De senaste rabattkoderna hos Eleven 2023!

Eleven rabattkod

Här hittar du alla aktuella rabattkoder och kampanjer hos Eleven.

Rabatter och erbjudanden hos Eleven

Eleven har ofta olika erbjudanden och rabatter att erbjuda sina kunder, och allra bäst blir det som medlem i deras kundklubb. De erbjuder även en studentrabatt, och en välkomstrabatt för nya medlemmar i kundklubben.

Tillfälliga erbjuden och rabattkoder som är aktuella just nu hittar du här.

Elevens kundklubb

Eleven Club, eller House of Youth som den också kallas, är Elevens kundklubb. Det är gratis att bli medlem, och när man registrerar sig får man dessutom en rabattkod som man kan använda vid sin nästa beställning.

Som medlem i klubben får man tillgång till unika erbjudanden, förtur på produkter, man får ta del av exklusiva kampanjer och lyxiga gåvor och förlanseringar. Dessutom får man poäng varje gång man handlar.

Elevens medlemsklubb är som sagt helt gratis att bli medlem i, och har många fördelar. För den som beställer ofta kan det bli väldigt fördelaktigt att gå med i kundklubbem och ta del av alla erbjudanden och allt annat som erbjuds.

Klubbdagar

Medlemmar i klubben kan även ta del av så kallade klubbdagar, med upp till 25 procent rabatt på massor utav produkter. Detta är ett tillfälle för klubbmedlemmar att fynda produkter inom hudvård, smink, parfym och hårvård till lägre priser.

Studentrabatt

Precis som många andra nätbutiker som finns det en studentrabatt hos Eleven. Denna får endast nyttjas av studenter, och hittas hos Mecenat eller Studentkortet. Rabattkoden gäller nästan alla produkter, men ett fåtal märken är undantagna.

Beauty Deals

Hos Eleven finns en sida med deras så kallade Beauty Deals. Detta är populära produkter, toppsäljare, till fantastiska priser. Dessa erbjudanden går dock inte att kombinera med andra rabatter.

Om Eleven

Eleven säljer allt inom makeup, hårdvård, hudvård, skönhet och pafym – och en hel del annat. Här finns högkvalitativa produkter, och även om en stor del av utbudet riktar sig till kvinnor så finns det också en hel del produkter till män. Här finns specifika sidor med till exempel hudvård för män, herrparfymer och så vidare.

Eleven är en riktigt stor nätbutik med hela 30 000 produkter från mer än 900 varumärken. Här finns bland annat märken som Filorga, BioTherm, Yves Saint Laurent, Clinique, Rituals och The Ordinary.

Oavsett om du letar efter ögonkräm, duschcreme, ansiktsvatten, mascara, primer, parfym, body mist, platt- eller locktänger, hårfärg eller hälsoprodukter så kan du med stor del hitta det i Elevens generösa utbud.

Utforska alla våra rabattkoder här!