1. Hem
 2. >
 3. Sport & Fritid
 4. >
 5. Bäst i test: Massageapparat – Ge din ömma kropp vad den förtjänar!
Flowlife Flowpression - bästa massageapparaten

Lyx

Flowlife Flowpression - bästa massageapparaten

Flowlife Flowpression

Mellan

Musclepain Pro Massagepistol

Musclepain Pro

8.4

Budget

Flowlife Flowpillow Heat Massageapparat för nacken

Flowlife Flowpillow Heat

8

Inledning

Nä men vad säger ni gänget, har det inte blivit dags att dyka in i världen av avkoppling och välbefinnande en stund? Jag snackar såklart om massageapparater. Dessa finurliga mackapärer som kan mjuka upp ömma muskler och väcka liv i trötta leder. Är du ute efter en massagepistol? En ordentlig fotapparat? Eller kanske är det ett par massagebyxor du vill ha? Ja men allt det hittar du här! Det har nämligen blivit dags att kora årets bästa massageapparat 2024 – för din rätt till en mjuk kropp!

Vi på Hemfakta har utsett Flowlife Flowpression till årets bästa massageapparat 2024! Detta är marknadens mest innovativa och effektiva massageapparat som ger dig en massage som påminner om en fysisk massage – och det, det är grejer det! 

Våra experter har landat i åtta prima massageapparater i olika prisklasser och för olika tillfällen. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Du förresten! Det finns ju en drös massageapparater där ute och vi gillar ju olika! Kolla in vårt bäst i test Massagepistol eller Massagestol!

I jakten på dom bästa massageapparaterna har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser och benat ut specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den massageapparat som är bäst från den som inte är det. När det kommer till massageapparater är det några grejer vi tittar på. Är den trådlös vill du ha en gedigen batteritid så du kan använda den länge.  Användarvänlighet, funktioner, batteritid, pris och looks är allihop komponenter vi tagit hänsyn till när vi utsett våra testvinnare. Med dom sex massageapparater vi handplockat ovan känner vi oss trygga i att du inte kommer bli besviken!

Därför blev Flowlife Flowpression bäst i test

Flowlife Flowpression sticker ut med sina unika kompressionsbyxor som ger en helkroppsbehandling och positiva användarrecensioner för dess kraftfulla funktioner, vilket gör den överlägsen konkurrenterna. Även om priset och batteritiden drar ner den totala poängen, fortsätter Flowlife Flowpression att vara en innovativ och effektiv massageapparat som ger dig en massage som är så nära en fysisk massage du i princip kan komma.

Med det sagt erbjuder alla massageapparater i testet sina egna fördelar och nackdelar, och valet mellan dom beror på vad du är ute efter för slags massage.

1

Flowlife Flowpression – Bästa massageapparaten 2024!

hem-fakta-bast-i-test-logo
Flowlife Flowpression - bästa massageapparaten

Lyx

Vinnare

10

Kraft och funktioner

9

Användarvänlighet

8

Batteritid

10

Användaromdömen

6

Pris

8.6

Totalpoäng

Motivering: Flowlife Flowpression utmärker sig med sina unika kompressionsbyxor som ger en helkroppsbehandling. Den har kraftfulla funktioner, hög användarvänlighet och positiva användaromdömen. Batteritiden och priset drar ner den totala poängen, men den fortsätter ändå vara bäst i test med sina innovativa funktioner.

Kompressionsbyxor som behandlar ben och fötter med tryckluft! Pris ca. 9.000 kr.

Här har vi nämligen en massageapparat som inte liknar någon annan – ett par kompressionsbyxor som behandlar trötta ben med pulserande tryckmassage och ger återhämtningssystemet i kroppen en boost. 6 överlappande kompressionskammare omsluter benen och ger en fantastiskt skön massage. Ömhet och trötthet kan minska och både blodcirkulation och återhämtning förbättras. Du kan välja mellan 4 olika program beroende på vad du vill behandla. Här får du en pneumatisk massage med sammandragande pulser där benen omsluts från höft till fot. Oj, oj oj vad skönt.

 • Batteri: Li-ion 5200 mAh
 • Användningstid: 90 minuter
 • Laddningstid: 2 h
 • Tryck: 80 – 200 mmHg
 • Vikt: 4,7 kg
 • Antal hastigheter: 4

Fördelar 

 • Halverar träningsvärken
 • Så nära en fysisk massage man kan komma enligt användare
 • Enkel att förstå och använda

Nackdelar 

 • Dyr

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 50 recensioner från Trustpilot1 .

2

Flowlife Flowgun PRO 2.0 Massagepistol

Flowlife Flowgun PRO 2.0 Massagepistol

Lyx

Utmanare

9

Kraft och funktioner

9

Användarvänlighet

9

Batteritid

8

Användaromdömen

7

Pris

8.4

Totalpoäng

Motivering: Flowgun PRO 2.0 imponerar med kraftfulla massagefunktioner och höga batteritid. Dess användaromdömen stödjer dess effektivitet och enkelhet. Priset är något högt, men den presterar starkt och är en stark utmanare i lyxklassen.

En effektiv och tystlåten massagepistol! Pris ca. 3.000 kr.

Flowlife Flowgun 2.0 är en kraftfull massagepistol som klarar av att lossa spänningar, komma åt triggerpunkter och öka blodcirkulationen. Massagepistolen kommer med sex olika massagenivåer och har sex olika munstycken vilket gör att du enkelt kan variera massagen. Givetvis är den trådlös och laddningsbar. Trots att den har en kraftfull motorn med hela 3200 slag per minut så är den mycket tystlåten. Vi uppskattar den låga ljudnivån och den goda batteritiden samt premiumkänslan i dess utförande.

 • Batteritid: 3-8 timmar
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Slag per minut: 1400-3200
 • Vikt: 970 gram
 • Antal hastigheter: 6 st

Fördelar 

 • Väldigt kraftfull
 • Går på djupet
 • Mjukar upp muskler som gör ont
 • Lätt att använda

Nackdelar 

 • Något dyr

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 90 recensioner från Pricerunner2 .

3

Musclepain Pro Massagepistol

Musclepain Pro Massagepistol

Lyx

Utmanare

9

Kraft och funktioner

8

Användarvänlighet

9

Batteritid

8

Användaromdömen

8

Pris

8.4

Totalpoäng

Motivering: Musclepain Pro levererar starkt inom sin prisklass med effektiva funktioner och god användarvänlighet. Dess användaromdömen stödjer dess kvalitet. Priset gör den till ett attraktiv alternativ i lyxklassen.

En effektiv massagepistol som kommer med hela 6 massagehuvuden! Pris ca. 1.500 kr.

Om du vill ha en massagepistol, och en riktigt effektiv sådan, kan denna från Musclepain vara rätt val för dig.  Det här massagepistolen från Musclepain har utformats och testats i samarbete med flera av landets sjukgymnaster. Den passar utmärkt för att användas som uppvärmning och återhämtning i samband med träning men även för muskelavslappning. Musclepain massagepistol levereras med en praktisk förvaringsväska och 6 utbytbara munstycken som alla är anpassade att använda på olika muskelgrupper och kroppsdelar. Den kommer med hela 10 hastighetslägen som låter dig skifta mellan 1400-3200 slag per minut. Det vi uppskattar mest med den här massagepistolen är att den är mycket tystlåten med en låg ljudnivå på 30-45 db. Utöver detta har den en relativt god batteritid på 6+ timmar beroende på vilken hastighet som används. Dessutom väger massagepistolen endast 718 g vilket gör den enkel och smidig att bära med sig

 • Vikt: 718 gram
 • Antal hastigheter: 10
 • Batteritid: Cirka 6h
 • Slag per minut: 1400-3200
 • Slagdjup: 12 mm

Fördelar 

 • Riktigt bra kvalitet
 • Perfekt slaglängd och batteritid

Nackdelar 

 • Inga kända nackdelar

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 50 recensioner från Musclepain3 .

Duellen

Lyx

Flowlife Flowpression – Bästa massageapparaten 2024! vs. Flowlife Flowgun PRO 2.0 Massagepistol

I lyxklassen står Flowlife Flowpression, Flowlife Flowgun PRO 2.0 och Musclepain Pro som tre starka deltagare. Flowlife Flowpression utmärker sig genom att erbjuda en unik upplevelse med kompressionsbyxor som behandlar ben och fötter med tryckluft. Detta ger en helkroppsbehandling och sägs enligt användare kunna halvera träningsvärk. Å andra sidan presenterar Flowlife Flowgun PRO 2.0 en effektiv och tystlåten massagepistol med kraftfulla funktioner och sex olika massagenivåer. Musclepain Pro Massagepistol är också en kraftfull utmanare, designad i samarbete med sjukgymnaster, och erbjuder sex utbytbara munstycken för olika muskelgrupper. Här vinner Flowlife Flowpression på att den av användare beskrivs som att den ger en massage som är så nära en fysisk massage man kan komma – vilket ju är det man ofta vill åt när man ska köpa en massageapparat.

4

Flowlife Flowfeet – Prisvärd massageapparat! 

Flowlife Flowfeet - prisvärd massageapparat

Mellan

Vinnare

9

Kraft och funktioner

9

Användarvänlighet

10

Batteritid

8

Användaromdömen

7

Pris

8.4

Totalpoäng

Motivering: Flowfeet erbjuder prisvärd fotmassage med bra kraft. Det förlorar några poäng på användaromdömen, men dess effektivitet och övergripande användarvänlighet gör det till en stark vinnare i mellanklassen.

Denna fotmassage är riktigt prisvärd och ger en effektiv och skön massage för trötta fötter! Pris ca. 2.000 kr. 

Denna högkvalitativa fotmassage ger en effektiv och skön massage, sätter igång blodcirkulationen och behandlar trötta och ömma fötter. Den masserar, kramar och värmer dina fötter och det finns tre olika program och styrkor att välja mellan. Den är flexibel och mycket enkel att använda och har en tvättbar insida. Denna massageapparat är ett bra val för dig som vill ha en skön, effektiv och välgörande fotmassage.

 • Mått: 45 x 40 x 27 cm
 • Vikt: 6,5 kg
 • Antal hastigheter: 3
 • Maxtryck: 30 watt | DC 12V
 • Kraftförsörjning: Input- AC 100-240V – 50/60Hz -Output DC12V/2.5A

Fördelar 

 • Klämmer åt och masserar ordentligt
 • Rejäl
 • Bra kvalité och lätt att använda

Nackdelar 

 • Vissa användare menar att den masserar för hårt på hälsenan

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 200 recensioner från Pricerunner4 .

5

Flowlife Flowpillow Heat – Massageapparat för nacken!

Flowlife Flowpillow Heat Massageapparat för nacken

Mellan

Utmanare

9

Kraft och funktioner

9

Användarvänlighet

6

Batteritid

8

Användaromdömen

8

Pris

8

Totalpoäng

Motivering: Flowpillow Heat imponerar med sin användarvänlighet och positiva användaromdömen. Trots en något kort batteritid presterar den starkt i mellanklassen.

Sladdlös massagekudde med trycksensor och infravärme! Pris ca. 1.300 kr.

Detta är en massagekudde med en drös fördelar: Hög kvalitet, effektiv, enkel och användarvänlig, batteridriven, kommer med trycksensor, infravärme, tre hastigheter, tre olika program och styrkor samt tyst men samtidigt kraftfull. Denna massagekudde är enkel att använda och fungerar lika bra för trötta ben eller fötter som för en värkande rygg eller nacke. Tack vare den sladdlösa designen blir den dessutom enkel att använda och ta med. Den har en batteritid på 1,5-2 timmar och en laddningstid på 3 timmar.

 • Batteritid: 1,5-2 timmar
 • Laddningstid: 3 timmar
 • Batteri: 2200 mAh
 • Mått: 32 x 11 x 20 cm
 • Vikt: 1,6 kg
 • Antal hastigheter: 3

Fördelar 

 • Fungerar bra för att lätta på spänningar
 • Bra storlek som kommer åt överallt
 • Väldigt behändig och användarvänlig
 • Bra för stela muskler och smärta

Nackdelar 

 • Snål batteritid enligt vissa användare

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 50 recensioner från NetOnNet5 och Svensk Hälsokost6 .

6

Musclepain Musclepillow Nackmassage

Musclepain Musclepillow Nackmassage

Mellan

Utmanare

9

Kraft och funktioner

9

Användarvänlighet

8

Batteritid

9

Användaromdömen

7

Pris

8.4

Totalpoäng

Motivering: Musclepillow erbjuder en prisvärd och effektiv nackmassage med hög kraft och användarvänlighet.

En prisvärd massagekudde med många fördelar! Pris ca. 1.500 kr.

Denna prisvärda, högkvalitativa och effektiva massagekudde från Musclepain kommer med en drös fördelar. Den ger en djupgående massage som påminner om en riktig massage med händer samtidigt som den infraröda värmen tränger in i musklerna och ger smärtlindring. Denna massagekudde kan användas till allt från ryggen eller nacken till benen och fötterna – var den än behövs. Den är batteridriven och det kraftfulla batteriet ger en användningstid på 2-3 timmar vilket gör att du kan sitta eller ligga vart du vill när du använder den, och även ta med den om du ska iväg. Du kan även välja mellan flera rotationsalternativ, hastigheter och värmestyrkor.

 • Batteri: 2000 mAh
 • Användningstid: 2-3 timmar
 • Antal hastigheter: 3

Fördelar 

 • Perfekt till ömma leder och muskler
 • Effektiv och användarvänlig

Nackdelar 

 • Inga kända nackdelar

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 60 recensioner från Musclepain7 .

Duellen

Mellan

Musclepain Pro Massagepistol vs. Flowlife Flowfeet – Prisvärd massageapparat! 

I mellanklassen tävlar Flowlife Flowfeet, Flowlife Flowpillow Heat och Musclepain Musclepillow om titeln. Flowfeet levererar prisvärd fotmassage med bra kraft och enkel användning, även om vissa recensioner klagar på för hård massage på hälsenan. Flowpillow Heat, en sladdlös massagekudde med infravärme, imponerar med användarvänlighet och positiva omdömen, trots en något kort batteritid. Musclepain Musclepillow utmärker sig som en effektiv nackmassageapparat med hög kraft och användarvänlighet, vilket gör den till ett attraktivt alternativ i mellanklassen. Här beror valet på vilken del av kroppen du vill massera.

7

Cleverio Intelligent Nackmassage med TENS – Billig massageapparat!

Cleverio Intelligent Nackmassage med TENS - billig och bra massageapparat

Budget

Vinnare

8

Kraft och funktioner

8

Användarvänlighet

8

Batteritid

7

Användaromdömen

9

Pris

8

Totalpoäng

Motivering: Musclepillow erbjuder en prisvärd och effektiv nackmassage med hög kraft och användarvänlighet.

En prisvärd massagekudde med många fördelar! Pris ca. 1.500 kr.

Denna prisvärda, högkvalitativa och effektiva massagekudde från Musclepain kommer med en drös fördelar. Den ger en djupgående massage som påminner om en riktig massage med händer samtidigt som den infraröda värmen tränger in i musklerna och ger smärtlindring. Denna massagekudde kan användas till allt från ryggen eller nacken till benen och fötterna – var den än behövs. Den är batteridriven och det kraftfulla batteriet ger en användningstid på 2-3 timmar vilket gör att du kan sitta eller ligga vart du vill när du använder den, och även ta med den om du ska iväg. Du kan även välja mellan flera rotationsalternativ, hastigheter och värmestyrkor.

Motivering: Cleverio levererar över förväntan inom budgetklassen med starka funktioner och lågt pris. Dess användarvänlighet och många positiva recensioner gör den till det bästa valet i sin kategori.

En riktigt prisvärd nackmassage som trots sitt låga pris överraskar med såväl effektivitet som hög kvalitet! Pris ca.

Denna prisvärda nackmassage har trots sitt låga pris en drös fördelar. Den är effektiv och har 6 olika massagelägen med TENS och timerfunktion. Den värmer och masserar och kombinerar infraröd värme med elektriska lågspänningspulser – det vill säga TENS – för att stimulera blodcirkulation och nervceller. Värme och TENS kan justeras, och även användas separat. Denna nackmassage har en låg vikt och är ergonomiskt utformad. Här finns 6 olika massagelägen, 3 värmelägen och en timer på 15 minuter. Den generösa batteritiden räcker dessutom i hela 5 dagar om du använder nackmassagen två gånger per dag och 15 minuter per gång. Den kommer dessutom med en praktisk fjärrkontroll.

 • Batteritid: Ca 2,5 h
 • Mått: 166 x 144 x 42 mm
 • Vikt: 160 gram
 • Antal hastigheter: 6

Fördelar 

 • Enkel att använda
 • Skön för nacken
 • Skönt att den kan användas även i bilen
 • Fungerar bra att använda som smärtlindring

Nackdelar 

 • Bruksanvisningen är ganska oklar enligt vissa användare
 • Den piper högt vid exempelvis byte av program vilket är irriterande enligt en del användare

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 50 recensioner från Kjell & Company8 .

8

Beurer vibrerande massageboll MG 10

Beurer Vibrerande massageboll MG 10

Budget

Utmanare

7

Kraft och funktioner

8

Användarvänlighet

7

Batteritid

7

Användaromdömen

10

Pris

7.8

Totalpoäng

Motivering: Musclepillow erbjuder en prisvärd och effektiv nackmassage med hög kraft och användarvänlighet.

En prisvärd massagekudde med många fördelar! Pris ca. 1.500 kr.

Denna prisvärda, högkvalitativa och effektiva massagekudde från Musclepain kommer med en drös fördelar. Den ger en djupgående massage som påminner om en riktig massage med händer samtidigt som den infraröda värmen tränger in i musklerna och ger smärtlindring. Denna massagekudde kan användas till allt från ryggen eller nacken till benen och fötterna – var den än behövs. Den är batteridriven och det kraftfulla batteriet ger en användningstid på 2-3 timmar vilket gör att du kan sitta eller ligga vart du vill när du använder den, och även ta med den om du ska iväg. Du kan även välja mellan flera rotationsalternativ, hastigheter och värmestyrkor.

Motivering: Beurer massageboll är en prisvärd och enkel massageapparat som går att använda över hela kroppen. Det är inte den starkaste massageapparaten och användare klagar på att den drivs på batteri – men den är ett bra val för dig som vill hålla det enkelt och billigt.

En av de billigaste massageapparaterna i detta test och ett bra val för dig som vill ha en smidig och enkel massageapparat! Pris ca. 400 kr.

Denna otroligt billiga mackapär är en liten, användarvänlig massagboll. Den lindrar ryggsmärta, hjälper musklerna att slappna av och lindrar spänningar. Denna massageboll har vibration och en ergonomisk form som aktiverar spända muskelgrupper. Den smidiga storleken gör att massagebollen når olika punkter utan problem, och du kan välja mellan två olika intensiteter på massagen. Den låga vikten på 0,12 kg gör den dessutom väldigt enkel att både använda och ta med.

 • Material: Plast
 • Diamater: 8 cm
 • Vikt: 0,12 kg
 • Batteri: 3 x 1,5 v (AAA)
 • Antal hastigheter: 2

Fördelar 

 • Fungerar över hela kroppen
 • Flera användare har fått den rekommenderad av deras fysioterapeut efter operationer/skador – och då har den förkortat återhämtningstiden enligt användare
 • Enkel att använda
 • Bra för att lindra spänningar

Nackdelar 

 • Användare klagar på att den drivs av batterier och inte går att ladda vilket drar ner användarvänligheten
 • Vissa användare menar att den inte direkt ger massage utan mer fungerar som lindring för spända muskler

Sammanfattning: För att skapa en bred bild av massageapparaten har vi hämtat cirka 900 recensioner från Amazon9 .

Duellen

Budget

Flowlife Flowpillow Heat – Massageapparat för nacken! vs. Musclepain Musclepillow Nackmassage

I budgetklassen tävlar Cleverio Intelligent Nackmassage med TENS och Beurer vibrerande massageboll MG 10. Cleverio har en låg prislapp och erbjuder en prisvärd nackmassage med TENS, infraröd värme, och användarvänliga funktioner. Användarrecensioner och en överraskande effektivitet gör Cleverio till det bästa valet i budgetklassen. Å andra sidan är Beurer vibrerande massageboll MG 10 en av de billigaste apparaterna i testet och erbjuder en enkel och smidig massage för hela kroppen med två intensitetsnivåer och användarvänlighet, men klagomål på batteridrift och styrka drar ner dess användarvänlighet.

Köpguide Massageapparater

Det finns ett stort antal massageapparater, och även om man vet vad man letar efter – till exempel en massagepistol eller en nackmassage – kan utbudet vara stort och det kan vara svårt att hitta rätt. Om man inte vet vilken typ av massageapparat man vill ha så är det dock en bra idé att börja där. Utgå från dina behov och välj den massageapparat som passar just dig bäst. Här kommer vi att kolla närmare på olika typer av massageapparater, batteridrivet och apparater med sladd samt storleken på massageapparaten.

Modell

När det gäller modellen så finns hur många som helst att välja mellan: Massagekuddar, nackmassage, fotmassage, massagepistol, massagedyna, massagerullar, massagebollar och så vidare. Dessa fungerar förstås på olika sätt, och kan även vara anpassade för olika kroppsdelar. En del fungerar dock för flera kroppsdelar och ibland till och med hela kroppen – massagepistolen är till exempel en smart massageprodukt som kan användas överallt, och även massagekuddar kan användas på flera ställen. Fundera över vad du behöver – kanske är det en specifik kroppsdel du vill massera, eller också så vill du kunna använda den på flera ställen.

Batteri eller sladd

En del massageapparater är batteridrivna, medan andra har sladd. Det här kan även variera mellan likadana produkter, det finns till exempel batteridrivna massagekuddar även om det är vanligare att de har sladd. Andra produkter är oftast, eller alltid, batteridrivna – till exempel massagepistolen. Det här kan förstås vara bra att fundera över, eftersom det kan ha stor betydelse för hur massageapparaten kan användas, och inte minst vart den kan användas. En batteridriven massageprodukt har fördelen att den kan tas med överallt och att man inte blir beroende eller begränsad av ett eluttag. Med det sagt är detta ändå inte alltid rätt val, och för en del har det kanske ingen större betydelse. Fundera över vad som passar dig bäst.

Storlek

Eftersom det finns många olika varianter av massageprodukter så kan storleken förstås variera mycket. Ofta är till exempel massagepistoler smidiga, trots att de samtidigt är väldigt effektiva, medan till exempel massagedynor och fotmassage är mindre smidiga. Storleken kan även variera mellan likadana produkter, det finns till exempel massagepistoler i miniformat och storleken på massagekuddar kan variera en del. För den som vill ha en massageapparat som är smidig och enkel att ta med när man ska iväg kan det alltså vara en bra idé att välja en smidig produkt, men ska den främst användas hemma så har det kanske inte lika stor betydelse eftersom de sällan är så pass stora och klumpiga att de blir svåra att flytta runt i hemmet.

Avslutande ord inför ditt köp av massageapparat

När du ska köpa en massageapparat kan det vara en bra idé att först fundera på vilken typ av massageapparat som passar dig bäst. Det finns förstås en hel del att fundera över, och en hel del som skiljer olika massageapparater åt, men det kan vara en bra idé att börja med att avgöra vilken modell som är rätt val.

Det finns väldigt många olika massageapparater att välja mellan: Massagekuddar, massagepistoler, nackmassage, fotmassage, massagebollar, massagedynor, massagerullar och mycket annat. Genom att först och främst fundera på vilken modell som är rätt val kan det bli betydligt enklare att hitta rätt.

Fundera över vilka behov du har: Vilken kroppsdel vill du massera, eller vill du att massageapparaten ska kunna användas på flera ställen? Vill du ha en smidig apparat, och kanske en batteridriven som enkelt kan tas med när du ska iväg? Fundera över dina behov och kriterier, och utgå från detta när du gör ditt val.

Frågor och svar om massageapparat

En massageapparat är helt enkelt en apparat som används för massage. Det kan vara en massagekudde, en massagedyna, en massagepistol, en nackmassage eller en fotmassage till exempel.

Massage har många hälsofördelar och är bra för allt från blodcirkulationen, värk och spända muskler till sömn, stress och ångest. Med en massageapparat kan man enkelt och snabbt få en avslappnande och välgörande massage hemma, och det blir i längden betydligt mer prisvärt än att gå till en massageterapeut.

En massagepistol används med olika munstycken som är anpassade för olika kroppsdelar. De har ofta olika hastigheter, och placeras helt enkelt mot den kroppsdel man vill behandla.

 1. Trustpilot, 29/11-23 []
 2. Pricerunner, 29/11-23 []
 3. Musclepain, 29/11-23 []
 4. Pricerunner, 29/11-23 []
 5. NetOnNet, 29/11-23 []
 6. Svensk Hälsokost, 29/11-23 []
 7. Musclepain, 29/11-23 []
 8. Kjell.com, 29/11-23 []
 9. Amazon, 29/11-23 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser