De senaste rabattkoderna hos Zcooly 2023!

zcooly rabattkod

Med Zcooly blir det roligt att lära sig matte. Här hittar du aktuella rabattkoder och erbjudanden från Zcooly.

Rabattkoder hos Zcooly

Zcooly erbjuder ofta rabatter till nya använder, för att alla barn ska ha möjlighet att prova på appen innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta eller inte. På så sätt kan man testa på Zcooly en period, och sedan fortsätta med ett betalt medlemskap om man tycker att det är användbart.

Av denna anledning är Zcoolys rabattkoder ofta prova på erbjudanden som innebär att man får prova appen gratis en viss tid, hur länge varierar dock mellan olika perioder. Vill man inte fortsätta efter att provperioden går ut så säger man bara upp medlemskapet innan dess att provperioden löper ut.

Använda rabattkod hos Zcooly

För att använda en rabttkod hos Zcooly går man in på deras hemsida och klickar sig vidare till registrering. Därefter fyller man i sin mailadress och godkänner vilkoren. Fältet för rabattkod är ibland ifyllt på förhand, om det finns någon aktiv rabattkod på hemsidan, men det går bra att byta ut denna till en annan om man har hittat en bättre rabattkod som man vill använda.

Därefter väljer man ”lilla” eller ”stora” medlemskapet, vad dessa två innebär och vad skillnaden är mellan dem kommer vi att gå igenom nedan. När man har valt medlemskap kan man gå vidare och fullfölja beställningen.

Olika medlemskap hos Zcooly

När man registrerar sig hos Zcooly går det att välja mellan två olika medlemskap, lilla och stora. Båda dessa medlemskap har samma innehåll, men lilla medlemskapet tillåter endast en användare medan stora kan användas av upp till tre barn. Vilket medlemskap som är rätt val beror alltså på hur många som ska använda Zcooly.

I båda medlemskapen ingår samma innehåll: Mer än 300 olika övningar, ingen reklam eller köp i appen, pedagogiska tips till förälderns mail varje vecka samt översikt över barnets framsteg.

Om Zcooly

Zcooly är ett mattespel som gör det roligt att lära sig matte, och som utgår från läroplanen. Man kan helt enkelt säga att de har förvandlat matteplanen till ett roligt spel. Zcooly är anpassat för barn mellan 5 och 12 år, där olika delar passar för olika åldrar. På så sätt kan man enkelt gå vidare till en ny nivå när man är klar med en.

Här finns roliga delar så som Kakmakeriet där barn mellan 9 och 12 år kan lära sig matte och bråk samtidigt som de driver café, Klockgården där barn mellan 5 och 9 år kan träna på klockan och driva en bondgård samt Affären för barn mellan 6 och 10 år där man tränar matte genom att leka affär.

Utöver dessa delar finns även Räknepatrullen för barn mellan 5 och 7 år, RoboKlock för barn mella 6 och 9 år, Gruvan för barn mellan 8 och 10 år, Raketen för barn mellan 9 och 11 år samt Landa för barn mellan 9 och 12 år.

Spelet är uppbyggt som ett helt vanligt spel, där man kan designa sin egen karaktär och styra den i spelet. Med Zcooly blir skärmtiden meningsfull, men samtidigt rolig, och barnet lär sig matte på ett kul sätt.

Se alla våra rabattkoder på ett ställe här!