hero
 1. Hem
 2. >
 3. Flowgun Pocket – recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Flowgun Pocket - recension & omdöme om massagepistolen från Flowlife

Flowgun pocket

Flowlife Flowgun Pocket massagepistol

Det finns många saker att ta hänsyn till när man köper en massagepistol, och olika saker kan vara viktiga för olika personer. Det kan handla om batteritid, vibrationsnivåer, munstycken - eller storlek. Många tycker att massagepistoler är allt för klumpiga, vilket kan göra dem lite svårare att hantera. En hög vikt kan också bli obekvämt i längden, speciellt om man använder massagepistolen en lite längre stund. Då kan Flowgun Pocket vara helt rätt val - den är liten och smidig, med en låg vikt, samtidigt som den är effektiv och kraftfull. Det här är faktiskt den mest kraftfulla massagepistolen i miniformat, till och med. Precis som namnet avslöjar är Flowgun Pocket så pass liten att den till och med ryms i fickan.

Den smidiga storleken och låga vikten är förstås stora fördelar med denna massagepistol. Den låga vikten gör som sagt att den blir betydligt bekvämare att använda, och du slipper bli trött i armarna av att hålla i massagepistolen en längre stund. Det gör också att den är enkel att ta med utan att packningen blir mycket tyngre, oavsett om den ska följa med när du ska träna eller om den ska med på semestern.

Av samma anledningar är storleken förstås en fördel. Ska du iväg till gymmet eller liknande kan du snabbt stoppa ned Flowgun Pocket i fickan och få med den på ett snabbt och smidigt sätt, och packar du med den när du ska resa bort så tar den inte allt upp mycket plats. Det är helt enkelt en riktigt smidig massagepistol som tar lite plats när den packas eller stoppas undan, och blir smidigare att använda.

Trots att den är smidig och lätt är den faktiskt överraskande kraftfull och effektiv. Den är förstås inte fullt lika avancerad som till exempel Flowgun Pro - men ändå riktigt bra, och förmodligen fullt tillräcklig för de flesta behov. Här finns till exempel tre olika hastigheter att välja mellan, 2000-3200 slag per minut och en slaglängd på 8 mm. Dessutom är batteritiden hyfsat generös, närmare bestämt 2-4 timmar. Den exakta batteritiden beror förstås på vilken vibrationsnivå du väljer, men med en låg vibrationsnivå får du en lång användningstid.

Självklart är inte Flowgun Pocket fullt lika imponerande som till exempel Flowgun Pro, här kommer man inte upp i samma motorstyrka och slagen per minut finns inte med lika stor variation, till exempel. Det här är alltså inte det rätta valet för den som behöver det allra mest avancerade och den proffsigaste massagepistolen som går att hitta. Det kan dock vara helt rätt val för den som framför allt vill ha en smidig storlek och en låg vikt, för det går som sagt inte att hitta en kraftfullare massagepistol i denna smidiga storlek.

Batteridriven med generös batteritid

För att en massagepistol ska vara så smidig och så enkel som möjligt att använda så bör den vara batteridriven. Flowgun Pocket är batteridriven, vilket gör att du slipper anpassa dig efter eluttag eller krångla med sladdar som är i vägen. Du kan använda massagepistolen vart som helst, och i stort sett när som helst - förutsatt att batteriet är laddat. Det gör det också enkelt att ta med dig massagepistolen när du ska iväg, och du behöver kanske inte ens ta med laddaren.

Med en bra batteritid behöver du inte heller ladda allt för ofta, och blir ännu friare. Du kan till exempel ta med massagepistolen överallt utan att släpa med laddaren, och har ändå en batteritid som räcker tillräckligt länge. Flowgun Pocket har en batteritid på 2-4 timmar, och även om det finns massagepistoler med längre batteritid så är detta ändå en hyfsat bra batteritid. Om du främst använder massagepistolen kortare stunder kommer denna batteritid att räcka långt, inte minst om du främst använder lägre vibrationsnivåer.

Att ladda Flowgun Pocket tar 4 timmar, vilket innebär att du får ungefär lika lång för användning som det tar att ladda upp den. En laddningstid på 4 timmar är varken överdrivet långt eller kort, men det är ändå en hyfsat kort laddningstid som förmodligen inte kommer att vara besvärande på något sätt - men det kan förstås vara en bra idé att försöka ladda den strax efter en användning, så att du inte riskerar att den är urladdad just när du behöver använda den.

Flera olika munstycken för variation

Till en massagepistol ingår ofta några olika munstycken, och det är vanligt att det är fyra stycken olika. Till Flowgun Pocket ingår just fyra stycken munstycken, vilket gör att du får en ganska stor variation. Olika munstycken har olika egenskaper och de passar olika bra för till exempel olika kroppdelar, eller för olika typer av massage. Med dessa fyra munstycken kan du anpassa massagen efter dina behov och önskemål.

Tystgående, smidig, låg vikt - men kraftfull

Två riktigt stora fördelar med just denna massagepistol, som även gör att den skiljer sig från de vanliga massagepistolerna, är den smidiga storleken och den låga vikten. En annan fördel är att den också har en låg ljudnivå, som inte besvärar allt för mycket när den används. En högljudd massagepistol kan göra användningen mindre trevlig, inte minst om den används i nacken eller på axlarna - när man kommer i närheten av huvudet och öronen, helt enkelt. Den låga ljudnivån är alltså också en stor fördel.

Något som kan vara svårt att få till är dock kombinationen av dessa egenskaper - framför allt den smidiga storleken och låga vikten - och kraftfullhet. Självklart vill man även ha en massagepistol som är kraftfull och effektiv, men om man samtidigt vill ha en låg vikt och smidig storlek, då är Flowgun Pocket ett bra val. Det är nämligen den mest kraftfulla massagepistol i ministorlek som går att hitta. Även om den som sagt inte är fullt lika kraftfull som till exempel Flowgun Pro, så är det en väldigt kraftfull massagepistol med tanke på den smidiga storleken och den låga vikten - och den är förmodligen fullt tillräcklig för de flesta.

Fördelar

 • Hög kvalitet
 • Låg vikt
 • Smidig storlek
 • Får plats i fickan
 • Låg ljudnivå
 • Hyfsat lång batteritid
 • Enkel att använda
 • Fyra olika munstycken

Nackdelar

Inga nackdelar

Specifikation

 • Batteritid: 2-4 timmar
 • Laddningstid: 4 timmar
 • Batteri: Li-ion 1600 mAh
 • Slag per minut: 2000-3200
 • Slaglängd: 8 mm
 • Motorstyrka: Max 100.8 w
 • Mått: 15 x 14 x 4 cm
 • Vikt: 495 gram

Vanliga frågor och svar om Flowgun Pocket

Varför ska man välja Flowgun Pocket?

Vilken massagepistol som är rätt val är förstås individuellt, och det kan bero på många olika saker. Några av de största fördelarna med Flowgun Pocket är den smidiga storleken och den låga vikten, som gör att den blir enkel att ta med samtidigt som den blir bekvämare och enklare att använda. Flowgun Pocket är alltså framför allt ett bra val för den som tycker att andra massagepistoler är för stora, otympliga och klumpiga eller väger för mycket. Det här är den kraftfullaste massagepistolen i miniformat.

Vad ingår till Flowgun Pocket?

Till Flowgun Pocket ingår fyra olika munstycken, laddare och en snygg och praktisk väska att förvara allting i så att man enkelt kan ta med massagepistolen och dess tillbehör - eller ställa undan det. De olika munstyckena som ingår har olika egenskaper och passar bra för olika användningsområden och kroppsdelar. Flera olika munstycken är alltså en riktigt stor fördel, och att det ingår just fyra munstycken är vanligt. Dessutom ingår en broschyr med både praktisk och teknisk information om massagepistolen så att man kan lära känna den ordentligt innan användning.

Vad kan man använda Flowgun Pocket till?

Precis som andra massagepistoler har Flowgun Pocket många användningsområden. Den kan användas för återhämtning, vid värk, för avslappning, för att lösa upp spänningar, för att öka blodcirkulationen eller för att komma åt triggerpunkter till exempel. Den passar lika bra oavsett om man vill minska värk, återhämta sig efter en lång arbetsdag eller ett hårt träningspass, eller om man bara vill njuta av en skön massage ibland. Fördelen med just Flowgun Pocket är den smidiga storleken som gör att den blir bekvämare och enklare att använda, och dessutom enkel att ta med. Den är alltså ett riktigt bra val om man enkelt vill kunna ta med massagepistolen till gymmet, när man reser bort eller vart som helst.

Senaste testerna

 

Det bästa blancolånet 2024 – En jämförelse av långivare 

Det bästa blancolånet är rimligt och säkert. Vi har sett närmre på aktuella erbjudanden från kreditgivare för att kora bästa blancolån just nu. Läs även vår guide för att ta lån som du har råd med och för att ta reda på de krav du kan ställa på ditt bla...

Så lyckas du med takbelysningen! 10 Taklampor som gör hemmet 2024

Välj belysning i taket som skapar den stämning du är ute efter. Här finner du takbelysning bäst i test samt all information som du behöver för att välja belysningen som kommer att passa allra bäst i ditt hem. Vi har testat och jämfört för att göra livet...

Bäst i Test: Matkasse – Här är årets mest prisvärda och smakrika matkassar!

Vi har testat matkassar från ledande matkassetjänster för att hjälpa dig att hitta den som passar dina behov allra bäst. Välj en matkasse bäst i test med rätt typ av ingredienser och läs vår guide för att komma fram till vad du är ute efter för vardag o...

Bäst i test: Bilförsäkring – Vi jämför så att du slipper!

Kör tryggt och säkert med bästa bilförsäkringen som du kan lita på när olyckan är framme. Vi har testat och jämfört för att få fram de bästa försäkringarna för din bil. Läs vår guide och välj försäkringen som kommer att passa dig och din bil som handske...

Bäst i test: Hemförsäkring – Hem ljuva hem!

Vad händer om något i ditt hem går sönder eller om det blir inbrott? Vi har tagit fram bästa hemförsäkring och ger dig flera alternativ så att du kan ta det lugnt om något oväntat inträffar. Vi guidar dig också till försäkringen som stämmer bäst överens...

Bäst i test: Elavtal – Det bästa & billigaste elavtalet 2024!

Det finns prisvärd energi! Vi har undersökt elbolagens erbjudanden för att få fram bästa elavtal för lägenheter och hus. Vi har också beaktat olika typer av behov som möjligheten att sälja överskottsel och att få en specifik typ av energi för att hjälpa...

Hitta privatlån – De billigaste privatlånen med låg ränta!

Ta ett lån som är till din fördel. Vi har jämfört villkor för att komma fram till bästa privatlån du kan få just nu. Du kan också dra nytta av vår guide med tips och råd omkring hur du bör tänka då du ska välja ett lån utan säkerhet.

Mikroplaster

Vad vet du om mikroplaster? De finns i ditt hem och kanske också i din kropp! Här finner du säkra produkter som är utan mikroplaster och som därmed inte kommer vara skadliga för dig och miljön. Läs mer och sätt dig in i dessa miljöbovar och var de finns.

Test av massagepistolen Flowlife Flowgun som blev bäst i test i mellanklassen

Ska du göra som så många andra och satsa på en Flowgun från Flowlife? Denna modell har utsetts som bästa valet i så många massagepistol test men läs vår ingående recension innan du köper för att säkra dig om att modellen passar dig och dina specifika be...

Test av massagepistolen Flowlife Flowgun Go – vår utmanare i mellanklassen

Ska du satsa på klassikern Flowlife GO som är en mycket populär massagepistol? Läs vår recension och se närmre på denna massagepistols egenskaper. Chansen är god att du som så många andra blir mycket nöjd men det gäller att du förstår precis vad denna m...

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Leadson AB, orgnr. 559366-9392 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser