Flowgun Pro 2.0 test – recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Innehållsansvarig

En massagepistol kan vara perfekt för återhämtning, men också för att minska smärta eller för avkoppling och en skön massage. Det finns många fördelar med massagepistoler, till exempel att de är enkla att använda och väldigt effektiva, och de passar för de flesta – de kan vara en självklarhet för den som tränar, men de kan även användas av den som har mycket värk, den som vill öka blodcirkulationen eller den som uppskattar en skön massage, till exempel. När du köper en massagepistol kan du ha många olika kriterier – kanske vill du ha en så lång batteritid som möjligt, en så låg ljudnivå som möjligt eller kanske är det viktigaste möjligheten att anpassa massagen efter vad du behöver och vill ha. Som tur är finns det många olika massagepistoler att välja mellan, vilket gör att det med stor sannolikhet finns en som passar perfekt för just dig. Läs gärna vårt test av massagepistoler för att hitta rätt massagepistol. I denna recension kommer vi att fokusera på en av massagepistolerna som finns med i testet, nämligen Flowlifes Flowgun Pro 2.0. Här får du veta allt du behöver veta om just denna massagepistol, och mer därtill.

Flowgun Pro 2.0

MER INFORMATION OCH PRIS:

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE.

Denna högkvalitativa och effektiva massagepistol ger hela 3200 slag per minut, den har en automatisk trycksensor och ljusindikation. Den är tyst men samtidigt kraftfull, och det finns 6 olika vibrationsnivåer att välja mellan. Här avges exakta slag och starka vibrationer, vilket gör att du blir av med spänningar i musklerna, vilket i sin tur gör att du återhämtar dig snabbare och kan prestera bättre.

Tack vare de 3200 slagen per minut, de olika vibrationsnivåerna samt sensorerna som indikerar med ljus hur hårt du trycker kan massagepistolen även frigöra triggerpunkter, öka blodcirkulationen och stimulera bindväv. Men här finns många fördelar – till exempel en riktigt lång batteritid som gör att du inte behöver ladda den hela tiden, en fantastisk prestanda, 6 olika munstycken att välja mellan och en praktisk väska att förvara allting i. Denna massagepistol är med stor sannolikhet rätt val för dig som söker det allra bästa. Denna massagepistol har bäst prestanda i serien av massagepistoler från Flowgun, läs även gärna vårt test av Flowgun Go 2.0.

Sladdlös med hög prestanda

Självklart är Flowgun Pro 2.0 sladdlös, för att du ska kunna använda den vart och när du vill, utan att vara beroende av ett eluttag eller anpassa dig efter sladdens längd. Så länge massagepistolen är laddad kan du sitta eller stå – eller varför inte ligga – vart du vill, och enkelt lösa upp spänningar, öka blodcirkulationen eller vart du än önskar göra.

Flowgun Pro 2.0 är riktigt kraftfull och effektiv, vilket ger ett fantastisk resultat. Oavsett om den används efter träning, för att minska värk eller av någon annan anledning så kommer den med stor sannolikhet att vara till stor hjälp. Det gör i sin tur att du kan prestera bättre, om du tränar, eftersom den hjälper dig att återhämta dig effektivt. Den här massagepistolen är alltså ett riktigt bra val för dig som tränar hårt, jobbar hårt eller av annan anledning är mycket aktiv och behöver en effektiv återhämtning – och kanske även avkoppling.

Proffsig behandling

Oavsett om du jobbar hårt, tränar hårt eller är mycket aktiv av andra anledningar så behöver du effektiv återhämtning för att kunna prestera bra. Det är just detta som Flowgun Pro 2.0 hjälper dig med – en riktigt effektiv återhämtning. Den har en stark men samtidigt tyst motor, flera funktioner och många olika massagehuvuden att välja mellan, vilket gör att du kan anpassa massagen och få precis den återhämtning och den massage som du behöver. Detta gör att du kan lösgöra spänningar, skynda på återhämtningsprocessen och stimulera fascia.

Här får du kvalitativa massageslag och en stor precision, samt starka vibrationer, som tillsammans blir en riktigt effektiv behandling för dig. Denna massagepistol ger dig en massage som är likvärdig med den en riktig massageterapeut ger. Det här är en riktigt proffsig massagepistol som är ett perfekt val för dig som tränar, eller kanske till och med tävlar på hög nivå, eller för dig som bara vill ha en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol.

Lång batteritid och smidig användning

Flowgun Pro 2.0 erbjuder även en lång batteritid på upp till 8 timmar, eller närmare bestämt 3-8 timmar. Detta gör att du inte behöver ladda den jätteofta, utan istället kan använda den när helst du vill, så länge du kommer ihåg att ladda den regelbundet. Att den är sladdlös är som sagt också en stor fördel, eftersom det gör att den kan användas vart som helst, och du kan röra dig fritt när du använder den utan att behöva anpassa dig efter eluttag och sladdens längd.

Det här är helt enkelt en massagepistol som är smidig att använda, även om storleken inte är smidig. Den är enkel att hantera, och har flera olika inställningar och munstycken som gör att du kan anpassa massagen, men allting är enkelt och lätt att förstå. Det gör att du slipper krångla med avancerade inställningar och instruktioner som är svåra att förstå – du behöver bara välja munstycke, sätta igång massagepistolen och välja den nivå du önskar.

Fördelar

 • Riktigt lång batteritid
 • Hög kvalitet
 • 6 olika vibrationsnivåer
 • 6 olika munstycken
 • Låg ljudnivå

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Batteritid: 3-8 timmar
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Slag per minut: 1400-3200
 • Slaglängd: 10 mm
 • Mått: 24 x 18,5 x 5,8 cm
 • Vikt: 970 gram
 • Antal nivåer: 6 st
 • Antal munstycken: 6 st
 • Batteri: Li-ion, 2550 mAh
 • Ljudnivå: 30-60 dB

MER INFORMATION OCH PRIS:

ANVÄND VÅR UNIKA RABATTKOD “HEMFAKTA” FÖR ATT FÅ 5% RABATT PÅ DITT KÖP HOS FLOWLIFE.

 

Sammanfattning om Flowgun Pro 2.0

Denna massagepistol har många fördelar, till exempel 6 olika massagenivåer och lika många olika munstycken. Det här gör att du kan anpassa massagen och få precis den massage du behöver, eller vill ha. Även den långa batteritiden är en stor fördel, eftersom den gör att du kan använda din massagepistol längre och inte behöver ladda den lika ofta. En annan stor fördel är den låga ljudnivån, som förstås varierar mellan de olika nivåerna men som lägst är 30 dB och som högst 60 dB. Detta gör att du aldrig behöver störas av en jobbig, hög ljudnivå när du använder massagepistolen.

Oavsett om du behöver komma åt triggerpunkter, öka blodcirkulationen, lossa spänningar eller någonting helt annat så kan Flowgun Pro 2.0 hjälpa dig med det. Det är en mycket effektiv massagepistol som passar lika bra för återhämtning, som för att minska smärta eller för avkoppling. Det här är alltså ett perfekt val oavsett vad du vill använda din massagepistol till, och alla dess fördelar som som låg ljudnivå och lång batteritid samt de olika munstyckena och massagenivåerna gör den ännu trevligare att använda.

Flowgun Pro 2.0 är en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol med många fördelar. Det är en massagepistol som passar för de allra flesta, även om den framför allt är ett bra val för dig som behöver en riktigt effektiv återhämtning – för att du tränar hårt, jobbar hårt eller lever ett aktivt liv, till exempel. Det här är en riktigt proffsig massagepistol, och ett bra val för dig som behöver det allra bästa.

Vanliga frågor och svar om Flowgun Pro 2.0

Varför ska man välja Flowgun Pro 2.0?

Vilken massagepistol man ska välja beror förstås helt på vad man behöver, men just Flowgun Pro 2.0 är ett bra val för att det är en riktigt effektiv och högkvalitativ massagepistol. Den kan framför allt vara ett bra val för den som tränar hårt, jobbar hårt eller av någon annan anledning behöver en riktigt effektiv återhämtning. Denna massagepistol erbjuder såväl flera olika massagenivåer och många olika munstycken, som ett flertal andra smarta egenskaper och funktioner, vilket gör den till ett bra val för den som vill kunna anpassa massagen efter sina egna behov så mycket som möjligt.

Vad har Flowgun Pro 2.0 för motor?

Flowgun Pro 2.0 har en borstlös motor med en maximal styrka på 252 watt (201,6 – 252 watt). Trots att motorn är mycket kraftfull och gör massagepistolen väldigt effektiv, så har den samtidigt en låg ljudnivå på upp till 60 dB, eller närmare bestämt 30-60 dB. Det här är förstås också en stor fördel med denna massagepistol, då en låg ljudnivå gör massagepistolen bekvämare att använda eftersom du slipper en störande hög ljudnivå.

Vad ingår när man köper Flowgun Pro 2.0?

När du köper en Flowgun Pro 2.0 medföljer flera användbara tillbehör: 6 olika munstycken, en praktisk väska, laddare och en broschyr som innehåller både praktisk och teknisk information så att du snabbt och enkelt kan lära känna massagepistolen. De olika munstycken har olika användningsområden och passar bra att använda på olika sätt, och många olika munstycken är definitivt en stor fördel.

Hur använder man Flowgun Pro 2.0?

Att använda Flowgun Pro 2.0 är inte mer avancerat än att använda någon annan massagepistol – däremot kan du anpassa massagen mer än med många andra massagepistoler, tack vare de många munstyckena och massagenivåerna. Du börjar med att välja det munstycke du vill använda, och sätter fast det i massagepistolen. Därefter startar du massagepistolen och väljer önskad intensitet. Sedan är det bara att börja massera ömma munskler, och känna hur spänningarna släpper. Börja gärna på den lägsta nivån om du inte har använt en massagepistol innan, och öka successivt till högra nivåer vid behov.

Lämna en kommentar