1. Hem
 2. >
 3. Hemelektronik & Teknik
 4. >
 5. Bäst i test: Luftfuktare – För luftfuktning i världsklass!
61uV2EiCLnS._AC_UF10001000_QL80_.jpg

Lyx

Bäst i test luftfuktare

Levoit 600 Smart Hybrid

9.2

Mellan

Bäst i test luftfuktare

Levoit Dual 200s Pro

8.8

Budget

Bäst i test luftfuktare

Beurer LB 37

8.6

Inledning

Vad är vi så nedrans trötta på? Jo, spruckna läppar, fnasig hud och statiskt hår!! Det är också av just den anledningen du är här. Du behöver en luftfuktare. Ja, en sån ångande mackapär som gör att du slipper torrhetens obehag en gång för alla, alltså. Jag vågar nog till och med påstå att luftfuktaren är världens bästa uppfinning! Nåja, näst efter osthyveln och skivat bröd alltså. Håll i hatten och fukta läpparna för här kommer dom: Årets bästa luftfuktare 2024!

Här på Hemfakta är vi stolta över att presentera Levoit 600 Smart Hybrid till årets bästa luftfuktare 2024! Här har vi en otrolig prisvärd mackapär med kraftfull prestanda och snygg design som kan fukta riktigt stora rum. Den är smart och användarvänlig och kan ge både varm och kall fukt! Användare älskar den! 

Våra fuktiga experter har landat i sex riktigt effektiva luftfuktare i olika prisklasser och med olika egenskaper. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Och du, var det egentligen en luftrenare du var ute efter? Det hittar du här!

I jakten på den bästa luftfuktaren har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och benat ut specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den luftfuktare som är bäst från den som inte är det. När det kommer till luftfuktare är givetvis kvalitén på luften när maskinen är igång det som är allra mest avgörande. Men även användarvänlighet, pris, utseende och hastighet är avgörande komponenter i vårt test. Med de sex luftfuktare vi handplockat ovan känner vi oss trygga i att du inte kommer bli besviken.

Därför blev Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare bäst i test

Bäst i test vinnaren Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare sticker ut med sin höga kapacitet, avancerade tekniska funktioner som WiFi-styrning och mobilapp samt dess förmåga att effektivt hantera stora rum. Dess användarvänlighet och kombination av smarta funktioner har lett till dess framstående betyg och erkännande!

Varje luftfuktare i vårt test erbjuder dock unika egenskaper och fördelar inom sina prisklasser, och det slutliga valet bör baseras på dina individuella preferenser och användningsbehov.

1

Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare – Bästa luftfuktaren [current_year]!

hem-fakta-bast-i-test-logo
Bäst i test luftfuktare

Lyx

Vinnare

8

Pris

9

Användarvänlighet

10

Luftfuktning

10

Kapacitet & funktioner

9

Ljudnivå

9.2

Totalpoäng

Motivering: Levoit 600 Smart Hybrid imponerar med sin höga kapacitet och effektivitet. Den smarta tekniken med app-styrning och integration med smarta hem-system ger en överlägsen användarupplevelse. Dessutom har den utmärkt luftfuktning och låg ljudnivå vilket gör den värdig som bäst i test.

En smart och kraftfull luftfuktare som vunnit flera bäst i test! Pris ca. 2.900 kr.

Här på Hemfakta har vi utsett Levoit 600 Smart Hybrid till årets bästa luftfuktare 2024! Varför? För att Levoit 600 är en imponerande luftfuktare som definitivt sticker ut bland konkurrenterna. Den kombinerar smarta funktioner med enastående prestanda vilket gör den till ett utmärkt val för dig som letar efter en pålitlig och effektiv luftfuktare. En av de främsta anledningarna till varför Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare är bäst i test är just dess kapacitet. Med en maximal fuktgivningshastighet på 500 milliliter per timme kan den effektivt hantera stora rum på upp till 70 m2, vilket är större än någon annan luftfuktare här i testet. Kanske är det också därför den vunnit en drös bäst i test även tidigare!

Levoit 600 kan anslutas till WiFi och styras via en användarvänlig mobilapplikation. Detta ger dig möjlighet att övervaka och justera luftfuktaren från vilken plats som helst. Dessutom kan den integreras med smarta hem-system vilket gör den till en perfekt komponent i ett uppkopplat hem. Den använder avancerad ultraljudsteknik för att vara så tyst som möjligt vilket gör att den kan användas på natten utan att störa sömnen. Dessutom har den en inbyggd timer och autoavstängningsfunktion för att ytterligare förbättra användarupplevelsen och energieffektiviteten.

 • Rumsstorlek: Upp till 70 m2
 • Maximal användningstid: 50 timmar
 • Ljudnivå: 24-28 dB
 • Vattentank: 6 L
 • Övrigt: Kan styras via app, inbyggd timer, autoavstängning, kan användas med eteriska oljor, både varm och kall ånga

Fördelar 

 • Användarna är överens om att detta är en av de bättre luftfuktarna på marknaden
 • Enkel att använda
 • Lätt rengöring (som inte krävs särskilt ofta)
 • Riktigt bra och användarvänlig app

Nackdelar 

 • Enstaka användare menar att den inte känner av helt korrekt luftfuktighet vid auto-läget

Sammanfattning: För att skapa oss en bra och bred uppfattning om luftfuktaren har vi hämtat cirka 1.000 recensioner från Levoit1 och Amazon2 .

2

Philips HU3916

Bäst i test luftfuktare philips

Lyx

Utmanare

8

Pris

9

Användarvänlighet

9

Luftfuktning

8

Kapacitet & funktioner

8

Ljudnivå

8.4

Totalpoäng

Motivering: Philips HU3916 levererar på flera nivåer med sin NanoCloud-teknik och inställningsmöjligheter för optimal luftfuktighet. Trots något högre pris ger den en pålitlig och hygienisk luftfuktning med användarvänliga funktioner.

Tystgående luftfuktare för hygienisk luftfuktighet! Pris ca. 2.000 kr.

Philips HU3916/10 är en luftfuktare som erbjuder både tystgående drift och hygienisk luftfuktighet för rum upp till 45 m². Den är speciellt utformad för att skapa en behaglig inomhusmiljö genom att minska risken för torr hud, torra ögon, dammbildning samt spridning av virus och bakterier. Philips HU3916/10 är idealisk för rum upp till 45 m² och har tre fläkthastigheter samt en luftfuktningshastighet på 300 ml per timme vid högsta inställningen.

Något som gör att Philips HU3916/10sticker ut är dess NanoCloud-teknik. Denna teknologi drar in torr luft, tillsätter vattenmolekyler och sprider sedan ut fuktad luft i rummet. Detta gör att luftfuktaren minskar bakteriespridningen jämfört med enheter som använder ultraljudsteknik. Med en 360-graders spridningsfunktion fördelar luftfuktaren fuktad luft jämnt över hela rummet utan att skapa våta fläckar på golv eller ytor. Med en inbyggd fuktighetssensor kan luftfuktaren automatiskt justera sig efter önskad luftfuktighet. Du kan välja mellan 40, 50 eller 60 procent och luftfuktaren kommer att slå på eller av vid behov för att bibehålla den inställda nivån. Den aktuella fuktighetsnivån visas tydligt på kontrollpanelens display.

För en bekväm användning på natten har Philips HU3916/10 en nattlägesfunktion med minimal ljudnivå och avstängda lampor. Timerfunktionen gör det möjligt att ställa in luftfuktaren att fungera under en viss tid (1–9 timmar) och sedan automatiskt stängas av när tiden har löpt ut.

 • Rumsstorlek: Upp till 45 m2
 • Ljudnivå: 33 dB
 • Vattentank: 3 L
 • Maximal användningstid: 20 timmar
 • Övrigt: Pekskärm, minskar bakteriespridning, justerar luftfuktighet automatiskt, nattlägesfunktion, timerfunktion

Fördelar 

 • Tystgående
 • Når snabbt rätt luftfuktighet
 • Förbättrar inomhusklimatet avsevärt

Nackdelar 

 • Enstaka användare nämner att ljudnivån är lite för hög på auto-läget
 • Vissa användare tycker att tanken är lite för liten och kräver påfyllning för ofta

Sammanfattning: För att skapa oss en bra och bred uppfattning om luftfuktaren har vi hämtat cirka 1.000 recensioner från Philips3 och Amazon4 .

Duellen

Lyx

Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare – Bästa luftfuktaren 2024! vs. Philips HU3916

När vi jämför vinnaren i lyxklassen, Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare, med utmanaren Philips HU3916, ser vi att båda produkterna levererar hög prestanda och avancerade funktioner. Levoit 600 imponerar med sin imponerande kapacitet på 500 milliliter per timme och smarta funktioner som WiFi-anslutning och mobilappstyrning. Den täcker effektivt stora rum och erbjuder enastående användarvänlighet. Å andra sidan utmärker sig Philips HU3916 med sin tysta drift, NanoCloud-teknik för hygienisk luftfuktighet och inställningsmöjligheter för att skapa en behaglig inomhusmiljö. Valet mellan dem beror på användarens prioriteringar, där Levoit utmärker sig med stor kapacitet och tekniska funktioner medan Philips fokuserar på hygien och användarvänlighet.

3

Levoit Dual 200s Pro

Bäst i test luftfuktare

Mellan

Vinnare

9

Pris

9

Användarvänlighet

8

Luftfuktning

9

Kapacitet & funktioner

9

Ljudnivå

8.8

Totalpoäng

Motivering: Levoit Dual 200s Pro erbjuder en balans mellan pris och prestanda. Med justerbara fuktighetsnivåer och dual-fuktgivningssystem ger den användarna kontroll över luftfuktigheten till ett rimligt pris. Dessutom har den en tyst drift och användarvänliga funktioner.

Sprider fukt i hela rummet! Pris ca. 1.400 kr.

Här har vi lillasystern till testets vinnare Levoit 600! Det är liknande funktioner men med lite lägre kapacitet till en billigare peng.

Levoit Dual 200s Pro levererar trots det en enastående prestanda och mångsidighet. Denna luftfuktare är utformad för att förbättra luftkvaliteten och skapa en behaglig inomhusmiljö. En av de bästa egenskaperna hos Levoit Dual 200s Pro är dess dual-fuktgivningssystem. Den är utrustad med två fuktgivarhuvuden som kan rotera 360 grader och sprida fukt i olika riktningar. Detta gör det möjligt att täcka en större yta och distribuera fukt jämnt i rummet.

En annan fördel med denna luftfuktare är dess justerbara fuktighetsnivåer. Den har tre fuktighetslägen (låg, medel och hög) som kan anpassas efter dina preferenser och behov. Du kan enkelt välja den inställning som passar bäst för att uppnå optimal luftfuktighet i ditt hem eller kontor. Levoit Dual har också en tyst drift vilket gör den perfekt att använda både dag och natt utan att störa dig eller andra omkring dig. Den har en tydlig och intuitiv knappanel som gör det enkelt att styra och justera inställningar. Dessutom har den en praktisk timerfunktion som gör att du kan ställa in önskad drifttid och spara energi när det behövs.

 • Rumsstorlek: Upp till 29 m2
 • Ljudnivå: 28 dB
 • Vattentank: 3 L
 • Maximal användningstid: 25 timmar
 • Övrigt: Justerbara fuktighetsnivåer, kan användas med app

Fördelar 

 • Användarna är överens om att detta är en riktigt bra luftfuktare som förbättrar inomhusklimatet
 • Enkel att använda
 • Enkel rengöring
 • Riktigt bra och användarvänlig app
 • Användare menar att dom sover bättre

Nackdelar 

 • Vissa användare menar att den inte känner av helt korrekt luftfuktighet
 • Fungerar bara för mindre rum

Sammanfattning: För att skapa oss en bra och bred uppfattning om luftfuktaren har vi hämtat cirka 1.000 recensioner från Amazon5 och Levoit6 .

4

Beurer LB 88

Bästa luftfuktaren

Mellan

Utmanare

8

Pris

8

Användarvänlighet

9

Luftfuktning

9

Kapacitet & funktioner

8

Ljudnivå

8.4

Totalpoäng

Motivering: Beurer LB 88 imponerar med sin stora kapacitet och förmåga att sprida fukt jämnt. Trots att den har en något högre ljudnivå, kompenserar den genom användarvänliga funktioner och inställningsmöjligheter.

Luftfuktare med stor tank och tyst drift! Pris ca. 1.100 kr.

Beurer LB 88 är en pålitlig och effektiv luftfuktare som erbjuder en mängd fördelar för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Med sin höga prestanda och användarvänliga funktioner är denna luftfuktare ett utmärkt val för att skapa en behaglig och hälsosam inomhusmiljö. En av de mest imponerande egenskaperna hos Beurer LB 88 är dess stora kapacitet. Med en vattenbehållare på 6 liter kan den fukta luften i större rum utan att behöva fyllas på lika ofta. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som behöver täcka stora ytor och vill undvika kontinuerlig påfyllning.

LB 88 har flera fuktighetsnivåer att välja mellan. Du kan enkelt anpassa inställningen efter dina behov och föredragna fuktighetsnivåer. Detta gör att du kan skapa en optimal luftfuktighet som passar dig bäst och hjälper till att lindra torr hud, torra ögon och andra relaterade problem.

Med ultraljudstekniken kan denna luftfuktare fungera tyst och ostört vilket gör den idealisk att använda både på dagen och under sömnen. Dessutom är den utrustad med en automatisk avstängningsfunktion när vattentanken är tom, vilket garanterar säkerhet och sparar energi.

 • Rumsstorlek: Upp till 48 m2
 • Vattentank: 6 L
 • Maximal användningstid: 11 timmar
 • Ljudnivå: Max 45 dB
 • Övrigt: Ställbar riktning och ångmängd, dubbla och vridbara munstycken, autoavstängning

Fördelar 

 • Fördelar luftfuktigheten i rummet väldigt jämnt
 • Enkel att rengöra
 • Skönt med stor tankkapacitet
 • Tystgående

Nackdelar 

 • Går inte att stänga av belysningen helt vilket kan vara irriterande om man vill ha på den på natten enligt vissa användare
 • Vissa användare tycker att den behöver rengöras lite för ofta

Sammanfattning: För att skapa oss en bra och bred uppfattning om luftfuktaren har vi hämtat cirka 300 recensioner från Pricerunner7 och Amazon8 .

Duellen

Mellan

Levoit Dual 200s Pro vs. Beurer LB 88

I mellanklassen möter vi vinnaren Levoit Dual 200s Pro och utmanaren Beurer LB 88. Båda produkterna erbjuder pålitlig prestanda men med lite olika inriktningar. Levoit Dual 200s Pro imponerar med sitt dual-fuktgivningssystem och justerbara fuktighetsnivåer vilket ger användarna kontroll över luftfuktigheten till ett rimligt pris. Å andra sidan utmärker sig Beurer LB 88 med sin stora kapacitet på 6 liter och NanoCloud-teknik för jämn fuktighetsspridning. Valet mellan dem beror på användarens preferenser, där Levoit ger flexibilitet och justerbarhet medan Beurer fokuserar på stor kapacitet vilket kräver påfyllning mer sällan.

5

Beurer LB 37

Bäst i test luftfuktare

Budget

Vinnare

10

Pris

9

Användarvänlighet

8

Luftfuktning

7

Kapacitet & funktioner

9

Ljudnivå

8.6

Totalpoäng

Motivering: Beurer LB 37 ger utmärkt värde för pengarna med en kombination av bra prestanda och överkomligt pris. Dess kompakta design och tysta drift gör den särskilt lämplig för sovrum och mindre rum.

Bra luftfuktare till lägre pris! Pris ca. 600 kr.

I budgetklassen hittar vi Beurer LB 37 med sin mikrofina ultraljudsteknik. Genom att använda ultraljudsvibrationer omvandlar den vatten till en fin dimma som sprider sig jämnt i rummet. Detta hjälper till att öka luftfuktigheten och minska torrhet i luften vilket kan lindra torr hud, irriterade slemhinnor och andra problem som kan uppstå i torra inomhusmiljöer.

Trots sin kompakta design har LB 37 en imponerande vattenkapacitet på 2 liter. Det innebär att den kan fukta luften i mindre till medelstora rum under en längre tid utan att behöva fyllas på så ofta. Det är bekvämt och tidsbesparande. En annan fördel med Beurer LB 37 är dess tysta drift. Den ultraljudsteknik som används gör att denna luftfuktare fungerar tyst och ostört vilket gör den idealisk att använda både under dagen och på natten.

LB 37 har också en praktisk automatisk avstängningsfunktion när vattentanken är tom. Dessutom är denna luftfuktare lätt att använda och underhålla tack vare en enkel knappanel för att styra inställningar samt en avtagbar vattentank för enkel påfyllning och rengöring.

 • Rumsstorlek: Upp till 20 m2
 • Ljudnivå: 35 dB
 • Vattentank: 2 L
 • Maximal användningstid: Uppgift saknas
 • Övrigt: Autoavstängning, enkel användning och underhåll

Fördelar 

 • Enkel att använda
 • Relativt tystgående
 • Väldigt användarvänlig
 • Hjälper mot andningsbesvär och täppt näsa enligt användare

Nackdelar 

 • Vissa användare menar att det blir en pöl där luftfuktaren står
 • Måste fyllas på ganska ofta

Sammanfattning: För att skapa oss en bra och bred uppfattning om luftfuktaren har vi hämtat cirka 1.000 recensioner från Amazon9 och Elgiganten10 .

6

Rubicson 47011

Bäste luftfuktaren

Budget

Utmanare

10

Pris

8

Användarvänlighet

8

Luftfuktning

6

Kapacitet & funktioner

8

Ljudnivå

8

Totalpoäng

Motivering: Rubicson 47011 erbjuder grundläggande funktioner till ett lågt pris. Trots sina enkla funktioner och mindre kapacitet är den prisvärd och tillräcklig för användare som söker enkelhet och överkomlighet.

Testets billigaste luftfuktare! Pris ca. 500 kr.

Letar du efter enkelhet i sin allra renaste form, ja, då har du hittat rätt! Rubicson 47011 är en prisvärd och enkel luftfuktare som erbjuder grundläggande funktioner för att förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Med sin kompakta design och användarvänliga inställningar är denna luftfuktare ett bra alternativ för dig som letar efter en enkel lösning. En av de främsta fördelarna med Rubicson 47011 är dess enkla drift. Med en knapp för att aktivera och inaktivera luftfuktaren är den enkel att använda och kräver minimal ansträngning.

Den har också en justerbar fuktighetskontroll som låter dig anpassa luftfuktighetsnivån efter dina behov. Du kan enkelt välja mellan olika inställningar för att uppnå den önskade luftfuktigheten i ditt rum vilket kan vara särskilt fördelaktigt för att minska torrhet i luften och lindra obehag relaterade till detta.

Rubicson har dessutom en relativt tyst drift vilket ju är en fördel om du vill använda luftfuktaren under sömnen eller när du behöver en ostörd arbetsmiljö.

 • Rumsstorlek: Upp till 20 m2
 • Vattentank: 2.5 L
 • Maximal användningstid: 13 timmar
 • Ljudnivå: Uppgift om exakt ljudnivå saknas
 • Övrigt: Stämningsbelysning, timer

Fördelar 

 • Enkel att använda, användarvänlig
 • Bra pris
 • Ökar luftfuktigheten i rummet
 • Tystgående
 • Gör det den ska

Nackdelar 

 • Går inte att justera ångmängden
 • Ganska stark belysning vilket kan vara störande nattetid

Sammanfattning: För att skapa oss en bra och bred uppfattning om luftfuktaren har vi hämtat cirka 180 recensioner från Kjell & Company11 .

Duellen

Budget

Beurer LB 37 vs. Rubicson 47011

I budgetklassen står vinnaren Beurer LB 37 mot utmanaren Rubicson 47011. Båda luftfuktarna är prisvärda alternativ, där Beurer LB 37 imponerar med sin kompakta design, tysta drift och enkelhet. Dess kapacitet på 2 liter gör den lämplig för mindre rum. Å andra sidan levererar Rubicson 47011 enkelhet i sin renaste form till ett ännu lägre pris. Båda produkterna får positiva recensioner för användarvänlighet, men valet beror på användarens budget och önskan om grundläggande eller extra funktioner.

Köpguide Luftfuktare

Nä, att välja rätt är faktiskt inte så förbannat enkelt på egen hand. Därför hjälper vi dig! Här är några faktorer att överväga när du ska köpa en luftfuktare:

Rumstorlek:

Först och främst bör du ta hänsyn till storleken på rummet där luftfuktaren kommer att användas. Vissa luftfuktare är utformade för mindre rum, medan andra är mer lämpade för stora ytor. Se till att välja en luftfuktare som har tillräcklig kapacitet för att effektivt täcka ditt rum.

Typ av luftfuktare:

Det finns olika typer av luftfuktare att välja mellan, inklusive ångfuktare, ultraljudsfuktare, evaporativa fuktare och kallångfuktare. Varje typ har sina egna fördelar och funktionsprinciper. Till exempel kan ångfuktare producera varm eller kall ånga för att öka luftfuktigheten, medan ultraljudsfuktare använder ultraljudsvibrationer för att sprida fin dimma i luften. Gör lite research och välj den typ som bäst passar dina behov och preferenser.

Vattenkapacitet:

Kontrollera vattenkapaciteten hos luftfuktaren. En större vattentank innebär att du inte behöver fylla på den lika ofta. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du behöver använda luftfuktaren under långa perioder utan att behöva övervaka vattennivån.

Bullernivå:

Om du planerar att använda luftfuktaren i sovrummet eller på arbetsplatsen kan du vilja välja en modell med låg bullernivå. Vissa luftfuktare är speciellt utformade för att vara tysta under drift, vilket gör dem lämpliga för användning under natten eller vid koncentrationskrävande aktiviteter.

Underhåll och rengöring av din luftfuktare:

Se till att läsa om underhålls- och rengöringsinstruktionerna för den luftfuktare du överväger att köpa. Vissa modeller kan kräva regelbunden rengöring eller byte av filter för att upprätthålla optimal prestanda. Välj en luftfuktare som är enkel att rengöra och underhålla för att undvika onödig besvär.

Extra funktioner:

Vissa luftfuktare kan ha extra funktioner och inställningar som kan vara användbara. Till exempel kan vissa modeller ha inbyggda hygrometrar för att mäta luftfuktighetsnivåerna och automatiska avstängningsfunktioner när vattentanken är tom. Överväg vilka extra funktioner som kan vara viktiga för dig och välj en modell som passar dina behov.

Frågor och svar om Luftrenare

Varför är luftfuktning bra?

Att fukta luften kan hjälpa till att lindra symtom som torr hud, torra slemhinnor, sprucken hud och statisk elektricitet. En luftfuktare är till för att öka luftfuktigheten i ett rum.

I vårt test blev Levoit 600 Smart Hybrid Luftfuktare testvinnare, tack vare kombinationen av prisvänlighet och egenskaper. Med en kraftfull prestanda och snygg design tar den sig an och fuktar luft på upp till 70 m2! Den är smart och användarvänlig och löser verkligen alla problem för dig som har behov av fuktigare luft i hemmet. För fuktig blir den!

Dela dina tankar

Om du redan har provat så får du gärna dela med dig av din kunskap här!
Du kan också ställa frågor så försöker vi hjälpa till.

 1. Levoit, 28/11-23 []
 2. Amazon, 28/11-23 []
 3. Philips, 28/11-23 []
 4. Amazon, 28/11-23 []
 5. Amazon, 28/11-23 []
 6. Levoit, 28/11-23 []
 7. Pricerunner, 28/11-23 []
 8. Amazon, 28/11-23 []
 9. Amazon, 28/11-23 []
 10. Elgiganten, 28/11-23 []
 11. Kjell & Co, 28/11-23 []

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser