1. Hem
 2. >
 3. Skönhet
 4. >
 5. Bäst i Test: Fotkräm – Adjöken spruckna hälar och torra fossingar!
Skarmavbild-2023-08-03-kl.-10.06.28.jpg

Lyx

Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm bästa fotkrämen 2023

Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm

9

Mellan

bästa prisvärd fotkräm

Footmender All In One Foot Cream 

8.6

Budget

CCS Cracked Heel SOS bästa billiga fotkrämen

CCS Cracked Heel SOS 

8.6

Inledning

Jasså fötterna har gått och blivit lika torra som en sommardag i Sahara. Så fort du kliver ur bingen och möter golvet skapar förhårdnader, hälsprickor och liktornar ett eko genom boningen! Men nu får det ett slut. Välkommen till fotkrämernas underbara värld, där vi skärskådar mirakelblandningar som ska befria dig från allt vad en torr-fot-tillvaro innebär. Vare sig det är hälsprickor, torra fötter eller förhårdnader har vi här en fotkrämsguide fylld till bredden med krämer som gör fötterna hela och lena på ett kick. Så varför vänta längre? Nu ska fossingarna få stå i centrum, här är årets bästa fotkräm!

Kerstin Florian Fuß Balm är vinnaren av det här fotkräms-bäst-i-testet och den utmärker sig som en riktig fotbooster! Med sin rika sammansättning och förmågan att leverera intensiv återfuktning till fötterna, står den ut genom att inte bara behandla men också förebygga torrhet och sprickor, vilket gör den till en grymt effektiv allt-i-ett-produkt!

Våra experter har landat i sex fotkrämer i olika prisklasser och med olika egenskaper. För att du enkelt ska hitta rätt har vi delat upp dom i kategorierna Lyx, Mittemellan & Budget. Du, du kanske är på jakt efter en handkräm också? Kolla in det bäst-i-testet här!

I jakten på den bästa fotkrämen har vi gjort en gedigen research. Vi har gått igenom konsumentupplevelser, labbtester och skannat specifikationer till – allt för att få en så tydlig bild det bara går av vad som faktiskt skiljer den fotkräm som är bäst från den som inte är det. När det gäller fotkräm är såklart effektiviteten den stora grejen, men det bygger vanligtvis på hur den exfolierar och återfuktar. Vilket i sin tur har att göra med ingredienser. Vi tittar även på hållbarhet, pris och funktionsbredd. Vi har granskat och jämfört sex olika produkter i tre prisklasser: lyx, mellan och budget. Här är en kort jämförelse av vinnaren och utmanaren i varje prisklass.

1

Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm – Bästa Fotkrämen 2024!

hem-fakta-bast-i-test-logo
Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm bästa fotkrämen 2023

Lyx

Vinnare

6

Pris

9

Hållbarhet/Miljö

10

Återfuktande förmåga

10

Multifunktionell

10

Ingredienser

9

Totalpoäng

Motivering: Kerstin Florian Fuß Balm presterar högt inom alla områden. Den ger utmärkt återfuktning och är bra för alla hudtyper. Dessutom är den multifunktionell och kan användas överallt på kroppen. Priset är högt, men med tanke på dess mångsidighet och ingredienser kan det anses vara värt det.

Effektiv allt-i-ett produkt som älskas av användarna! Pris ca. 470 kr. 

Kerstin Florian Fuß Balm är vinnaren av det här fotkräms-bäst-i-testet och den utmärker sig som en riktig fotbooster! Med sin rika sammansättning och förmågan att leverera intensiv återfuktning till fötterna, står den ut genom att inte bara behandla men också förebygga torrhet och sprickor, vilket gör den till en grymt effektiv allt-i-ett-produkt! Denna fot- och kroppskräm med sin blandning av pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel är perfekt för att lindra ömma muskler och ledvärk. Den får blodcirkulationen att öka, ger mjukhet för spruckna hälar, förnyad energi för trötta fötter och ben och dess antiseptiska egenskaper har varit en ständig positiv kommentar från användarna. Dessutom kan krämen användas överallt, inte bara på fötterna, vilket gör den perfekt för längre perioder av stillasittande eller resor. En fantastisk fotkräm, utan tvekan, men dess allsidighet är pricken över i!

 • Storlek: 133ml
 • Typ av fotkräm: Mjukgörande, uppiggande, skyddande
 • Utstående egenskaper: Användbar på hela kroppen, innehåller mentol och eteriska oljor. Förpackning av biobaserat sockerrör

Fördelar

 • Användare har upplevt att krämen ger en svalkande känsla, vilket är uppfriskande och lugnande för fötterna.
 • Vissa användare har använt produkten för att lindra muskel- och ledvärk med positiva resultat.
 • Krämen anses vara långvarig och ger bra återfuktning.
 • En användare nämner att den starka pepparmyntan i krämen lindrar ömhet och värk på fötterna och andra muskelområden.
 • Krämen har en lätt konsistens och absorberas väl av huden.

Nackdelar

 • Vi har inte hittat några nämnda nackdelar om Kerstin Florian Fuß Balm,

Sammanfattning: För att skapa en objektiv bild av produkten har vi hämtat recensioner från olika källor, inklusive Lyko((Lyko, 2023-11-06)) och Nordic Feel((Nordic Feel, 2023-11-06)). Antalet recensioner är begränsade till ca 20 stycken.

2

Clarins Foot Beauty Treatment Foot Cream

clarins fotkräm bäst i test

Lyx

Utmanare

7

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

9

Återfuktande förmåga

9

Förbättrar utseendet

9

Ingredienser

8.4

Totalpoäng

Motivering: Clarins Foot Beauty Treatment Foot Cream är ett starkt alternativ med förmågan att inte bara återfukta, utan också förbättra fotens övergripande utseende. Dessutom har den en underbar doft, vilket ökar användarupplevelsen.

Fylld av cashewnötolja, sheasmör, arnica, myrra, timjanolja och laponitepuder gör denna beauty treatment inte bara fötterna friska utan även riktigt snygga! Pris ca. 270 kr.

Clarins Foot Beauty Treatment Foot Cream är utmanaren i lyxklassen och skiljer sig ut med sin förmåga att inte bara återfukta utan också förbättra fotens övergripande utseende (och snygga fötter, ja det tackar man väl inte nej till!). Den är speciellt framtagen för att mjuka upp hård hud och minska svullnad, och den känns verkligen avkopplande för fötterna. En rik, oljefri fotkräm som genast återställer mjukhet till fötter som lider av förhårdnader. Den är fet och dryg i sin konsistens, men absorberas snabbt (inget halkande här)! Dessutom är doften helt underbar. Krämen är berikad med cashewnötolja, sheasmör, arnica, myrra, timjanolja och laponitepuder – en mäktig blandning som gör under för trötta fötter, ger dom skydd och håller dom vackra från häl till tå!

 • Storlek: 125 ml
 • Typ av fotkräm: Mjukgörande, Absorberande, Skyddande
 • Utstående egenskaper: Snabbt absorberande, Fet och dryg konsistens, Berikad med en blandning av naturliga ingredienser.

Fördelar

 • Användare upplever att produkten går in i huden snabbt och inte lämnar en kladdig känsla.
 • Många användare uppskattar den goda doften som produkten har.
 • En del recensenter noterar att cremen hjälper till att mjuka upp förhårdnader på fötterna och gör dem smidiga.
 • Produkten anses vara effektiv för att behandla torra fötter och absorberas snabbt utan att lämna en oljig känsla.
 • Många användare återkommer till produkten och rekommenderar den för att hålla fötterna mjuka och återfuktade.

Nackdelar

 1. En användare påpekar att produkten tidigare hade en tjockare konsistens men nu är tunnare, vilket de fann mindre tilltalande.

Sammanfattning: Vi har hämtat ca 100 recensioner från olika källor, inklusive Åhléns((Åhléns, 2023-11-06)), Feelunique((Feelunique, 2023-11-06)) och Clarins egen hemsida((Clarins, 2023-11-06)).

Duellen

Lyx

Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm – Bästa Fotkrämen 2024! vs. Clarins Foot Beauty Treatment Foot Cream

I lyxklassen har Kerstin Florian Fuß Balm utmärkt sig som vinnaren. Den imponerar med sin rika sammansättning och förmåga att återfukta intensivt. Den behandlar och förebygger torrhet och sprickor, samtidigt som den har antiseptiska egenskaper. Denna fotkräm är även mångsidig och kan användas över hela kroppen.

3

Footmender All In One Foot Cream 

bästa prisvärd fotkräm

Mellan

Vinnare

8

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

9

Återfuktande förmåga

9

Multifunktionell

9

Ingredienser

8.6

Totalpoäng

Motivering: Footmender All In One Foot Cream utmärker sig med sitt multifunktionella tillvägagångssätt. Den är utformad för att hantera en mängd olika fotrelaterade problem, vilket gör den till ett riktigt prisvärt alternativ.

Hyllad karbamid-fotkräm som mjukgör, återfuktar, exfolierar, reparerar och vårdar fötterna! Pris ca. 200 kr.

Footmender All In One Foot Cream är vinnaren i mellanklassen och sticker ut med sitt multifunktionella tillvägagångssätt! Denna kräm är särskilt konstruerad för att ta itu med en mängd fotrelaterade frågor, inklusive sprickor, förhårdnader och torrhet, vilket gör den till ett riktigt prisvärt alternativ. Footmender All In One Foot Cream mjukgör, återfuktar, exfolierar, reparerar och vårdar fötterna, och med sin innehåll av karbamid förvandlar den effektivt spruckna hälar till lena och hela fötter. Dess snabbabsorberande, lättapplicerade konsistens i kombination med den praktiska pumpflaskan gör användningen smidig. En riktig kvalitetsfotkräm helt enkelt!

 • Storlek: 100 ml
 • Typ av fotkräm: Mjukgörande, Återfuktande, Reparerande, Exfolierande
 • Utstående egenskaper: Snabbabsorberande, innehåller karbamid, levereras i en praktisk pumpflaska.

Fördelar

 • Användare har märkt positiva resultat på sina fötter redan efter en kort tids användning.
 • Krämen absorberas relativt snabbt av huden, vilket gör den enkel att integrera i daglig fotvård.
 • Vissa recensenter noterar att produkten fungerar bra för att mjuka upp torra och hårda fötter.

Nackdelar

 • En del användare har upplevt att krämen känns klibbig och att klibbigheten kan vara långvarig, vilket kräver att de bär sockor efter applicering.

Sammanfattning: Vi har hämtat recensioner från olika källor, inklusive Apoteket((Apoteket, 2023-11-06)), Apohem((Apohem, 2023-11-06))  och Apotek Hjärtat((Apotek Hjärtat, 2023-11-06)). Totalt har över 100 recensioner granskats för att sammanställa de ovanstående fördelarna och nackdelarna.

4

CeraVe Renewing SA Foot Cream 

CeraVe Renewing SA Foot Cream 88ml billig fotkräm

Mellan

Utmanare

9

Pris

7

Hållbarhet/Miljö

9

Återfuktande förmåga

9

Exfolierande

8

Ingredienser

8.4

Totalpoäng

Motivering: CeraVe SA Renewing Foot Cream erbjuder både exfoliering och återfuktning. Dess unika blandning av ingredienser bidrar till att stärka hudens skyddande barriär. En mycket prisvärd och effektiv kräm.

Fylld av salicylsyra, ceramider och ammoniumlaktat stärks här hudens skyddande barriär! Pris ca. 80 kr.

Här har vi en till fotkräm som både exfolierar och återfuktar. Effektivt behandlar CeraVe SA Renewing Foot Cream torr, sprucken och ojämn hud. Dessutom bidrar den unika sammansättningen av salicylsyra, ceramider och ammoniumlaktat till att stärka hudens skyddande barriär. CeraVe SA Renewing Foot Cream är en kraftfull återfuktare för extremt torr och ojämn hud. Den verkar djupt, exfolierar effektivt och återfuktar, vilket lämnar fötterna märkbart mjukare och slätare. Denna mångsidiga kräm är även prima för händer och ben, men när det kommer till spruckna hälar är den som allra bäst. Ingredienserna, inklusive hyaluronsyra och salicylsyra, hjälper till att både fukta och exfoliera huden och den absorberas snabbt och är enkel att applicera. Sammantaget – en riktigt bra och prisvärd fotkräm som får jobbet gjort!

 • Storlek: 88 ml
 • Typ av fotkräm: Exfolierande, återfuktande, stärkande
 • Utstående egenskaper: Innehåller salicylsyra och hyaluronsyra, stärker hudens skyddande barriär, lämplig för daglig användning.

Fördelar

 • Användare upplever att fotkrämen är mycket effektiv för att behandla torra, spruckna och nariga hälar.
 • Många recensenter noterar att krämen absorberas snabbt av huden och lämnar inte en klibbig känsla.
 • Krämen har en mild och behaglig doft enligt flera användare.
 • Den hjälper till att mjukgöra och återfukta fötterna effektivt enligt många recensioner.

Nackdelar

 • En del användare nämner att krämen har en ganska tjock konsistens, vilket kan göra det lite svårt att få ut ur tuben.

Sammanfattning: För att ge en översikt över användarnas åsikter om CeraVe Renewing SA Foot Cream har vi samlat recensioner från flera källor, inklusive Kronans Apotek((Kronans Apotek, 2023-11-06)), Åhléns((Åhléns, 2023-11-0)) och Apotek Hjärtat((Apotek Hjärtat, 2023-11-06)). Antalet recensioner baseras på över 50 användaromdömen. Dessa recensioner ger en positiv bild av produkten med betoning på dess effektivitet för att behandla torra fötter och snabb absorption i huden.

Duellen

Mellan

Footmender All In One Foot Cream  vs. CeraVe Renewing SA Foot Cream 

I mellanklassen är Footmender All In One Foot Cream vinnaren. Den erbjuder ett multifunktionellt tillvägagångssätt och hanterar flera fotrelaterade problem som sprickor och torrhet. Denna kräm mjukgör, återfuktar, exfolierar, reparerar och vårdar fötterna. Dess snabbabsorberande konsistens och praktiska pumpflaska gör den användarvänlig.

5

CCS Cracked Heel SOS 

CCS Cracked Heel SOS bästa billiga fotkrämen

Budget

Vinnare

9

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

9

Återfuktande förmåga

9

Snabbverkande

8

Ingredienser

8.6

Totalpoäng

Motivering: CCS Cracked Heel SOS är särskilt utformad för att ta hand om mycket torra fötter med hälsprickor och hård hud. Dess snabba synliga resultat gör den till en imponerande budgetkräm.

Enastående för spruckna hälar! Pris ca. 60 kr.

Vinnaren i budgetklassen heter CCS Cracked Heel SOS och är speciellt framtagen för vårda mycket torra fötter med hälsprickor och hård hud. Dess snabba synbara resultat (efter bara tre dagar och ytterligare förbättringar efter en vecka) gör den till en av dom bästa i testet när det kommer till just spruckna hälar (som faktiskt kan vara rätt kluriga att få bukt med). Denna nyskapande fotkräm återfuktar och mjukgör effektivt förhårdnader och nagelband, vilket skapar märkbara resultat på bara några dagar. Innehållet bestående av vitamin E och karbamid ger en intensiv återfuktning som återställer hudens naturliga lyster. Som en kombination av kräm och lotion, är den lätt att applicera och absorberas snabbt, utan att kännas kladdig. Dessutom har den exfolierande egenskaper som förvandlar grov hud och på ett kick gör den mjuk och smidig.

 • Storlek: 75 ml
 • Typ av fotkräm: Mjukgörande, återfuktande, exfolierande, reparerande
 • Utstående egenskaper: Innehåller Vitamin E och Karbamid, lätt att applicera, snabbt absorberande, effektiv mot spruckna hälar och torra fötter.

Fördelar

 • Många användare upplever positiva resultat på sina torra och spruckna fötter efter att ha använt produkten.
 • Krämen anses vara prisvärd och ger bra värde för pengarna.
 • Användare noterar att krämen har en behaglig doft och går lätt in i huden.
 • En del användare har upplevt snabba resultat, och vissa har sett förbättringar redan efter några dagars användning.

Nackdelar

 • Vissa användare har klagat på krämens tunna konsistens, vilket kan göra den lite kladdig att applicera.

Sammanfattning: För att sammanställa denna översikt över användarrecensioner har vi granskat feedback från flera källor, inklusive Apoteket((Apoteket, 2023-11-06)), Kronans Apotek((Kronans Apotek, 2023-11-06)) och Apohem((Apohem, 2023-11-06)). Totalt har vi tagit hänsyn till över 100 recensioner för att ge en mångsidig bild av användarnas erfarenheter med CCS Cracked Heel SOS-krämen.

6

CCS Foot Care Foot Cream 

CCS Foot Care Foot Cream billigaste fotkrämen

Budget

Utmanare

10

Pris

8

Hållbarhet/Miljö

8

Återfuktande förmåga

8

Hudbarriärförbättrande

7

Ingredienser

8.2

Totalpoäng

Motivering: CCS Foot Care Foot Cream imponerar med sin trippelverkande formel som mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens egen skyddsbarriär. Detta är en utmärkt budgetkräm med överraskande kraftfulla egenskaper.

Effektiv och riktigt snäll på fickan! Pris ca. 30 kr.

Sist ut i testet (och billigast) har vi CCS Foot Care Foot Cream. Och låt dig inte luras av den ringa prislappen, för även det här är en kräm som imponerar med sin trippelverkande formel som mjukgör, återfuktar och förbättrar hudens egen skyddsbarriär. Här har vi eukalyptusolja, som motverkar dålig doft och ger en uppfriskande känsla. Dess verkningsfulla formula mjukgör, återfuktar och stärker hudens egen skyddsbarriär. Ingredienserna som karbamid och glycerin är särskilt kraftfulla, med en tio-procentig koncentration som verkar effektivt för att binda fukt och mjuka upp förhårdnader. Eukalyptusoljan i krämen ger både fräsch doft och en svalkande känsla. Dessutom absorberas krämen snabbt utan att lämna en fet känsla, vilket gör den enkel att använda dagligen.

 • Storlek: 175 ml
 • Typ av fotkräm:Mjukgörande, återfuktande, skyddande
 • Utstående egenskaper: Innehåller 10% karbamid och glycerin, lämpar sig för diabetiker, absorberas snabbt, innehåller eukalyptusolja för en fräsch doft och svalkande effekt.

Fördelar

 • Många användare upplever att fotkrämen är effektiv och gör fötterna mjuka och behagliga.
 • En del recensenter noterar att den är prisvärd och ger bra resultat.
 • Vissa användare uppskattar att den är dryg och att den absorberas snabbt i huden.

Nackdelar

 • En användare nämner att krämen är kladdig och tar tid att gå in i huden.

Sammanfattning: Vi har granskat runt 400 recensioner från Kronans Apotek((Kronans Apotek, 2023-11-06)), Apoteket((Apoteket, 2023-11-06)) och Lyko((Lyko, 2023-11-06)). Antalet recensioner vi baserat dessa för- och nackdelar ger en mångsidig inblick i användarnas erfarenheter med produkten.

Duellen

Budget

CCS Cracked Heel SOS  vs. CCS Foot Care Foot Cream 

I budgetklassen är CCS Cracked Heel SOS vinnaren. Denna fotkräm är utformad för att vårda mycket torra fötter med hälsprickor och hård hud. Den ger snabba synbara resultat och återfuktar effektivt förhårdnader och nagelband. CCS Cracked Heel SOS har en prisvärdhet och användarna noterar dess behagliga doft och snabba absorption i huden. Även utmanaren kommer från CCS och för den ekonomiskt medvetna (men som ändå lever upp och hyllas av användarna) är CCS Foot Care Foot Cream ett grymt alternativ. med sin trippelverkande formel, 10% karbamid och glycerin binder den fukt och mjukar upp förhårdnader effektivt. Eukalyptusoljan ger en fräsch doft och svalkande känsla. Här ligger frågan i fotproblematiken!

Därför sticket Bäst i test: Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm, ut!

Bland de sex testdeltagarna står Kerstin Florian Essential Body Care Fuß Balm ut som bäst i test. Denna fotkräm utmärker sig med sin effektiva återfuktning och förmågan att behandla och förebygga torrhet och sprickor. Dess mångsidighet, med användning över hela kroppen, gör den till en allroundig favorit. Kerstin Florian Fuß Balm är helt enkelt en fantastisk fotkräm som levererar imponerande resultat. Priset är något högt, men med tanke på dess mångsidighet och ingredienser upplever vi den som mycket prisvärd.

Köpguide Fotkräm

Att hitta rätt fotkräm kan vara utmanande med tanke på det stora utbudet av produkter som finns på marknaden. Här är en guide för att hjälpa dig att hitta den rätta fotkrämen för dina behov:

Utred ditt behov: Fotkrämer erbjuder olika lösningar för olika fotproblem. Det finns krämer för torra fötter, spruckna hälar, fotlukt, svampinfektioner och mycket mer. Om du har specifika problem som diabetes eller psoriasis kan det också finnas fotkrämer speciellt anpassade för dessa tillstånd.

Ingredienser: Det är alltid viktigt att titta på ingredienslistan när man köper någon hudvårdsprodukt, och fotkrämer är inget undantag. Om du har torra fötter, leta efter krämer med fuktgivande ingredienser som urea, glycerin och aloe vera. Om du har spruckna hälar, kan en kräm med keratolytiska ingredienser som salicylsyra vara bra. Vi beskriver detta närmare under varje enskild produkt i testet.

Konsistens: En tjock och tung kräm kan ge intensiv återfuktning för extremt torra och spruckna fötter. En lättare, mer lotion-liknande produkt kan vara mer lämplig för mindre allvarliga problem och för daglig användning. Det kan vara skönt med en kräm som absorberas snabbt och inte gör fötterna alltför klibbiga.

Doft: Vissa fotkrämer har starka dofter, medan andra är oparfymerade. Om du är känslig för dofter kan det vara bäst att välja en oparfymerad variant.

Pris: Fotkrämer kan variera avsevärt i pris. Det är värt att notera att en högre prislapp inte alltid innebär att produkten är av bättre kvalitet. Det finns många prisvärda fotkrämer som gör ett utmärkt jobb, och samtliga krämer vi tagit fram i detta test är riktigt effektiva. Även om vinnaren från Kerstin Florian ligger i en högre prisklass.

Recensioner: Läs recensioner från andra kunder för att få en uppfattning om produktens effektivitet. Kom dock ihåg att vad som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan.

Varumärke: Till sist kan varumärkets rykte vara en faktor. Vissa företag har specialiserat sig på fotvård och har etablerat sig som betrodda namn inom branschen.

Kom ihåg att fotvård inte bara handlar om estetik. Att ta hand om dina fötter kan också bidra till att förhindra smärta och andra hälsoproblem. Så ta dig tid att hitta en fotkräm som bäst passar dina behov.

Frågor och svar om Fotkräm

En fotkräm hjälper till att återfukta och återställa huden på fötterna. Den kan också hjälpa till att lindra problem som torrhet, sprickor, hård hud, liktornar och förhårdnader. Vissa fotkrämer kan även lindra smärta och bekämpa fotlukt, samt behandla eller förebygga fotsvamp.

Det beror på dina specifika behov och produktens instruktioner, men generellt sett kan fotkräm användas en eller två gånger dagligen. För bästa resultat bör du applicera fotkrämen efter att du har tvättat och torkat fötterna noggrant.

Du kan, men en fotkräm är ofta bättre eftersom den är särskilt formulerad för att hantera specifika fotproblem. Huden på fötterna är oftast tjockare och kan behöva starkare ingredienser för att mjuka upp och återfukta effektivt.

Det beror på dina specifika behov. För torr hud, leta efter ingredienser som urea, glycerin och sheasmör som är kända för sina återfuktande egenskaper. Om du har problem med sprickor och hård hud, leta efter produkter som innehåller AHA (Alpha Hydroxy Acids) eller salicylsyra, som hjälper till att exfoliera och mjuka upp huden.

Det kan vara fördelaktigt att använda en fotkräm regelbundet, även om du inte har några specifika fotproblem. Daglig användning av fotkräm kan hjälpa till att hålla huden på fötterna mjuk, återfuktad och hälsosam, och kan bidra till att förebygga framtida problem.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser