1. Hem
 2. >
 3. Hemelektronik & Teknik
 4. >
 5. Bäst i Test: Mesh Wifi – Aldrig mer några störiga avbrott i uppkopplingen!
Skarmavbild-2023-08-14-kl.-11.15.58.jpg

Lyx

TP-Link Deco XE75, 3-pack mesh wifi bäst i test

TP-Link Deco XE75, 3-pack

8.2

Mellan

TP-Link Deco X60 V3.20, 3-Pack mesh wifi bäst test

TP-Link Deco X60 V3.20, 3-Pack – Bästa Mesh Wifi [current_year]!

9

Budget

TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200, 3-pack billigt mesh wifi

TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200, 3-pack

7.8

Inledning

Jasså du är också trött på segt wifi och döda zoner i hemmet? Känner du att din gamla router inte riktigt hänger med i svängarna längre? Ja alla dom där orden: wifi, vpn, router, 4G – kan vi landa på månen kan väl du få en uppkoppling som inte pajar så fort du går från vardagsrummet till köket?! Jo visst kan du det. Och stjärnan på internethimlen, det heter Mesh Wifi! Här blir inte några väggar hinder för uppkopplingen. Till skillnad från en traditionell router, som sänder ut Wi-Fi från en enda punkt, distribuerar mesh-systemet signalen över flera fiffiga punkter (noder) för att säkerställa en konsekvent höjdartäckning och eliminera “döda zoner”. Mer info hittar du om du skrollar ner, men nu är frågan om du är redo för den där fulla täckningen? Ja men då så! Välkommen till vår digitala nätverksoas, AKA detta Mesh Wifi Bäst i Test 2024!

Vi på Hemfakta har utsett TP-Link Deco X60 till årets bästa Mesh Wifi 2024! Detta Mesh Wifi särskiljer sig med sina otroliga kundrecensioner och balans mellan teknik och prisvärdhet. Med överlägsna överföringshastigheter som matchar eller till och med överträffar vissa lyxmodeller tar den hem guldet i detta test.

Våra experter har landat i sex Mesh Wifi i olika prisklasser och för olika tillfällen. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Men du, var det en 4G eller 5G-Router du var på jakt efter? Nemas problemas, läs vår artikel om bästa mobila routers här!

I jakten på bästa mesh wifi har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer det wifi som är bäst från det som inte är det. När det gäller mesh wifi är såklart uppkoppling, räckvidd och hastighet avgörande, men även användarvänlighet, pris och hållbarhet likväl som design.

Har du inte riktigt fått kläm på vilken du ska välja? Då kommer här en nätt liten jämförelse som kan hjälpa dig på traven:

1

TP-Link Deco XE75, 3-pack

hem-fakta-bast-i-test-logo
TP-Link Deco XE75, 3-pack mesh wifi bäst i test

Lyx

Vinnare

6

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

10

Teknologisk kapacitet/hastighet

9

Användarvänlighet/Installation

9

Design/Flexibilitet

8.2

Totalpoäng

Motivering: TP-Link Deco XE75 är den mest teknologiskt avancerade i testet med enastående överföringshastigheter och kapacitet. Den erbjuder också utmärkt användarvänlighet med sin enkla installationsprocess.

Enkel installation, fenomenal prestanda och riktigt användarvänlig! Pris ca. 4000 kr.

.                       

Först ut har vi klassiska TP-Link och TP-link Deco XE75 AXE5400 3-pack tar sannerligen hemmaplanets Wi-Fi till nya nivåer. Här möts den senaste Wifi 6E-tekniken med en sömlös mesh-upplevelse, som erbjuder otroliga överföringshastigheter över alla frekvensband. Ah – det är bra skit helt enkelt! Med tre ethernet-portar (nätverksportar) per nod och möjlighet att hantera upp till 200 enheter samtidigt, erbjuds du maximal flexibilitet. Så till installationen, (som vi vet kan vara en dealbreaker för många), den är väldigt enkel och intuitiv via appen, där AI-baserade funktioner tar hand om resten för bästa möjliga prestanda.

Här har du även säkerhetstänket; tack vare HomeShield med inbyggt virusskydd och kontinuerliga uppdateringar. Dock är det fiffigt att förbereda enheterna innan installation för bästa upplevelse. Detta mesh-system erbjuder inte bara toppmodern teknik, utan håller sig riktigt skarp även när det kommer till prestanda och användarvänlighet!

 • Trådlös hastighet: 5400 Mb/s (2402 Mb/s på 6 GHz, 2402 Mb/s på 5 GHz och 574 Mb/s på 2.4 GHz-bandet)
 • Antal anslutna enheter: Upp till 200 enheter
 • Säkerhetsfunktioner: WPA/WPA2/WPA3, inbyggt virusskydd och separata gästnätverk
 • Mått: 105x105x169 mm
 • Ethernet-portar per nod: 3 x gigabit-RJ45 (In/ut)

Fördelar 

 • Enkel installation 
 • Förbättrar Wi-fi-upplevelsen i stort 
 • Ger riktigt snabbt Wi-fi

Nackdelar 

 • Begränsande säkerhetsinställningar 
 • Något dyrt

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Kjell & Company1 och Pricerunner2 . Dessa inkluderar olika användarupplevelser vilket ger en mångsidig syn på produkten.

2

Google Nest Wifi Pro Wi-Fi 6E 3-Pack

Google Nest Wifi Pro Wi-Fi 6E 3-Pack bästa mesh wifi

Lyx

Utmanare

5

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

9

Teknologisk kapacitet/hastighet

8

Användarvänlighet/Installation

10

Design/Flexibilitet

7.8

Totalpoäng

Motivering: Google Nest Wifi Pro imponerar med sin design och kapacitet, även om den inte når samma tekniska höjder som TP-Link Deco XE75.

Riktigt snygga och stilrena enheter ihop med grym uppkoppling! Pris ca. 4400 kr.

Google Nest Wifi Pro AXE4200 3-pack är ett mesh-nätverkssystem för dig som kräver snabb och pålitlig uppkoppling i hela hemmet. Även här har du stöd för Wifi 6E och Nest Wifi Pro levererar hastigheter upp till 4200 Mbit/s, vilket är dubbelt så snabbt som Wifi 6 (även om det inte riktigt når upp till vinnaren i lyxklassen, men det här är fortfarande riktigt riktigt snabbt). Med 3-packen får du en imponerande räckvidd upp till 320 m², och den snygga, stilrena designen gör enheten lätt att placera i alla rum. Installationen gör du enkelt via Google Home-appen och systemets automatiska wifi-optimering är väldigt praktisk och garanterar att du alltid får bästa möjliga uppkoppling.

Här har du även funktioner som föräldrakontroll och möjligheten att skapa gästnätverk vilket talar för en användarvänlighet i fokus. Vi uppskattar även Nest Wifi Pro’s fokus på säkerhet med regelbundna uppdateringar och skydd mot obehörig mjukvara. Med möjligheten att ansluta upp till 100 enheter per router håller Googles Nest Wifi Pro även för det mest uppkopplade hemmet!

 • Wifi-standard: Wifi 6E, 802.11ax
 • Räckvidd: Upp till 320 m²
 • Hastighet: Upp till 4200 Mbit/s
 • Enheter: Kan hantera upp till 100 anslutna enheter per router
 • Kompatibilitet: Inte kompatibel med tidigare generationer av Nest Wifi eller Google Wifi.

Fördelar 

 • Enkel installation 
 • Ger snabbt wi-fi över stora områden

Nackdelar 

 • Anslutningen är ojämn enligt vissa användare 
 • Inte helt prisvärt enligt vissa användare

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Elgiganten3 och Pricerunner4 . Dessa inkluderar olika användarupplevelser vilket ger en mångsidig syn på produkten.

Duellen

Lyx

TP-Link Deco XE75, 3-pack vs. Google Nest Wifi Pro Wi-Fi 6E 3-Pack

Båda produkterna i lyxklassen, TP-Link Deco XE75 och Google Nest Wifi Pro, erbjuder toppmoderna funktioner och användarvänliga aspekter. TP-Link Deco sticker ut med sin överlägsna teknologiska kapacitet och hastigheter på upp till 5400 Mb/s. Med tre ethernet-portar per nod och förmågan att hantera upp till 200 enheter samtidigt, erbjuder den enastående flexibilitet och imponerande prestanda. Dess HomeShield säkerhetsfunktioner och enkel installation har gjort den till vinnaren i denna kategori.

3

TP-Link Deco X60 V3.20, 3-Pack – Bästa Mesh Wifi [current_year]!

TP-Link Deco X60 V3.20, 3-Pack mesh wifi bäst test

Mellan

Vinnare

9

Pris

9

Hållbarhet/Miljö

10

Teknologisk kapacitet/hastighet

9

Användarvänlighet/Installation

8

Design/Flexibilitet

9

Totalpoäng

Motivering: TP-Link Deco X60 V3.20 särskiljer sig med sina otroliga kundrecensioner och balans mellan teknik och prisvärdhet. Med överlägsna överföringshastigheter som matchar eller till och med överträffar vissa lyxmodeller tar den hem guldet i detta test.

Helt otroliga kundrecensioner och vi stämmer in i hyllningskören! Pris ca. 3700 kr.

    .                             

Vi på Hemfakta har utsett TP-Link Deco X60 V3.20 till årets bästa Mesh Wifi 2024! Detta är verkligen en pärla inom mesh Wi-Fi-världen – och en prisvärd sådan. Ja här har du verkligen creme de le creme till ett riktigt bra pris och det förtjänar väl en vinnarplats? Det tycker vi (och det verkar även alla dom som har erfarenhet av Deco X60 göra!). Med sina hastigheter upp till 5400 Mb/s och kapacitet att smidigt hantera upp till 100 enheter, är den en dröm för både gaming-entusiaster och den som njuter av Ultra HD-streaming. AI-baserade optimeringar ser till att prestanda och räckvidd alltid är på topp. Dessutom, med TP-Link HomeCare, som nämndes även i lyxklassvinnaren, är säkerheten verkligen i fokus.

Kundrecensioner ger den högsta poängen, och efter att ha dykt in i detaljerna är det lätt att se varför. Dessutom är installationsprocessen en barnlek. Och behöver du anpassa något så är TP Link-appen ditt ljus i mörket. Vi kan bara säga hejdå till gamla nätverk och med öppna armar välkomna framtiden med TP-Link Deco X60!

 • Hastighet: Upp till 5400 Mbps
 • Max antal enheter: 100
 • Säkerhet: TP-Link HomeCare med virusskydd och kontinuerliga uppdateringar
 • Trådlösa standarder: WiFi 6 (802.11ax)
 • Antal Ethernet-portar: 2

Fördelar 

 • Enkel installation
 • Bra räckvidd
 • Riktigt snabbt Wifi
 • Ger täckning både i och utanför bostaden utan problem

Nackdelar 

 • Endast två Ethernetportar vilket är snålt enligt vissa användare
 • Kunde varit fler avancerade funktioner enligt vissa användare

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Prisjakt5 , Kjell & Company6 och NetOnNet 7 . Dessa inkluderar olika användarupplevelser vilket ger en mångsidig syn på produkten.

4

TP-link Deco M9 Plus Mesh-system AC2200 3-pack  

TP-link Deco M9 Plus Mesh-system AC2200 3-pack prisvärt mesh wifi

Mellan

Utmanare

8

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

8

Teknologisk kapacitet/hastighet

8

Användarvänlighet/Installation

7

Design/Flexibilitet

7.6

Totalpoäng

Motivering: TP-Link Deco M9 Plus imponerar med sin prisvärdhet och täckningsområde, vilket gör den idealisk för stora hem.

Optimalt för stora hem! Pris ca. 2700 kr.

 .     

Tredje ut från TP-Link! Ja dom kan sina grejer. Här har vi TP-Link Deco M9 Plus som är optimalt för stora hem som behöver snabb och stabil wifi-täckning. Med sitt prisbelönta mesh-system, (Här i 3-pack) kan det täcka upp till 600m². Det skapar ett enda sömlöst wifi-nätverk som inte kräver någon kabeldragning och ett dedikerat backhaul-band garanterar en stark kommunikation mellan alla enheter. Och för oss som inte är så där megatekniskt lagda? Nemas problemas. Det är bara att koppla in till din fiberanslutning eller befintligt modem. Många användare gillar den smidiga, nätta designen och vi håller TP-Link Deco M9 Plus varmt om hjärtat med tanke på prisvärdheten!

 • Wifi-täckning: Upp till 600m² med ett mesh-system.
 • Dedikerat backhaul-band: Ja.
 • Mått: 144×144×46 mm.
 • Antal antenner: 8 (intern).
 • Kompatibilitet: Android (4.4 till 9.0), iOS (9.0 till 13).
 • Anslutningar: 2 x Ethernet (RJ-45), Likströmsingång.

Fördelar 

 • Enkel installation
 • Ger bra räckvidd
 • Bra täckning
 • Bra hastighet

Nackdelar 

 • Vissa användare saknar möjligheten att sätta puckarna på väggen
 • Något stora enheter som lätt blir varma enligt vissa användare

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Prisjakt8 , Kjell & Company9 och NetOnNet 10 . Dessa inkluderar olika användarupplevelser vilket ger en mångsidig syn på produkten.

Duellen

Mellan

TP-Link Deco X60 V3.20, 3-Pack – Bästa Mesh Wifi 2024! vs. TP-link Deco M9 Plus Mesh-system AC2200 3-pack  

I mittemellanklassen står TP-Link Deco X60 V3.20 och TP-Link Deco M9 Plus i tävlan. TP-Link Deco X60 har överlägsna kundrecensioner och erbjuder enastående balans mellan teknik och prisvärdhet. Med hastigheter upp till 5400 Mbps och förmåga att hantera upp till 100 enheter är det en idealisk lösning för både gaming och Ultra HD-streaming. Dess användarvänlighet och täckning har gjort det till den bästa i testet i denna kategori.

5

TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200, 3-pack

TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200, 3-pack billigt mesh wifi

Budget

Vinnare

9

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

7

Teknologisk kapacitet/hastighet

9

Användarvänlighet/Installation

7

Design/Flexibilitet

7.8

Totalpoäng

Motivering: TP-link Deco M4 är en budgetvänlig lösning som inte kompromissar på kvalitet och användarvänlighet.

Lätt att sätta upp, lätt att kicka igång och med riktigt bra täckning. Föräldrakontroll, enhetsprioritering och gäståtkomst är ett plus! Pris ca. 1600 kr.

               

Först ut i budgetklassen har vi återigen TP-Link. TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200 3-pack ger konsekvent wifi-täckning i stora villor på upp till 370 m². Med dual-band-teknik och tre mesh-noder garanteras både höga hastigheter och utmärkt räckvidd även här. Användare har lovordat den enkla installationen via appen och den märkbara ökningen av wifi-täckningen i flerplanshus. Denna mesh-lösning är inte bara lätt att sätta upp, utan den erbjuder också ett brett spektrum av funktioner, vilket gör det till ett riktigt attraktivt paket för sitt snälla pris. Dessutom kan systemet expanderas med andra Deco-modeller, och det stöder användarvänliga funktioner som föräldrakontroll, enhetsprioritering och gäståtkomst. Kort sagt, TP-link Deco M4 levererar på sina löften!

 • Täckningsområde: Upp till 370 m²
 • Hastighet: Upp till 867 Mb/s på 5 GHz-bandet, 300 Mb/s på 2,4 GHz-bandet
 • Dual-band-teknik: Ja
 • Enkel installation via app: Ja
 • Utbyggbar med andra Deco-modeller: Ja

Fördelar 

 • Enkel installation
 • Bra och användarvänlig app
 • Ger mycket bättre WiFi
 • Bra pris

Nackdelar 

 • Går inte att hänga på väggen
 • Något få Ethernet-uttag
 • Kunde haft större räckvidd enligt vissa användare (men funkar för hemmanvändning)

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Prisjakt11 , Kjell & Company12 och NetOnNet 13 . Dessa inkluderar olika användarupplevelser vilket ger en mångsidig syn på produkten.

6

D-Link M15 Eagle Pro AI, 3-pack

D-Link M15 Eagle Pro AI (3-pack) mesh wifi billigt

Budget

Utmanare

8

Pris

9

Hållbarhet/Miljö

6

Teknologisk kapacitet/hastighet

7

Användarvänlighet/Installation

7

Design/Flexibilitet

7.4

Totalpoäng

Motivering: D-Link M15 Eagle Pro AI särskiljer sig med sitt fokus på hållbarhet och miljö tack vare grön teknik, även om den inte når toppen inom andra kategorier.

Grön teknik som minskar batteriförbrukningen på anslutna enheter! Pris ca. 1500 kr.

    .         

Sist ut i testet har vi D-Link’s M15 Eagle Pro AI mesh-system AX1500 3-pack. Med AI-optimering och Wi-Fi 6-teknik garanteras snabba hastigheter och en täckning som når hela 370 m². Installationen kan ha sina små knepigheter, men när den väl är igång, flyter det smidigt. Tack vare innovativa funktioner som Smart Roaming, AI Beamforming-teknik och stöd för röstassistenter som Alexa och Google Assistant, blir det smidigt och enkelt. Ett plus för dom miljömedvetna (eller dom som är inne på att bli!) – grön teknik som minskar batteriförbrukningen på anslutna enheter. D-Link M15 Eagle Pro AI är för dig som vill ha hög prestanda, säkerhet och kontroll över ditt hemnätverk även om den inte riktigt når upp till samma nivå på användarvänligheten som konkurrenterna ovan.

 • Wi-Fi 6 och AI-optimering: Säkerställer snabb och stabil anslutning.
 • Täckningsområde: Upp till 370 m² med möjlighet att utöka.
 • Röstassistenter: Kompatibel med både Google Assistant och Alexa.
 • Grön teknik: Target Wake Time minskar energiförbrukning på anslutna enheter.
 • Säkerhetsfunktioner: Inkluderar WPA3-kryptering och andra avancerade säkerhetsfunktioner.

Fördelar 

 • Enkel installation
 • Små och diskreta
 • Bra pris

Nackdelar 

 • Instabil anslutning enligt vissa användare
 • Kunde varit längre räckvidd
 • Få Ethernet-portar

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Amazon14 och Kjell & Company15 . Recensionerna är dock något begränsade.

Duellen

Budget

TP-link Deco M4 Mesh-system AC1200, 3-pack vs. D-Link M15 Eagle Pro AI, 3-pack

I budgetklassen står TP-Link Deco M4 och D-Link M15 Eagle Pro AI. TP-Link Deco M4 erbjuder enkel installation, god räckvidd och prisvänliga funktioner. Med förmågan att täcka upp till 370 m² och enkel installation via app, har den visat sig vara en pålitlig och prisvärd lösning för hemmanvändning. D-Link M15 Eagle Pro AI erbjuder Wi-Fi 6-teknik och grön teknik för att minska batteriförbrukningen på enheter, vilket visar dess fokus på hållbarhet och miljömedvetenhet. Trots detta nådde den inte samma nivå av teknisk kapacitet och användarvänlighet som TP-Link Deco M4, vilket påverkade dess ranking.

Köpguide Mesh Wifi-Router

Först ska vi ta en ordentlig titt på skillnaderna mellan Mesh Wifi och vanligt Wifi. Mesh Wi-Fi och traditionellt Wi-Fi representerar två olika sätt att sätta upp och distribuera trådlöst internet i ett hem eller på en arbetsplats. Här är några av de grundläggande skillnaderna:

 1. Design och uppsättning:
  • Vanligt Wi-Fi: I en traditionell Wi-Fi-uppsättning har du en enda router som sänder ut ett Wi-Fi-signal. Räckvidden för denna signal kan vara begränsad, särskilt i större hem eller byggnader, vilket kan leda till “döda zoner” där signalen är svag eller obefintlig.
  • Mesh Wi-Fi: Mesh-systemet består av flera enheter (noder) som placeras runt ditt hem eller kontor. Dessa noder arbetar tillsammans för att skapa och förlänga ett enhetligt Wi-Fi-nätverk, vilket minskar eller eliminerar döda zoner.
 2. Prestanda och täckning:
  • Vanligt Wi-Fi: En ensam router kan ha svårt att täcka stora ytor, speciellt genom flera väggar eller våningar. Signalen kan försvagas över avstånd.
  • Mesh Wi-Fi: Eftersom flera noder samarbetar för att fördela Wi-Fi-signalen, kan mesh-system oftast leverera mer stabil och konsistent täckning över större ytor.
 3. Skalbarhet:
  • Vanligt Wi-Fi: För att utöka täckningen kan du behöva investera i range extenders eller ytterligare accesspunkter, vilka kan skapa separata Wi-Fi-nätverk eller nätverksnamn.
  • Mesh Wi-Fi: Vill du utöka ditt nätverk? Lägg bara till en annan mesh-enhet. Detta gör mesh-system särskilt användbara för större bostäder eller komplexa utrymmen.
 4. Administration och användarvänlighet:
  • Vanligt Wi-Fi: Traditionella routers kan ha komplicerade användargränssnitt och kan kräva manuella anpassningar för att optimera prestanda.
  • Mesh Wi-Fi: Mesh-system kommer ofta med användarvänliga appar som tillåter enkel installation, nätverksövervakning och felsökning från din smartphone.

Medan mesh Wi-Fi-system erbjuder många fördelar när det gäller täckning och användarvänlighet, kan de vara dyrare än traditionella routers. Valet mellan dem bör baseras på dina specifika behov, såsom storleken på ditt utrymme, din budget och hur kritiskt det är för dig att ha enhetlig täckning i hela ditt utrymme.

Frågor och svar om Mesh Wifi

I vårt test blev TP-Link Deco X60 V3.20 testvinnare. Detta eftersom den särskiljer sig med sina otroliga kundrecensioner och balans mellan teknik och prisvärdhet. Med överlägsna överföringshastigheter som matchar eller till och med överträffar vissa lyxmodeller tar den hem guldet i detta test.

Mesh Wi-Fi är ett nätverkssystem som består av flera noder eller enheter som samverkar för att skapa ett enhetligt och stabilt Wi-Fi-nätverk över ett större område. Till skillnad från en traditionell router, som sänder ut Wi-Fi från en enda punkt, distribuerar mesh-systemet signalen över flera punkter (noder) för att säkerställa konsekvent täckning och eliminera “döda zoner”.

Oftast ja. Medan vissa mesh-system kan fungera tillsammans med din befintliga router, är de flesta mesh-paket designade för att ersätta din nuvarande router helt och hållet. När du har installerat ditt mesh-system, kommer det att fungera som ditt primära Wi-Fi-nätverk, medan din gamla router kan tas ur bruk eller användas i ett annat nätverksscenario.

Mesh Wi-Fi är särskilt användbart för större hem eller kontor, eller för utrymmen med många väggar och hinder som kan försvaga en traditionell Wi-Fi-signal. Men även om du har ett mindre hem, kan mesh Wi-Fi ge en mer stabil och pålitlig upplevelse. Det är dock viktigt att tänka på kostnaden, eftersom mesh-system kan vara dyrare än enstaka routers. Om du inte har problem med Wi-Fi-täckning med din nuvarande setup, kanske du inte behöver investera i ett mesh-system.

Dela dina tankar

Om du redan har provat så får du gärna dela med dig av din kunskap här!
Du kan också ställa frågor så försöker vi hjälpa till.

 1. Kjell & Co, 9/10-23 []
 2. Pricerunner, 9/10-23 []
 3. Elgiganten, 9/10-23 []
 4. Pricerunner, 9/10-23 []
 5. Prisjakt, 9/10-23 []
 6. Kjell & Co, 9/10-23 []
 7. NetOnNet, 9/10-23 []
 8. Prisjakt, 9/10-23 []
 9. Kjell & Co, 9/10-23 []
 10. NetOnNet, 9/10-23 []
 11. Prisjakt, 9/10-23 []
 12. Kjell & Co, 9/10-23 []
 13. NetOnNet, 9/10-23 []
 14. Amazon, 9/10-23 []
 15. Kjell & Co, 9/10-23 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser