Fina Carolina Gynning muggar på rea!

Carolina Gynning muggar och vinglas syns numer i varje trendmedveten persons hem. De feminina och vackra mönstren, med dramatiska kvinnoansikten, ger verkligen ett vackert intryck i hemmet. Gynning är en sån person som verkligen är känd bland folket i Sverige, och vi har svårt att tro att någon har lyckats undgå vem hon är. Från att ha varit något av en skandal-prinsessa har hon växt i sin konst och blivit en av de stora moderna konstnärerna i Sverige.

Alla fina muggar på rea hittar du här.

Carolina Gynnings karriär

Gynnings karriär inom mediabranschen startade runt 2004 när hon deltog och vann Big Brother. Efter det har vi kunnat se henne som programledare för diverse olika program så som Let’s dance och Idol.

Under hela denna tid har hon också skrivit mycket, både för olika tidningar men också på egna bloggar. All denna närvaro i media har verkligen gjort Gynning till någon som de allra flesta känner igen.

Fokus på konsten

Nu på senare år är det mer konsten som håller henne upptagen. Mamma Agneta Gynning och även hennes morfars bror Lars Gynning är etablerade och duktiga konstnärer.

Carolinas verk syns på populära utställningar och motiven finns tryckta på allt från duschdraperier till vinglas. Just vinglasen, som hon skapat tillsammans med den svenska kedjan Cervera, är de bäst säljande produkterna.

Många av hennes verk har feminina drag, med färgglada kvinnoansikten som en tydlig symbol för Gynnings konst. En annan symbol som återkommande syns i hennes konst är olika fjärilar. Detta för att fjärilen enligt gamla sägner står för själen, glädje och lycka enligt Gynnings egna hemsida.

Carolina Gynning muggar

Carolina Gynning muggar finns med massa olika motiv. Vad många människor gillar med hennes muggar är att de är väldigt fina men ändå enkla. De saknar öra vilket ger dem ett stilrent intryck. Motivet sträcker sig runt om hela muggen, detta gör att de ser väldigt väldesignade ut.

Carolina Gynning slice of life

Slice of life mugg från Carolina Gynning kaffemugg är superpopulär i svenska hem.

Motivet på muggen vid namn ”slice of life” är ett kvinnoansikte med mycket färg, färgerna drar mycket åt det lila och orangea, med motivet tydligt framträdande genom svarta linjer. Även här finns fjärilsliknande mönster, vilket gör att man ser att Gynning verkligen lägger tanke bakom sina verk och man ser verkligen att de hör ihop.

Carolina Gynning in to the future

Carolina Gynning in to the future är en av hennes bäst säljande muggar för te och kaffe.

Den andra muggens motiv har namnet ”in to the future” och här är fjärilarna mycket mer framträdande, även fast det fortfarande är ansiktet som ligger i fokus. Denna Carolina Gynning mugg har mer konkreta färger, blått, rosa och gult med mindre svarta konturer än motivet ”slice of life”.

Köp Carolinas design online

Dessa fina temuggar är ett måste för dig som verkligen tycker om Carolina Gynnings konst. Det är alltid kul att se personer utvecklas och hitta något de är duktiga på, och hon verkar verkligen trivas med konsten. Det är troligtvis därför hennes motiv och produkter har blivit så populära!

Frida Engström

Jag älskar att testa och jämföra produkter som jag själv använder i hemmet och med tre barn blir det även mycket tester av barnrelaterade produkter 👶 Kommentera gärna och dela mina inlägg ❤️

RELATERADE ARTIKLAR

Lämna en kommentar