Theragun Pro test – recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Det finns många fördelar med massagepistoler, och många användningsområden. De är perfekta för allt från återhämtning och att reducera värk, till att öka blodcirkulationen och för en avkopplande massage. För den som tränar hårt, jobbar mycket eller lever ett aktivt liv kan det vara en riktigt stor fördel med en massagepistol – man kan få allt från snabbare och effektivare återhämtning och minskad muskelvärk, till en förbättrad blodcirkulation eller en riktigt skön avslappning vid behov, bland mycket annat. Det finns dock många olika massagepistoler att välja mellan i dag, med många olika egenskaper och funktioner och i olika prisklasser, och i vårt test av massagepistoler hittar du bland annat denna – Theragun Pro. Här kommer vi att kolla närmare på denna massagepistol, och du kommer att få veta allt från hur den fungerar och vilka fördelar den har till varför den är ett bra val och vem eller vilka den passar för.
Theragun Pro

SE PRISER OCH INFORMATION HOS

Denna högkvalitativa och effektiva massagepistol är mycket kraftfull, och den har en smart app som gör att du kan anpassa den extra mycket. Denna app guidar dig genom varje rutin, och visar dig oväntade sätt som massagepistolen kan förbättra ditt liv. Theragun Pro ger en djup muskelbehandling och en personifierad massage, samtidigt som den har en ergonomisk konstruktion som gör den bekvämare att använda.

Det här är en riktigt proffsig massagepistol som kan vara ett bra val för de flesta, men kanske framför allt för dig som söker riktigt hög kvalitet och en riktigt effektiv massagepistol. Med den guidade app-upplevelsen får du hjälp att reducera värk i muskler, förbättra rörligheten och du kan även få en förhjöjd avkoppling.

Med den roterbara armen kan du nå kroppsdelar som är svåra att komma åt, och som du kanske aldrig ens kommit åt tidigare, och Theragun Pro når 60 procent djupare in i musklerna än vad vanlig vibrationsmassage av konsumentkvalitet gör. På så sätt kan den stimulera blodcirkulationen, generera värme och hjälpa till att släppa även de djupaste spänningarna.

Denna massagepistol har Quiet Force teknologi, Smart Percussive Therapy som ansluts med Bluetooth, tre inbyggda och förinställda rutiner som styrs med appen och en OLED-skärm. Hastigheten kan anpassas mellan 1750 och 2400 PPM, och motståndskraften är upp till 27 kg. En annan fördel är den trådlösa laddningen, och ytterligare en är de två utbytbara batterierna på 150 minuter vardera som tillsammans ger en mycket effektiv och lång batteritid. Här finns också det ergonomiskt konstruerade handtaget “Theragun Triangle”.

Till denna massagepistol medföljer även en hel del tillbehör, bland annat hela 6 olika munstycken. Med olika munstycken kan massagen anpassas ytterligare efter behov och kroppsdelar, så flera munstycken är förstås en stor fördel. Vanligtvis ingår inte särskilt många munstycken, även om fyra är vanligt, men här får du alltså hela 6 olika munstycken som gör att du får en större variation och möjlighet att anpassa massagen efter dina behov. En litium-jon batteriladdare ingår förstås också, samt ett hårt fodral för förvaring.

Det här är en av de kraftfullaste massagepistolerna som går att hitta, vilket gör den till ett bra val för dig som vill ha en verkligt kraftfull och effektiv massagepistol, som når djupt och ger en effektiv massage. Med anpassningarna i appen, och den personifierade massagen, blir denna massagepistol även ett bra val för dig som vill kunna anpassa massagen så mycket som möjligt efter dina behov och önskemål. Den roterbara armen och den ergonomiska konstruktionen är förstås också en stor fördel, som gör massagepistolen både enklare och bekvämare att använda, inte minst när den används under längre stunder. Det här är alltså ett bra val för de flesta, men framför allt ett bra val för den som vill ha en riktigt kraftfull massagepistol.

Om vi ska nämna någon den inte passar för så är det möjligtvis den som önskar en så enkel massagepistol som möjligt, och inte vill ha några avancerade inställningar eller extra funktioner. Här används som sagt en app för att få en personifierad massage, och även om detta gör massagen effektivare och bättre på många sätt, så passar det inte alla. Denna massagepistol kostar också en del, vilket gör att den förmodligen inte är rätt val om man söker ett bra budgetalternativ.

Fördelar

 • Mycket hög kvalitet
 • Smart app med bluetooth-anslutning
 • Mycket effektiv och kraftfull
 • Två utbytbara batterier
 • 150 minuters batteritid per batteri
 • Ger en djup muskelbehandling
 • Personifierad massage
 • Ergonomisk konstruktion
 • 6 olika munstycken att välja mellan

Nackdelar

 • Möjligen priset

Specifikation

 • Skärm: OLED
 • Batteritid: 150 min per batteri
 • Motståndskraft: Upp till 27 kg
 • Hastighet: 1750-2400 PPM

MER INFORMATION OCH PRIS:

SE PRISER OCH INFORMATION HOS

 

Frida Engström

Jag älskar att testa och jämföra produkter som jag själv använder i hemmet och med tre barn blir det även mycket tester av barnrelaterade produkter. Kommentera gärna och dela mina inlägg! E-post - Frida Engström

Lämna en kommentar