Miffy lampa och andra djurlampor från Mr Maria

Miffy lampa och hela Mr Maria kollektionen är populär i hem över världen över. Det varma ljuset från dessa ikoniska barnlampor ger en mysig känsla för alla åldrar. För, även om dessa fantasifulla lampor är designade för barnrum, kan även vuxna glädjas över dessa vackra skapelser. En Miffy lampa, eller någon av hennes kompisar är inte endast funktionell, dessa lampor har även en dimmer-funktion som är väldigt praktisk.

Mr Maria är en kollektion av vackra lampor med LED-ljus. Dimmern ger den perfekta mängden ljus för allt från läsning till läggdags. Lamporna blir aldrig varma, så du kan låta de lysa länge och ditt barn kan utan problem ge sin lampa en kram!

Om Mr Maria lampor

Mr Maria lampor kollektion

En del av Mr. Maria kollektionen med lampor för alla önskemål.

För 10 år sedan skapades designstudion Mr Maria av Jannes Hak och Lennart Bosker. I en mörk källare i hjärtat av Amsterdam spenderade de sin tid med att ta fram vackra skapelser för barn i alla åldrar och alla inrednings-stilar.

Detta designpar skapade en Miffy lampa, utifrån den holländska konstnären Dick Brunas kanin-karaktär. Miffy är en karaktär som uppstod redan år 1955, då Dick berättade en historia om en kanin de sett på semestern för sin son. Genom Hak och Bosker skapades denna vackra Miffy lampa, en av flera som senare skulle komma till.

Genom att kombinera en blandning av modern enkelhet med klassiska karaktärer, kunde Hak och Bosker framställa deras skapelser med en lekfull och konstnärlig känsla, utan att kompromissa med hållbarhet eller kvalité.

Olika modeller av Mr Maria lampor

Mr Maria lampor Miffy, Brown Bear, Elefant, asiatisk tjej

Mr Maria designduo skapar magiska lampor som gör ung som gammal glad.

Mr Maria lampor är en härlig kollektion av karaktärer som är så oemotståndliga att du kommer behöva ta din tid för att välja din favorit. Efter succén med deras Miffy lampa, skapades en serie ikoniska figurer (bland dessa Brown Bear och Anana the Elephant).

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Miffy Lampa

Miffy lampa XL small

Miffy lampa XL finns även i Small.

Miffylampan är skapad efter en karaktär i en älskad barnbok från Holland, kaninen Miffy och hennes vänner gillar att gå på äventyr. Miffy är bedårande i ett barnrum, lekrum eller som nattvakt medan de små slumrar in.

Miffy Lampa Small barnrum

En Miffy lampa passar i alla sorters barnrum.

Söt och lugn, Miffy lampan fungerar lika bra som en nattlampa för både barn och vuxna. Denna charmerande ljuskälla skapar ett mjukt, varmt sken – perfekt för att berätta sagor för de små innan det är dags att sova, eller som dekoration för en modern interiör. Ljusen har en dimmer så du kan justera ljusstyrkan.

Miffy Lampor small XL

Dessa ikoniska och välkända Miffy lampor finns i Small och XL

Miffy-lampan finns i två olika storlekar. Den lilla lampan är 50 cm och den stora 80 cm hög.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Brown Bear lampa

Brown Bear lampa björnlampa Mr Maria

Brown Bear lampa är en söt björn som är mycket kramvänlig.

Designen till denna Brown Bear lampa från Mr Maria är hämtad från björn-karaktären i japanska Line Friends. Brown är en söt och gosig björn-lampa som avger ett mjukt och varmt sken. Med sitt vänliga utseende skapar hen en mysig atmosfär i ditt barns rum. Självklart har även denna lampa dimbart LED-ljus.

Brown Bear nattlampa barnrum björn

Brown Bear från Mr Maria i två olika storlekar för alla barnrum.

Björn-lampan finns i två olika storlekar. Den lilla versionen är 31 cm och den stora 52 cm hög.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Kokeshi Lampa

Kokeshi lampa barnrum

Supersöt Kokeshi lampa från Mr Maria perfekt för barnrummet.

Denna Kokeshi lampa kommer lysa upp vilket rum som helst och samtidigt fylla rummet med en känsla av värme och trygghet. Kokeshi dockan kommer ifrån Japan och har en lång historia. De är en vanlig gåva när ett barn föds och en symbol för lycka. En Kokeshi lampa med sitt vänliga ansiktet och rena linjer, skänker en betryggande närvaro i alla fina barnrum.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Anana Elefant lampa

Anana elefant lampa Mr Maria

Anana elefant-lampa från Mr Maria lyser upp rummet, bokstavligen.

Denna mycket söta Mr Maria Anana Lampa i form av en liten elefant, ser perfekt ut i varje barnrum. Det ger ett mjukt ljus vilket ger en mysig och lugnande atmosfär. Denna elefant-lampa blir lätt blickfånget i barnrummet. Lampan kan även användas som nattljus och stå på hela natten utan att bli varm.

Anana lampan är tillverkad av stöttåligt, återvinningsbart och miljövänligt material. Lampan är ca 50 cm hög och väger 3,5 kg. Själva lampan ingår. På grund av materialet och användningen av ett räddningsljus kommer elefanten inte att bli varm. Så det är säkert för ett barns rum.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Nanuk Isbjörn lampa

Nanuk lampa isbjörn nattlampa

Nanuk är en mysig lampa i form av en isbjörn.

Denna söta Mr Maria Nanuk lampa är en liten isbjörn som lyser upp varje rum. Det varma och mjuka ljuset gör att du kan använda denna lampa som nattlampa. LED-belysningen gör att den inte blir varm. Isbjörnen passar i moderna och traditionella barnrum.

Höjden på Nanuk lampan är ca 42 cm. Nanuk är tillverkad av starkt, återvinningsbart och miljövänligt material. Tack vare materialet och konstruktionen, blir isbjörnen inte varm och är säker för ditt barns rum.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Petit Prince – Lilla prinsen lampa

Lille prinsen lampa petit prince

Lille prinsen lampa eller Petit Prince som han heter på originalspråket franska.

Denna Lilla prinsen lampa är framtagen utifrån karaktären i böckerna om Petit Prince, skriven av Antoine de Saint-Exupéry. Böckerna om Lilla prinsen handlar om en liten figur med stort hjärta och nyfikenhet. Mr Maria har skapat en vacker lampa utifrån denna sagofigur, som ger ett mjukt och behagligt sken. Låt ditt barn ha denna kärleksfulla Lilla prinsen lampa i sitt rum och få bättre nattsömn.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Smiley Lampa

Smiley lampa Mr Maria

En Smiley lampa passar bra i ett barnrum, ungdomsrum eller för vuxna i kreativa miljöer.

Denna Smiley Lampa bygger på en av de tveklöst mest kända symbolerna i världen. Denna lampa lyser garanterat upp din dag med sitt smittande leende. Ursprungligen skapades symbolen för en tidning med syfte att göra människor glada. Vad du än placerar denna glada Smiley Lampa, ger den en positiv känsla och ett behagligt ljus.

Köp alla lampor från Mr Maria här.

Leave a Reply