1. Hem
 2. >
 3. Skönhet
 4. >
 5. Bäst i Test: Solskydd – Här är bästa solkrämerna för alla hudtyper!
beachkind-natural-sunscreen-spf-50-bast-i-test-solskydd-barn.jpg

Lyx

beachkind-ekologiskt-solskydd-50ml-spf-50 Bäst i test solskydd för barn

Beachkind Natural Sunscreen SPF50 – Bästa solskyddet [current_year]!

8.6

Mellan

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml  bäst i test solkräm

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml

8.4

Budget

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 100ml bästa solkräm budget

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 100ml – Bästa solskyddsmousse!

8.5

Inledning

Solen är framme och med den kommer behovet av att skydda din dyrbara hud! Och det gör du givetvis lättast med någon typ av solkräm. Är du ljus är du känsligare, men alla behöver solskydd oavsett hudton – så är det bara! Du vill ha en solkräm med hög SPF som skyddar både mot UVA och UVB, men sen finns det en del att välja på. Det finns mousse och solkrämer, spraysolskydd och soldroppar – smaken sätter gränserna! Det fina med evolutionen är att alla varianter idag har lätta och absorberande egenskaper, till skillnad från back in the day när det kändes som man smörjde in sig med cement. Så nu tar vi och gassar fram årets bästa solkräm! Här är dom allihopa: Bästa solskydden 2024!

Vi på Hemfakta har utsett Beachkind Natural Sunscreen SPF50  till årets bästa solkräm. Denna naturliga solkräm är idealisk för hela familjen och ger effektivt skydd mot farliga solstrålar med sitt mineralfilter baserat på icke-nano zinkoxid. Dess vattenresistenta och “Reef Safe” formula innehåller inga skadliga ämnen och har en behaglig doft av vanilj, freesia och apelsinblomma.

Våra experter har landat i sex riktigt bra Solskydd i olika prisklasser och för olika tillfällen. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Du förresten, är det en solkräm för barn du är ute efter? Då poppar du över till det här testet! Och när vi nu är inne på solstrålar kan du ju kolla in vårt Bäst i test av UV-tält när du ändå är igång!

I vårt test blev Beachkind Natural Sunscreen SPF50 testvinnare, tack vare dess egenskaper. Det är ett prisvinnande, naturligt solskydd som är lika effektivt som snällt mot huden. Och det är inte bara huden det är snällt mot, även korallreven och livet i haven!

I jakten på bästa solskydd har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och benat ut specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer det skydd som är bäst från den som inte är det. När det kommer till solskydd är givetvis skyddsgraden a och o, tillsammans med vatten- och väderresistens, applicerbarhet och prisvänlighet.

Med de sju solskydd vi handplockat ovan känner vi oss trygga i att du inte kommer bli besviken!

1

Beachkind Natural Sunscreen SPF50 – Bästa solskyddet [current_year]!

hem-fakta-bast-i-test-logo
beachkind-ekologiskt-solskydd-50ml-spf-50 Bäst i test solskydd för barn

Lyx

Vinnare

7

Pris

9

Vattenresistens

9

Skyddseffektivitet

9

Användarvänlighet

9

Passande för hudtyper

8.6

Totalpoäng

Motivering: Beachkind erbjuder en hög skyddseffektivitet med miljövänliga och hudvänliga ingredienser. Dess förmåga att passa alla hudtyper och användarvänliga förpackning gör den till en stark vinnare, trots ett något högre pris.

Vinnare av “Bästa SPF” på STHLM Beauty Week Awards 2022! Ett naturligt solskydd snällt mot huden, korallreven och livet i haven! Pris ca. 250 kr.

Här har vi ett solskydd som både är superbra för huden (både för förälder och barn) och som håller dom farliga strålarna borta. Beachkind Natural Sunscreen är en naturlig solkräm med ett mineralfilter baserat på icke-nano zinkoxid. Här får du ingen vit hinna och den är full av naturliga milda oljor, smör och vaxer, vilket gör solkrämen både lättapplicerad och återfuktande. Bland annat används hallonfröolja, safflorolja, jojobaolja och glasörtsextrakt som har en förmåga att öka fukten i huden. Här används torrolja utav kokos som bas som har ett lågt komedogent index för att undvika att porerna täpps igen. Vilket gör krämen perfekt för både ansikte och kropp. Till skillnad från syntetiska solskyddsmedel som absorberar solens UV-strålar, använder Beachkind naturligt framställd zinkoxid för att skapa ett skyddande lager på ytan av din hud som reflekterar både UVA- och UVB-strålar. Den är även klassad som en så kallad ”Reef Safe” solkräm. Fri från ingredienser som Oxybenzone/Benzophone-3, Octinoxate, Avobenzone och Octocrylene som är förbjudna i solskydd på t ex Hawaii och i marina reservat på flera plaster i världen, men även mikroplaster och nanopartiklar. Dessutom är formulan vattenresistent så att så lite solkräm som möjligt hamnar i vattnet. Doftar ljuvligt gör den också av vanilj, freesia och apelsinblom. Det är doftblandning med naturliga oljor som är testad för att se till att inga allergi-framkallande restprodukter finns kvar.

 • Spf: 30-50
 • Akiva ingredienser: Zinkoxid
 • Vattenresistens: Ja
 • Hudtyp: Alla, bra för känslig hud

Fördelar

 • Effektivt skydd
 • Lätt att applicera
 • Dryg
 • Praktisk pump

Nackdelar

 • Stark doft

Sammanfattning: Denna sammanställning av användarrecensioner är baserad på recensioner från Beachkind1 & Kronans apotek2 Tillgången till recensioner har varit begränsade. Användarna ger övervägande positiva omdömen om Beachkind, de gillar att den är snäll mot miljön och skyddar bra mot solen. Det enda negativa som nämns är att den kan vara lite för starkt parfymerad.

2

Biotherm Lait Solaire Hydratant Anti-Dryness Melting Milk SPF30 400ml

Biotherm Lait Solaire Hydratant Anti-Dryness Melting Milk SPF30 400ml bästa solkräm family size

Lyx

Utmanare

6

Pris

7

Vattenresistens

8

Skyddseffektivitet

8

Användarvänlighet

8

Passande för hudtyper

7.4

Totalpoäng

Motivering: Biotherm erbjuder bra skydd och användarvänlighet, men faller något kort jämfört med Beachkind när det gäller miljövänlighet och prisvärdhet.

Underbar doft och stor förpackning som räcker till hela familjen! Pris ca. 350 kr.

Här har vi en klassiker med ljuvlig doft och i stor förpackning som räcker hela säsongen för hela familjen! Den kan med fördel användas både på kropp och i ansikte och har ett starkt skydd mot både UVA och UVB. Samtidigt som den skyddar mot solen återfuktar den och sprider sin signifikanta citrusdoft (som man aldrig får nog av!!). Den passar alla hudtyper och är vattenresistent. Dessutom är förpackningen 100% återvinningsbar! Smörj in direkt efter bad och fyll på varannan timme.

 • Spf: 30-50
 • Akiva ingredienser: Zinkoxid
 • Vattenresistens: Ja
 • Hudtyp: Alla, bra för känslig hud

Fördelar

 • Effektivt skydd
 • God doft
 • Absorberas snabbt
 • Lätt att applicera

Nackdelar

 • Inga nackdelar funna

Sammanfattning:  Källorna som använts är  Amazon((Amazon, 2023-12-19)), Cocopanda3 och Pricerunner4, dessa visar att användarna ger övervägande positiva omdömen om produkten. Fördelarna som framhävs inkluderar effektivt solskydd, trevlig doft, snabb absorption, enkel applicering, god hållbarhet och prisvärdhet. Inga specifika nackdelar nämns i de tillgängliga recensionerna.

Duellen

Lyx

Beachkind Natural Sunscreen SPF50 – Bästa solskyddet 2024! vs. Biotherm Lait Solaire Hydratant Anti-Dryness Melting Milk SPF30 400ml

I lyxklassen står Beachkind spf mot Biotherm Lait Solaire Melting Milk . Beachkind Natural Sunscreen SPF50 utmärker sig med sina naturliga och miljövänliga ingredienser samt sin effektivitet och vattenresistens. Dess praktiska förpackning och positiva användarupplevelser gör den till en vinnare. Biotherm är en stark utmanare med sin trevliga doft och stor förpackning men saknar de miljövänliga aspekterna och den innovativa förpackningstekniken som Beachkind erbjuder.

3

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml  bäst i test solkräm

Mellan

Vinnare

8

Pris

8

Vattenresistens

9

Skyddseffektivitet

9

Användarvänlighet

8

Passande för hudtyper

8.4

Totalpoäng

Motivering: La Roche Posay står ut med sin höga skyddseffektivitet och användarvänlighet, speciellt för känslig hud, men är inte lika stark inom miljövänlighet.

Ultralätt storfavorit! Pris ca. 150 kr.

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ har seglat upp som storfavorit på marknaden senare år. Den har funnits länge (även om den givetvis utvecklats med åren) men först nu har ordet spridit sig rejält och man ser den numera i var och varannan hand i parker och på stranden! Och det är så himla rimligt, för det är en riktig toppenkräm. Den är ultralätt på huden och känns som en helt vanlig dagkräm. Sjunker in snabbt, inget svidande på hud eller kring ögon och ger ingen vit hinna, inte ens en antydan! Något att ha med sig är att den är ganska rinnig så håll koll när du trycker ut krämen i handen. Vi älskar den här SPF:en!

 • Spf: 50
 • Akiva ingredienser: Etylexylsalicylat, Etylexyltriazon, Avobenzone, Mexoryl X , Mexoryl SX
 • Vattenresistens: Ja
 • Hudtyp: Alla, bra för känslig hud

Fördelar

 • Svider inte i ögonen
 • Absorberas lätt
 • Återfuktande
 • Bra pumpfunktion

Nackdelar

 • Stark doft
 • För fet

Sammanfattning: Vi har sammanställt recentioner från Amazon5, Lyko6 & Kronanas Apotek7. Denna solkräm har övervägande mottagit positiva omdömen från användare. De uppskattar särskilt att den inte irriterar ögonen, en egenskap som är unik jämfört med många andra solskyddsprodukter. Användarna betonar även att solkrämen är lätt absorberad och återfuktande, vilket gör den lämplig för personer med kombinerad hudtyp. Den har visat sig effektiv i att skydda huden utan irritation, även i varma och svettiga förhållanden, och är populär för användning runt ögonområdet. Dessutom fungerar den bra som en återfuktande dagkräm under sommarmånaderna. Produktens praktiska och hygieniska pumpflaska är också en uppskattad funktion.

4

Avène Silky Mist SPF30 150 ml

Avène Silky Mist SPF30 150 ml bästa solkräm lätt

Mellan

Utmanare

7

Pris

6

Vattenresistens

7

Skyddseffektivitet

7

Användarvänlighet

7

Passande för hudtyper

6.8

Totalpoäng

Motivering: Avène Silky Mist är prisvärd och lättanvänd men har vissa begränsningar i skyddseffektivitet och miljövänlighet.

Ljuvligt doftande och lättapplicerad solspray! Pris ca. 150 kr.

Här har vi en lättapplicerad, oljebaserad solspray som passar utmärkt för dig med känslig hy, eller dig som inte gillar solskyddskrämers signifikanta tjocklek. Vi gillar främst att man slipper hålla på och kladda med fingrar och att man enkelt kan återapplicera på språng! Dessutom luktar den ljuvligt och lämnar kroppen med en silkeslen och återfuktad känsla. Silky Mist innehåller antioxidanten Pre-Tocopheryl som skyddar mot fria radikaler samt Avène thermalvatten som har en lugnande effekt på huden. Dessutom är det vattenresistent och skyddar mot både UVA och UVB givetvis.

 • Spf: 30-50
 • Akiva ingredienser: Dietylhexyl Butamido Triazone, Bemotrizinol, Avobenzone, Octisalate
 • Vattenresistens: Ja
 • Hudtyp: Alla, bra för känslig hud

Fördelar

 • Effektivt skydd
 • Återfuktande
 • Lättanvänd

Nackdelar

 • Krånglig sprayfunktion

Sammanfattning: Vi har hämtat recensionerna från Amazon8 och Easypara9 som en blandad bild av produkten. En del användare har uttryckt stor tillfredsställelse med produkten, där de lyfter fram dess höga skyddseffektivitet och förmågan att lämna huden mjuk och strålande. Produkten har också uppskattats för att vara lätt att använda och har rekommenderats av flera användare. Tillgången till recensioner har varit begränsad

Duellen

Mellan

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ 50ml vs. Avène Silky Mist SPF30 150 ml

La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ har framstått som en klar vinnare i mellanklassen, främst tack vare dess ultralätta formulering som känns behaglig på huden och liknar en vanlig dagkräm. Användare uppskattar särskilt att den absorberas snabbt utan att svida eller lämna en vit hinna, vilket gör den till en favorit för dagligt bruk. Dess effektivitet i att skydda mot solen och förmågan att fungera väl även för personer med känslig hud har fått stor uppskattning. Å andra sidan, även om Avène Silky Mist SPF30 har fått beröm för sin lätta applicering och behagliga doft, samt förmågan att lämna huden mjuk och lystergivande, har den stött på problem med sin sprayfunktion och har inte samma breda uppslutning som La Roche Posay-produkten. Med sin höga SPF, vattenresistens och bredd av aktiva ingredienser, står La Roche Posay Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+ ut som det mer föredragna valet bland användarna.

5

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 100ml – Bästa solskyddsmousse!

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 100ml bästa solkräm budget

Budget

Vinnare

9

Pris

9

Vattenresistens

9

Skyddseffektivitet

7

Användarvänlighet

8

Passande för hudtyper

8.5

Totalpoäng

Motivering: Evy utmärker sig i budgetklassen med sin utmärkta vattenresistens och höga skyddseffektivitet, vilket gör den till en idealisk produkt för olika hudtyper och aktiviteter.

Den här omtalade solkrämen i sin ljuva mousseform är ett måste! Pris ca. 120 kr.

Ja här har vi en riktig favorit – som också råkar vara riktigt prisvänlig! Denna solmousse från EVY är effektiv som tusan och blockerar ca 98% av UVB strålarna och över 90% av UVA. Den lämpar sig särskilt för känsliga partier som ansikte och axlar men kan med fördel användas på hela kroppen. Dessutom är den barnvänlig och lämplig från 6 månaders ålder. Moussen är dryg och berikad med antioxidanter för att motverka åldrande. Att tänka på är att trycka försiktet, annars kan det komma en hel del mousse!

 • Spf: 10-50
 • Akiva ingredienser:Octocrylene, Avobenzone, Bemotrizinol, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
 • Vattenresistens: Ja
 • Hudtyp: Alla, bra för känslig hud

Fördelar

 • Absorberas snabbt
 • Effektivt skydd
 • Doftfri
 • Bra vattenresistens
 • Vegansk

Nackdelar

 • Lite kladdig
 • Tar slut fort

Sammanfattning: I recensionerna från Eleven10, Hudoteket11, Lyko12och Kicks13 ger en övervägande positiv bild av solskyddsprodukten. Användarna uppskattar främst den lätta konsistensen som gör produkten behaglig att använda och dess snabba absorption, vilket är idealiskt för daglig applicering. Dess effektivitet i att skydda mot både UVA- och UVB-strålar har fått stor uppskattning, särskilt för användare med känslig hud. Många betonar även att produkten inte svider i ögonen, en egenskap som ofta är svår att finna i solskyddsprodukter. Att den är doftfri och återfuktande är ytterligare fördelar som framhävs.

6

Eucerin Sun Dry Touch Gel Cream SPF50 200ml

Eucerin Sun Dry Touch Gel Cream SPF50 200ml bästa billig solkräm

Budget

Utmanare

8

Pris

7

Vattenresistens

8

Skyddseffektivitet

8

Användarvänlighet

7

Passande för hudtyper

7.6

Totalpoäng

Motivering: Eucerin är en stark utmanare med bra pris och användarvänlighet men når inte upp till Evys nivåer inom vattenresistens och skyddseffektivitet.

Stöttar hudens egen återhämtning och passar hela familjen! Pris ca. 140 kr.

Budgetutmanaren hittar vi hos Eucerin! Här har vi en till favorit som passar hela familjen. Den lämnar huden matt och len och är väldigt lätt i konsistensen. Gel-krämen absorberas snabbt utan att lämna några rester och har ett grymt solskydd mot både UVA, UVB och blått ljus, som passar alla hudtyper. Även dig med känslig eller aknebenägen hud. Denna kräm innehåller Glycyrrhizinsyra, som stöttar hudens egen återhämtning och sebumreglerande Oil Control Technology som ger en omedelbart matt känsla på huden. Till doften är den mild och fräsch!

Eucerin Sun Dry Touch Gel Cream SPF50, en stark konkurrent, erbjuder likaså ett bra solskydd med sin gelkrämsformulering som är lätt och snabbt absorberad av huden. Men det är Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 som tar hem segern för dess mångsidighet, barnvänlighet och höga skyddsnivåer, vilket gör den till det föredragna valet.

 • Spf: 30-50
 • Akiva ingredienser: Avobenzone, Bemotrizinol, Ethylhexyl Triazone, Ensulizole, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate
 • Vattenresistens: Ja
 • Hudtyp: Alla, bra för känslig hud

Fördelar

 • Dryf & effektiv
 • Bra för känslig hy

Nackdelar

 • Luktar starkt

Sammanfattning: Hämtat av recensionerna från Apotek Hjärtat14, Lyko15 och Kronans Apotek16 visar att solskyddsprodukten har både fördelar och nackdelar. Användare uppskattar särskilt att produkten är dryg och effektiv, och att den snabbt absorberas av huden utan att lämna en hinna, vilket gör den praktisk för både kropp och ansikte. Många upplever också att den inte kladdar, vilket är en viktig egenskap för en behaglig användarupplevelse.

Duellen

Budget

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 100ml – Bästa solskyddsmousse! vs. Eucerin Sun Dry Touch Gel Cream SPF50 200ml

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF50 utmärker sig som vinnare i budgetklassen med sin unika mousseform. Denna produkt är effektiv mot både UVA- och UVB-strålar och passar särskilt bra för känsliga områden samt för barn från sex månader. Dess antioxidantrika innehåll och lättanvända mousseform gör den till en favorit.

Köpguide Solskydd

När du ska köpa solskydd är det framför allt tre saker som är viktiga att tänka på – solskyddsfaktor, ingredienser och förpackning. Allra viktigast är solskyddsfaktorn och ingredienserna, eftersom dessa avgör hur säkert och bra solskyddet är. Även förpackningen kan vara bra att tänka på, även om det här handlar mer om hur solskyddet appliceras – och detta är förstås en smaksak. Här kommer vi att gå igenom vad du bör tänka på när du väljer solskydd: vilken solskyddsfaktor du ska välja, vilka ingredienser solskyddet bör ha – eller inte, och vilka förpackningar och appliceringsmetoder som finns.

Solskyddsfaktor

Generellt kan man säga att en högre solskyddsfaktor ger ett bättre skydd, och det här gäller förstås för alla solskydd. Med det sagt är en högre solskyddsfaktor alltså att föredra.

Det finns dock solskydd med olika hög solskyddsfaktor, även om 30 och 50 är vanligast. Innebär det att SPF 30 är helt onödig och värdelös? Nej, absolut inte. För det första är ett lågt skydd alltid bättre än inget skydd alls, och SPF 30 är dessutom ett högt skydd – även om det inte är lika högt som 50.

Solskydd behövs inte bara när solen är som starkast, och inte bara när man vistas direkt i solen. Det är rekommenderat att använda solskydd även i skuggan och när solen gått i moln, under varma dagar. Vid sådana tillfällen kan SPF 30 räcka gott och väl. Fördelen med SPF 50, förutom att den ger ett högre skydd, är att den kan användas när som helst – i solen, i skuggan och så vidare. Man behöver helt enkelt inte fundera över om solskyddsfaktorn är tillräcklig eller inte.

Med det sagt bör man ändå undvika att vistas i solen när den är som starkast, och speciellt barn bör skyddas från den starka solen mitt på dagen, så långt det är möjligt. Men oavsett vilken tid man är utomhus, om solen gått i moln eller om man vistas i skuggan så bör man ändå alltid komma ihåg solskydd.

Ingredienser

Ingredienserna kan skilja sig mellan olika solskydd. I vårt test skiljer det sig ganska mycket beroende på mängden naturliga ingredienser, SPF-grad, doft och effekt. Dom flesta solkrämer är hypoallergena och riktade även till dig med känslig hud, men detta har vi givetvis skrivit ut under testets olika produkter.

Förpackning

Hur solskyddet är förpackad påverkar ofta hur den appliceras. Även konsistensen kan variera, och kräm är vanligast även om det också finns till exempel mousse. Solskyddet kan vara förpackad i tub eller pumpflaska, där innehållet trycks fram i handflatan och sedan appliceras. Det kan också vara förpackad på sprayflaska, och så finns det roll on.

Det här är förstås helt en smaksak och handlar om vad man föredrar. Det viktigaste är att solskyddet täcker helt, och att man tar på det regelbundet. En del föredrar tub eller pumpflaska, eftersom man känner att det är lättare att hålla koll på vart solskyddet har applicerats då man gör det med händerna. Det blir också enkelt att dosera rätt mängd.

Spray kan förstås också vara smidigt, även om man ofta måste använda händerna vid applicering. Roll on är smidigt eftersom man slipper röra krämen och det blir mindre kladdigt. Det blir också enkelt att få precis rätt mängd, eftersom solskyddet appliceras direkt på huden och inte från händerna. Vad man väljer här har dock ingen större betydelse, utan här handlar det snarare om vad man själv föredrar.

Avslutande ord inför ditt köp av solskydd

Även om solen är underbar så är den också farlig, tyvärr. Vi måste skydda oss från solens strålar när vi är ute under sommaren. I första hand bör man undvika att vistas i solen mitt på dagen, när den är som starkast. Solskydd är dock viktigt även om man vistas på skuggigare platser, eller om solen har gått i moln.

Solskydd för vuxna är inte alltid likt det för barn, och en del av dem kan göra mer skada än nytta. Se därför till att ha koll på vilket solskydd du väljer, särskilt om du tänk använda solkrämen även på barn. Det går dock bra för vuxna att använda solskydd som är anpassat för barn, så om hela familjen ska kunna använda samma solskydd för man välja ett som är anpassat för barn/som funkar för båda.

Välj en så hög solskyddsfaktor som möjligt, eftersom en högre solskyddsfaktor ger ett bättre skydd. När det gäller sådant som förpackning, konsistens och övriga egenskaper så kan du utgå från vad du själv föredrar. Ett solskydd som återfuktar på djupet kan till exempel vara ett bra val, eller ett som är enkelt att applicera.

Frågor och svar om solskydd

Solskydd måste smörjas på regelbundet, och rekommendationerna är att smörja in sig varannan timme och efter bad. Många solskydd är dock vattenresistenta, men för att vara på den säkra sidan kan det vara en bra idé att ta på nytt solskydd efter bad.

Det finns många olika solskydd, men vanligast är solkräm. I vårt test blev Beachkind Natural Sunscreen SPF50 testvinnare, tack vare dess egenskaper. Det är ett prisvinnande, naturligt solskydd som är lika effektivt som snällt mot huden. Och det är inte bara huden det är snällt mot, även korallreven och livet i haven! Sen har du såklart solskydd i kläder och parasoll, en solhatt är alltid toppen!

Solskydd ska alltid användas, inte minst vid bad. Många solskydd är dessutom vattenresistenta, men trots det kan det vara en bra idé att ta på solskydd igen efter bad.

Dela dina tankar

Om du redan har provat så får du gärna dela med dig av din kunskap här!
Du kan också ställa frågor så försöker vi hjälpa till.

 1. Beachkind, 2023-12-19 []
 2. Kronans apotek, 2023-12-19 []
 3. Cocopanda, 2023-12-19 []
 4. Pricerunner, 2023-12-19 []
 5. Amazon, 2023-12-19 []
 6. Lyko, 2023-12-19 []
 7. Kronans Apotek, 2023-12-19 []
 8. Amazon, 2023-12-19 []
 9. Easypara, 2023-12-19 []
 10. Eleven, 2023-12-19 []
 11. Hudoteket, 2023-12-19 []
 12. Lyko, 2023-12-19 []
 13. Kicks, 2023-12-19 []
 14. Apotek hjärtat, 2023-12-19 []
 15. Lyko, 2023-12-19 []
 16. Kronans Apotek, 2023-12-19 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser