De senaste rabattkoderna hos Hello Fresh 2023!

Hello Fresh rabattkod

Här hittar du aktuella rabattkoder och erbjudanden från Hello Fresh.

Rabattkoder hos Hello Fresh

Hello Fresh erbjuder ofta generösa rabattkoder till nya kunder, för att ge alla en chans att prova på tjänsten. Deras rabattkoder gäller ofta flera matkassar, men hur stor rabatten är varierar.

Studentrabatt hos Hello Fresh

Som student kan man ta del av extra fördelaktiga rabattkoder, som löper under flera månader.Den största rabatten får man dock på den första kassen, därefter får man fortsatt rabatt under en längre tid. För att ta del av studentrabatt behöver man registrera sig och verifiera sin studentstatus.

Använda rabattkod hos Hello Fresh

Att använda rabattkod hos Hello Fresh är enkelt. Man måste först registrera sig, vilket man alltid behöver göra innan beställning. Därefter väljer man vilka recept man önskar, och går vidare för att slutföra beställningen. I fältet ”rabattkod” fyller man i koden och aktiverar den, därefter är det bara att fullfölja beställningen.

Praktisk app

Hello Fresh har en smart app för att beställa och hantera matkassar, men appen kan även användas för mycket annat. Man kan hålla koll på sin kasse, välja recept, planera sina veckomenyer för flera veckor framåt och byta recept innan deadline.

Utöver detta kan appen användas för att hoppa över en leverans, eller för att pausa. Det går även att använda röststyrning i appen, när det är dags att tillaga recepten, för att kunna ha händerna fria under matlagningen. Med appen kan man även skicka rabattkoder till sina vänner.

Bjud in vänner till Hello Fresh

När du bjuder in dina vänner till Hello Fresh får de rabatt på sina första matkassar. För att skicka inbjudan till vänner loggar man först in på hemsidan eller appen, och klickar sedan på ”bjud in” och anger sin väns e-postadress. I appen går det att välja mellan olika sätt att skicka inbjudan, till exempel sms och e-post. Det går att bjuda in upp till 25 vänner.

Skicka gratis matkassar

Det går även att skicka gratis matkassar till sina vänner. För att göra detta loggar man in på hemsidan och väljer ”bjud in vänner”. Där ska det gå att se hur många matkassar man kan skicka. Därefter anger man e-postadress till vän eller familjemedlem, och de får instruktioner om hur de hämtar sin gratis matkasse.

I appen klickar man på ”bjud in” och därefter på ”skicka gratis mat”. Sedan skriver man sin väns eller familjemedlems e-postadress och skickar, så får personen instruktioner om hur de gör för att få sin matkasse gratis. 

Om Hello Fresh

Hello Fresh är en matkasse som låter dig skräddarsy din veckomeny, och få leverans till dörren. De är tillgängliga för väldigt många städer och orter i Sverige, om än inte överallt. Matkassarna finns för 2 eller 4 personer, och med 3-5 olika recept per vecka.

Här går det att välja mella kött och grönt, familjevänligt, vegetariskt, snabbt och enkelt, kalorismart, fisk och grönsaker samt mest grönsaker. Man väljer själv sina maträtter för varje vecka, och kan enkelt ändra.

Det går att välja mellan rätter som medelhavs-inspirerad biff med rostade grönsaker och buljongkokt bulgur, vegetarisk gyroswrap med pulled beans och örtdressing samt baguette med kallrökt lax och ugnsbakad dillpotatis och söt senapsdressing – bland mycket annat.

Missa inte våra rabattkoder – se dem alla här!