1. Hem
 2. >
 3. Träning & Hälsa
 4. >
 5. Bäst i Test: Kreatin – Genvägen till en vältränad kropp!
Swedish-Supplements-The-Butcher-05kg-bast-i-test.jpg

Lyx

Swedish Supplements The Butcher 0,5kg bäst i test

Swedish Supplements The Butcher 0,5kg

9

Mellan

Star Nutrition Creatine Monohydrate 0,5kg prisvärt kreatinpulver

Star Nutrition Creatine Monohydrate 

8.6

Budget

Svenskt Kosttillskott Core Creatine 0,3kg lättdrucket kreatin

Svenskt Kosttillskott Core Creatine 

8.6

Inledning

Ah vi vet väl alla att det där med genvägar till en vältränad kropp är hittepå. Eller…? Ja för ändå finns dom ju på sätt och vis? Visst måste man träna för att bli tränad, men med rätt grejer kan motivationen öka, orken stärkas och resan bli betydligt lättare! Ett riktigt effektivt sätt att bygga muskler, det är kreatin! Här har det forskats så det står härliga till och det har blivit ett hemligt vapen för kroppsbyggare, tyngdlyftare och idrottare världen över. Kreatin ger extra kraft och snabbare återhämtning och är faktiskt ett grymt tacksamt sätt att kicka igång dom där musklerna. Med det sagt – låt oss väcka kroppen och ge den ny skepnad med årets bästa kreatin!

Vi på Hemfakta har utsett Swedish Supplements The Butcher (efterföljare till megapopulära “Fucked up”) till årets bästa Kreatin-tillskott! Här har vi en högdoserad preworkout-produkt som verkligen levererar. Här har du massor av smarriga smaker, ökad explosivitet och rejält fokus!

Våra experter har landat i sex Keratin-produkter i olika prisklasser och för olika tillfällen. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Vet du att även Kollagen är ett riktigt bra naturligt protein som både ökar hudens elasticitet och minskar rynkor samtidigt som det stärker muskulatur och leder, kolla in vårt Kollagen Bäst i test

I denna produktjämförelse kommer vi att granska sex olika Kreatin-tillskott som täcker tre olika prisklasser: Lyx, Mellan och Budget. Vi kommer börja med att jämföra vinnaren och utmanaren i varje prisklass, och sedan avsluta med att förklara varför den övergripande bäst i test-vinnaren, The Butcher, utmärker sig. I jakten på det bästa kreatinet har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den produkt som är bäst från den som inte är det. När det gäller kreatin är såklart effektivitet en avgörande faktor, men sen tillkommer det såklart renhet, ursprung, smak, konsistens och pris.

1

Swedish Supplements The Butcher 0,5kg – Bästa Kreatin [current_year]!

hem-fakta-bast-i-test-logo
Swedish Supplements The Butcher 0,5kg bäst i test

Lyx

Vinnare

8

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

10

Effektivitet

10

Smak och konsistens

9

Lättanvändning

9

Totalpoäng

Motivering: Swedish Supplements The Butcher får höga poäng för sin effektivitet, smak och konsistens samt användarvänlighet. Priset och hållbarhetsaspekten får också klart godkända betyg.

Kraftig pump och ökad explosivitet – time to release the beast! Pris ca. 350 kr.

Vi på Hemfakta har utsett Swedish Supplements The Butcher (efterföljare till megapopulära “Fucked up”) till årets bästa Kreatin-tillskott! Här har vi en högdoserad preworkout-produkt som verkligen levererar. Här har du massor av smarriga smaker, ökad explosivitet och rejält fokus!

Ett kreatinpulver som verkligen ger det lilla extra som behövs för att lyfta träningen till en ny nivå. Blandningen av ingredienser som L-citrullin, kreatin och beta-alanin ger en kraftig ökning av blodflödet till musklerna, vilket ger en stark pump och ökad explosivitet. Dessutom bidrar koffein, örtextrakter och aminosyror till att hålla fokus och skärpa genom hela passet utan någon efterföljande krasch. Här hämmas mjölksyran, du blir pigg, får ökad explosivitet och rejält fokus!

 • Storlek: 525 g (25 serveringar)
 • Smak: Bland annat Zombi Cola, Raspberry Smash, Watermelon Mania, Naturell
 • Typ av kreatin: Pulver. Blandning av L-citrullin, L-AAKG, buffrande salter, kreatin och beta-alanin
 • Övrigt: För att undvika sömnlöshet inta ej produkten mindre än 6 timmar före sänggående.

Fördelar

 • Många användare upplever en kraftig energiökning och ökat fokus under sina träningspass.
 • En del recensenter noterar att produkten ger en imponerande pumpeffekt, vilket hjälper dem att utföra sina övningar mer effektivt.
 • Vissa användare tycker att The Butcher fungerar bra även med en halv skopa, vilket gör produkten mer ekonomisk.
 • En del recensenter betonar att de inte upplever någon krasch eller illamående efter att ha använt denna PWO.

Nackdelar

 • Smaken är en utmaning för vissa användare, vissa upplever den som konstgjord.

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat drygt 300 recensioner från olika källor, inklusive Gymgrossisten((Gymgrossisten, 2023-11-01)), Proteinbolaget((Proteinbolaget, 2023-11-01)), och MM Sports((MM Sports, 2023-11-01)). Dessa recensioner ger en mångsidig inblick i användarnas erfarenheter med produkten.

2

Fairing Kre-Alkalyn 

Fairing Kre-Alkalyn 120 Kapslar bästa kreatin buffrat kreatin kapslar

Lyx

Utmanare

8

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

8

Effektivitet

9

Smak och konsistens

10

Lättanvändning

8.4

Totalpoäng

Motivering: Fairing Kre-Alkalyn får höga poäng för smak, konsistens och lättanvändning. Effektivitet och pris får också bra betyg.

Buffrat kreatin ger ökad styrka och explosivitet utan vattenretention eller viktökning! Pris ca. 350 kr.

Fairing Kre-Alkalyn är ett imponerande kreatintillskott i kapselform som har en riktigt skarp usp: den är gjort på så kallat buffrat kreatin! Och det är inte bara bara. Med dess patenterade buffrade kreatinmolekyl får man en betydligt större ökning av styrka och explosivitet jämfört med vanligt kreatin, samtidigt som man slipper den oönskade vattenretentionen och viktökningen som ofta kommer med vanlig kreatin. Den är både stark och snabbverkande vilket gör att det bara behöver intas 30-60 minuter innan träning, vilket är smidigt och praktiskt. Dessutom är det skonsamt mot magen! Att det är kapslar gör även doseringen grymt enkel.

 • Storlek: 90 g, 120 kapslar
 • Smak: Ingen smak/ej angivet
 • Typ av kreatin: Buffrat kreatin (Kre-Alkalyn), kapselform
 • Övrigt: Dess patenterade buffrade kreatinmolekyl ger betydligt större ökning av styrka och explosivitet jämfört med vanligt kreatin

Fördelar

 • Många användare upplever ökad styrka och uthållighet under sina träningspass.
 • Tabletternas smala form gör dem enkla att svälja.
 • En del användare märker ingen negativ påverkan på kroppen efter användning.
 • Produkten verkar fungera bra för olika träningsformer, inklusive styrketräning, högintensiv träning och kroppsviktsträning.

Nackdelar

 • Vissa användare har rapporterat att de inte märkte någon effekt förrän efter en tid av användning.

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från olika källor, inklusive Gymgrossisten((Gymgrossisten, 2023-11-01)) och Svenskt kosttillskott((Svenskt kosttillskott, 2023-11-01)). Antalet recensioner vi baserat dessa för- och nackdelar på är drygt 40 stycken.

Duellen

Lyx

Swedish Supplements The Butcher 0,5kg – Bästa Kreatin 2024! vs. Fairing Kre-Alkalyn 

När vi jämför vinnaren i lyxklassen, Swedish Supplements The Butcher, med utmanaren Fairing Kre-Alkalyn 120 Kapslar, ser vi skillnader i deras egenskaper. The Butcher innehåller en imponerande blandning av ingredienser, inklusive L-citrullin, kreatin och beta-alanin, som tillsammans ger en kraftig ökning av blodflödet till musklerna. Detta resulterar i en stark pump och ökad explosivitet under träning. Å andra sidan använder Fairing Kre-Alkalyn ett buffrat kreatin, vilket ger ökad styrka och explosivitet utan den vanliga vattenretentionen och viktökningen. Det är snabbverkande och enkelt att ta.

3

Star Nutrition Creatine Monohydrate 

Star Nutrition Creatine Monohydrate 0,5kg prisvärt kreatinpulver

Mellan

Vinnare

10

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

9

Effektivitet

8

Smak och konsistens

9

Lättanvändning

8.6

Totalpoäng

Motivering: Star Nutrition Creatine Monohydrate får högsta poäng i kategorin pris och bra betyg för effektivitet och användarvänlighet. Hållbarhetsaspekten får godkänt betyg.

Effektivt och prisvärt kreatinpulver som ger betydande ökning av styrka, energi och snabbare återhämtning! Pris ca. 250 kr.

         .                 

Star Nutrition Creatine Monohydrate imponerar som ett effektivt och prisvärt kreatinpulver. Här får du allt du vill att ett kreatintillskott ska ge; en betydande ökning av styrka, energi och snabbare återhämtning. Det är dessutom bevisat och vetenskapligt studerat för sin effekt! Det är dessutom grymt prisvärt och smakar helt okej (det smakar inte så mycket, vilket går betyget “helt okej”, men är väldigt smidigt att blanda med grejer man tycker är gott i exempelvis en smoothie). Det är snällt mot magen och påsen är smart och lätt att stänga så det håller över tid!

 • Storlek: 500 g (200 serveringar)
 • Smak: Naturell
 • Typ av kreatin: Pulver. Kreatinmonohydrat (Innehåller 100 % mikroniserat kreatinmonohydrat)
 • Övrigt: Beprövat och vetenskapligt bevisad effekt på styrka och energi.

Fördelar

 • Ökad styrka och prestanda: Många användare rapporterar att de upplever ökad styrka och bättre prestation under sina träningspass efter att ha använt kreatinmonohydrat. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för dem som sysslar med styrketräning.
 • Förbättrad återhämtning: En del recensenter noterar att de märker en förbättrad återhämtning mellan sina träningsset och under intensiva träningspass.
 • Prisvärd produkt: Många användare uppskattar att produkten är prisvärd i förhållande till dess effektivitet och resultat.

Nackdelar

 • En nackdel som nämns är att vissa användare upplever magbesvär när de använder kreatinmonohydrat. Det är viktigt att följa doseringsanvisningarna och dricka tillräckligt med vatten för att undvika detta problem.

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat runt 500 recensioner från Gymgrossisten((Gymgrossisten, 2023-10-11)) och Bodystore((Bodystore, 2023-10-11)). Antalet recensioner vi baserat dessa för- och nackdelar på är drygt 500 stycken. Dessa recensioner ger en mångsidig inblick i användarnas erfarenheter med produkten. Antalet recensioner är begränsat till de tillgängliga källorna.

4

Holistic Kreatin 

Holistic Kreatin 0,4kg kreatin vegetabiliskt

Mellan

Utmanare

9

Pris

10

Hållbarhet/Miljö

8

Effektivitet

7

Smak och konsistens

8

Lättanvändning

8.4

Totalpoäng

Motivering: Holistic Kreatin får höga poäng för hållbarhet och miljö samt prisvärdhet. Effektiviteten och användarvänligheten får också bra betyg.

100% renodlat Kreatinmonohydrat! Helt vegetabiliskt och passar både veganer och vegetarianer! Pris ca. 220 kr.

Holistic Kreatin imponerar som ett renodlat kreatintillskott av hög kvalitet. Med den stora fördelen att det är helt vegetabiliskt och passar både veganer och vegetarianer, vilket gör den till ett mångsidigt alternativ för alla träningsentusiaster oavsett kost. Holistic Kreatin innehåller även den särskilt utvalda ingrediensen Creapure® som talar för produktens renhet. Ett riktigt bra alternativ för dig som vill hitta ett alternativ till standardursprunget på kreatinet (vilket vanligtvis återfinns i animaliska produkter som kött och fisk) – utan att tumma på kvalitén!

 • Storlek: 0,4 kg
 • Smak: Neutral
 • Typ av kreatin: Pulver. Kreatinmonohydrat (100% renodlat)
 • Övrigt: Passar veganer och vegetarianer.

Fördelar

 • Lättlöslig och smaklös: Många användare noterar att Holistic Kreatin är mycket lättlösligt och nästan helt smaklöst, vilket gör det enkelt att integrera i sina kosttillskottsrutiner.
 • Positiv kvalitetsupplevelse: Användare som har erfarenhet av Holistics produkter generellt anser att kreatinet håller hög kvalitet och är nöjda med dess prestanda.
 • Enkel dosering: En del användare uppskattar att produkten levereras med en plastsked som underlättar doseringen.

Nackdelar

 • En användare upplever att Holistic Kreatin innehåller stora kristaller som är svåra att lösa upp i vatten. Detta kan göra det svårt att få en jämn blandning.

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat drygt 40 recensioner från Svensk Hälsokost((Svensk Hälsokost, 2023-11-01)) och Holistics egen hemsida((Holistic, 2023-11-01)). Antalet recensioner vi baserat dessa för- och nackdelar på är begränsade men ger en insikt i användarnas erfarenheter av produkten.

Duellen

Mellan

Star Nutrition Creatine Monohydrate  vs. Holistic Kreatin 

I mellanklassen har vi vinnaren Star Nutrition Creatine Monohydrate och utmanaren Holistic Kreatin. Star Nutrition erbjuder ett prisvärt och effektivt kreatinpulver som ger ökad styrka, energi och snabbare återhämtning. Det har en neutral smak och är lätt att blanda med andra drycker. Holistic Kreatin utmärker sig genom att vara helt vegetabiliskt och passar både veganer och vegetarianer. Dess Creapure®-kvalitet och höga renhet gör det till ett utmärkt val för de som vill undvika animaliska produkter utan att kompromissa med kvaliteten.

5

Svenskt Kosttillskott Core Creatine 

Svenskt Kosttillskott Core Creatine 0,3kg lättdrucket kreatin

Budget

Vinnare

10

Pris

6

Hållbarhet/Miljö

9

Effektivitet

9

Smak och konsistens

9

Lättanvändning

8.6

Totalpoäng

Motivering: Svenskt Kosttillskott Core Creatine får högsta poäng i kategorin pris och goda betyg för effektivitet, smak och konsistens samt användarvänlighet. Hållbarhetsaspekten får något lägre betyg.

Otroligt lättdrucket, kostnadseffektivt och av bra kvalitet! Pris ca. 150 kr.          .          

Core Creatine imponerar som ett kostnadseffektivt och högkvalitativt kreatintillskott. Du märker en tydlig skillnad i både prestationsförmåga och återhämtning under intensiva muskelpass. Dess 100% rena mikroniserade kreatinmonohydrat ger pålitliga resultat och ökar mängden muskeltillväxt. En stor fördel är att det är lätt att dricka och blandas väl, vilket gör det väldigt bekvämt att konsumera!

 • Storlek: 0,3 kg
 • Smak: Naturell
 • Typ av kreatin: Pulver. Mikroniserat kreatinmonohydrat (100% rent)
 • Övrigt: Ökar prestationsförmågan vid högintensivt muskelarbete. Ökar kroppens nivå av ATP för förbättrad muskelstyrka och tillväxt.

Fördelar

 • Många användare rapporterar att produkten har gett dem ökad energi och styrka under träning.
 • En del användare upplever att creatinet har en bra löslighet och en neutral smak, vilket gör det enkelt att blanda med andra drycker.
 • Många användare är nöjda med priset och anser att det erbjuder bra värde för pengarna.
 • En användare noterar att kreatinet fungerar bra när det tas på morgonen och blandas med honung och citron i ljummet vatten för att undvika magproblem.

Nackdelar

 • En användare nämner att de upplevde magproblem efter att ha tagit kreatinet, trots att de försökte ta det efter att ha ätit.

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från olika källor, inklusive Svensk Kosttillskott((Svensk kosttillskott, 2023-11-01)) och Prisjakt((Prisjakt, 2023-11-01)). Antalet recensioner vi baserat dessa för- och nackdelar på är drygt 300 stycken.

6

BioTech USA Creatine pH-X

BioTech USA Creatine pH-X 90 Kapslar billiga kreatinkapslar

Budget

Utmanare

9

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

8

Effektivitet

8

Smak och konsistens

10

Lättanvändning

8.4

Totalpoäng

Motivering: BioTech USA Creatine pH-X får bra betyg för pris, smak, konsistens och lättanvändning. Effektiviteten och hållbarhetsaspekten får också godkänt betyg.

Perfekt för dig som är nybörjare på kreatin! Pris ca. 170 kr.

Creatine pH-X från Biotech USA är ett praktiskt buffrat kreatintillskott i kapselformat. Det är enkelt och smidigt att ta med och dosera vilket vi gillar skarpt och utmärkt för dig som inte är så stort fan av pulver. En stor fördel är att det inte kräver någon uppladdningsperiod, vilket sparar tid och gör det bekvämt att använda. Kombinationen av kreatinmonohydrat och magnesium ger en effektiv blandning för att stödja träningen. Med 5 kapslar innan träning får du en optimal boost av kreatin och magnesium! Storleken och priset gör det här till ett perfekt alternativ för dig som vill testa kreatinets förmågor och inte vill köpa på dig en för stor och dyr förpackning!

 • Storlek: 18 doser per förpackning (90 kapslar)
 • Smak: Naturell
 • Typ av kreatin: Buffrat kreatin i kapselform
 • Övrigt: Enkelt att ta med och dosera. Kräver ingen uppladdningsfas. Innehåller kreatinmonohydrat och magnesium för att stödja träningen. Tag 5 kapslar 80 minuter före träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Fördelar

 • Många användare rapporterar ökad energi och styrka när de använder produkten, vilket kan vara fördelaktigt för träning och muskelökning.
 • Recensioner noterar att produkten är lätt att svälja, vilket kan vara bekvämt för användare som har svårt att ta kapslar.
 • Vissa användare rapporterar att Creatine PH-X har en liknande effekt som andra liknande produkter, men till ett mer prisvärt pris.

Nackdelar

 • Det är begränsat med negativa recensioner, men vissa användare kanske inte har upplevt de förväntade resultaten.

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från Proteinbolaget((Proteinbolaget, 2023-11-01)), Gymgrossisten((Gymgrossisten, 2023-11-01)) och Biotechs egen hemsida((Biotech USA, 2023-11-01)). Antalet recensioner är ca 200 stycken. Dessa recensioner ger användarnas olika perspektiv på produkten och dess effektivitet.

Duellen

Budget

Svenskt Kosttillskott Core Creatine  vs. BioTech USA Creatine pH-X

I budgetklassen jämför vi vinnaren Svenskt Kosttillskott Core Creatine med utmanaren BioTech USA Creatine pH-X 90 Kapslar. Core Creatine är kostnadseffektivt och ger pålitliga resultat med ökad energi och styrka. Det är enkelt att blanda och har en neutral smak. Å andra sidan erbjuder BioTech USA Creatine pH-X praktiska kreatinkapslar som är enkla att dosera och bekväma för nybörjare. Den innehåller kreatinmonohydrat och magnesium för träningssupport.

Därför sticker Bäst i test-vinnaren, The Butcher, ut!

Bäst i test-vinnaren, The Butcher, utmärker sig genom att erbjuda en högdoserad preworkout-produkt med en kraftfull blandning av ingredienser. Det inkluderar L-citrullin, kreatin och beta-alanin för att öka blodflödet, ge en stark pump och öka explosiviteten. Dessutom innehåller det koffein och aminosyror som hjälper till att bibehålla fokus och energi under hela träningspasset. The Butcher är en imponerande kreatinprodukt som ger det lilla extra som behövs för att ta din träning till en ny nivå.

Sammanfattningsvis, varje Kreatin-tillskott har sina egna unika egenskaper och fördelar som passar olika behov och budgetar. Valet mellan dem beror på dina specifika träningsmål och preferenser.

Köpguide kreatin

Om du letar efter ett kosttillskott som kan hjälpa dig att öka styrka, förbättra prestation och främja muskeltillväxt, ja då är kreatin ett bra val att titta närmre på. Här är en köpguide som hjälper dig att välja rätt kreatintillskott för dina behov:

Förstå vad kreatin är: Kreatin är en naturligt förekommande förening i kroppen som spelar en viktig roll i energiomsättningen för musklerna. Genom att ta kreatintillskott kan du öka mängden kreatin i musklerna och förbättra din fysiska prestation.

Välj rätt form av kreatin: Den vanligaste och mest studerade formen av kreatin är kreatinmonohydrat. Det är en prisvärd och effektiv form som passar de flesta människor. Det finns också andra varianter som kreatinmalat, kreatinetyl-ester och buffrat kreatin, men deras effektivitet och popularitet kan variera.

Kolla efter kvalitet och renhet: När du väljer ett kreatintillskott är det viktigt att se till att det är av hög kvalitet och renhet. Välj produkter från pålitliga tillverkare som genomgår kvalitetskontroller och har goda recensioner. Titta efter tillskott som är tillverkade av farmaceutiskt kvalitetsråvara och är testade för renhet och säkerhet.

Dosering och användning: Läs och följ alltid anvisningarna på produktetiketten när det gäller dosering och användning. Vanligtvis rekommenderas en daglig dos på 3-5 gram, men det kan variera beroende på individuella behov och träningsintensitet. Vissa människor föredrar också att genomföra en uppladdningsfas de första dagarna för att snabbt fylla på kreatinreserverna i musklerna.

Budget och pris: Kreatintillskott finns i olika prisklasser. Det är viktigt att hitta en produkt som passar din budget, men kom ihåg att kvalitet och renhet också spelar en viktig roll. Jämför priser och produkter från olika märken för att hitta det bästa förhållandet mellan pris och kvalitet.

Konsultera en expert: Om du är osäker på vilket kreatintillskott som är bäst för dig, kan det vara bra att rådfråga en hälsoexpert, tränare eller dietist. De kan ge dig personlig vägledning och rekommendationer baserat på dina individuella behov och mål.

Sammanfattningsvis är kreatin ett populärt och vetenskapligt bevisat kosttillskott som kan förbättra din fysiska prestation och främja muskeltillväxt. Genom att välja rätt form av kreatin, se till att det är av hög kvalitet och följa doseringsanvisningarna kan du få bästa möjliga resultat. Kom ihåg att kreatintillskott inte är en magisk lösning, utan bör kompletteras med en balanserad kost och regelbunden träning för att maximera dess fördelar.

Frågor och svar om Kreatin

Kreatin är en naturligt förekommande förening i kroppen som hjälper till att omvandla lagrad energi till rörelseenergi. När du tar kreatintillskott ökar mängden kreatin i dina muskler, vilket ger dig extra energi och bidrar till ökad styrka, explosivitet och muskelvolym. Det kan också förbättra återhämtningen efter träning och minska muskelnedbrytningen.

Den vanligaste formen av kreatin är kreatinmonohydrat. Det är den mest studerade och beprövade formen av kreatin och har visat sig vara effektiv för att öka muskelstyrka och prestation. Det finns också andra varianter som kreatinmalat, kreatinetyl-ester och buffrat kreatin, men kreatinmonohydrat är den mest populära och rekommenderade formen.

Detta kan variera, men den vanliga rekommenderade dosen för kreatintillskott är vanligtvis 3-5 gram per dag. Det är bäst att dela upp dosen och ta det både före och efter träning för att maximera dess effekt (finns undantag men då sägs detta). Vissa människor föredrar också att genomföra en uppladdningsfas de första dagarna med en högre dos på cirka 20 gram per dag för att snabbt fylla på kroppens kreatinreserver. Det är viktigt att följa anvisningarna på produktetiketten och rådgöra med en hälsoexpert eller tränare för att hitta den bästa doseringen för dina individuella behov.

Dela dina tankar

Om du redan har provat så får du gärna dela med dig av din kunskap här!
Du kan också ställa frågor så försöker vi hjälpa till.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser