Lendo eller Advisa, Sambla, Zmarta, Compricer, Freedom Finance, Bynk, (Pust!) – Vilken låneförmedlare tar hem segern?

Hej där, låneäventyrare! Välkommen till Hemfaktas låneguide, där vi jämför Sveriges främsta låneförmedlare och hjälper dig att hitta den perfekta partnern i ditt sökande efter det bästa lånet. Idag kommer vi att granska de stora aktörerna på marknaden: Lendo, Advisa, Sambla, Zmarta, Compricer, Freedom Finance och Bynk. Häng med på denna spännande resa och upptäck vilken låneförmedlare som tar hem segern!

Jämförelse mellan låneförmedlarna

Låneförmedlare Antal långivare Maximala lånebeloppet Ränta (från) Åldersgräns Avgiftsfritt
Lendo 35+ 600 000 SEK 2,95% 18 år Ja
Advisa 20+ 600 000 SEK 2,95% 18 år Ja
Sambla 30+ 500 000 SEK 2,95% 18 år Ja
Zmarta 25+ 600 000 SEK 3,25% 18 år Ja
Compricer 20+ 600 000 SEK 3,25% 18 år Ja
Freedom Finance 15+ 600 000 SEK 3,50% 18 år Ja
Bynk 10+ 300 000 SEK 3,95% 18 år Ja

 

Lendo – Den självklara vinnaren!

Lendo – Den självklara vinnaren!

Med över 35 långivare i sitt nätverk och en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, är Lendo en av de mest etablerade låneförmedlarna i Sverige. Deras breda utbud av långivare ger dig som kund en unik möjlighet att jämföra och hitta det bästa lånet för just din situation.

Advisa, Sambla, Zmarta, Compricer, Freedom Finance och Bynk erbjuder liknande tjänster och är starka konkurrenter. Men Lendo verkar ha ett litet försprång tack vare sitt stora nätverk av långivare och långa erfarenhet på marknaden. De har även låga räntor från 2,95%, vilket kan vara en stor fördel för dig som vill låna pengar till en låg kostnad.

Men varför står sig Lendo så starkt mot konkurrenterna? Låt oss ta en närmare titt på några av de andra låneförmedlarna och deras erbjudanden.

Advisa

Advisa

En stark konkurrent Advisa har ett brett utbud av långivare med över 20 samarbetspartners och erbjuder lån upp till 600 000 SEK. Deras räntor börjar från 2,95%, vilket är lika lågt som Lendo. Advisa är en populär aktör, men det större utbudet av långivare hos Lendo ger dem en liten fördel.

Sambla

Bra utbud, men lägre lånebelopp Sambla erbjuder lån via över 30 långivare och har konkurrenskraftiga räntor från 2,95%. Dock är deras maximala lånebelopp något lägre än hos Lendo, vilket kan vara en nackdel för dig som behöver låna större summor.

zmarta

Zmarta

Liknande erbjudanden Både Zmarta och Compricer har över 20 långivare i sitt nätverk och erbjuder lån upp till 600 000 SEK. Deras räntor börjar från 3,25%, vilket är något högre än Lendos lägsta ränta. Om du prioriterar låga räntor kan Lendo vara ett bättre val för dig.

Freedom Finance

Färre långivare, högre räntor Freedom Finance har färre långivare än många av sina konkurrenter, med endast 15 samarbetspartners. Deras räntor börjar från 3,50%, vilket också är något högre än Lendos erbjudande. Även om Freedom Finance är en känd aktör, ligger deras erbjudande något efter Lendo.

Bynk

Fokus på smidighet och enkelhet Bynk erbjuder lån via 10 långivare och satsar på smidighet och enkelhet i sin tjänst. Deras maximala lånebelopp är 300 000 SEK, vilket är lägre än hos många konkurrenter. Räntorna börjar från 3,95%, vilket också är högre än hos Lendo. Bynk kan vara en bra aktör för dig som söker mindre lån och enkelhet, men Lendo har ett bredare utbud och bättre räntor.

Slutsats

Efter att ha jämfört dessa låneförmedlare är det tydligt att Lendo står starkt på marknaden med sitt stora utbud av långivare och konkurrenskraftiga räntor. Det är viktigt att poängtera att alla dessa låneförmedlare har sina styrkor och erbjuder bra tjänster. Men om du letar efter en låneförmedlare med lång erfarenhet, många långivare och låga räntor, verkar Lendo vara det självklara valet.

Glöm inte att göra din egen research och jämföra låneförmedlare för att hitta det bästa erbjudandet för just din situation. För mer information om lån och låneförmedlare, besök våra andra låneartiklar på Hemfakta:

Kom ihåg att låna ansvarsfullt och alltid ha en plan för återbetalning. Låneförmedlare är ett utmärkt sätt att jämföra olika långivares erbjudanden, men det är upp till dig att göra det bästa valet för din ekonomi.

Lycka till på ditt låneäventyr och hoppas att vår guide hjälper dig att navigera bland de olika låneförmedlarna. Tveka inte att återkomma till Hemfakta för mer information och råd kring lån och personlig ekonomi.

Frågor & svar

Vilka är de största skillnaderna mellan Lendo och dess konkurrenter?

Lendo har fler långivare i sitt nätverk jämfört med konkurrenterna, vilket innebär ett större utbud av lån att välja mellan. De erbjuder också konkurrenskraftiga räntor och långa erfarenheter i branschen.

Vilken låneförmedlare har det största antalet långivare i sitt nätverk?

Lendo har det största antalet långivare i sitt nätverk med över 35 långivare.

Vilken låneförmedlare erbjuder det högsta maximala lånebeloppet?

Lendo, Advisa, Zmarta, Compricer och Freedom Finance erbjuder alla lån upp till 600 000 SEK, vilket är det högsta maximala lånebeloppet bland de jämförda låneförmedlarna.

Vilka låneförmedlare har de lägsta räntorna?

Lendo, Advisa och Sambla erbjuder de lägsta räntorna från 2,95%.

Vilken låneförmedlare är bäst för små lån?

Bynk fokuserar på smidighet och enkelhet och erbjuder lån upp till 300 000 SEK, vilket kan vara ett bra alternativ för de som söker mindre lån.

Är det avgiftsfritt att använda en låneförmedlare?

Ja, det är avgiftsfritt att använda samtliga låneförmedlare som jämförs i denna artikel, inklusive Lendo, Advisa, Sambla, Zmarta, Compricer, Freedom Finance och Bynk.

Vad är den lägsta åldersgränsen för att använda en låneförmedlare?

Den lägsta åldersgränsen för att använda dessa låneförmedlare är 18 år.

Vilken låneförmedlare rekommenderas för de som prioriterar låga räntor?

Lendo, Advisa och Sambla erbjuder de lägsta räntorna från 2,95%, vilket kan vara fördelaktigt för de som prioriterar låga räntor.

Hur viktig är lång erfarenhet på marknaden när man väljer en låneförmedlare?

Erfarenhet kan vara en indikator på en låneförmedlares pålitlighet, men det är viktigt att jämföra flera faktorer, som antalet långivare, räntor och kundomdömen, för att hitta den bästa låneförmedlaren för din situation.

Är det säkert att använda en låneförmedlare?

Ja, det är säkert att använda en låneförmedlare så länge de är registrerade och följer gällande lagar och regler. För att vara på den säkra sidan, kontrollera låneförmedlarens rykte, läs kundomdömen och se till att de är registrerade hos Finansinspektionen innan du använder deras tjänster.