Test av massagepistolen Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth® som blev Bäst i Test 2023

Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth® är det senaste tillskottet i Hyperice-familjen. Den här enheten är en teknisk uppgradering till deras redan notoriskt tysta och funktionsfyllda massagepistol. Det fina med den här massagepistolen är att den kommer med en Bluetooth-uppkoppling som låter dig analysera intressant träningsdata i Hyperice-appen och mot andra appar. Läs även vårt stora test om marknadens bästa massagepistoler.

Många nya förbättringar

Tillsammans med alla nya förbättringar fortsätter den senaste Hypervolt Plus Bluetooth® att erbjuda idrottsutövare den pålitliga prestanda, användarvänlighet och mångsidighet som har gjort namnet till branschledande. Innan vi går in på detaljerna för Bluetooth-uppgraderingen för Hypervolt kommer vi kort att beröra hjärtat av den här enheten; den är hela 30% mer kraftfull än den tidigare modellen Hypervolt – och därmed en marknadens mest effektfulla massagepistoler! Detta är ännu en anledning att välja den här nya påkostade modellen.

Hyperice hypervolt bäst i test

Tre hastighetsnivåer och fem massagehuvuden

Massagepistolen kommer med tre hastighetsnivåer – 30Hz, 40Hz och 53Hz (1800 slag per minut, 2400 ppm och 3180 ppm). Det medföljer fem olika massagehuvuden som låter dig massera olika muskelgrupper. Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth® har en vikt på 1.36 kg. Det är en ganska tung enhet med bara ett riktigt handtag, så efter en längre stunds användande kommer du att känna av en viss trötthet i handen.  

Vikten beror på det kraftiga 24V uppladdningsbara Li-ion-batteriet i handtaget som varar drygt 2–3 timmar, vilket är fullt tillräckligt. Ett annat stort plus är att massagepistolen har en Quiet Glide-teknologi som ger en extremt tystlåten användning. 

Läs mer om Hyperice Hypervolt på deras webbplats:

Bluetooth öppnar upp för en värld av möjligheter och data

Det fantastiska med Bluetooth-anslutningen är att den bland annat med hjälp av din smartphone låter dig kontrollera hastigheten på din Hypervolt. När du parat den med Hyperice-appen så ansluts den även till dina Strava- och Apple Health-profiler för att ge personliga rekommendationer för uppvärmnings- och återhämtningsrutiner baserat på din träningsdata. Du kan även använda den manuellt genom att välja ett specifikt problemområde på din kropp och filtrera genom de möjliga rutinerna därifrån. 

När du väl har valt rutin får du en mindre video som hjälper dig att styra din massagesession och en timer som automatiskt utlöser hastighetsförändringar på din enhet. Rutinen uppmanar dig att byta sida, och tar dig igenom låga, medelhöga och höga hastigheter baserat på musklernas behov – och stänger sedan av enheten i slutet. Vissa videos är helt tysta, medan andra har instruerande värdar som faktiskt pratar dig igenom hela massagen. Videoklippen är väldigt bra – särskilt de som är värdledda. 

Själva Bluetooth-anslutningen är relativt smidig och enkel att para, några användare har dock klagat på problem med att para den i början av en session. 

Åt vem passar Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth® för?

Om du är en seriös träningsperson som vill ha en djupgående, ergonomisk massagepistol och som klarar av att hantera en viss ljudnivå är Hyperice Hypervolt Plus Bluetooth® ett utmärkt val för dig. Om du är en erfaren användare som vet hur man använder massagepistolen för att arbeta på varje muskel, hittar du dock ganska lite värde i den Bluetooth-uppgraderade versionen. Om du sedan tidigare använt dig av instruktiva videor och inte ens gillar att använda en timer för att arbeta på musklerna tills du är klar, håll dig då istället till vad du har. 

Hyperice hypervolt recension

Fördelar:

 • Mycket bra motoreffekt
 • Med Quiet Glide-teknologi för en tystlåten användning
 • Låter dig analysera träningsdata via Hyperice-appen genom Bluetooth
 • 5 olika massagehuvuden medföljer

Tekniska specifikationer och funktioner:

 • Garanti: 12 månader
 • Storlek: 254 mm x 179 mm x 63.5 mm
 • Vikt: 1.36 kg
 • Portabel: Resevänlig, TSA-godkänd som handbagage
 • Batteri: Uppladdningsbart lithium-ion-batteri med upp till 2,5 timmars användning per laddning
 • Tillbehör: 5 utbytbara massagehuvuden
 • Bluetooth uppkopplad

Läs mer om Hyperice Hypervolt på deras webbplats:

Sammanfattning

Om du inte känner dig helt varm i kläderna med att använda en massagepistol så är den här Bluetooth-aktiverade versionen ett perfekt val. Den ser till att du snabbt och enkelt kommer igång tack vare instruktionsvideos, timers och automatiska hastighetsändringar. Det fina med appen är att den med tiden lär känna din kropp och dina beteenden för att föreslå guidade rutiner som kan skickas till din enhet via Bluetooth. 

 

Frida Engström

Jag älskar att testa och jämföra produkter som jag själv använder i hemmet och med tre barn blir det även mycket tester av barnrelaterade produkter. Kommentera gärna och dela mina inlägg! E-post - Frida Engström

Lämna en kommentar