Musclepain Pro test – recension & omdöme om massagepistolen

Innehållsansvarig

Musclepain Pro är en riktigt prisvärd massagepistol, och vinnare i mellanklassen i vårt test av massagepistoler. Det här är en mycket bra massagepistol med många fördelar – den är bland annat tystgående och den är framtagen tillsammans med sjukgymnaster. Den har också ett lågt pris, trots att den överraskar med alla sina fördelar, och den kommer med flera munstycken. Det här är helt enkelt en massagepistol med riktigt många fördelar, som kan vara ett bra val för de allra flesta. När man köper en massagepistol finns det en del saker som är viktiga att tänka på, och dessa saker brukar också vara det man utgår ifrån när man gör sitt val – till exempel batteritid, ljudnivå, vikt och hastighetslägen för att nämna några. Denna fantastiska massagepistol prickar av allt detta, och flera andra viktiga punkter. Här kommer vi att kolla närmare på denna fantastiska massagepistol.

Musclepain Pro

SE PRISER OCH INFORMATION HOS

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA.SE” FÖR ATT FÅ 10% RABATT PÅ DITT KÖP HOS MUSCLEPAIN. 

Det här är en massagepistol med riktigt många fördelar: Den är prisvärd, den håller en hög kvalitet, den är tystgående, den är framtagen i samarbete med sjukgymnaster, den har tio olika hastighetslägen och kommer med 6 olika munstycken. Det här är en massagepistol som passar i stort sett alla – för den som ställer höga krav kan Musclepain Pro imponera med hela tio olika hastighetslägena, 1700-3300 slag per minut, en lång batteritid på upp till 6 timmar och dessutom såväl låg vikt som låg ljudnivå.

Här har man verkligen lyckats få fram en kraftfull massagepistol som samtidigt har en låg ljudnivå, och även en låg vikt – den väger nämligen bara 718 gram. Det här är förstås en stor fördel, eftersom en tung massagepistol kan bli jobbig att hålla i, framför allt längre stunder. Det är ofta uttröttande och kan göra det obekvämt att använda en massagepistol, men med den här massagepistolen blir det varken särksilt jobbigt eller obekvämt tack vare den låga vikten. Den låga vikten kan också vara en fördel om massagepistolen kan tas med någonstans – oavsett om det bara är till gymmet eller på längre resor.

Även den låga ljudnivån är en stor fördel – och riktigt imponerande. Den ligger faktiskt på endast 25 dB, vilket verkligen är ovanligt lite. En låg ljudnivå har flera fördelar, men den största är förmodligen att den inte försämrar  avslappningen med ett högt och störande ljud, och framför allt är det en fördel när massagepistolen används i nacken eller på axlarna – det vill säga i närheten av öron och huvud. Dessutom gör den låga ljudnivån att massagepistolen inte stör om den används bland människor, till exempel i omklädsrummet på gymmet eller på någon annan plats där andra människor befinner sig.

Musclepain Pro kan användas på många sätt och av olika anledningar. Det kan vara för att minska smärta och ömhet med en djupvävnadsmassage, för att ge en snabbare och effektivare återhämtning med ökad blodcirkulation, för att minska och förebygga skador genom att värma upp musklerna med massage eller för välmående och en skön, avslappnande massage.

Här kan du välja mellan tio olika sorters massage, minst, med hjälp av 10 olika hastighetsinställningar och 6 olika munstycken. Det gör att du kan få precis den massage du behöver eller vill ha – en djup och effektiv massage, en mjuk och avslappnande massage eller någonting däremellan. Slagdjupet är upp till 12 mm, och hastigheten är mellan 1400 och 3300 slag per minut, så du kan justera massagepistolen för att passa dina ömma muskler och ge dem det de behöver.

Musclepain Pro imponerar även med en riktigt bra batteritid, på upp till hela 6 timmar, eller 4-6 timmar. Det här göra att du kan använda din massagepistol längre mellan laddningarna, och det gör även att du utan problem kan ta med den när du ska iväg utan att du behöver ha med någon laddare – om du inte ska vara borta allt för länge, vill säga. Här ingår som sagt 6 olika massagehuvuden som låter dig anpassa massagen efter just dina behov, och det ingår även en praktisk väska där massagepistolen och dess tillbehör kan förvaras. Självklart ingår även laddare, och en manual på engelska och danska.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Tio olika hastighetslägen
 • Låg ljudnivå
 • Låg vikt
 • 6 olika massagehuvuden
 • Riktigt bra batteritid

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Slag per minut: 1700-3300
 • Batteritid: 4-6 timmar
 • Batteri: 2500 mAh
 • Ljudnivå: 25 dB
 • Vikt: 718 gram
 • Slagdjup: Upp till 12 mm
 • Hastighetsinställningar: 10 st
 • Munstycken: 6 st

MER INFORMATION OCH PRIS: 

SE PRISER OCH INFORMATION HOS

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA.SE” FÖR ATT FÅ 10% RABATT PÅ DITT KÖP HOS MUSCLEPAIN. 

Lämna en kommentar