hero
  1. Hem
  2. >
  3. Flowgun Pro 2.0 test – recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Flowgun Pro 2.0 test - recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Flowgun pro

Flowlife Flowgun Pro 2.0 bästa massagepistolen 2023

Denna högkvalitativa och effektiva massagepistol ger hela 3200 slag per minut, den har en automatisk trycksensor och ljusindikation. Den är tyst men samtidigt kraftfull, och det finns 6 olika vibrationsnivåer att välja mellan. Här avges exakta slag och starka vibrationer, vilket gör att du blir av med spänningar i musklerna, vilket i sin tur gör att du återhämtar dig snabbare och kan prestera bättre.

Tack vare de 3200 slagen per minut, de olika vibrationsnivåerna samt sensorerna som indikerar med ljus hur hårt du trycker kan massagepistolen även frigöra triggerpunkter, öka blodcirkulationen och stimulera bindväv. Men här finns många fördelar - till exempel en riktigt lång batteritid som gör att du inte behöver ladda den hela tiden, en fantastisk prestanda, 6 olika munstycken att välja mellan och en praktisk väska att förvara allting i. Denna massagepistol är med stor sannolikhet rätt val för dig som söker det allra bästa. Denna massagepistol har bäst prestanda i serien av massagepistoler från Flowgun, läs även gärna vårt test av Flowgun Go 2.0.

Sladdlös med hög prestanda

Självklart är Flowgun Pro 2.0 sladdlös, för att du ska kunna använda den vart och när du vill, utan att vara beroende av ett eluttag eller anpassa dig efter sladdens längd. Så länge massagepistolen är laddad kan du sitta eller stå - eller varför inte ligga - vart du vill, och enkelt lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen eller vart du än önskar göra.

Flowgun Pro 2.0 är riktigt kraftfull och effektiv, vilket ger ett fantastisk resultat. Oavsett om den används efter träning, för att minska värk eller av någon annan anledning så kommer den med stor sannolikhet att vara till stor hjälp. Det gör i sin tur att du kan prestera bättre, om du tränar, eftersom den hjälper dig att återhämta dig effektivt. Den här massagepistolen är alltså ett riktigt bra val för dig som tränar hårt, jobbar hårt eller av annan anledning är mycket aktiv och behöver en effektiv återhämtning - och kanske även avkoppling.

Proffsig behandling

Oavsett om du jobbar hårt, tränar hårt eller är mycket aktiv av andra anledningar så behöver du effektiv återhämtning för att kunna prestera bra. Det är just detta som Flowgun Pro 2.0 hjälper dig med - en riktigt effektiv återhämtning. Den har en stark men samtidigt tyst motor, flera funktioner och många olika massagehuvuden att välja mellan, vilket gör att du kan anpassa massagen och få precis den återhämtning och den massage som du behöver. Detta gör att du kan lösgöra spänningar, skynda på återhämtningsprocessen och stimulera fascia.

Här får du kvalitativa massageslag och en stor precision, samt starka vibrationer, som tillsammans blir en riktigt effektiv behandling för dig. Denna massagepistol ger dig en massage som är likvärdig med den en riktig massageterapeut ger. Det här är en riktigt proffsig massagepistol som är ett perfekt val för dig som tränar, eller kanske till och med tävlar på hög nivå, eller för dig som bara vill ha en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol.

Lång batteritid och smidig användning

Flowgun Pro 2.0 erbjuder även en lång batteritid på upp till 8 timmar, eller närmare bestämt 3-8 timmar. Detta gör att du inte behöver ladda den jätteofta, utan istället kan använda den när helst du vill, så länge du kommer ihåg att ladda den regelbundet. Att den är sladdlös är som sagt också en stor fördel, eftersom det gör att den kan användas vart som helst, och du kan röra dig fritt när du använder den utan att behöva anpassa dig efter eluttag och sladdens längd.

Det här är helt enkelt en massagepistol som är smidig att använda, även om storleken inte är smidig. Den är enkel att hantera, och har flera olika inställningar och munstycken som gör att du kan anpassa massagen, men allting är enkelt och lätt att förstå. Det gör att du slipper krångla med avancerade inställningar och instruktioner som är svåra att förstå - du behöver bara välja munstycke, sätta igång massagepistolen och välja den nivå du önskar.

Fördelar

  • Riktigt lång batteritid
  • Hög kvalitet
  • 6 olika vibrationsnivåer
  • 6 olika munstycken
  • Låg ljudnivå

Nackdelar

Inga nackdelar

Specifikation

Batteritid: 3-8 timmar
Laddningstid: 4 timmar
Slag per minut: 1400-3200
Slaglängd: 10 mm
Mått: 24 x 18,5 x 5,8 cm
Vikt: 970 gram
Antal nivåer: 6 st
Antal munstycken: 6 st
Batteri: Li-ion, 2550 mAh
Ljudnivå: 30-60 dB

Sammanfattning om Flowgun Pro 2.0

Denna massagepistol har många fördelar, till exempel 6 olika massagenivåer och lika många olika munstycken. Det här gör att du kan anpassa massagen och få precis den massage du behöver, eller vill ha. Även den långa batteritiden är en stor fördel, eftersom den gör att du kan använda din massagepistol längre och inte behöver ladda den lika ofta. En annan stor fördel är den låga ljudnivån, som förstås varierar mellan de olika nivåerna men som lägst är 30 dB och som högst 60 dB. Detta gör att du aldrig behöver störas av en jobbig, hög ljudnivå när du använder massagepistolen.

Oavsett om du behöver komma åt triggerpunkter, öka blodcirkulationen, lossa spänningar eller någonting helt annat så kan Flowgun Pro 2.0 hjälpa dig med det. Det är en mycket effektiv massagepistol som passar lika bra för återhämtning, som för att minska smärta eller för avkoppling. Det här är alltså ett perfekt val oavsett vad du vill använda din massagepistol till, och alla dess fördelar som som låg ljudnivå och lång batteritid samt de olika munstyckena och massagenivåerna gör den ännu trevligare att använda.

Flowgun Pro 2.0 är en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol med många fördelar. Det är en massagepistol som passar för de allra flesta, även om den framför allt är ett bra val för dig som behöver en riktigt effektiv återhämtning - för att du tränar hårt, jobbar hårt eller lever ett aktivt liv, till exempel. Det här är en riktigt proffsig massagepistol, och ett bra val för dig som behöver det allra bästa.

Vanliga frågor och svar om Flowgun Pro 2.0

Varför ska man välja Flowgun Pro 2.0?

Vilken massagepistol man ska välja beror förstås helt på vad man behöver, men just Flowgun Pro 2.0 är ett bra val för att det är en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol. Den kan framför allt vara ett bra val för den som tränar hårt, jobbar hårt eller av någon annan anledning behöver en riktigt effektiv återhämtning. Denna massagepistol erbjuder såväl flera olika massagenivåer och många olika munstycken, som ett flertal andra smarta egenskaper och funktioner, vilket gör den till ett bra val för den som vill kunna anpassa massagen efter sina egna behov så mycket som möjligt.

Vad har Flowgun Pro 2.0 för motor?

Flowgun Pro 2.0 har en borstlös motor med en maximal styrka på 252 watt (201,6 - 252 watt). Trots att motorn är mycket kraftfull och gör massagepistolen väldigt effektiv, så har den samtidigt en låg ljudnivå på upp till 60 dB, eller närmare bestämt 30-60 dB. Det här är förstås också en stor fördel med denna massagepistol, då en låg ljudnivå gör massagepistolen bekvämare att använda eftersom du slipper en störande hög ljudnivå.

Vad ingår när man köper Flowgun Pro 2.0?

När du köper en Flowgun Pro 2.0 medföljer flera användbara tillbehör: 6 olika munstycken, en praktisk väska, laddare och en broschyr som innehåller både praktisk och teknisk information så att du snabbt och enkelt kan lära känna massagepistolen. De olika munstycken har olika användningsområden och passar bra att använda på olika sätt, och många olika munstycken är definitivt en stor fördel.

Hur använder man Flowgun Pro 2.0?

Att använda Flowgun Pro 2.0 är inte mer avancerat än att använda någon annan massagepistol - däremot kan du anpassa massagen mer än med många andra massagepistoler, tack vare de många munstyckena och massagenivåerna. Du börjar med att välja det munstycke du vill använda, och sätter fast det i massagepistolen. Därefter startar du massagepistolen och väljer önskad intensitet. Sedan är det bara att börja massera ömma munskler, och känna hur spänningarna släpper. Börja gärna på den lägsta nivån om du inte har använt en massagepistol innan, och öka successivt till högra nivåer vid behov.

Senaste testerna

 

Det bästa blancolånet 2024 – En jämförelse av långivare 

Det bästa blancolånet är rimligt och säkert. Vi har sett närmre på aktuella erbjudanden från kreditgivare för att kora bästa blancolån just nu. Läs även vår guide för att ta lån som du har råd med och för att ta reda på de krav du kan ställa på ditt bla...

Så lyckas du med takbelysningen! 10 Taklampor som gör hemmet 2024

Välj belysning i taket som skapar den stämning du är ute efter. Här finner du takbelysning bäst i test samt all information som du behöver för att välja belysningen som kommer att passa allra bäst i ditt hem. Vi har testat och jämfört för att göra livet...

Bäst i Test: Matkasse – Här är årets mest prisvärda och smakrika matkassar!

Vi har testat matkassar från ledande matkassetjänster för att hjälpa dig att hitta den som passar dina behov allra bäst. Välj en matkasse bäst i test med rätt typ av ingredienser och läs vår guide för att komma fram till vad du är ute efter för vardag o...

Bäst i test: Bilförsäkring – Vi jämför så att du slipper!

Kör tryggt och säkert med bästa bilförsäkringen som du kan lita på när olyckan är framme. Vi har testat och jämfört för att få fram de bästa försäkringarna för din bil. Läs vår guide och välj försäkringen som kommer att passa dig och din bil som handske...

Bäst i test: Hemförsäkring – Hem ljuva hem!

Vad händer om något i ditt hem går sönder eller om det blir inbrott? Vi har tagit fram bästa hemförsäkring och ger dig flera alternativ så att du kan ta det lugnt om något oväntat inträffar. Vi guidar dig också till försäkringen som stämmer bäst överens...

Bäst i test: Elavtal – Det bästa & billigaste elavtalet 2024!

Det finns prisvärd energi! Vi har undersökt elbolagens erbjudanden för att få fram bästa elavtal för lägenheter och hus. Vi har också beaktat olika typer av behov som möjligheten att sälja överskottsel och att få en specifik typ av energi för att hjälpa...

Hitta privatlån – De billigaste privatlånen med låg ränta!

Ta ett lån som är till din fördel. Vi har jämfört villkor för att komma fram till bästa privatlån du kan få just nu. Du kan också dra nytta av vår guide med tips och råd omkring hur du bör tänka då du ska välja ett lån utan säkerhet.

Mikroplaster

Vad vet du om mikroplaster? De finns i ditt hem och kanske också i din kropp! Här finner du säkra produkter som är utan mikroplaster och som därmed inte kommer vara skadliga för dig och miljön. Läs mer och sätt dig in i dessa miljöbovar och var de finns.

Test av massagepistolen Flowlife Flowgun som blev bäst i test i mellanklassen

Ska du göra som så många andra och satsa på en Flowgun från Flowlife? Denna modell har utsetts som bästa valet i så många massagepistol test men läs vår ingående recension innan du köper för att säkra dig om att modellen passar dig och dina specifika be...

Test av massagepistolen Flowlife Flowgun Go – vår utmanare i mellanklassen

Ska du satsa på klassikern Flowlife GO som är en mycket populär massagepistol? Läs vår recension och se närmre på denna massagepistols egenskaper. Chansen är god att du som så många andra blir mycket nöjd men det gäller att du förstår precis vad denna m...

Dela dina tankar

Om du redan har provat så får du gärna dela med dig av din kunskap här!
Du kan också ställa frågor så försöker vi hjälpa till.

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser