De senaste rabattkoderna hos Telge Energi 2023!

Telge energi rabattkod

Här hittar du aktuella rabattkoder hos Telge.

Få ett fördelaktigt pris med rabattkod

Även om det förstås är viktigt att jämföra olika elavtal och elbolag för att hitta det bästa alternativet, så kan även rabattkoder och erbjudanden vara mycket fördelaktiga för att få ett så bra pris som möjligt.

Om du tänkt teckna ett elavtal hos Telge är det alltså en väldigt bra idé att kolla vilka aktuella erbjudanden de har, och att använda en rabattkod vid beställning.

Bli värvad av en vän för att få rabatt

Det kan också vara en bra idé att bli värvad av en vän, eller någon annan man känner. Med vänskapsrabatten får både den nya kunden och den som värvar en rabatt på 400 kronor, som dras av på nästa faktura. Om fakturan är på ett lägre belopp än 400 kronor så kommer resterande rabatt att dras av månaden därpå.

Värva dina vänner till Telge

På samma sätt som man kan använda sig av vänskapsrabatt när man tecknar elavtal hos Telge så kan man själv värva vänner när man har blivit kund.

Även då får man 400 kronor i rabatt på kommande faktura, för varje person som man värvar. Den andra personen behöver dock fylla i ditt fullständiga personnummer, 12 siffror, för att Telge ska veta vem värvaren är. Detsamma gäller förstås om du blir värvad av någon annan, då måste du ange dennes personnummer.

Att bli kund hos Telge

För att bli kund hos Telge går man först in på deras hemsida. Det kan vara en bra idé att läsa på om olika elavtal först, och fundera på vilket som är det bästa valet. Telge erbjuder bland annat timpris, men även rörligt elavtal och fast elavtal, med mera.

När man vet vilket elavtal man önskar så klickar man på ”beställ el” och väljer elavtal. Här går det att välja rörligt elavtal, fast elavtal, rörligt elavtal utan påslag, tryggt elavtal, timprisavtal, 100 procent svensk sol, 100 procent vind och vindandelar.

Klicka på det elavtal du önskar, och välj sedan mellan hus och lägenhet. Ange din uppskattade årsförbrukning samt postnummer. Om du inte vet vilken årsförbrukning du har så går detta ofta att se på tidigare fakturor från det befintliga elbolaget.

När du fyllt i detta kan du se ditt pris, och eventuell rabatt som går att få direkt på hemsidan. Nu kan du klicka på ”våra avtal” om du vill läsa mer, eller på ”beställ” för att gå vidare. Klicka på ”beställ” när du är redo att fortsätta, fyll i samtliga uppgifter som efterfrågas och fullfölj din beställning.

Om Telge

Telge energi är ett elbolag som erbjuder 100 procent förnybar energi, de satsar på hållbarhet och de är certifierade med märkningen Bra Miljöval från naturvårdsverket.

Telge erbjuder rörligt och fast elavtal, men även olika varianter på dessa så som rörligt elavtal utan påslag samt el enbart från sol eller vind. De erbjuder även timpris, vilket innebär att man betalar vad elen kostar just den timme när den förbrukades.

Få en översikt över alla våra rabattkoder här!