Gymstick Massage Gun test – recension & omdöme om massagepistolen

I vårt test av olika massagepistoler hittar du flera riktigt bra massagepistoler i olika prisklasser, och där finns bland annat denna – Gymstick Massage Gun – som utmanare i budgetklassen. Det här är en riktigt prisvärd massagepistol som trots sitt låga pris har många fördelar, och i denna recension ska vi kolla närmare på den. Gymstick imponerar med till exempel effektivitet och fyra olika munstycken, men framför allt är det priset som imponerar här. Det här kan vara ett riktigt bra val för den som inte vill spendera så mycket, men som ändå vill ha en hyfsat bra massagepistol med allt det nödvändigaste.

Gymstick massage gun

SE PRIS OCH INFORMATION HOS

Den här massagepistolen har ett riktigt lågt pris, vilket förmodligen är det mest imponerande här. Det är också en bra massagepistol som är enkel att använda, och som kan vara ett bra alternativ för den som söker en enklare modell och som inte har allt för höga krav. Det är dock viktigt att komma ihåg att denna massagepistol har ett riktigt lågt pris, vilket gör att man inte kan förvänta sig särskilt mycket. Vi tycker dock att den lever upp till förväntningarna, utifrån priset, men kanske inte mycket längre än så.

Gymstick Massage Gun är ett mycket prisvärt alternativ, och denna massagepistol hjälper till att lindra spända muskler och spänd rygg. Den har fyra olika massagehuvuden, som gör att massagen kan anpassas efter behov och kroppsdel. De flesta massagepistoler kommer med några massagehuvuden men hur många kan variera. Just fyra är dock vanligt, och ofta fullt tillräckligt. Att det ingår fyra olika munstycken är alltså en stor fördel, och det gör att du enkelt kan variera eller anpassa massagen efter vad just du behöver.

Här finns även tre olika nivåer att välja mellan. Antalet är knappast imponerande, men säkerligen fullt tillräckligt för många. Dessa olika nivåer gör också att du kan anpassa massagen efter dina behov och önskemål, och efter den muskelgrupp som ska behandlas. Även om detta är en mycket enkel massagepistol så passar den för både personligt bruk, och för semi-professionellt bruk, förutsatt att en enklare massagepistol räcker. Det här är alltså knappast den mest avancerade eller kraftfullaste massagepistol som går att hitta, men den kan ändå vara fullt tillräcklig för många.

Den här massagepistolen passar lika bra oavsett om du behöver återhämtning efter en lång arbetsdag eller ett hårt träningspass, om du behöver lindra värk eller ömma muskler eller om du bara vill ha en skön och avslappnande massage. Den påskyndar även återhämtningen, och om du använder den innan du tränar hjälper den även till att värma upp musklerna och minska risken för skador. Det här är alltså – precis som andra massagepistoler – en massagepistol med många användningsområden.

Om vi ska nämna några nackdelar så har den tyvärr en ganska hög ljudnivå, jämfört med andra massagepistoler, vilket kan göra att den stör en del. Det kan såväl göra det mindre behagligt för dig själv att använda den, då det helt enkelt inte blir lika avslappnande, som störande för andra som befinner sig i närheten när du använder den. Det är inte heller den mest kraftfulla massagepistol som går att hitta, som sagt, men det behöver inte alltid vara en jättestor nackdel. För den som inte har behov av en väldigt kraftfull massagepistol kommer det här kanske inte ens att märkas, än mindre bli ett problem.

Det här är alltså framför allt ett bra val för den som inte behöver någon överdrivet avancerad, eller väldigt kraftfull, massagepistol. Om det räcker med en enklare modell så kan det här dock vara ett riktigt bra val, inte minst med tanke på det låga priset. Det här är knappast en dålig massagepistol, utan här handlar det helt och hållet om vad man behöver. Förväntar man sig en riktigt hög prestanda och kraftfullhet så kommer man troligen att bli besviken på denna, men om man däremot inte har behov av sådant så kommer man med stor sannolikhet att bli nöjd med vad denna massagepistol presterar.

Fördelar

 • Väldigt lågt pris
 • Fyra munstycken ingår
 • Tre olika nivåer
 • Enkel att använda
 • Många användningsområden
 • Prisvärt alternativ

Nackdelar

 • Något hög ljudnivå
 • Inte särskilt kraftfull

Specifikation

 • Nominell frekvens: 20-58 Hz
 • Material: ABS, silikon, stål, EVA
 • Batteritid: 3,5 – 5 timmar
 • Motor: 20 W, amplitud 8 mm
 • Munstycken: 4 st
 • Nivåer: 3 st

MER INFORMATION OCH PRIS:

Frida Engström

Jag älskar att testa och jämföra produkter som jag själv använder i hemmet och med tre barn blir det även mycket tester av barnrelaterade produkter. Kommentera gärna och dela mina inlägg! E-post - Frida Engström

Lämna en kommentar