hero
 1. Hem
 2. >
 3. Flowgun Pocket – recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Flowgun Pocket - recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Flowgun pocket

Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

Det finns många saker att ta hänsyn till när man köper en massagepistol, och olika saker kan vara viktiga för olika personer. Det kan handla om batteritid, vibrationsnivåer, munstycken - eller storlek. Många tycker att massagepistoler är allt för klumpiga, vilket kan göra dem lite svårare att hantera. En hög vikt kan också bli obekvämt i längden, speciellt om man använder massagepistolen en lite längre stund. Då kan Flowgun Pocket vara helt rätt val - den är liten och smidig, med en låg vikt, samtidigt som den är effektiv och kraftfull. Det här är faktiskt den mest kraftfulla massagepistolen i miniformat, till och med. Precis som namnet avslöjar är Flowgun Pocket så pass liten att den till och med ryms i fickan.

Den smidiga storleken och låga vikten är förstås stora fördelar med denna massagepistol. Den låga vikten gör som sagt att den blir betydligt bekvämare att använda, och du slipper bli trött i armarna av att hålla i massagepistolen en längre stund. Det gör också att den är enkel att ta med utan att packningen blir mycket tyngre, oavsett om den ska följa med när du ska träna eller om den ska med på semestern.

Av samma anledningar är storleken förstås en fördel. Ska du iväg till gymmet eller liknande kan du snabbt stoppa ned Flowgun Pocket i fickan och få med den på ett snabbt och smidigt sätt, och packar du med den när du ska resa bort så tar den inte allt upp mycket plats. Det är helt enkelt en riktigt smidig massagepistol som tar lite plats när den packas eller stoppas undan, och blir smidigare att använda.

Trots att den är smidig och lätt är den faktiskt överraskande kraftfull och effektiv. Den är förstås inte fullt lika avancerad som till exempel Flowgun Pro - men ändå riktigt bra, och förmodligen fullt tillräcklig för de flesta behov. Här finns till exempel tre olika hastigheter att välja mellan, 2000-3200 slag per minut och en slaglängd på 8 mm. Dessutom är batteritiden hyfsat generös, närmare bestämt 2-4 timmar. Den exakta batteritiden beror förstås på vilken vibrationsnivå du väljer, men med en låg vibrationsnivå får du en lång användningstid.

Självklart är inte Flowgun Pocket fullt lika imponerande som till exempel Flowgun Pro, här kommer man inte upp i samma motorstyrka och slagen per minut finns inte med lika stor variation, till exempel. Det här är alltså inte det rätta valet för den som behöver det allra mest avancerade och den proffsigaste massagepistolen som går att hitta. Det kan dock vara helt rätt val för den som framför allt vill ha en smidig storlek och en låg vikt, för det går som sagt inte att hitta en kraftfullare massagepistol i denna smidiga storlek.

Batteridriven med generös batteritid

För att en massagepistol ska vara så smidig och så enkel som möjligt att använda så bör den vara batteridriven. Flowgun Pocket är batteridriven, vilket gör att du slipper anpassa dig efter eluttag eller krångla med sladdar som är i vägen. Du kan använda massagepistolen vart som helst, och i stort sett när som helst - förutsatt att batteriet är laddat. Det gör det också enkelt att ta med dig massagepistolen när du ska iväg, och du behöver kanske inte ens ta med laddaren.

Med en bra batteritid behöver du inte heller ladda allt för ofta, och blir ännu friare. Du kan till exempel ta med massagepistolen överallt utan att släpa med laddaren, och har ändå en batteritid som räcker tillräckligt länge. Flowgun Pocket har en batteritid på 2-4 timmar, och även om det finns massagepistoler med längre batteritid så är detta ändå en hyfsat bra batteritid. Om du främst använder massagepistolen kortare stunder kommer denna batteritid att räcka långt, inte minst om du främst använder lägre vibrationsnivåer.

Att ladda Flowgun Pocket tar 4 timmar, vilket innebär att du får ungefär lika lång för användning som det tar att ladda upp den. En laddningstid på 4 timmar är varken överdrivet långt eller kort, men det är ändå en hyfsat kort laddningstid som förmodligen inte kommer att vara besvärande på något sätt - men det kan förstås vara en bra idé att försöka ladda den strax efter en användning, så att du inte riskerar att den är urladdad just när du behöver använda den.

Flera olika munstycken för variation

Till en massagepistol ingår ofta några olika munstycken, och det är vanligt att det är fyra stycken olika. Till Flowgun Pocket ingår just fyra stycken munstycken, vilket gör att du får en ganska stor variation. Olika munstycken har olika egenskaper och de passar olika bra för till exempel olika kroppdelar, eller för olika typer av massage. Med dessa fyra munstycken kan du anpassa massagen efter dina behov och önskemål.

Tystgående, smidig, låg vikt - men kraftfull

Två riktigt stora fördelar med just denna massagepistol, som även gör att den skiljer sig från de vanliga massagepistolerna, är den smidiga storleken och den låga vikten. En annan fördel är att den också har en låg ljudnivå, som inte besvärar allt för mycket när den används. En högljudd massagepistol kan göra användningen mindre trevlig, inte minst om den används i nacken eller på axlarna - när man kommer i närheten av huvudet och öronen, helt enkelt. Den låga ljudnivån är alltså också en stor fördel.

Något som kan vara svårt att få till är dock kombinationen av dessa egenskaper - framför allt den smidiga storleken och låga vikten - och kraftfullhet. Självklart vill man även ha en massagepistol som är kraftfull och effektiv, men om man samtidigt vill ha en låg vikt och smidig storlek, då är Flowgun Pocket ett bra val. Det är nämligen den mest kraftfulla massagepistol i ministorlek som går att hitta. Även om den som sagt inte är fullt lika kraftfull som till exempel Flowgun Pro, så är det en väldigt kraftfull massagepistol med tanke på den smidiga storleken och den låga vikten - och den är förmodligen fullt tillräcklig för de flesta.

Fördelar

 • Hög kvalitet
 • Låg vikt
 • Smidig storlek
 • Får plats i fickan
 • Låg ljudnivå
 • Hyfsat lång batteritid
 • Enkel att använda
 • Fyra olika munstycken

Nackdelar

Inga nackdelar

Specifikation

 • Batteritid: 2-4 timmar
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Batteri: Li-ion 1600 mAh
 • Slag per minut: 2000-3200
 • Slaglängd: 8 mm
 • Motorstyrka: Max 100.8 w
 • Mått: 15 x 14 x 4 cm
 • Vikt: 495 gram

Vanliga frågor och svar om Flowgun Pocket

Varför ska man välja Flowgun Pocket?

Vilken massagepistol som är rätt val är förstås individuellt, och det kan bero på många olika saker. Några av de största fördelarna med Flowgun Pocket är den smidiga storleken och den låga vikten, som gör att den blir enkel att ta med samtidigt som den blir bekvämare och enklare att använda. Flowgun Pocket är alltså framför allt ett bra val för den som tycker att andra massagepistoler är för stora, otympliga och klumpiga eller väger för mycket. Det här är den kraftfullaste massagepistolen i miniformat.

Vad ingår till Flowgun Pocket?

Till Flowgun Pocket ingår fyra olika munstycken, laddare och en snygg och praktisk väska att förvara allting i så att man enkelt kan ta med massagepistolen och dess tillbehör - eller ställa undan det. De olika munstyckena som ingår har olika egenskaper och passar bra för olika användningsområden och kroppsdelar. Flera olika munstycken är alltså en riktigt stor fördel, och att det ingår just fyra munstycken är vanligt. Dessutom ingår en broschyr med både praktisk och teknisk information om massagepistolen så att man kan lära känna den ordentligt innan användning.

Vad kan man använda Flowgun Pocket till?

Precis som andra massagepistoler har Flowgun Pocket många användningsområden. Den kan användas för återhämtning, vid värk, för avslappning, för att lösa upp spänningar, för att öka blodcirkulationen eller för att komma åt triggerpunkter till exempel. Den passar lika bra oavsett om man vill minska värk, återhämta sig efter en lång arbetsdag eller ett hårt träningspass, eller om man bara vill njuta av en skön massage ibland. Fördelen med just Flowgun Pocket är den smidiga storleken som gör att den blir bekvämare och enklare att använda, och dessutom enkel att ta med. Den är alltså ett riktigt bra val om man enkelt vill kunna ta med massagepistolen till gymmet, när man reser bort eller vart som helst.

Senaste testerna

 

Det bästa blancolånet 2024 – En jämförelse av långivare 

Låneförmedlare är det bästa sättet att hitta det bästa blancolånet. Jämför låneerbjudanden från upp till 39 långivare med endast en kreditupplysning och hitta det lånet som passar dina behov bäst. I denna jämförelse av de bästa blancolånen har vi komm...

Så lyckas du med takbelysningen! 10 Taklampor som gör hemmet 2024

Ska du köpa taklampa och letar efter lampinspiration? Har du länge försökt lyckas med belysningen i hemmet utan att få till den rätta stämningen? Lampor är nyckeln till ett mysigt, snyggt och personligt hem och ett smart sätt att leda blicken till dom s...

Bäst i Test: Matkasse – Här är årets mest prisvärda och smakrika matkassar!

Visst är det lätt att hamna i satta mönster när det kommer till middagsplaner? Man har sina 3-4 rätter som liksom går på repeat och när man får lust att bryta det där mönstret får man basically ta ledigt från jobbet för att få tiden att gå ihop! Ja, men...

Bäst i test: Bilförsäkring – Vi jämför så att du slipper!

Och så var det ju det här med bilförsäkring. Denna eviga gåta ofta lika komplex som en manual till en Lamborghini (och ibland lika dyr också). Måste man verkligen ha en bilförsäkring då? JA, DU MÅSTE! Det spelar liksom ingen roll om du har en Ferrari el...

Bäst i test: Hemförsäkring – Hem ljuva hem!

När SnyltarJanne från lägenheten bredvid kommer för att sno din soffa eller när ditt kylskåp plötsligt bestämmer sig för att bli en isdansare på ditt köksgolv – då, mina vänner, inser man värdet av en hemförsäkring! Och nej, det ÄR inte roligt att lägga...

Bäst i test: Elavtal – Det bästa & billigaste elavtalet 2024!

Och så var det ju det här med elavtal. Strömmen i ditt hem ska ju helst fungera som en romantiskt komedi: trygg, energifylld och utan jump scares! Och hur fasiken hittar man det? No need to worry – Hemfakta är här för att guida dig genom det snåriga lan...

Hitta privatlån – De billigaste privatlånen med låg ränta!

Till skillnad från att vända sig direkt till en enskild bank, kan en låneförmedlare presentera erbjudanden från upp till 40 olika banker, alla ivriga att erbjuda dig den mest konkurrenskraftiga räntan med en enda kreditupplysning. Om du väljer att ansök...

Mikroplaster

Uppdatering och svar på några av frågorna kring artikeln finns här. Mikroplaster är små plastpartiklar som återfinns i olika typer av produkter i ditt hem. Vissa av mikroplasterna är synbara för ögat, andra är så minimala som en miljondels millimeter. D...

Test av massagepistolen Flowlife Flowgun som blev bäst i test i mellanklassen

Flowgun Flowlife blev vår bäst i test i mellanklassen. Den här massagepistolen kommer från svenska märket Flowlife och är utrustad med en robust motor som kan ge dig upp till 3200 vibrationer per minut.  Det är ett toppklassigt och professionellt verkty...

Test av massagepistolen Flowlife Flowgun Go – vår utmanare i mellanklassen

Flowgun Go är Flowgun’s lillebror och det senaste tillskottet i familjen. Den här massagepistolen ger upp till 7–8 timmars massage på en laddning vilket är en extremt lång batteritid. Den här modellen är lättare och smidigare tack vare dess låga v...

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser