Bäst i test – bästa brun utan sol 2022 blev St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse BUS

Om solen lyser med sin frånvaro, huden har svårt att få färg eller man helt enkelt inte vill utsätta sig för skadliga solstrålar mer än nödvändigt så är brun utan sol ett bra val för den som vill få färg. Oavsett om du vill ha en lätt solkysst hud eller ett tydligt resultat så finns kan du använda brun utan sol. Det finns produkter för ansikte och för kropp, och det finns såväl brun utan sol som snabbt ger ett tydligt resultat, som gradvis brun utan sol där resultatet kommer stegvis.

Det kan förstås låta avancerat, och inte minst svårt att hitta rätt, men det behöver faktiskt inte vara så krångligt. Det positiva är att du kan hitta en produkt som passar just dig perfekt, oavsett om du vill ha en produkt som är enkel att använda eller en som ger snabbt resultat – eller både och. Här kommer vi att gå igenom allt som kan vara bra att tänka på när du ska välja brun utan sol (BUS), och vi har även tagit fram några riktigt bra produkter – och kanske kan någon av dessa vara rätt val för dig.

Bästa brun utan sol 2022 – Hemfaktas bäst i test

Köpguide för brun utan sol

Det finns förstås en hel del som kan vara bra att tänka på när man ska köpa brun utan sol, och vad som är viktigast för dig vet förstås bara du. Kanske vill du ha en produkt med så naturligt innehåll som möjligt, kanske önskar du ett snabbt resultat eller också så föredrar du ett gradvis resultat. Det kan också handla om att du vill ha en produkt som är enkel att använda, en förpackning som gör det smidigt att få ut produkten eller också så vill du ha möjlighet att själv styra över vilket resultat du vill ha.

Generellt kan man dock säga att det som är viktigast att fundera över är direkt eller gradvis resultat, hur produkten används samt innehåll. Det här är sådana saker som kan avgöra vilken brun utan sol som är rätt val för dig – en som snabbt ger ett tydligt resultat, en som låter färgen komma gradvis och är enkel att använda, eller kanske en med så naturligt innehåll som möjligt. Här kommer vi att kolla närmare på dessa saker.

Direkt eller gradvis

Generellt kan man säga att det finns två olika brun utan sol: de som ger ett direkt resultat, och de där resultatet kommer långsammare och stegvis. Självklart kan det låta som om det första alternativet är överlägset bäst, men det är inte rätt val för alla.

Här kan det också vara bra att tänka på att vilken sort du väljer också avgör hur du applicerar produkten på bästa sätt. Med det sagt så kan det finnas undantag, men generellt sett så rekommenderar man handske till brun utan sol som ger ett direkt resultat, medan de med gradvis resultat bör appliceras med handen.

Det här handlar helt enkelt om att produkterna fungerar på olika sätt, om du till exempel applicerar en brun utan sol som ger resultat direkt med handen så kan du få för mycket färg på just händerna då de får ständig applicering under användningen. Applicerar du en gradvis brun utan sol med handske så kan det ge ett ojämnt resultat.

Det är dock viktigt att komma ihåg att det här kan variera mellan olika produkter, och det bästa är alltid att läsa vad som gäller för just den produkt du ska köpa. Vilket alternativ som är bäst går inte att säga, eftersom det beror på vad du föredrar. Vill du ha ett snabbt resultat så är brun utan sol som ger resultat direkt rätt val för dig, men vill du hellre att färgen kommer successivt – och dessutom ha möjlighet att välja hur tydligt resultat du vill ha – så är det andra alternativet förmodligen rätt val för dig.

Användning

Hur du använder brun utan sol kan faktiskt variera mer än vad man tror. Till viss del hänger det ihop med ovanstående punkt, det vill säga hur snabbt du får resultat, men endast när det handlar om huruvida du ska använda handske eller händer vid applicering.

De brun utan sol som ger ett gradvis resultat finns både som färdig produkt som appliceras i ansiktet eller på kroppen, men det finns även sådana som blandas med din vanliga ansiktskräm eller hudkräm. Gradvisa brun utan sol produkter finns för såväl ansikte som kropp, men det finns även de som kan användas både i ansiktet och på kroppen.

Även hur produkten används i övrigt kan variera mycket mellan olika märken. En del ska till exempel sköljas bort efter en viss tid, och då finns möjligheten att välja vilket tydligt resultat du vill ha, desto mer färg du önskar desto längre ska produkten verka innan du går in i duschen.

Det som är viktigast att tänka på här är att läsa på ordentligt hur produkten ska användas, och att följa detta för att få ett så bra resultat som möjligt. Utifrån hur produkten används kan du också välja den brun utan sol som passar just dig bäst.

Innehåll

Brun utan sol är inte skadligt eller farligt för varken huden eller hälsan. Innehållet som ger huden färg är naturliga sockerarter, vilket gör att man inte behöver oroa sig för att dessa produkter ska vara farliga på något sätt. Med det sagt så kan innehållet variera mycket, och en del brun utan sol kan därför ha andra egenskaper också, de kan till exempel vara återfuktande eller ha ett väldigt naturligt innehåll.

Hur viktigt innehållet är för just dig kan bara du svara på, men det kan vara bra att fundera över detta. Kanske vill du ha en brun utan sol med så naturligt innehåll som möjligt, eller en som har andra egenskaper än att den ger huden färg.

Hemfaktas test av brun utan sol – vi listar 6 märken

Att välja brun utan sol kan som sagt verka svårt, eftersom det finns många olika att välja mellan och de kan användas på olika sätt. En del brun utan sol ger omedelbart resultat medan andra ger ett resultat som kommer successivt, det kan också variera hur tydligt resultatet blir och hur produkten ska appliceras. Även sådant som innehåll, prisklass och så vidare kan variera en del. Fördelen med alla dessa skillnader är förstås att du kan hitta en brun utan sol som passar just dig perfekt, om du orkar leta. För att göra det enklare för dig att hitta rätt har vi tagit fram några riktigt bra alternativ, i olika prisklasser. Dessa är uppdelade i tre olika kategorier – premium, mellan och budget.

Bäst i test premiumklassen: St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse – bästa brun utan sol 2022

Det här är en riktigt bra brun utan sol med många olika fördelar – den torkar riktigt snabbt, den innehåller mjukgörande Aloe Vera och den ger ett perfekt resultat. Ca pris 460 kr.

Denna brun utan sol med sin lättviktsformula har en grön bas och ger en naturlig färg. Fördelen med den gröna basen är att den inte kan ge röda eller orangea toner, vilket gör att du får ett naturligt resultat. Konsistensen, som är som mousse, är väldigt enkel att applicera på huden och den torkar snabbt – på bara några sekunder. Det gör att denna brun utan sol kan användas när som helst.

I denna brun utan sol finns även Aloe Vera som är mjukgörande, vilket gör att färgen blir naturlig och jämn och resultatet blir varaktigt. Här finns även doftteknologin ”Aromaguard” som ger en subtil och uppfriskande doft, och den klassiska brun utan sol-doften elimineras med minst 70 procent. Det här är alltså ett bra val för dig som inte gillar klassisk brun utan sol-doft. Moussen har en brun färg som säkerhetsställer att den blir jämnt applicerad, och dessutom passar den för alla hudtyper. Denna brun utan sol ska verka i fyra timmar, och sedan sköljas av.

Fördelar

 • Ger en naturlig färg
 • Kan inte ge röda/orangea toner
 • Enkel att applicera
 • Torkar på bara några sekunder
 • Mjukgörande med Aloe Vera
 • Ger ett jämnt resultat
 • 70 procent mindre brun utan sol-doft
 • Passar alla hudtyper

Nackdelar

 • Måste sköljas av efter fyra timmar

Specifikation

 • Mängd: 240 ml
 • Verkningstid: 4 timmar
 • Hudtyper: Alla

MER INFORMATION OCH PRIS: 

 

Utmanare premiumklassen: Marc Inbane Natural Tanning Spray

Denna brun utan sol är perfekt för dig som vill att det ska vara smidigt att använda BUS – den är enkel att applicera, den torkar snabbt och den ger ett felfritt resultat. Ca pris 450 kr.

Denna brun utan sol är i sprayform och den är fantastiskt enkel att använda – och dessutom torkar den snabbt. Den är framtagen för att ge ett felfritt resultat helt utan ojämnheter och färglinjer. Dessutom innehåller den Aloe Vera och Ginko som återfuktar huden, och ger ett ännu bättre resultat.

Med denna smidiga och enkla brun utan sol så får du en solbränna som håller i upp till fem dagar. Den passar alla hudtyper, och den är dermatologiskt testad och parabenfri. För bästa resultat bör denna brun utan sol appliceras med handske, vilket ger ett jämnt resultat. Genom att peela huden innan kan du dessutom få ett resultat som blir mer långvarigt.

Fördelar

 • Sprayform
 • Mycket enkel att använda
 • Torkar snabbt
 • Återfuktar huden
 • Håller i upp till fem dagar
 • Passar alla hudtyper
 • Dermatologiskt testad
 • Parabenfri

Nackdelar

 • Möjligen priset

Specifikation

 • Mängd: 200 ml
 • Varaktighet: Upp till 5 dagar
 • Hudtyper: Alla

MER INFORMATION OCH PRIS:  

Utmanare premiumklassen: Tanrevel PRO

Denna brun utan sol ger dig ett fantastiskt resultat på bara 15 sekunder. Med denna produkt blir det enkelt att snabbt få ett perfekt resultat, och precis det resultat och den intensitet som du vill ha. Ca pris 1300 kr.

tanrevel pro

Med den här produkten tar det bara 15 sekunder – sedan fortsätter resultatet att utvecklas i flera timmar. Denna brun utan sol är alltså direktverkande och tar minimalt med tid att använda, sen gör den jobbet själv. Du kan även själv välja hur intensivt resultat du vill ha, genom att välja hur många lager du lägger på.

Det här är ett kit som består av en uppladdningsbar maskin som används för applicering, samt en påfyllning. Denna brun utan sol passar alla hudtyper, och den är vegansk. Dessutom fungerar den på både kroppen och i ansiktet, den ger ett naturligt resultat och den har ett tryck som bara kan jämföras med en spraytan som man gör på salong.

Denna produkt är enkel att använda – Du fyller på maskinen, sedan sprayar du med långsamma rörelser på 20 centimeters avstånd från huden. Det tar ungefär 15 sekunder för ansiktet, och resultatet blir jämnt och med ett gyllene lyster.

Enda nackdelen här är möjligen priset, då denna brun utan sol kostar ganska mycket mer än andra märken. Dock är den också unik och skiljer sig från övriga, det här är en maskin som används, och den ger ett fantastiskt resultat. Maskinen kan sedan återanvändas om och om igen om man köper till refill.

Fördelar

 • Tar bara 15 sekunder för ansiktet
 • Direktverkande
 • Smidigt sprayformat
 • Går att välja intensitet
 • Passar alla hudtyper
 • Är vegansk
 • Fungerar på både kroppen och i ansiktet
 • Ger ett naturligt resultat

Nackdelar

 • Priset

Specifikation

 • Mängd: 150 ml
 • Tidsåtgång: 15 sekunder
 • Hudtyper: Alla
 • Innehåll: Aloe Vera, valnöts-extrakt, C-vitamin

MER INFORMATION OCH PRIS:  

 

Bäst i test mellanklassen: Bronza Deep Bronze Bronzing Mousse – prisvärd brun utan sol

Det här är en mycket prisvärd brun utan sol som ger ett långvarigt resultat, och som gör det möjligt för dig att bestämma hur tydligt resultat du vill ha med hjälp av verkningstiden. Ca pris 300 kr.

Med denna fantastiska brun utan sol får du en jämn och djup solbränna på bara en timme – men du kan själv anpassa verkningstiden beroende på vilket resultat du önskar. Sköljer du av den efter en timme får du en ljus färg, men du kan vänta i upp till 6 timmar för att få en mörkare nyans.

Det här är dock inte enda fördelen med denna prisvärda brun utan sol. Den är också enkel att applicera, den fördelar sig jämnt över huden och den innehåller närande oljor och vitaminer som återfuktar och gör din hy fräsch och solkysst. För bästa resultat ska denna brun utan sol appliceras med handske, den passar för alla hudtyper och är även rätt val för dig som vill ha en mörkare nyans. Här slipper du dessutom brun utan sol-lukt och orangea toner. Denna brun utan sol ger dessutom ett långvarigt resultat, i upp till 10 dagar, och den kan användas i både ansiktet och på kroppen.

Fördelar

 • Ger en jämn och djup färg
 • Snabbverkande
 • Anpassningsbar verkningstid
 • Mycket prisvärd
 • Enkel att applicera
 • Fördelar sig jämnt över huden
 • Innehåller närande oljor och vitaminer
 • Återfuktar och gör hyn fräsch
 • Passar alla hudtyper
 • Utan brun utan sol-lukt och orangea toner
 • Ger ett långvarigt resultat (upp till 10 dagar)
 • Kan användas i både ansiktet och på kroppen

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Varaktighet: Upp till 10 dagar
 • Verkningstid: 1-6 timmar
 • Mängd: 200 ml

MER INFORMATION OCH PRIS:  

 

Utmanare mellanklassen: Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Face

Denna prisvärda brun utan sol kan vara rätt val för dig som vill ha en stegvis effekt, på ett enkelt och okomplicerat sätt. Dessutom är innehållet naturligt till 99 procent. Ca pris 330 kr.

Om du söker en brun utan sol som inte ger ett omedelbart resultat, utan gradvis, och dessutom vill att det ska vara så enkelt som möjligt – då kan det här vara precis rätt val. Denna brun utan sol består av droppar som blandas med din hudkräm, dagkräm eller fuktkräm för att sedan appliceras. På så sätt kommer resultatet stegvis och du bygger dag för dag upp färgen, för att få ett naturligt och jämnt resultat.

Denna brun utan sol har många fördelar: Den är enkel att använda, den ger glow, den ger en jämn färg, den har ingen doft, den ger inga ränder och den torkar inte ut huden. En annan stor fördel är att innehållet är naturligt till 99 procent, och DHA tillsammans med Erythrulose ger jämn och naturlig färg samt ett långvarigt resultat med glow. Här finns även Aloe Vera-extrakt som ger fukt.

Endast 2-3 droppar behövs vid varje applicering, vilket gör att produkten räcker länge. Det är dock viktigt att den blandas med fukt- eller dagkräm, och inte används som den är. Tack vare att resultatet kommer stegvis kan du själv avgöra vilken nyans du önskar, och när du har uppnått önskat resultat slutar du helt enkelt blanda i dropparna i fukt- eller dagkrämen, för att sedan börja igen när färgen börjar avta.

Fördelar

 • Prisvärd
 • Enkel att använda
 • Ger ett naturligt och jämnt resultat
 • Färgen byggs upp dag för dag
 • Droppar som blandas med valfri kräm
 • Ger glow
 • Har ingen doft
 • Ger inga ränder
 • Torkar inte ut huden
 • 99 procent naturligt innehåll
 • Långvarigt resultat
 • Fuktgivande
 • Räcker länge

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Mängd: 15 ml
 • Dosering: 2-3 droppar (blandas i valfri kräm)
 • Innehåll: 99 procent naturligt

MER INFORMATION OCH PRIS:  

 

Bäst i test budgetklassen: Brun-utan-sol Ansikte och Kropp, Sea Holly – billigaste brun utan sol i vårt test

Denna brun utan sol är enkel att använda och har till väldigt stor del naturliga ingredienser, närmare bestämt till mer än 94 procent, och den ger ett bra resultat. Ca pris 170 kr. 

Det här är en riktigt prisvärd brun utan sol som trots sitt låga pris ger ett mycket bra resultat och är enkel att använda. Med denna brun utan sol får huden successivt mer färg, samtidigt som den omedelbart återfuktas och får en härligt somrig doft. Konsistensen på denna brun utan sol är en flytande lotion som är enkel att applicera, och som snabbt går in i huden. En annan stor fördel är att den fungerar till både ansiktet och kroppen.

Ytterligare en väldigt stor fördel är att innehållet är naturligt till mer än 94 procent, och brun utan sol-ingrediensen har 100 procent vegetabiliskt ursprung. Dessutom är denna brun utan sol testad under kontroll av hudläkare. Den här är som sagt även enkel att använda – du behöver bara applicera den över kroppen och ansiktet, men undvik områden som ögonbryn och hårbotten samt runt ögon och läppar. Efter applicering tvättar du händerna noggrant, och sedan bör du undvika kontakt med vatten i tre timmar. Denna brun utan sol behöver du inte skölja av, då det fungerar som en hudlotion.

Fördelar

 • Mycket prisvärd
 • Lågt pris
 • Enkel att använda
 • Ger successivt mer färg
 • Återfuktar huden
 • Fräsch, somrig doft
 • Går snabbt in i huden
 • Fungerar till både ansikte och kropp
 • Mer än 94 procent naturligt innehåll
 • Testad under kontroll av hudläkare

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Mängd: 100 ml
 • Innehåll: Mer än 94 procent naturligt

MER INFORMATION OCH PRIS:  

 

Utmanare budgetklassen: Australian Glow Glow One Hour Express Tan Mousse Dark – billig och bra brun utan sol

Denna brun utan sol är återfuktande, enkel att använda och ger ett snabbt resultat. Den är även snabbtorkande och ger ett streckfritt resultat utan orangea toner. Ca pris 230 kr.

Denna brun utan sol har många fördelar: den är återfuktande, den smälter lätt in i huden, den är enkel att använda, den ger en djup färg inom 8 timmar och den är berikad med ingredienser som är närande och återfuktande och som ger huden lyster. Den har dock inte den klassiska brun utan sol-doften, vilket är en fördel för den som ogillar sådan doft.

Här finns även en banbrytande färgmatchningsformel som gör att du slipper orangea toner och ger en felfri och jämn lyster. En annan stor fördel är att den är snabbtorkande, samt att den är streckfri. Resultatet blir jämnt, snyggt och långvarigt.

Fördelar

 • Återfuktande
 • Smälter lätt in i huden
 • Enkel att använda
 • Ger djup färg inom 8 timmar
 • Ger huden lyster
 • Ingen klassisk brun utan sol-doft
 • Inga orangea toner
 • Snabbtorkande
 • Streckfri

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Mängd: 200 ml
 • Verkningstid: 1-8 timmar
 • Konsistens: Mousse

MER INFORMATION OCH PRIS:  

Utmanare budgetklassen: Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse Medium Dark – mycket bra och prisvärd brun utan sol

Det här är en smidig brun utan sol som är enkel att använda, och ger ett riktigt bra resultat – till ett riktigt bra pris. Den passar alla hudtoner, den är vegansk och den återfuktar dessutom huden i 48 timmar. Ca pris 180 kr.

Denna prisvärda brun utan sol har många fördelar. En riktigt stor fördel är att den, förutom att ge ett riktigt fint resultat, även återfuktar huden, i hela 48 timmar dessutom. Med det sagt är det dock ändå viktigt att börja med att återfukta extra torra partier innan du applicerar denna, till exempel armbågar och knän, för att få ett bra resultat. Att denna brun utan sol sedan återfuktar huden samtidigt som den ger en snygg solbränna är som sagt ett stort plus.

Konsistensen är härlig mousse som känns skön mot huden, och är enkel att applicera. Den har en härlig doft och ger dig direkt fin färg, och färgen fortsätter att utvecklas under 12 timmar. Det är viktigt att inte blöta huden närmsta tre timmarna efter applicering, och närmsta dygnet ska man inte exfoliera huden.

Den här produkten passar för alla hudtoner, och är vegansk. Dessutom är den som sagt mycket enkel att använda: När du har återfuktat extra torra partier så skakar du flaskan och pumpar ut en lagom mängd i en appliceringshandske. Därefter applicerar du produkten i ett jämnt och tunt lager över huden. Sen är det klart! Enkelt och snabbt, och ett riktigt bra resultat.

Fördelar

 • Mycket prisvärd
 • Återfuktar huden i 48 timmar
 • Enkel att applicera
 • Härlig doft av sommar
 • Passar alla hudtoner
 • Vegansk

Nackdelar

 • Inga nackdelar

Specifikation

 • Mängd: 150 ml
 • Konsistens: Mousse
 • Färg: Mörk
 • Hudtoner: Alla
 • Hudtyp: Normal

MER INFORMATION OCH PRIS:  

Avslutande ord inför ditt köp av brun utan sol

När du ska köpa, och använda, brun utan sol så är det första du bör tänka på att det finns många olika produkter att välja mellan. Detta innebär även att många saker kan skilja sig åt mellan olika alternativ, till exempel hur de används. En del är bara för ansiktet, andra är bara för kroppen, medan en del fungerar för både kropp och ansikte. Hur de appliceras, om de behöver sköljas bort eller inte samt hur långvarigt resultatet blir varierar också.

Det här bör du alltså fundera över när du ska välja produkt. Vill du ha en som är så smidig som möjligt att använda, en som ger så långvarigt resultat som möjligt eller kanske en som ger en gradvis solbränna som blir tydligare för varje användning? Det finns med stor sannolikhet en brun utan sol som passar dig perfekt, men det första du måste göra är att hitta den.

För att få ett så bra resultat som möjligt är det förstås viktigt att du vet hur just den produkt du har köpt ska användas, och att du använder den på rätt sätt. Även om du har använt brun utan sol tidigare så kan det alltså vara så att en annan ska användas på ett annat sätt. Ta reda på hur produkten du köper ska användas redan innan, så att du har koll på det när det blir dags att använda den – samt att du väljer den produkt som passar dig bäst.

Självklart finns det många andra saker som är viktiga att tänka på när du ska använda en brun utan sol, inte minst om du vill ha ett bra resultat – och ett så långvarigt resultat som möjligt. Det kan till exempel vara en bra idé att exfoliera huden innan du använder brun utan sol. På så sätt får du bort döda hudceller, och du får ett jämnare och snyggare resultat när du sedan använder brun utan sol. För att vara så snäll som möjligt mot huden så bör du exfoliera i duschen eller badet, då huden är mjukare och smidigare.

Brun utan sol kan appliceras med händer eller med vante, men oftast finns det ett alternativ som passar betydligt bättre. Om du till exempel använder en gradvis brun utan sol så ska du använda händerna när du applicerar den, eftersom en sådan brun utan sol fungerar som en vanlig hudkräm. Med en vante så absorberas för mycket av produkten, vilket ger ett ojämnt resultat. Gradvisa brun utan sol finns för både kropp och ansikte.

Om du använder en brun utan sol som inte är gradvis så är vante att föredra, eftersom färgen kan synas direkt vilket gör att dina händer får för mycket färg. Det kan dock variera vad som rekommenderas, så ta reda på vad som gäller för just den brun utan sol som du ska använda. Det kan vara en bra idé att följa rekommendationerna och användningsinstruktioner för att få ett så bra resultat som möjligt.

Andra saker som kan vara bra att tänka på när du använder brun utan sol är till exempel att återfukta huden, och att inte klä på dig direkt efter att du applicerat produkten. Att återfukta är viktigt eftersom torr hud ger ett sämre resultat, och om du klär på dig direkt efter att applicering finns risken att produkten färgar av sig mycket på kläderna.

Vanliga frågor och svar om brun utan sol

Är brun utan sol farligt?

Nej, brun utan sol är inte farligt. Ofta används ämnet DHA för att ge huden färg, och det är en naturlig sockerart som är helt ofarlig för huden och hälsan. Att sola ofta är både skadligare för huden och farligare, inte minst mitt på dagen. Att använda brun utan sol är alltså ett bättre alternativ om man vill bli brun.

Hur ofta behöver man använda brun utan sol?

Hur långvarigt resultatet blir kan variera mycket mellan olika märken. Ibland behöver produkten användas regelbundet, och ibland kommer resultatet stegvis. Ofta håller resultatet i några dagar, men det är som sagt också vanligt att man behöver använda brun utan sol regelbundet för att resultatet ska kvarstå, hur det fungerar varierar som sagt mellan olika märken så ta gärna reda på detta innan du väljer märke.

Hur använder man brun utan sol?

Brun utan sol är ofta enkelt att använda, men exakt hur det fungerar kan variera mellan olika sorter. En del ska till exempel blandas i ansiktskrämen och appliceras på ansiktet, andra appliceras över hela kroppen, antingen med händerna eller med en särskild handske som används för brun utan sol.

Brun utan sol är en väldigt smidig produkt för den som snabbt och enkelt vill få lite färg. Här jämför vi olika brun utan sol, och tar fram de bästa.

Josefine Andersson

Jag heter Josefine Andersson, och jag älskar att testa olika produkter - och skriva om dem. Som förälder har jag stor erfarenhet av diverse barnprodukter och leksaker, men jag är även intresserad av hälsa och skönhet och många andra produkter.

RELATERADE ARTIKLAR

Lämna en kommentar