De senaste rabattkoderna hos Albert 2023!

Albert rabattkod

Med Albert blir lärandet roligt, och barnen kan förbättra sina betyg och lära sig nytt. Här hittar du aktuella kampanjer och rabattkoder hos Albert.

Albert har ofta provperioder

Ofta erbjuder Albert provperioder som kan variera i längd. Dessa är ofta fram till en viss tid, året ut eller fram till sommaren till exempel. Innan provperioden tar slut kan man välja att avsluta, eller fortsätta och betala ordinarie pris.

Förutom provperioder finns det ibland andra rabattkoder hos Albert, och ibland kan dessa även kombineras så att man får ett lägre pris efter provperiodens slut.

Att använda rabattkod hos Albert

För att använda rabattkod hos Albert går man in på deras hemsida, och klickar sedan på ”prova gratis” uppe i höger hörn eller ”starta provperiod”. Därefter måste man välja ”månadsvis” för att kunna använda rabattkod. Årsvis betalning är förvald, och även billigaste alternativet för längre perioder, men går inte att använda med rabattkod.

När man har valt månadsvis betalning så kommer det fram en ruta där man kan ange kampanjkoden, och därefter trycker man på ”OK”. Sedan är det bara att välja mellan de tre olika medlemskapen Basic, Plus och Standard.

Om Albert

Albert är anpassat för barn mellan 3 och 16 år, och är uppdelad i två olika delar för olika åldrar. För yngre barn finns matematik, svenska, geografi, programmering och engelska. För äldre finns endast matematik och geografi.

Vad som ingår beor på vilket medlemskap man väljer, medlemskapet basic innehåller inte fullt lika många delar som standard och plus. För Albert Junior, som riktar sig mot lite yngre barn, finns även en föräldrarapport att ta del av.

I Albert Junior finns mer än 3200 övningar, och utöver detta finns det även roliga spel mellan övningarna, bland annat. I Albert 10-16, som riktar sig mot äldre barn och tonåringar, finns mer än 4800 övningar och närmare 300 animerade videolektioner. Dessa videolektioner förklarar såväl enklare som mer avancerade problem på ett pedagogiskt sätt.

Två olika varianter

Albert finns som sagt i två olika varianter, för yngre barn och för äldre barn. Albert Junior är för barn mellan 3 och 9 år, medan den andra varianten är för barn mellan 10 och 16 år. Yngre barn kan lära sig genom lek med hjälp av interaktiva övningar och spel, medan de äldre kan lära på ett roligt sätt och till exempel öva inför prov, höja sina betyg eller få lättare att hänga med i skolan.

Vad som ingår i Albert Junior varierar mellan olika medlemskap, i medlemskapen Standard och Plus ingår även Albert ABC, Albert Code och Albert Geo. Albert 10-16 kan användas för att höja betygen eller förbereda sig för gymnasiet, med matematik som följer läroplanen och animerade lektioner samt spel.

Det finns även en föräldrarapport för Albert Junior, och för matematiken. Där kan man bland annat se statistik och övningar som barnet har gjort. Föräldrarapporten ingår i medlemskapen Basic och Plus.

Tre olika medlemskap att välja mellan

Hos Albert kan man välja mellan tre olika medlemskap. I Basic ingår både junior och 10-16 för en användare, samt månadens aktivitet via mail. I Standard ingår allt detta och även Albert ABC, Albert Code samt Albert Geo. Med detta medlemskap får man även en detaljerad rapport för Junior matematik.

I Plus-medlemskapet ingår exakt detsamma som i Standard, men för hela fyra användare istället för en. Detta gör att flera barn kan använda samma konto, vilket är perfekt om man har flera barn mellan 3 och 16 år som alla vill använda Albert.

Här hittar du alla våra rabattkoder!