De senaste rabattkoderna hos Granngården 2023!

Granngården rabattkod

Hos Granngården kan man hitta produkter för odling, djur och natur. Här hittar du
aktuella rabattkoder och erbjudanden från Granngården.

Fri frakt hos Granngården

Hos Granngården kan man ta del av fri frakt om man handlar för minst 500 kronor, eller väljer att hämta sin beställning i en av Granngårdens butiker. För beställningar som understiger 500 kronor tillkommer av fraktavgift på 49 kronor.

De leveransalternativ som erbjuds är leverans till utlämningsställe, hämtning i butik samt hemleverans. Hemleverans kostar 299 kronor, men är kostnadsfritt för beställningar på över 1500 kronor. Varor som finns i lager skickas inom 1-2 dagar.

Granngårdens kundklubb

Det blir extra förmånligt att handla hos Granngården om man blir medlem i deras kundklubb. Då får man nämligen 2 procent i bonus på alla köp, som omvandlas till bonuscheckar när man har uppnått en viss summa. Dessa bonuscheckar kan sedan användas vid köp i butik eller online.

Förutom bonus så erbjuder kundklubben även exklusiva förmåner hos sina samarbetspartners, samt ett inspirerande nyhetsbrev som kommer varje vecka. Detta mail innehåller de senaste kampanjerna, aktuella tips, råd och inbjudningar till olika aktiviteter i butikerna.

Grannhjälpen

Granngården erbjuder även tjänster som de samlar under namnet ”Grannhjälpen”. Detta är olika service- och tjänstepaket som till exempel kan ge extra trygghet, erbjuda service på olika verktyg och maskiner eller hjälp i trädgården.

Exempel på tjänster som erbjuds är installation av robotgräsklippare, kontroll av begränsningsslinga, basservice och vinterförvaring av trädgårdsmaskiner, trädbeskrivning, sekatörservice, installation av övervakningskamera och trygghetsförsäkring.

Dessa tjänster erbjuds för märkena AL-Ko, Ariens snöslungor, Briggs & Stratton, Gardena, Granngården, Honda motorer, Jonsered, Klippo, Ryobi, Stiga, Stihl och Viking. För robotgräsklippare gäller detta märkena AL-KO, Gardena, Ryobi, Stiga, Stihl och Viking.

Kunskap och inspiration

Hos Granngården kan man även hitta en flik med tips och inspiration. Här finns artiklar och guider inom trädgård, lantbruk, odling och djur. Exempel på kategorier är trädgård och odla, husdjur, maskinguide, höns, häst och hemmet.

Om Granngården

Hos Granngården hittar man allt för odling, djur och natur. Här finns till exempel kategorier som lantbruk och skog, trädgård, husdjur, häst och ryttare, hemmet och så vidare. Granngården säljer varumärken som Doggy, Fiskars, Hills, Landmann, Royal Canon, Ryobi, Kärcher, Dogman, Gardena, Masi, Supercat, Stiga och många fler.

Granngården har även en kundklubb, och erbjuder olika service- och tjänstepaket. Förutom tjänster för maskiner och redskap så finns detta även för djur och lantbruk. Dessa tjänster är bland annat försäkringar, kloklippning, hyra och köp av hästtransport, höanalys, reperation av elstängselaggregat och så vidare.

Förutom nätbutiken har Granngården även över 100 fysiska butiker runt om i landet – från Kalix i norr till Ystad i söder. Deras löfte till kunderna är hållbara och rejäla produkter och tjänster, alltid hjälp och engagemang samt kloka råd och inspiration.

Här kan du se alla våra rabattkoder!