De senaste rabattkoderna hos Åhléns 2023!

Åhlens rabattkod

Hos Åhléns hittar man det senaste inom mode, skönhet och inredning. Här hittar du aktuella rabattkoder hos Åhléns.

Hur man använder rabattkod

För att använda rabattkod hos Åhléns börjar man med att lägga produkterna man vill köpa i varukorgen, därefter går man till kassan genom att klicka på kassasymbolen med prissumman i högra hörnet och sedan på knappen ”Gå till kassan”.

Under produktöversikten finns fältet ”rabattkod”, och när man klickar på denna kommer det fram en ruta med texten ”ange rabattkod” ovanför. I rutan fyller man i sin rabattkod, och sedan klickar man på ”aktivera”.

Studentrabatt hos Åhléns

Åhléns erbjuder en studentrabatt på produkter från Carin Wester, Wera och varumärket Åhléns. Denna rabattkod gäller endast på köp över en viss summa, och endast på produkter från dessa tre varumärken. Denna rabattkod kan inte kombineras med andra rabatter och erbjudanden.

Åhléns nyhetsbrev

I nyhetsbrevet kan man ta del av såväl nyheter och inspiration, som erbjudanden och rabattkoder. Med nyhetsbrevet kan man även få ta del av rabatter och kampanjer innan alla andra. Det är enkelt att anmäla sig till nyhetsbrevet på Åhléns hemsida.

Medlemskap med förmåner

Som medlem hos Åhléns får man bonuspoäng vid varje köp, varje krona ger ett bonuspoäng. När man nått upp till 2500 poäng så får man en bonus på 50 kronor att använda vid ett köp. Denna bonus laddas automatiskt till medlemskapet, och kan sedan användas i kassan vid ett köp online eller i varuhus.

Poängen sparas i 24 månader, och när man har kommit upp i en bonus kan man använda den när man vill. Det finns tre medlemsnivåer som kallas Medlem, Medlem 1500+ och Medlem 10 000+. Dessa medlemskap baseras på hur många poäng man har fått under ett kalenderår, den nivå man uppnått följer med till nästa år.

Som medlem får man inte bara bonuspoäng på alla köp utan även personliga erbjudanden, unika medlemserbjudanden, ett inspirerande nyhetsbrev och möjlighet att få kvitton digitalt. Medlem 1500+ och Medlem 10 000+ får flera fördelar i form av rabatter och erbjudanden.

Fri frakt och fria returer till butik

Även när man handlar online har man möjlighet att välja leverans till ett Åhléns varuhus, och då kostar frakten ingenting. Det går också bra att returnera i butik utan någon kostnad. Vid andra leveranssätt erbjuds snabba leveranser, dagen efter beställning med vissa fraktalternativ och inom några dagar med andra.

Åhléns Magasin

Åhléns har ett eget magasin fullt med mode, skönhet och inspiration. Detta magasin utkommer med några veckors mellanrum, vanligtvis var tredje vecka men ibland med längre mellanrum. Detta magasin finns online och här kan man läsa artiklar som ”Ge huden alla möjligheter”, ”Höstglöd”, ”Våga i vår” och ”Din stil i sommar”.

Liveshopping med Åhléns

Ibland har Åhléns livsändningar, så kallad liveshopping. I dessa dyker experter, makeupartister, nagelstylister, mästerkockar, inredare och andra intressanta personer upp för att visa produkter och inspirera. Tidigare liveshoppingar har bland annat haft teman som ”Magnifik Manikyr”, ”Presenter för alla tillfällen”, ”Bröllop med bravur!”, ”Stilsmart styling” och ”Silkeslen hudvård med Sensai”.

Om Åhléns

Hos Åhléns finns mängder med produkter inom mode, accesoarer, skönhet, hem och inredning, köksprodukter, väskor och mycket annat. Här finns över 1000 olika varumärken som Carin Wester, Filippa K, Ida Sjöstedt, Make up Store, Adidas, bareMinerals, Didriksson, Gant och många fler.

Kolla in alla våra rabattkoder här!