Careical Recovery test – recension & omdöme om massagepistolen

Innehållsansvarig

I vår jämförelse av massagepistoler har vi utsett Careical Recovery till vinnare i budgetklassen. Det här är helt enkelt en riktigt prisvärd massagepistol, och ett bra budgetalternativ för den som söker en bra massagepistol till ett bra pris. Trots det låga priset imponerar denna massagepistol med många fördelar – till exempel en lång batteritid, många munstycken att välja mellan och dessutom hela 20 olika hastighetsnivåer. Det här är alltså en massagepistol som till och med slår många dyrare alternativ på vissa punkter, till exempel med det extremt höga antalet hastighetsnivåer. Flera av dessa fördelar, till exempel de många hastighetsnivåerna och de 6 olika munstyckena som ingår, gör att du kan anpassa massagen efter just dina behov och få precis den massage som du behöver. Här finns även en praktisk LCD-display som gör det enkelt att justera inställningar. Här är det knappast lätt att hitta några nackdelar, men fördelarna är desto fler och desto större – det här är helt enkelt en riktigt bra massagepistol, till ett riktigt bra pris, och i denna recension kommer vi att kolla närmare på den.

Carecial Recovery

SE PRIS OCH INFORMATION HOS

Det här är en massagepistol som verkligen imponerar. Det låga priset gör att man inte förväntar sig särskilt mycket, men den här massagepistolen överraskar faktiskt gång på gång. Det mest imponerande är att den på många sätt är jämförbar med dyrare alternativ, och på vissa sätt faktiskt överglänser dyrare massagepistoler. Här finns till exempel hela 20 olika hastighetsnivåer, vilket är väldigt mycket – många andra massagepistoler, även dyrare modeller, har 4-6 olika nivåer. Med alla dessa hastighetsnivåer blir det enkelt att hitta en nivå som passar just dig, utifrån dina behov. Här ingår även 6 olika munstycken, vilket också detta är hyfsat mycket eftersom det vanligaste är att 4 munstycken ingår. Även detta är förstås en fördel, då olika munstycken har olika egenskaper och passar för olika ändamål och olika kroppsdelar. Med den här massagepistolen kan du alltså anpassa massagen på många olika sätt – med såväl munstycken som hastighetsnivåer – och få precis den massage som du behöver.

Här finns även en LCD-display som gör att du enkelt kan justera inställningarna. Även batteritiden på 4-6 timmar är ganska imponerande, och jämförbart med många dyrare massagepistoler. En lång batteritid är förstås en stor fördel då du slipper ladda massagepistolen ofta, utan enkelt kan använda den när helst du önskar. Det gör också att du inte alltid behöver ha laddaren med ens när du reser bort, är batteriet fulladdat så kommer det med stor sannolikhet att räcka länge. Batteritiden varierar dock beroende på vilken hastighetsnivå som används, men oavsett så är detta en bra batteritid, som med stor sannolikhet kommer göra att massagepistolen kan användas många gånger innan den behöver laddas igen.

Varvtalet ligger mellan 1200 och 2700 RPM, och laddningstiden är 1,2-2 timmar. Även detta är smått imponerande, eftersom laddningstiden brukar vara liknande batteritiden – här är den alltså betydligt kortare än användningstiden. Ljudnivån är som mest 50 dB vilket innebär att detta är en tystgående massagepistol, och även det här är förstås en stor fördel. En högljudd massagepistol är inte lika trevlig att använda som en tystgående, det blir svårare att slappna av med en hög ljudnivå och framför allt blir det jobbigt att använda massagepistolen i närheten av öron och huvud om den låter mycket – till exempel på axlarna och i nacken. En annan fördel med att denna massagepistol har en låg ljudnivå är att den utan problem kan användas bland andra människor och på ställen som omklädningsrummet på gymmet och liknande, då den inte stör.

Det här är en riktigt prisvärd massagepistol med otroligt många fördelar, trots sitt låga pris. Den är som sagt jämförbar med många dyrare massagepistoler, och till och med bättre än dyrare alternativ på vissa punkter. Det gör att det här är ett riktigt bra val för den som söker ett prisvärt budgetalternativ – den som vill ha ett lågt pris men också önskar många andra fördelar, helt enkelt. Här får du väldigt mycket massagepistol, och en hel del fördelar, för pengarna. För den som söker allra högsta prestanda är det här kanske inte rätt val, men annars är det här ett perfekt val för de allra flesta – inte minst om man vill ha många olika hastighetsnivåer att välja mellan, eller kanske en lång batteritid tillsammans med en kort laddningstid.

Fördelar

 • Hela 20 olika hastighetsnivåer
 • Låg ljudnivå
 • Lång batteritid
 • Kort laddningstid
 • 6 olika munstycken ingår
 • Mycket prisvärd

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Varvtal: 1200-2700 RPM
 • Batteritid: 4-6 timmar
 • Laddningstid: 1,2-2 timmar
 • Ljudnivå: Upp till 50 dB
 • Munstycken: 6 st
 • Display: LCD-display

MER INFORMATION OCH PRIS:

Lämna en kommentar