Årets Julklappstips 2022 – De bästa julklapparna till Mamma, Pappa, Flickvän, Pojkvän & Barn

Innehållsförteckning
Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Att köpa julklappar kan vara lite av en höjdpunkt under slutet av året, men det kan också vara svårt och tidskrävande. Ofta är det många julklappar som ska köpas, och självklart vill man att det ska bli rätt. Även om det förstås är tanken som räknas så är målet förstås alltid att ge julklappar och presenter som verkligen uppskattas. Här hittar du våra bästa julklappstips – till föräldrarna, till barnen, till pojkvännen eller flickvännen eller vem du än letar julklapp till.

Årets julklapp 2022

Varje år i november utses årets julklapp, och så har det varit sedan 1988. Först ut som vinnare var bakmaskinen, och sedan dess har många olika produkter fått äran att utses till årets julklapp – videokameran, tv-spel, mobiltelefon, internetpaket, böcker, verktyg, surfplatta, aktivitetsarmband, elcykel och mycket annat.

För att en produkt ska utses till årets julklapp måste minst en av tre kriterier vara uppfyllda. Dessa är: produkten ska vara en nyhet eller ha fått nyväckt intresse för året, den ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i ett stort antal enheter eller så ska produkten representera den tid vi lever i.

När man ser tillbaka på tidigare år så verkar det som om det tredje kriteriet ofta varit det som uppfyllts – och många gånger även övriga två kriterier. Många år har det dock varit väldigt tidslösa produkter som utsetts till årets julklapp – till exempel parfym 1993, böcker 1999, verktyg 2001, mössa 2003 och hörlurar 2012.

Julklapp till pappa – Hemfaktas Julklappstips

Massagepistol Flowgun PRO 2.0

Flowgun Pro 2.0 Massagepistol

Även denna massagepistol passer perfekt som julklapp till den som gillar att träna, den som ofta har värk eller kanske den som jobbar hårt och behöver en stund vila och återhämtning ibland. Dessutom passer en massagepistol lika bra oavsett om man tränar lätt eller hårt, och oavsett om man har ett stillasittande eller ett fysiskt ansträngande jobb.

Denna massagepistol är kraftfull men tystgående, och den är framtagen för att lösgöra spänningar, stimulera fascia och underlätta återhämtning. Här finns bland annat ett nytt behandlingsprogram, trycksensor och ljusindikator. Massagepistolen ger upp till 3200 slag per minut, den har 6 olika vibrationsnivåer och sensorer som med ljus indikerar hur hårt du trycker. 6 olika munstycken medföljer, vilket gör det ännu lättare att anpassa massagen för att få precis den behandling som behövs.

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE. 

Helikoptertur

Om pappa är modig – eller kanske behöver bli modigare – så kan en helikoptertur vara rätt julklapp till honom. Det här presentkoret ger honom en guidad tur på 15-20 minuter över Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg. I Stockholm kan man välja att ta sin helikoptertur när som helst under året, och i övriga städer är det endast vår till höst och på utvalda datum. Denna julklapp kommer garanterat att ge pappa ett minne för livet!

Armlänk i äkta silver

Det är inte bara mammor som uppskattor smycken, utan det finns även många snygga smycken som passar för pappor. Denna fina armlänk är i äkta silver, och det är en tidlös pansarlänk. Längden är 21 centimeter, och om man vill så kan man även matcha detta coola armband med en tillhörande halslänk – men armlänken fungerar förstås lika bra ensam.

Presentbok Till pappa – älskad, beundrad, uppskattad

Vad är väl en bättre julklapp till pappa än något kärleksfullt, fint och uppskattande? Den här boken är just det. Det här är en fin presentbok med tänkvärda texter och vackra naturfotografier. Ett enkelt men samtidigt väldigt fint sätt att säga ”jag älskar dig, pappa” – och en julklapp som garanterat kommer att uppskattas.

Rund skärbräda med namn

Om pappa gillar att laga mat så kan den här fina, och personliga, skärbrädan vara en bra julklapp. Det finns dock en stor risk att pappa inte kommer att vilja använda den som skärbräda, utan sätter upp den på väggen eller låter den stå framme som dekoration i stället. Här väljer du din egen text på hela fem olika ställen, och kan skriva precis vad du vill.

 

Snygg klocka från Orrefors med gravyr på baksidan

Det här är en riktigt snygg, stilren och samtidigt lite lyxig klocka – snygg och praktisk på samma gång. Dessutom får du välja en egen gravyr på baksidan, på två ställen. Skriv till exempel ”världens bästa pappa”, ”jag älskar dig” eller varför inte familjens eller barnens namn.

 

Popcorn presentkit – Best Dad Ever

Gillar pappa popcorn? I så fall kan det här vara den perfekta julklappen till honom. Detta fina presentkit innehåller nämligen 3 olika gourmetpopcorn. Dessa popcorn kommer från ”The Popping Company”, vilket är en svensk popcornfabrik i Åre.

Popcornen kommer i ett trepack med 380 gram av varje sort: Red popcorn, popcorn och mix av små popcorn. Red popcorn är vackra, rödbruna kärnor med crunchy textur och lite nötig smak. Popcorn är stora vita popcorn, och mix av små popcorn är en blandning av gula och vita popcorn som är hälften så stora som vanliga popcorn och har en rund och smörig smak.

Dessa goda popcorn kommer i fina flaskor som är förpackade i en presentlåda, och på flaskorna står det ”best”, ”dad” och ”ever”. Ett fint budskap, goda popcorn och dessutom fint förpackat.

Julklapp till mamma – Hemfaktas Julklappstips

Halsband Hjärta Rosé – med gravyr

Det här fina halsbandet kommer mamma garanterat att älska. Halsbandet är i roséguld, det är hjärtformat och du väljer gravyr. Skriv till exempel ”Mamma”, ”Bästa mamma”, ”I love you” eller valfritt namn. Det får dock bara plats 11 tecken, men utöver det är det helt upp till dig vad som ska stå på det fina halsbandet.

Baylis & Harding presentförpackningar

Unna mamma lite lyxiga produkter. Det här är inte bara en utan två fina presentförpackningar med väldoftande produkter som garanterat lär komma till användning. Dessa set innehåller en duschtvål, en duschkräm, en kroppslotion, en handkräm, badkristaller och en duschsvamp. Dessa produkter har en söt doft av jojoba, vanilj och mandelolja. Dessutom kommer de fint förpackade i två lådor, med vackert band runt båda.

Massagepistol Flowgun GO 2.0

Flowlife Flowgun Go 2.0 Massagepistol

Denna prisvärda massagepistol finns i två olika färger, blå och grön, och kommer tillsammans med 6 olika munstycken och en förvaringsväska. Massagepistolen ökar blodcirkulationen, stimulerar bindväven och frigör triggerpunkter. Den är kraftfull och avger upp till 3200 slag per minut.

Denna massagepistol är elegant och ergonomisk, och den är utrustad med fem vibrationsnivåer, ett automatläge samt trycksensorer med ljusindikator. Dessutom är den mycket enkel att använda, och passar för alla – oavsett hur man tränar, vad man tränar och om man har använt en massagepistol tidigare eller inte. En perfekt julklapp till den träningsintresserade, den som ofta har muskelvärk eller den som bara behöver slappna av ibland.

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE. 

Ryggmassage

De flesta mammor gillar väl att bli lite ompysslade och omhändertagna. En välgörande massage kan vara precis vad mamma behöver. Detta presentkort på en 30-minuters massage gäller i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping, Trollhättan, Hässleholm och Lilla Edet.

Presentlåda – till mamma

Med denna fina presentlåda får mamma flera julklappar i ett och samma paket – fin choklad, te, honung och även en fin bok med kärleksfulla mamma-citat. Unna mamma en lyxig stund med gott te, god choklad och en kärleksfull bok. Allting är förpackat tillsammans i en presentlåda.

 

Cozy Slippers Värmetofflor

Dessa mysiga tofflor gör att mamma slipper frysa om fötterna under kalla vinterkvällar. De värms i micron i en minut, och sedan är de varma och mysiga. Perfekt till filmkvällar, en kall morgon eller närhelst man behöver varma och mysiga tofflor till sina kalla fötter.

Zenkuru Ljusterapilampa

En ljusterapilampa kan hjälpa till att hålla energin uppe under den mörka vintern då soltimmarna är allt för få. Denna ljusterapilampa ger upp till 10 000 LUX och både färgtemperatur och ljusstyrka kan justeras för att passa olika behov, och den fantastiska ljusterapilampan kan ge samma effekt som solens strålar. Här finns också en inbyggd timer som kan ställas in på 15, 30, 45 eller 60 minuter. Perfekt för trötta mammor som saknar solen!

Julklapp till pojkvän – Hemfaktas Julklappstips

Musclepain Pro Massagepistol

Musclepain massagepistol

En massagepistol kan som sagt vara en perfekt julklapp som passar för de flesta, och kan användas av många olika anledningar. Det gäller dock att hitta rätt massagepistol utifrån mottagarens behov och preferenser – kanske en smidig massagepistol som enkelt kan tas med, en väldigt kraftfull eller en med många olika program och inställningar som kan anpassas efter många olika behov.

Just denna massagepistol är kanske främst det sistnämnda – här finns nämligen hela 10 olika hastighetsinställningar som ger 1400-3300 slag per minut. Dessutom har massagepistolen en 20 watts motor med låg ljudnivå, en batteritid på över 6 timmar med sitt 2500 mAh batteri, en låg vikt på endast 718 gram och en touchdisplay med LED. Det här är en riktigt bra massagepistol, helt enkelt, som med stor sannolikhet kommer att bli riktigt uppskattad!

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA.SE” FÖR ATT FÅ 10% RABATT PÅ DITT KÖP HOS MUSCLEPAIN. 

Ölsejdel med namn

En personlig present är alltid en rolig present, men självklart bör det vara något som mottagaren även har användning av. En ölsejdel kan alla använda, om inte för att dricka öl så för annan dryck – men det passar förstås ännu bättre om personen faktiskt gillar öl. Om pojkvännen gör det, då kommer han garanterat att älska denna. Du väljer texten helt själv, på tre ställen. Skriv hans namn, ditt namn, något internt som bara ni förstår eller helt enkelt ”jag älskar dig”.

 

Multi Tool, 10 verktyg i 1

Det här är ett riktigt smart verktyg som passar lika bra för den händiga pojkvännen, som för den mindre händiga. Alla behöver trots allt ha verktyg hemma, och med detta smarta multiverktyg behöver den ointresserade killen bara ett enda. Den händiga däremot, han vill garanterat ha ännu fler verktyg, på flera ställen och då passar ett multiverktyg perfekt – i bilen, hemma eller någon annanstans. Multiverktyget ser ut som en hammare och kan förstås användas som en sådan men det är även en skruvmejsel, fil, brotsch, sågblad, kapsylöppnare, kniv, stjärnskruvmejsel, avbitare och tång.

 

Cleverio T-800 Robotdammsugare

Om pojkvännen inte gillar att städa, då är förmodligen en robotdammsugare det bästa du kan köpa till honom. Med den här smarta prylen kommer han inte längre beöva släpa runt på en otymplig dammsugare åtminstone, och orkar kanske ta tag i tvätthögen och disken istället.

 

Zenkuru® Hemmagym i 10 delar

Gillar pojkvännen att träna? Kanske spenderar han till och med för mycket tid på gymmet? Då kan det här smarta hemmagymmet vara en riktigt smart julklapp, som gör att han kan spendera mer tid med dig istället – medan han tränar, dock. Det här är ett smidigt hemmagym i 10 delar, med mindre produkter som inte tar mycket plats och som enkelt kan plockas fram och plockas undan – och även packas med när det är dags att åka iväg. På så sätt finns ett litet gym alltid tillgängligt. Här finns redskap för att träna magen, ryggen, armarna, greppstyrkan och konditionen. Det som ingår är ett maghjul med fyra hjul, ett hopprep, en grepptränare, liten skumgummimatta, två träningsgummiband, två armhävningshandtag, två glidplattor och en bruksanvisning.

 

Julklapp till flickvän – Hemfaktas Julklappstips

Massagekudde Flowpillow Heat

Flowlife nackmassage

En massagekudde kan vara den perfekta julklappen – den visar omtanke, den kommer med stor sannolikhet att komma till användning och den passar för i stort sett alla. Massagekudden kan användas efter ansträngande jobb, efter träning, vid värk eller när man bara behöver slappna av en stund.

Denna massagekudde, Flowpillow Heat, har blivit utsedd till bäst i test flera gånger. Kudden är multifunktionell och effektiv vid trötta och stela muskler, och den kan användas till hela kroppen. Här finns tre olika hastigheter, infrared värme och möjlighet att anpassa massagen efter vad man behöver – allt från snabb sportmassage till långsam triggerpunktsbehandling.

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE. 

Örhängen i äkta silver

Smycken kan nästan aldrig bli fel, om inte flickvännen har en väldigt bestämd smak när det gäller smycken dock. Silversmycken passar dock till det mesta, är stilrena och ofta väldigt vackra. Dessa fina örhängen är åtminstone det – tidlösa, riktigt vackra och de ser lite exklusiva ut. Det här är helt enkelt mycket prisvärda örhängen, som blir en romantisk julklapp. De är av äkta silver, med kubisk zirkonia.

Odlingskit chokladblomma

Om flickvännen gillar att odla, och samtidigt gillar choklad, då lär hon älska detta odlingskit. Gillar hon inte att odla, men älskar choklad, då kommer hon också att gilla det. Med det här kitet blir det nämligen enkelt att odla – och det hon får odla är en chokladblomma. Blomman heter Chokladskära och doftar faktiskt choklad! Det här är en väldigt annorlunda, och väldigt rolig, julklapp som lär ge mycket glädje.

 

Cozy Heart Värmekudde

Den här mysiga kudden är perfekt på flera sätt – det är ett fint och mysigt hjärta, den är mjuk och gosig och den går dessutom att värma. Det här är en användbar värmekudde som passar perfekt vid värk, eller när man fryser. Efter bara 90 sekunder i micron kan den ge upp till 2 timmars värme. Denna värmekudde är fylld med druvkärnor, och dessa håller värmen väldigt bra. När man inte har värk och inte fryser kan den fina kudden förstås användas som en vanlig soffkudde – för den är för fin för att läggas undan.

 

Julklapp till barn – Hemfaktas Julklappstips

Hur låter bokstaven? ABC-boken

Den här boken är inte bara väldigt rolig, utan även väldigt lärorik och utvecklande. Det här är en bok som läser sig själv, genom att barnet får trycka på olika knappar. På varje sida står det om en bokstav, och hur den låter, och knappen med samma bokstav läser en text som hör till boken – och ljudar bokstaven det handlar om. Den här boken kan man läsa själv, eller med mamma och pappa. Barnet kommer älska de roliga knapparna, de fina bilderna, ljuden och allt annat med den här boken – samtidigt som boken lär barnet hur olika bokstäver låter.

 

Pippi Långstrump Dockskåp Villa Villekulla med Lekmatta

Pippi Långstrump har länge varit barnens favorit, och att få leka med Pippi och Villa Villekulla är förmodligen en dröm för de flesta barn. Det här fina dockskåpet ser ut precis som Villa Villekulla, och här kan barnen leka med Pippi och hennes kompisar, samt möblera det stora huset. Dessutom ingår en trappa, en stege och en lekplatta i papp som föreställer trädgården och en hamn. Även stickers med inredning ingår, men figurer och möbler köper man separat.

Babblarna Lektält (Pop-up)

Ett lektält är väldigt roligt och mångsidigt – där kan man ha en lugn och mysig stund, läsa en bok, ha picknick, bjuda in vänner eller mjukdjur, leka med kompisar och mycket annat. Det här fina lektältet är extra roligt eftersom det har motiv från barnens favoriter Babblarna. Tältet är enkelt att fälla upp och fälla ihop eftersom det är av pop-up modell, det är också lätt och går enkelt att flytta runt, och det kommer med stor sannolikhet att roa barnet under många år framöver.

 

Fisher-Price Laugh & Learn Smart Stages Puppy

Den här roliga, mysiga och lärorika hunden kan prata och sjunga. Barnet kan trycka på olika ställen för att få hunden att prata, och här finns dessutom olika steg som är anpassade efter barnets ålder. Första steget är anpassat för barn från 6 månader, andra steget passar från ett år och det tredje steget är för barn över 18 månader. Den här fina hunden kommer att hänga med ett tag, lära barnet massor och dessutom vara väldigt rolig att leka med.

 

Cloudberry Castle Leksakskök i Trä

De flesta barn vill någon gång ha ett leksakskök, och det här är ett av de bästa som går att hitta. Förutom allt det vanliga som spis och ugn finns här även kylskåp, en mikrovågsugn och mycket annat roligt. Dessutom finns gott om plats för förvaring, så här får all mat och alla kökstillbehör plats. Det här är ett riktigt fint och högkvalitativt leksakskök som barnet kommer att älska.

 

LEGO DUPLO Town 10929 Modulärt Lekhus

Det här roliga duplosetet kan byggas upp till ett fint hus, och här finns även inredning till huset och figurer som kan bo därinne. Det här setet kommer alltså att roa länge – först blir det en rolig utmaning att försöka få ihop huset, därefter kan man möblera det och inreda och slutligen kan den lilla Duplo-familjen flytta in i huset.

Spralla Förtrollad Ros Lampa

En ros har alltid varit den perfekta gåvan till den man älskar, men en vanlig ros kan kännas lite väl simpelt eller tråkigt. Men en förtrollad ros är allt annat än tråkigt! Den här förtrollade rosen är dessutom en lampa, rosen är nämligen omgiven av en ljusslinga som ger ett behagligt sken. En annan fördel är att den här rosen aldrig kommer att vissna.

Julklapp till honom – Hemfaktas Julklappstips

Careical Recovery Massagepistol för ömma muskler

En massagepistol är framför allt perfekt för den som tränar mycket, men den kan också användas vid värk eller för avkoppling och återhämtning. Massagepistolen är en väldigt mångsidig produkt som faktiskt passar de flesta. Den kan lindra ömma muskler, lindra värk och passar också bra för den som har ett stillasittande arbete. Till denna effektiva massagepistol ingår 6 huvuden, och en smart förvaringsväska.

 

Odlingskit ölhumle

Till killen som gillar öl eller gillar att odla, eller allra helst gillar både och, kan det här vara en perfekt julklapp. Med detta odlingskit får han möjlighet att själv odla sin egen öl – eller närmare bestämt, odla humleplantor till öltillverkning. I det här prisvärda setet ingår allt som behövs för att odla egen humle. Det här är en väldigt annorlunda, och väldigt rolig, julklapp.

 

Manikyrset – Gentlemen´s Hardware

Även män behöver ta hand om sina naglar. Målning och förlängning är förstås inget måste, men välvårdade naglar däremot – det är ett måste, för alla. Det här manikyrkitet innehåller allt han behöver för att ta hand om sina naglar – en nagelklippare, en nagelfil, en pincett och en sax. Dessa kommer i ett praktiskt fodral som gör alla delarna enkla att förvara, och att ta med på resan.

 

3-delars knivset med personlig hälsning

Gillar han att laga mat? Då behöver han riktigt bra knivar, och kommer med stor sannolikhet att uppskatta dessa. Det här fina knivsetet från Dorre innehåller 3 knivar i rostfritt stål – en kockkniv, en köttkniv och en allkniv. Dessutom ingår en graverad skylt med valfri text, den kommer löst och med dubbelhäftande tejp på baksidan för att du ska kunna placera den vart du vill – till exempel på insidan av presentasken som knivarna kommer i. Skylten har fem rader och du väljer helt själv vad som ska stå på dessa.

 

Julklapp till henne – Hemfaktas Julklappstips

Massagepistol Flowgun Pocket

Flowgun pocket

En massagepistol passar som sagt perfekt som julklapp – den är användbar, passar för de flesta och kan verkligen göra nytta för ömma muskler eller vid behov av avkoppling. Men önskar man en mindre och smidigare modell, då kan just denna smidiga massagepistol i miniformat vara rätt val.

Trots sin storlek är denna massagepistol kraftfull och effektiv, samtidigt som den är liten nog att rymmas i fickan. Precis som andra massagepistoler kan dock denna lösa spänningar, behandla triggerpunkter och effektivt öka blodcirkulationen. Den har tre olika vibrationsnivåer, och den lilla storleken gör att den enkelt kan tas med överallt utan att ta upp särskilt mycket plats. Perfekt överallt och när som helst – till exempel på resan eller i gymväskan.

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE. 

Medisana NM 890 Shiatsu Nackmassage

Tänk att få en härlig nackmassage, precis när man vill. Med den här nackmasseraren är det möjligt. Perfekt efter en lång arbetsdag, under en avslappnande helg, när man behöver en stunds avkoppling, framför tv:n eller när helst man känner för en skön massage. Den här ger en härlig knådande massage för nacken, den har tre intensitetslägen och även en värmefunktion – perfekt för stela och ömma muskler, vid värk eller när man behöver slappna av. Den mjukar upp och slappnar av spända muskler, och med knapparna på sidan kan massagen enkelt anpassas och justeras för att man alltid ska kunna få precis den massage man behöver.

Fotmassage Flowfeet

Den här sköna fotmassagen skulle förmodligen uppskattas av de allra flesta – till exempel efter en lång dag på jobbet, en lång promenad eller när helst man behöver en stunds avkoppling. Den sätter även igång blodcirkulationen och behandlar trötta och ömma fötter.

Här finns tre olika program och styrkenivåer, så att man själv kan bestämma vilken behandling man önskar. Fotmassagen masserar, värmer och kramar fötterna och den är väldigt enkel att använda. En väldigt omtänksam och välgörande julklapp som kan användas för allt från avkoppling till att öka blodcirkulationen – vilket i sin tur kan ge många olika hälsofördelar.

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE. 

Smyckeskrin

De flesta kvinnor har minst ett par smycken, och många har betydligt fler än så. Och vart förvarar man då alla dessa smycken? I ett vackert smyckeskrin, förstås. Och vackrare smyckeskrin än det här kan vara svårt att hitta. Det här smyckeskrinet har en äldre stil och är verkligen fint att se på, samtidigt som det blir ett perfekt ställe att förvara alla smycken. Det är i nysilver och har ett vackert mönster. Det här fina smyckeskinet blir definitivt en snygg inredningsdetalj vart än man väljer att placera det, samtidigt som det är ett perfekt ställe att samla alla smycken – eller så många som får plats där. En riktigt prisvärd julklapp som med stor sannolikhet kommer att uppskattas mycket.

 

Isabelle Laurier White Box With 12 st

Om du söker en julklapp som inte kostar mycket men som samtidigt är fin, och kommer att komma till användning, då kan det här setet med 12 stycken badrosor passa bra. Det är ett väldigt fint set med rosor i olika färger – röd, vit och rosa. Och de kan inte bara användas i badet, utan även som vanlig tvål. Då river man helt enkelt av ett par blad. I badet används de genom att helt enkelt lägga dem i badvattnet, till exempel genom att riva av bladen och dekorera badvattnet med dem. Perfekt för ett romantiskt bad, men även när man badar själv och vill att det ska kännas lite extra lyxigt. Oljan i rosorna frigörs, renar huden och gör den len. Dessutom är dessa vackra rosor fint förpackade i en låda.

 

Rituals The Ritual Of Sakura Renewing Ceremony

Ett presentset är ofta en bra julklapp, eftersom sannolikheten är stor att minst en av produkterna kommer till användning – och med stor sannolikhet gör alla det. Det här fina presentsetet innehåller duschskum, kroppsskrubb, kroppskräm, doftspray, doftljus och en handtvål. Produkterna har en underbar doft av körsbärsblomma & rismjölk, de är avkopplande och de kommer i en vacker presentlåda.

Sammanfattning

Att hitta den bästa julklappen är inte alltid det lättaste, men det behöver egentligen
inte vara så svårt. Först och främst bör man fundera över vad mottagaren gillar, och
vad han eller hon skulle uppskatta. Personliga presenter, till exempel sådana med
eget foto eller egen gravyr, är ofta uppskattade. Här har vi blandat julklappar som
visar uppskattning och omtanke, upplevelsepresenter, avkoppling, annorlunda
julklappar och användbara saker – sådant som ofta, om inte alltid, uppskattas.

Frida Engström

Jag älskar att testa och jämföra produkter som jag själv använder i hemmet och med tre barn blir det även mycket tester av barnrelaterade produkter 👶 Kommentera gärna och dela mina inlägg ❤️

RELATERADE ARTIKLAR

1 svar på ”Årets Julklappstips 2022 – De bästa julklapparna till Mamma, Pappa, Flickvän, Pojkvän & Barn”

Lämna en kommentar