1. Hem
 2. >
 3. Sport & Fritid
 4. >
 5. Bäst i Test: Padelracket – Nå nya nivåer i spelet med årets bästa padelrack!
Cabra Premium Virtuoso bäst i test expert padelrack

Lyx

Cabra Premium Virtuoso bäst i test expert padelrack

Cabra Premium Virtuoso

9

Mellan

Bästa padelracket 2023

RS Pro Edition Cayetano Rocafort

7.6

Budget

Padel-5.jpg

Wilson Blade Hybrid 2.0

7.6

Inledning

Nog har vi alla känt padel-boomens vindar svepa över Sverige! Denna ultimata förening av tennisens finess och squashens tempo. Vare sig du är en invigd paddlare eller om du nyss fått sugen på att slå dig in så uppstår ibland frågan: Vilket padelrack ska jag ha? Svaret och mer därtill hittar du här i vårt Padelracket Test! Lätta racket som dansar över nätet och tunga expertracket som hamrar bollen i hörnen (nu pratar jag alltså inte vikt i bokstavlig mening!). Nu ser vi till att du träffar rätt i köpdjungeln och sen tar vi gemensam ton när vi ylar: “Game, Set, Match!”

Våra experter har landat i nio Padelracket i olika prisklasser och med olika egenskaper och finesser. Det viktigaste är formen på ditt racket och var balanspunkten ligger. Ett racket med hög balanspunkt är exempelvis mer svårspelat än ett med tyngdpunkten i mitten. Är du nybörjare på padel ska du välja ett racket med balanspunkten i mitten, då blir spelet enklare och roligare!

I jakten på bästa padelrack har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer det rack som är bäst från den som inte är det. När det gäller padelrack varierar egenskaperna man är ute efter beroende på nivå på spelaren. Men vi har tittat på kvalitet, kontroll och balans, design och pris som främsta komponenter.

Med de nio padelrack vi tagit fram ovan känner vi oss trygga i att du inte kommer bli besviken.

1

Cabra Premium Virtuoso

hem-fakta-bast-i-test-logo
Cabra Premium Virtuoso bäst i test expert padelrack

Lyx

Vinnare

8

Pris

9

Hållbarhet/Miljö

9

Spelkänsla

10

Design

9

Funktioner/Prestanda

9

Totalpoäng

Motivering: Cabras racket ger en unik spelupplevelse med mycket stil och precision. Dess robusta materialval i form av Kevlar, och utmärkta egenskaper för både offensiva och defensiva spelare gör den till en stark kandidat. Priset är på den högre sidan, men den känns grymt prisvärd med tanke på vad du får.

Otrolig styvhet vid smashar och ett riktigt stilat toppracket från Cabra! Pris fr. 3500 kr.

Här har vi ett riktigt tjusigt nytillskott på padelmarknaden! Närmare bestämt Virtuoso, Cabras senaste racket ur high-end sortimentet. Med dess eleganta grön färg och detaljer i silver och brunt är det inte bara en fröjd för ögat utan också en riktigt härlig upplevelse på banan. En av de mest framstående egenskaperna med Virtuoso är dess ytskickt i Kevlar. Detta ger en riktigt fin bollträff och en solid känsla. Kevlar är känt för att vara ett starkt men ändå elastiskt material, och i detta fall, absorberas bollträffen på ett fantastiskt sätt. Virtuoson är även utrustad med Cabras Intellicore, en multilayerkärna som är uppbyggd av flera lager med olika densitet för att kunna anpassa sig efter slaget. Vare sig du slår hårt eller mjukt, svarar Virtuoson smidigt. En annan funktion som sticker ut är Cabras Frost Grip på träffytan, vilket ger lite mer “bett” i bollträffen. Här har Cabra lyckats otroligt bra i mixen design och funktionalitet – kraft, precision och spelkänsla i kombo med materialval av absolut högsta kvalitet och snygg design. Funkar både för offensiva och defensiva spelare och svarar otroligt bra vid tighta slag och smashar. Lämpar sig inte för helt nya spelare.

Vill du veta med och se Virtuoson in action? Kolla in när Racketspecialisten provar här!

 • Vikt: 350-370 gram
 • Fart och kontroll: Kontroll
 • Form: Rund
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
2

Nox AT10 Genius 18K By Tapia Limited Edition

Padel-1.jpg

Lyx

Utmanare

6

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

8

Spelkänsla

8

Design

9

Funktioner/Prestanda

7.8

Totalpoäng

Motivering: Nox AT10 Genius har en mängd fina funktioner som är utformade för att ta ditt spel till nästa nivå. Det är en bra allroundracket som kan passa för en bred mängd spelare, från nybörjare till proffs. Priset är emellertid lite högt, men den exklusiva utgåvan och det fina materialet ger extra poäng för hållbarhet.

Ett racket som garanterat kommer att ta padelmatchen till nya höjder! Pris fr. 3700 kr.

Detta snygga racket finns bara i en begränsad upplaga, och det både känns exklusivt och ser exklusivt ut. Här finns många fördelar: en hög kvalitet, bra grepp om bollen, slagyta av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 18K, jämn balans som ger en kombination av fart och kontroll, längre grepp än andra Nox-racket, gummidelar på sidorna av rackethalsen för att reducera vibrationer, den påkostade handledsremmen smart strap system och mycket annat. Om du vill ta ditt padelspel till nya höjder, då är det detta racket du behöver. Med detta racket får du bland annat bättre effekt i kickade smashar, kombinationen av fart och kontroll som innebär bättre fart på bollen i offensivt spel och högre kontroll i lugnare spel – och mycket annat. En röd och en svart handledsrem ingår. Det här är ett riktigt bra allroundracket som passar lika bra för en kräsen nybörjare som för proffset.

 • Vikt: 360-375 gram
 • Balans: Medel
 • Form: Dropp
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
3

RS Pro Edition Cayetano Rocafort

Bästa padelracket 2023

Lyx

Utmanare

7

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

8

Spelkänsla

7

Design

8

Funktioner/Prestanda

7.6

Totalpoäng

Motivering: RS Pro Edition är en uppgraderad version av deras bästsäljare, som innebär en förbättrad form och balans. Med sin kolfiberkonstruktion är den slitstark och erbjuder en hög kontroll i lugnt spel. Priset är dock fortfarande lite högt, men jämfört med konkurrenterna är det relativt konkurrenskraftigt.

Även detta är ett högkvalitativt och proffsigt racket som inte lär göra dig besviken, och med otrolig kontroll! Pris fr. 3000 kr.

Det här är en uppgradering av förra årets modell, som faktiskt var en RS bästsäljare. Här har man gjort en hel del förbättringar: formen går lite mer åt dropphållet, eller är en hybrid mellan rund och droppform, och balansen har flyttats fram en bit i racket och nu är racket medelbalanserad. Dessutom är slagytan styvare, och det är en påkostad 3K kolfiberslagyta som ger hög kontroll i lugnare spel men också en bättre respons i offensivt spel. Ramen är av hundra procent kolfiber, vilket ger en solid känsla och en högre hållbarhet om du kommer i kontakt med golv eller glas. Slagytan har så kallad 3D slagyta, vilket ger ett bättre grepp när bollen träffar och blir mer effektivt i kickade smashar och badejan. Det här är ett riktigt bra och högkvalitativt allroundracket som passar de flesta – både nybörjare och proffs.

 • Vikt: 360-375 gram
 • Balans: Medel
 • Form: Rund, dropp
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
4

Wilson Pro Staff Control 2.0

Padelracket

Mellan

Vinnare

9

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

8

Spelkänsla

7

Design

8

Funktioner/Prestanda

8

Totalpoäng

Motivering: Wilson Pro Staff Control 2.0 är ett mycket prisvärt racket som erbjuder bra spelkänsla och en förlåtande form. Dess lätta balans gör det till ett lättmanövrerat racket, vilket är perfekt för amatörer. Dess reducering av vibrationer är en stor fördel.

Prisvärt och lättmanövrerat racket som passar dom flesta padelspelare! Pris fr. 1400 kr.

Detta prisvärda padelracket har en rund form som gör den mycket förlåtande, då även träffar längre ut mot ramen ger bra fart, kontroll och träffkänsla. Den lätta balansen gör det även till ett lättmanövrerat racket, och ger ytterligare kontroll i slagen. Några av alla andra fördelar med detta racket är bland annat att vibrationer reduceras på ett effektivt sätt, den påkostade ramen av kolfiber som gör den mer slitstark och slagytan som även den är av påkostat kolfiber och ger hög kontroll i lugnt spel och mer fart i offensiven. Strukturen på slagytan ger ett bättre grepp om bollen vid träff, vilket blir mer effektivt vid kickade smashar och offensiva volleys. Detta prisvärda racket passar lika bra för nybörjararen som för den mer avancerade spelaren, och här ingår en wrist strap.

 • Vikt: 365 gram
 • Balans: Låg
 • Form: Rund
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
5

Wilson Blade Hybrid 2.0

Padel-5.jpg

Mellan

Utmanare

8

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

8

Spelkänsla

7

Design

7

Funktioner/Prestanda

7.6

Totalpoäng

Motivering: Wilson Blade Hybrid 2.0 är ett annat prisvärt racket som kombinerar fart och kontroll. Det är särskilt lättmanövrerat tack vare sin lägre vikt, vilket gör det skonsamt för armen. Dess kolfiber- och glasfiberslagyta ger ett fast men ändå responsivt spel.

Om du söker ett padelracket som kombinerar fart och kontroll, då kan det här vara precis rätt val för dig! Pris fr. 1800 kr.

Detta padelracket kombinerar fart och kontroll, och är ett prisvärt alternativ för den som vill ha ett riktigt bra padelracket till ett bra pris. Ramen är av kolfiber, vilket gör det mer slitstarkt, och slagytan består av en kombination av kolfiber och glasfiber, vilket ger en solid och skön träffkänsla utan att ge ett svårspelat racket. Detta är ett lite lättare racket, vilket gör det enklare att svinga och mer lätthanterat. Den lägre vikten gör det också mer skonsamt för armen. Kärnan är av lite styvare typ, vilket ger hög kontroll vid lugnare spel och bra fart i offensivt spel. Strukturen på slagytan ger bättre grepp om bollen vid träff. Här ingår en wrist strap. Detta prisvärda racket passar de flesta, men det är kanske framför allt ett bra val för nybörjaren som söker ett lätthanterat racket, även om de flesta erfarna spelare även lär uppskatta detta racket och alla dess fördelar.

 • Vikt: 360 gram
 • Balans: Medel
 • Form: Dropp
 • Ramprofil: 38 mm
6

Nox Limitless Control

Padel-6.jpg

Mellan

Utmanare

8

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

7

Spelkänsla

7

Design

7

Funktioner/Prestanda

7.2

Totalpoäng

Motivering: Nox Limitless Control är ett prisvärt racket som erbjuder hög kontroll och precision. Dess stora sweetspot och vibrationsreducering vid bollträff är stora fördelar, men det ligger lite bakom konkurrenterna i kategorierna design och funktioner.

Detta prisvärda och snygga racket från Nox erbjuder både kontroll, precision och spejsad design! Pris fr. 1700 kr.

Det här är ett prisvärt och snyggt racket med många fördelar: det erbjuder hög kontroll och precision, det passar för de flesta, det har en stor sweetspot, det reducerar vibrationer vid bollträff och det har en ram av kolfiber som säkerhetsställer hållbarhet och gör racketen mer solid. Slagytan är av 3K Silver vilket ger en mjuk och skön träffkänsla, och detta racket har en struktur som ger mer spinn och effekt i bollträffen. En handledssnöre ingår. Det här är ett prisvärt racket med exklusivt utseende, som passar de allra flesta.

 • Vikt: 360-375 gram
 • Balans: Låg
 • Form: Rund
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
7

FZ Forza Ultra Power 2.0 – Bästa padelrack nybörjare!

Padel-7.jpg

Budget

Vinnare

8

Pris

9

Kvalitet

9

Kraft och Fart

9

Design och Material

9

Anpassningsbarhet till offensiva spelare

8.8

Totalpoäng

Motivering: Nox Limitless Control är ett prisvärt racket som erbjuder hög kontroll och precision. Dess stora sweetspot och vibrationsreducering vid bollträff är stora fördelar, men det ligger lite bakom konkurrenterna i kategorierna design och funktioner.

Detta prisvärda och snygga racket från Nox erbjuder både kontroll, precision och spejsad design! Pris fr. 1700 kr.

Det här är ett prisvärt och snyggt racket med många fördelar: det erbjuder hög kontroll och precision, det passar för de flesta, det har en stor sweetspot, det reducerar vibrationer vid bollträff och det har en ram av kolfiber som säkerhetsställer hållbarhet och gör racketen mer solid. Slagytan är av 3K Silver vilket ger en mjuk och skön träffkänsla, och detta racket har en struktur som ger mer spinn och effekt i bollträffen. En handledssnöre ingår. Det här är ett prisvärt racket med exklusivt utseende, som passar de allra flesta.

Motivering: Med sin kraftfulla hybrid-form och yta i 3K kolfiber ger FZ Forza Ultra Power 2.0 en fartfylld spelupplevelse. Den höga kvaliteten och ramen av 100 procent kolfiber gör den slitstark och hållbar, och den passar perfekt för den offensiva nybörjarspelaren.

Trots sitt låga pris har vi här ett kraftfullt racket i hybrid-form, perfekt för den offensiva spelaren! Pris fr. 1600 kr.

Trots sitt låga pris är detta ett riktigt högkvalitativt och effektivt racket. Det är ett kraftfullt racket med medel balans, och hybrid-form som är en blandning mellan droppform och diamantform. Denna kombination ger mycket fart i det offensiva spelet, vilket gör att detta racket passar för den offensiva spelaren som vill ha ett racket med mycket kraft och fart i slagen. Detta racket har en yta i 3K kolfiber, vilket ger kraftfulla och hårda smashar. På ytan finns även lite struktur för att ge ett bra grepp om bollen, och rackets kärna är en variant av “Soft Eva”, vilket är en lite styvare kärna. Ramen är av 100 procent kolfiber, vilket gör detta till ett slitstarkt och hållbart racket.

 • Vikt: 365 gram
 • Balans: Medel
 • Form: Hybrid
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
8

Nox Pro 5.2 Limited Edition – Billigt och bra padelracket!

Padel-8.jpg

Budget

Utmanare

9

Pris

8

Kvalitet

8

Kontroll och Balans

8

Design och Material

8

Skonsamhet mot armen

8.2

Totalpoäng

Motivering: Nox Limitless Control är ett prisvärt racket som erbjuder hög kontroll och precision. Dess stora sweetspot och vibrationsreducering vid bollträff är stora fördelar, men det ligger lite bakom konkurrenterna i kategorierna design och funktioner.

Detta prisvärda och snygga racket från Nox erbjuder både kontroll, precision och spejsad design! Pris fr. 1700 kr.

Det här är ett prisvärt och snyggt racket med många fördelar: det erbjuder hög kontroll och precision, det passar för de flesta, det har en stor sweetspot, det reducerar vibrationer vid bollträff och det har en ram av kolfiber som säkerhetsställer hållbarhet och gör racketen mer solid. Slagytan är av 3K Silver vilket ger en mjuk och skön träffkänsla, och detta racket har en struktur som ger mer spinn och effekt i bollträffen. En handledssnöre ingår. Det här är ett prisvärt racket med exklusivt utseende, som passar de allra flesta.

Motivering: Med en kombination av kolfiber och glasfiber i ramen och en rund form som erbjuder en större sweetspot är Nox Pro 5.2 ett mycket prisvärt alternativ. Vibrationsdämpningen och den mjuka träffkänslan gör det också skonsamt för armen.

Ett riktigt poppis racket, mjukt för armen och matchar många spelstilar! Pris fr. 1000 kr.

Detta fina padelracket har påkostat kolfiber och glasfiber i ramen, för en maximal hållbarhet. I slagytan finns glasfiber för att bollträffen ska bli mjuk och behaglig, vilket även blir mer skonsamt för armen, och dessutom ger en större sweetspot. Det här är ett padelracket med rund form, vilket ger hög kontroll, och formen är även mer förlåtande vilket innebär att även träffar lite lägre ut mot ramen ger bra träffkänsla. Den lätta balansen gör det här till ett lättmanövrerat racket, och ger bra kontroll i slagen. Här finns även vibrationsdämpning, för att förebygga skador och ge en mjuk och behaglig träff.

 • Vikt: 360-375 gram
 • Balans: Låg
 • Form: Rund
 • Fodral: Ingår ej
 • Ramprofil: 38 mm
9

Dunlop Omega Tour Black/Yellow – Lätt padelrack!

Padel-9.jpg

Budget

Utmanare

10

Pris

7

Kvalitet

8

Design och Lättmanövrerat

7

Material och Träffkänsla

8

Anpassningsbarhet till nybörjare

8

Totalpoäng

Motivering: Nox Limitless Control är ett prisvärt racket som erbjuder hög kontroll och precision. Dess stora sweetspot och vibrationsreducering vid bollträff är stora fördelar, men det ligger lite bakom konkurrenterna i kategorierna design och funktioner.

Detta prisvärda och snygga racket från Nox erbjuder både kontroll, precision och spejsad design! Pris fr. 1700 kr.

Det här är ett prisvärt och snyggt racket med många fördelar: det erbjuder hög kontroll och precision, det passar för de flesta, det har en stor sweetspot, det reducerar vibrationer vid bollträff och det har en ram av kolfiber som säkerhetsställer hållbarhet och gör racketen mer solid. Slagytan är av 3K Silver vilket ger en mjuk och skön träffkänsla, och detta racket har en struktur som ger mer spinn och effekt i bollträffen. En handledssnöre ingår. Det här är ett prisvärt racket med exklusivt utseende, som passar de allra flesta.

Motivering: Dunlop Omega Tour Black/Yellow är ett mycket prisvärt och lättmanövrerat racket. Med sin rund form och Super Soft EVA kärna ger det en förlåtande träffkänsla. Dess låga vikt och yta av glasfiber gör det perfekt för nybörjaren.

Förlåtande, lättmanövrerat och snällt på fickan! Ett riktigt bra val för nybörjaren även om det passar dom flesta spelare! Pris fr. 550 kr.

Det här är ett padelracket av snygg design, med många fördelar. Detta racket har en rund form som ger en stor sweetspot, vilket innebär att även träffar längre ut mot ramen ger bra fart och känsla. Detta racket har även en hyfsat låg vikt, vilket gör det lättmanövrerat. Detta gör att det här är ett bra val för nybörjaren, eller för den som helt enkelt föredrar ett lättare racket. Ytan består av glasfiber, vilket ger en träffkänsla som är mjuk och behaglig, och som hjälper till med fart vid pressade lägen. Detta racket har en kärna av Super Soft EVA, vilket ger en bra träffkänsla och även gör detta till ett förlåtande rack. Handtaget har ett handledssnöre.

 • Vikt: 350-360 gram
 • Balans: Medel
 • Form: Rund
 • Ramprofil: 38 mm

Köpguide Padelracket

Padel är en snabbt växande sport som kräver rätt utrustning för bästa möjliga spelupplevelse. Att välja rätt padelracket kan vara en utmanande uppgift, särskilt för den som är ny inom sporten. I denna köpguide kommer vi att gå igenom de viktigaste faktorerna att tänka på när du ska köpa ett padelracket. Vi hoppas du hittar ditt rack genom vår guide! Har du tankar så är du varm välkommen att kommentera vår artikel. Är du nybörjare till sporten och inte vill lägga lika mycket pengar på ett första racket?

Spelarnivå:

Din erfarenhet och spelstil påverkar valet av racket. Här är några generella riktlinjer:

 • Nybörjare: Lättmanövrerade rackets med rund form och låg balans.
 • Medelnivå: Hybrid-formade rackets som erbjuder en blandning av kraft och kontroll.
 • Avancerade: Diamantformade eller droppformade rackets som ger mer kraft och är mer offensivt inriktade.

Vikt och Balans:

 • Lätt (350-370 gram): Bra för nybörjare och de som vill ha bättre kontroll.
 • Medel (370-390 gram): Balans mellan kraft och kontroll, passar de flesta spelare.
 • Tung (390+ gram): Ger mer kraft, men kräver mer styrka och teknik.

Balansen i racketen påverkar också hur det känns i handen:

 • Låg balans: Bättre kontroll och lättare att hantera.
 • Hög balans: Mer kraft i slagen.

Form:

 • Rund: Mer kontroll och en större sweetspot. Bra för nybörjare.
 • Droppform: En blandning av kraft och kontroll. Passar mellannivåspelare.
 • Diamantform: Mer kraft och offensiv, men mindre kontroll. För avancerade spelare.

Material:

 • Kolfiber: Lätt och stark, ger en stiv och kraftfull känsla.
 • Glasfiber: Mer förlåtande och ger en mjukare träffkänsla.
 • Aluminium: Vanligt i billigare rackets, ger en anständig prestanda men inte så slitstarkt.

Kärna:

 • Hård kärna: Ger mer kraft men mindre kontroll.
 • Mjuk kärna: Ger mer kontroll och skonsamhet mot armen.

Budget:

Priserna varierar från 500 kr för instegsmodeller upp till 3000 kr eller mer för proffsrackets. Bestäm din budget och leta efter de bästa egenskaperna inom den prisklassen.

Märke och Återförsäljare:

Välj ett välkänt märke med goda recensioner. Köp från en pålitlig återförsäljare eller en specialiserad sportbutik där du kan få professionell rådgivning.

Det finns cirka 70 olika varumärken för just padelrackets och marknaden är ganska stor. När det kommer till att välja rätt padelracket så gäller det att välja rätt just för dig. Det finns egentligen inget rätt eller fel. Allt handlar om vilken typ av spelare du är, vilka kunskaper du har sedan tidigare och vad du är ute efter i ditt racket. 

Men en sak som alla konsumenter och användare vill ha är lång hållbarhet på sin produkt, ta därför reda på var ditt racket är tillverkat så att du får en aning om vilken typ av kvalité det handlar om. De racketar från Kina har oftast inte samma hållbarhet som de som tillverkas i Spanien till exempel.

Om du är ny padelspelare ska du inte ge dig på ett för avancerat racket eftersom det bara kommer leda till att ditt spelande blir svårare och inte så roligt, när du inte vet hur du ska använda produkten eller varför du har köpt just detta racket. Börja med en enklare modell för att öva upp dig och få mer känsla för vad det är du behöver. Du kan alltid byta upp dig när du kommit upp till en högre nivå av spelande istället för att kasta pengarna i sjön på modeller som du egentligen inte har behov av just nu. 

Frågor och svar om padelrackets

Det är väldigt viktigt att du väljer rätt greppstorlek när du ska köpa ett padelracket. Om du väljer fel kan du bli dragandes med skador såsom padelarmbåge, eller tennisarmbåge som det egentligen heter. För att veta att du väljer rätt storlek ska det finnas en cm mellan tummen och pekfingret när du greppar handtaget. Men om du inte hittar rätt grepp på ditt racket går det att fixa till. Du kan köpa en grepplinda som du virar runt handtaget till dess att du uppnår rätt storlek.

Vilken vikt du ska välja på ditt padelracket är smak och tycke. Men det handlar också om vilket typ av spel du spelar. Ett väldigt lätt racket är också väldigt lätt att hantera och flytta snabbt i luften, vilket passar bra om du spelar mycket i attack-mode. Men det blir också svårare att få riktig kraft bakom slaget om ditt racket inte har någon vidare tyngd. Ett tyngre racket gör dock att det tar längre tid för dig att nudda bollen med din träffyta. En del tycker att det sliter på handlederna med ett tungt racket, men allt handlar om personliga preferenser och vad som passar dig bäst just nu.

Alla material som används för tillverkning av padelrackets har både olika och liknande egenskaper för olika effekt. Om träffytan är tillverkad av kolfiber (vilket många är) får du alltid en bra stabilitet och dessutom en produkt som håller länge. Glasfiber används också inom den här industrin mycket på grund av att det väger så lite samt reducerar vibrationerna från slagen så att du skyddar dina armbågar. Det finns också material som är fint räfflade i speciella 3D-mönster för att verkligen greppa bollen ordentligt och sätta spinn på den så att motspelarna får sig en riktig omgång. Vilket material du ska välja beror på din spelstil och teknik. Är du nybörjare behöver du inte bli allt för avancerad med ditt material utan kan välja ett vanligt racket med en träffyta av kol- eller glasfiber.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser