vilket i princip får vattendropparna att pärla sig på ytan. Därtill kommer heltejpade sömmar, en huva som enkelt går att ta av, förstärkta knän, säte och benslut och elastiska armslut och benslut. Dessutom har den 360 graders reflexer som får kidsen att synas som fyrar i mörkret.

Vad vi gillar lite extra med just den här overallen är att den är tillverkad helt av återvunnen polysester och polyamid vilket gör Moder Jord lite extra glad. Dessutom har återvunna PET-flaskor och gamla fiskenät aldrig känts så kvalitativa och mjuka!

Den här vinteroverallen är märkt med PO.P WeatherPro®, vilket uppfyller alla krav för funktionsytterplagg, oavsett om det gäller slitstyrka, vattentäthet, andningsförmåga eller barnsäkerhet.

 • Vattentäthet: 12 000 mm
 • Tejpade sömmar: Ja
 • Förstärkningar: Ja, i knän, säte och benslut
 • Andningsförmåga: 5000 g/m2/24h
 • Material: 100% Återvunnen Polyamid
 • Foder: 100% Återvunnen polyester
 • Vaddering: 100% Primaloft® Polyester
 • Övriga egenskaper: Slitstyrka minst 5 000 varv. 180 grit, 12 kPa, Vattenavvisning med BIONIC-FINISH® ECO-impregnering, en teknik som inte använder PFAS, 360-graders reflexer

Eftersom denna produkt är en nyhet har det ännu inte hunnit ramla in några användarrecensioner. Polarn och Pyret är dock ett varumärke som ofta får väldigt höga betyg av sina användare – och denna overall har redan hunnit bli testvinnande.

2

Gneis Supershape

Bästa vinteroverallen för barn

Lyx

Utmanare

8

Pris

8

Komfort

8

Slitstyrka

8

Vattentäthet

9

Andnings- och värmeförmåga

8.2

Totalpoäng

Motivering: Gneis Supershape har bra betyg för slitstyrka och andningsförmåga. Den erbjuder pålitlig vattentäthet och komfort. Med smarta funktioner som justerbar passform och foam på knä och bakdel är den idealisk för barnens lek. Dessutom har den fluorkarbonfri DWR-behandling för att vara miljövänlig.

Gneis Supershape levererar en vinteroverall som inte bara håller barnet varmt och torrt, utan även har sådan passform och rörlighet att det blir rena barnleken att vara ute och busa. Med sin slitstarka konstruktion och intelligenta design som inkluderar allt från 360-graders reflexer till fluorkarbonfri DWR-behandling, är detta plagget redan en kundfavorit med flera bäst-i-test-titlar. Här hittar vi bland annat foam på knä och bakdel vilket bidrar till lek utan kompromisser. Därtill kan du reglera både midja och beslut så att barnet kan växa med overallen. Sist men inte minst har denna vinteroverall och otroligt hög andningsförmåga vilket bidrar till att barnet bibehåller en bra temperatur oavsett väder!

i samarbete med PriceRunner

 • Vattentäthet: 10 000 mm
 • Tejpade sömmar: Ja
 • Förstärkningar: Ja, ben
 • Andningsförmåga: 10 000 g/m2/24h andning
 • Material: 100% Polyamid
 • Foder: 100% Polyamid
 • Vaddering: Polyester
 • Övriga egenskaper: 2-lagers yttertyg med membran, Fluorkarbonfri DWR-behandling, Justerbar midja och benslut, 360-graders reflexer

Fördelar

 • Användare uppskattar den justerbara midjan och bensluten, vilket ökar overallens livslängd.
 • Många nämner att overallen håller barnet varmt och torrt oavsett väder.

Nackdelar

 • Vissa användare har tyckt det varit klurigt att hitta rätt storlek
 • Några användare menar att overallen slits en del på bland annat rumpan

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från Gneis1 och Trustpilot2 för att skapa en objektiv bild av produkten  . Antalet hämtade recensioner är begränsade och uppgår till cirka 400 stycken.

Duellen

Lyx

Polarn O. Pyret  WEATHER PRO vs. Gneis Supershape

När vi jämför vinnaren i Lyxklassen, Polarn O. Pyret Vadderad Overall, med utmanaren i Lyxklassen, Gneis Supershape Vinteroverall, ser vi att båda overallerna har hög vattentäthet och tejpade sömmar. Polarn O. Pyret har BIONIC FINISH ECO-impregnering, medan Gneis Supershape har fluorkarbonfri DWR-behandling. Polarn O. Pyret fokuserar på miljövänliga material, med återvunnen polyamid och polyester, medan Gneis har 100% polyamid. Båda overallerna har hög komfort, men Polarn O. Pyret har en avtagbar huva och förstärkningar i knän, säte och benslut. Gneis Supershape har förböjda armar och ben för bättre rörlighet. Sammantaget har Polarn O. Pyret en tydlig miljöprofil och extra funktioner som avtagbar huva och förstärkningar, medan Gneis fokuserar på rörlighet och har en smart design med foam på knä och bakdel.

3

Isbjörn of Sweden Penguin – Bästa vinteroverallen 2024!

Bäst i test vinteroverall barn

Mellan

Vinnare

9

Pris

9

Komfort

9

Slitstyrka

10

Vattentäthet

9

Andnings- och värmeförmåga

9.2

Totalpoäng

Motivering: Isbjörn of Sweden Penguin Vinteroverall är en solklar vinnare med höga betyg över hela linjen. Den är prisvärd och utmärker sig särskilt med sin vattentäthet, värmeisolering och ventilation. Tillverkad av slitstarka material och med smarta funktioner som tillväxtmuddar, är den en investering som räcker länge. Den har förtjänat sin ställning som bäst i test under många år.

Vi på Hemfakta har utsett Isbjörn of Sweden Penguin vinteroverall till årets bästa overall 2024! Dessvärre är vi inte först med detta – denna overall har nämligen utsetts till bäst i test hela 10 ggr.

Penguins styrka ligger i den unika kombinationen av hållbarhet, ventilation och värmeisolerande förmåga. Den är tillverkad av slitstark Nylon Tactel och fodrad med Primaloft, vilket gör den till en rustning mot vinterns alla element. Men det stannar inte där; med tejpade sömmar och vattenavvisande YKK-dragkedjor blir det som att sätta ditt barn i en minibunker av värme. Tack vare tillväxtmuddar i både ärmar och ben kan overallen anpassas och förlängas vilket är perfekt för den där tillväxtspurten som alltid kommer. Den är otroligt vattentät, har en otrolig ventilationsförmåga och låter barnet röra sig helt fritt tack vara förböjda armar och ben samt mjuka innermuddar.

 • Vattentäthet: 15.000mm vattenpelare
 • Tejpade sömmar: Ja
 • Förstärkningar: Ja, bak och ben
 • Andningsförmåga: 15.000gr vattenånga per m2 tyg och dygn
 • Material: Nylon Taslan
 • Foder: Primaloft© Black Eco padding, 60% återvunnen polyesterfiber
 • Övriga egenskaper: 2-lagers material med membran, Tillväxtmuddar i ärm- och benslut, Reflexer i rygg, fram och bak på benen, Justerbar i midjan och avtagbar huva

Fördelar

 • Varm och vattentät
 • Lätt och smidig
 • Bra passform
 • Slitstark
 • Rymlig

Nackdelar

 • Stor i storleken – man kan behöva gå ner en storlek vilket kan upplevas som en nackdel vid beställning

Sammanfattning: För att skapa en bra bild av produkten har vi hämtat recensioner från Outnorth3 , Stadium4 och Isbjörn5 . Antalet recensioner var begränsat till de tillgängliga källorna och uppgick till cirka 300 stycken. Dessa för- och nackdelar ger en bra översikt över användarnas erfarenheter med Isbjörn Vinteroverall.

4

Reima Reimatec+ Tromssa

Bäst i test vinteroverall

Mellan

Utmanare

9

Pris

9

Komfort

9

Slitstyrka

8

Vattentäthet

8

Andnings- och värmeförmåga

8.4

Totalpoäng

Motivering: Reima Vinteroverall Reimatec+ Tromssa är en pålitlig vinteroverall som visar hänsyn till miljön genom bluesign®-godkända material. Den erbjuder god vattentäthet och andningsförmåga. Den är slitstark och passar aktiv lek i vinterkylan. Med över 50 000 Martindale i slitstyrka kan den användas av flera barn.

Reima Vinteroverall kan jämföras med en personlig bodyguard för ditt barn i vinterkylan: den är slitstark, pålitlig och där för att hålla barnen både varma och torra. Att den därför blev bäst i test 2022 är knappast en överraskning. Materialen här är bluesign®-godkända vilket betyder att du inte bara tar hand om ditt barn utan också planeten. Den tål dessutom aktiv lek och otaliga vinteräventyr utan att ge vika. Den vattentäta och andningsaktiva konstruktionen ser till att ditt barn varken blir blöt eller svettig och dess slitstarka design, med över 50 000 Martindale i slitstyrka, gör att den kan användas till flera barn – år efter år! Reima vinteroverall är dessutom riktigt poppis på marknaden!

 • Vattentäthet: 10 000 mm
 • Tejpade sömmar: Ja
 • Förstärkningar: Uppgift saknas
 • Andningsförmåga: 5 000 g/m2/24 h
 • Material: 55% återvunnen polyester, 45% polyester, polyuretan laminering
 • Foder: 55% återvunnen polyester, 45% polyester
 • Vaddering: 90% Repreve återvunnen polyester, 10% återvunnen polyester
 • Övriga egenskaper: Över 50 000 Martindale i slitstyrka, bluesign®-godkänd, Invändig midjejustering

Duellen

Mellan

Isbjörn of Sweden Penguin – Bästa vinteroverallen 2024! vs. Reima Reimatec+ Tromssa

När vi jämför vinnaren i Mellanklassen, Isbjörn of Sweden Penguin Vinteroverall, med utmanaren i Mellanklassen, Reima Reimatec+ Tromssa, ser vi att båda overallerna har hög vattentäthet och tejpade sömmar. Isbjörn Penguin har en högre vattentäthet och bättre andningsförmåga. Den är tillverkad av slitstark Nylon Tactel och fodrad med Primaloft, medan Reima Tromssa har bluesign®-godkända material. Isbjörn Penguin har tillväxtmuddar i både ärmar och ben för att anpassa overallen medan Reima Tromssa har över 50 000 Martindale i slitstyrka och är anpassningsbar med invändig midjejustering. Båda har bra komfort, men Isbjörn Penguin utmärker sig med högre vattentäthet, bättre andningsförmåga och smarta funktioner som tillväxtmuddar.

5

Didriksons Bjärven Coverall

Bäst i test vinteroverall barn

Budget

Vinnare

9

Pris

9

Komfort

8

Slitstyrka

8

Vattentäthet

8

Andnings- och värmeförmåga

8.4

Totalpoäng

Motivering: Didriksons Bjärven Coverall är ett utmärkt prisvärt alternativ med bra betyg för komfort och vattentäthet. Den har praktiska funktioner som justerbar passform och snölås. Dess “Extend size”-funktion gör den anpassningsbar för växande barn. Den är ett bra val för föräldrar som vill ha en pålitlig och prisvänlig vinteroverall.

För dig som vill hålla i pengarna är Bjärven från Didriksons ett grymt alternativt! Detta är en vinteroverall som är 100 % vatten- och vindtät och som inte ger vika för kylan. Det är overallen som vägrar kompromissa mellan funktionalitet och komfort. Vi pratar axelremmar som ser till att den sitter som gjuten och en innerkrage som är som en mjuk kram runt halsen. Den har välfungerande snölås, justerbara fothällor, ärmslut, och midja, tejpade sömmar och kommer med “Extend size” där du får en overall som växer med kidsen. Användarrecensioner och andra bäst i test-sidor är samlade i en enad front: denna overall är en självklar vinterkrigare. 

 • Vattentäthet: 10 000 mm
 • Tejpade sömmar: Ja
 • Förstärkningar: Uppgift saknas
 • Andningsförmåga: 4,000 g/m²/24h
 • Material: Polyamid med beläggning
 • Foder: Återvunnet material
 • Övriga egenskaper: Justerbara fothällor, ärmslut, och midja, flera fickor, Miljövänlig färgning med Solution Dye, Mjuk innerkrage och ytterkrage

Fördelar

 • Varm och rejäl vinteroverall
 • Praktiska axelremmar inuti
 • Hög kvalité
 • Stor och rymlig
 • Bra passform

Nackdelar

 • Något smal passform enligt vissa användare

Sammanfattning: För att skapa en bra bild av produkten har vi hämtat recensioner från Outnorth6 . Antalet recensioner var begränsat till de tillgängliga källorna och uppgick till cirka 80 stycken. Dessa för- och nackdelar ger en bra översikt över användarnas erfarenheter med Didrikson Vinteroverall.

6

Didriksons Björnen

Bästa vinteroverallen barn

Budget

Utmanare

9

Pris

9

Komfort

9

Slitstyrka

8

Vattentäthet

8

Andnings- och värmeförmåga

8.4

Totalpoäng

Motivering: Didriksons Björnen Vinteroverall är en prisvärd och miljövänlig vinteroverall med bra vattentäthet och slitstyrka. Den har smarta funktioner som förlängningsmöjligheter och reflexer. Med god värmeisolering och justerbar passform är den ett utmärkt val för dem som söker en prisvärd overall för kalla dagar.

Ja, här är en prisvänlig vinteroverall som har det mesta: den är vindtät, vattentät och tillverkad i andningsaktivt material. Den har reflexer som lyser upp i nattmörkret, en avtagbar och justerbar huva med syntetisk päls som skyddar mot kyla och vind. Vi pratar om en all-around overall som är anpassningsbar för varje enskilt barn tack vare “Extend size”-funktionen som låter dig förlänga ben och ärmar. Den höga kragen och den skyddande vindslån ser dessutom till att ingen kall luft letar sig in. Kombinera det med snölås, utbytbara fothällor och 100% återvunna fibrer och du har en overall som inte bara barnen kommer älska, utan även miljön.

 • Vattentäthet: 10,000 mm
 • Tejpade sömmar: Ja
 • Förstärkningar: Uppgift saknas
 • Andningsförmåga: 4,000 g/m²/24h
 • Material: 100 % polyamid
 • Foder: 100% återvunna fibrer
 • Övriga egenskaper: “Extend size” för förlängning av ben och ärmar, Snölås och utbytbara fothällor, Namnlapp på insidan för flera ägare, Reflexdetaljer i alla riktningar

Fördelar

 • Vattentät
 • Väldigt slitstark
 • Smart att den är förlängningsbar
 • Varm

Nackdelar

 • Stor i storleken

Sammanfattning: För att skapa en bra bild av produkten har vi hämtat recensioner från Outnorth7 och Skatepro8 . Antalet recensioner var begränsat till de tillgängliga källorna och uppgick till cirka 150 stycken. Dessa för- och nackdelar ger en bra översikt över användarnas erfarenheter med Didrikson Vinteroverall.

Duellen

Budget

Didriksons Bjärven Coverall vs. Didriksons Björnen

När vi jämför vinnaren i Budgetklassen, Didriksons Bjärven Coverall, med utmanaren i Budgetklassen, Didriksons Björnen Vinteroverall, ser vi att båda overallerna har hög vattentäthet och tejpade sömmar. De är båda prisvänliga, men Didriksons Bjärven har justerbara fothällor, ärmslut, och midja, medan Didriksons Björnen har en avtagbar och justerbar huva med syntetisk päls. Båda har “Extend size”-funktion för att förlänga ben och ärmar. Didriksons Bjärven har en mjuk innerkrage och ytterkrage för extra komfort, medan Didriksons Björnen har hög krage och vindslån. Sammantaget har båda budgetalternativen bra komfort och smarta funktioner, men Didriksons Bjärven sticker ut med justerbara fothällor och mjuk innerkrage.

Köpguide Vinteroverall

Att köpa vinteroverall är inte alltid så enkelt som man kan tro. Även om man redan har avverkat några stycken och vet vad man föredrar och behöver, så kan det vara svårt att veta vilka som faktiskt håller måttet. Har man inte köpt någon vinteroverall till sitt barn tidigare så blir det förstås ännu svårare, eftersom man förmodligen inte har samma koll på vad man önskar då. Här gäller det alltså att försöka ta reda på vad man söker, och därefter försöka hitta precis det. Och det finns förstås många saker som kan vara bra att tänka på. Därför kommer vi här att gå igenom dessa saker.

Egenskaper

Det finns många egenskaper som är viktiga hos vinteroveraller: vattentäthet, andningsförmåga, värme, komfort, att den är lätt att röra sig i och hållbarheten – den måste förstås tåla en del lek. Vintern ställer ofta högre krav på ytterkläder och skor än vad sommaren gör, eftersom klimatet är annorlunda. Vinteroverallen måste kunna hålla barnet varmt, samtidigt som den är vind- och vattentät. Därtill ska den vara bekväm för barnet att använda. Det är alltså dessa egenskaper man bör fokusera på när man väljer vinteroverall.

Kvalitet

Kvalitet är ofta att föredra, och inte minst när det gäller vinteroveraller för barn. Barnet kommer med stor sannolikhet att använda vinteroverallen många timmar under flera månader, och kanske flera år. Vinteroverallen ska dessutom hålla för en hel del lek, och därför blir kvaliteten viktig. En bra vinteroverall ska utan problem hålla så länge som den behövs, även när barnet är lite äldre och inte växer ur overallen lika fort. Om kvaliteten är bra så behöver du alltså inte köpa en ny för att den går sönder, utan först när den är urvuxen.

Material

Vinteroveraller finns i olika material – Polyamid, PU, PES, nylon, polyester och diverse kombinationer. Nylon är förstås vanligt, men det finns även många vinteroveraller i andra material. Självklart kan olika material vara olika bra, och bra på olika sätt. Om du föredrar ett visst material, kanske för att det har fungerat bra tidigare, så kan det vara bra att leta efter en overall i just det materialet. Annars bör du snarare fokusera på egenskaper än material – egenskaperna beror som sagt ofta på materialet, men det viktiga är sällan att materialet är rätt utan att rätt egenskaper finns där, oavsett material.

Avslutande ord inför ditt köp av vinteroverall

När du ska köpa vinteroverall till ditt barn så finns det förstås sådant som alltid är viktigt – till exempel att overallen håller barnet varm, att den är hållbar och tål lek samt att den är bekväm att använda och lätt att röra sig i. Därtill finns det andra egenskaper som också kan vara viktiga, till exempel att den är enkel att ta på och av eller att den har många fickor.

Fundera över vilka egenskaper och funktioner som känns viktigast. Skriv gärna ned dessa, så att du har en checklista att utgå från när du sedan börjar leta efter den rätta overallen. Börja gärna leta i god tid innan kylan kommer, så att du inte behöver stressa fram ett beslut. Kolla runt ordentligt, läs på om olika overaller och ta reda på vilken som bäst uppfyller dina kriterier – stäm av med checklistan.

Tänk på att overallen förmodligen kommer användas en hel del under vintern, förmodligen varje dag under några månader. Om barnet inte växer allt för fort längre kommer den dessutom att hänga med flera vintrar. Detta gör att det är viktigt att hitta en riktigt bra overall, så att man slipper köpa en ny innan den är urvuxen. Därtill är det förstås viktigt att den håller hyfsat hög kvalitet och inte går sönder så pass att man behöver byta tidigare.

Vanliga frågor och svar om Vinteroverall för barn

Vi på Hemfakta har utnämnt Isbjörn of Sweden Penguin Snowsuit till årets bästa vinteroverall för barn 2024! Här snackar vi alltså en utklassande hög vattentäthet och andningsförmåga som vunnit utmärkelser tiotals gånger. En liten minibunker av värme för barn som gillar att röra på sig!

Det kan vara svårt att veta när det behövs overall – och när det räcker med jacka. En riktlinje brukar vara att om det är fem grader, eller lägre, på morgonen så är det dags att använda overall. Det är dock viktigt att tänka på att alla barn är olika, och en del barn fryser lättare medan andra är varmare av sig. Det brukar dock inte vara så svårt att känna när det är så pass kallt ute att barnet bör ha overall.

Det finns flera saker som avgör huruvida en vinteroverall är bra eller inte, till exempel kvalitet. Det är även bra att kolla på vattenpelare och andningsförmåga, eftersom dessa saker är väldigt viktiga. Vattenpelaren ska gärna vara 10 000 mm.

Nej, man kan även välja täckbyxor och vinterjacka om man föredrar det, men ofta är vinteroverall smidigare och då framför allt för mindre barn. Huruvida täckbyxor eller overall behövs beror förstås också på hur kallt det är ute – ibland räcker det helt enkelt med vinterjacka, medan det andra dagar behövs både overall eller täckbyxor och flera lager kläder under.

 1. Gneis, 2023-10-22 []
 2. Trustpilot, 2023-10-22 []
 3. Outnorth, 2023-10-22 []
 4. Stadium, 2023-10-22 []
 5. Isbjörn, 2023-10-22 []
 6. Outnorth, 2023-10-22 []
 7. Outnorth, 2023-10-22 []
 8. Skatepro, 2023-10-22 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser